» Aerobic

Har faktiskt rätt bråttom men inser det inte själv än.. Dumt. Men snart gör jag så måste gå ner och äta nu. Eller packa ihop mina kläder först. Hörs sen! Nu ska jag först på aerobic som är mitt fredagsval och sen tillbaka till skolan och ha lite lektioiner :)
 
Sealeder alegeders!!
 

» Överlevde trots allt!

Ja mina ben klarade faktiskt av att gå så långt ;)

Jag lagade mat idag! Som jag skrev. Korvstroganoff m ris. Asså shit vad det är gott *hjärtögon* 😍. Det gick bra!! Gjorde alltalltallt by myself förutom att hacka lök det gjorde mamma annars skötte jag alltid själv!!

Åh bra Annie❤

Sen har jag gjort lite, väldigt lite skolarbete. Men asså det mesta vi har är med en grupp så då måste man ju va i en grupp?

Har hoppat lite studsematta med Amelie och sen har Lovisa varit här en stund.

Nu ska jag sova. Sovgottfjärilar❤


» Hoppas ni förstod..

Att i förra inlägget menade jag 3Dje person men förkortade det?..

Iallafall går jag just nu hem från Cornelia som bor i sibbarp!!!! Omg palla.. Är typ helt yr idag.. Åskvädret maybe. Mina ögon är typ helt efter, eller så.

Har varit i skolan och ja nu efter med Cornelia.

Amelie och mamma har yamina så jag ska hem och göra lite skola läsa lite spela lire Sims. Chilla. Sen är det min dag att laga mat så ska väl göra det någon gång däremellan ovkså.

Sealeder alegeders ❤


» Nu ska Annie sova

Det är alltid lika kul att prata om sig själv i 3D person. Typ. "Annie tänkte äta nu ska ni med?"

Iallafall har jag fått turen att sova i mammas och pappas säng nu när pappa e borta och Amelie inte sover där. Ååh den e så stor och skön😍 *hjärtögon*.

Har duschat lite. Det är faktiskt nästan det enda jag gjort ikväll sen jag skrev till er förutom att jag har suttit vid datorn eller mobilen.

Nä serri, nu ska Annie sova.

HAHA, mobilen skrev annir och Snnir.

Ok serri, nu ska Snnir sova.

Nu sover annir.


» Skoljobb

Har precis ätit kvällsmat. Mamma är på Amelies fotbollsmatch och pappa jobbar så det är bara jag och Axel hemma. Tyst och lugnt:)!
 
Idag har jag varit i skolan och vi hade vårat första gympapass. Först sprang vi en runda och efter det gjorde vi en fotbollslek typ. Annars har jag haft lektioner. Jobbat och lärt mig lite nytt. :)
 
Sen har jag också varit i stallet och hopptränat! För Roland. Det gick bra! Det var väldigt vamt och vi var inomhus så av uppvärmningen blev Yam rätt svettig.. Själva hoppningen var nog inte jättejobbig för svetten började avta då. Men att galoppera runt runt hon har lite dålig kondis just nu!.. Annars tyckte hon det va roligt!
 
Har gjort färdigt veckans matte. Eller man kan fortsätta på lite svårare uppgifter men gör annat arbete först och sen "extra" uppgifter. 
 
Sealeder alegeders!!
 





 

» OMAJGAASH VA SÖT, VILL HA


» .










» Haha latis

Har nyss kommit hem från en "springrunda" med Lovisa. Vi sprang en km sen nästan tvingade hon mig att gå och jag tänkte att jag kan va lite snäll. Så vi har PW istället! Men det är också mysigt för då kan man prata lite enklare..
 
Innan jag spran gjorde jag lite matte. Innan det åt jag mat som Axel faktiskt lagat! Och den var god också. Mamma har kommit in i något nu så Axel och jag ska laga mat vars en dag i veckan. Min dag blir nog på torsdag. 
 
Innan jag åt var jag i stallet. red först i arenan på voltigedelen med Elin och tvåtusen andra människor. 
 
Yamina gick bra men jag pallar inte för på Öland när vi red på ängen gick hon typ på tygeln och jobbade av sig själv. Nästan. Hon var iallfall såå mycket enklare. Hatar att rida inne. Men idag regnade det och Yub hatar regn. Men nä fick världens skaav på mitt finger för jag alltid  glömmer mina vantar hemma!!! :( Så har faktiskt plåstrat om det nu:) Galoppen idag gick bra eller så. bättre, hon har tappat rätt mycket av den efter skadan. Eller såhon tycker det är jobbigt att arbeta i galoppen. Menmen!!
 
När jag ridit osv gick jag en runda med hästarna och ida också sen cyklade vi hem. 
 
 
Innan stallet har jag varit i skolan och vi fick rätt mycket nu som vi ska jobba med. Uppgift till imorgon är att hitta en låt med natur i typ. Just nu är vårt tema hållbar utveckling. Så på engelskan ska vi jobba med varsin låt då. Jag tog waterfall för den har många naturord och skräp och så vidare som knyter sig till uppgiften på rätt många sätt. Ni kanske förstår eller inte. Välj själva:D
 
 

» Tack Amelie

Väckarklockan pep 20 över sju som alltid. Men idag kommer jag inte ihåg alls när den pep typ. Inbillar mig hur det va men så ser det ut varje morgon.
Så om ni inte förstod somnade jag om med direkten typ. Sen vaknade jag en gång däremellan och bara ååh nu ska Annie gå upp. Så somnade jag om och sen skulle Amelie åka klockan 5 i 8 så hon sa till mig då.

Och här sitter jag och har ätit och är faktiskt färdig med allt utom att borsta tänderna.

Hann t.o.m bädda Amelies säng FINT och plocka undan en massa kläder från golvet.

Hörs sen :D


» Kolla min katt sover

Det ska jag också göra, godnatt ❤


» LÄSER!!

Jag ska läsa till kvart över tio har jag bestämt nu. Bra Annie, duktig tjej❤


» Sorry

Om alla andra fina kompisar missuppfattade förra inlägget.


» Marre min kompis

Åh!! Läste Marias blogg som hon delar med en annan. Läste inlägget från dagen vi va i lördags då ja. Och så skrev hon lite om tiden när hon stod på MR och allt jag kan komma på med henne har bara varit kul!! Fick världens längtan för så som det var då har det inte varit i stallet en ända gång typ. Alla andra är väldigt annorlunda. Men humor osv. Ingen kan förstå vår humor!! Och jag saknar den väldigt väldigt mycket. 
 
I stallet nu är det mest göra det du ska. och vistt att vi pratar mycket och har kul men det är mest deeptalk om man blir själva typ. Det är också kul men det är inte samma uppiggande känsla som att komma dit och skratta sig igenom hela stalltiden. Det är verkligen att man har bråttom hem efterråt och hinner inte det och det och allt är allvarligt typ. Eller nej. Men jo. Saknar iallafall Marrhe i stallet. Kom på det ordentligt nu :(
 
Snodde bilderna hon la upp som gav mig sjuka minnesbilder och fick mig att rysa. 
 
halm på detta viset varje dag :)biter loppe
 
borstar yub med sopkvast
 
 
i marias box där vi spenderade mycketmycket tidbuse

» Människan

Idag, när jag red ut med Erika, så har vi då ridit på tillåtna ridvägar hela vägen och så kommer vi till sandstigarna där vi bara tar den yttre men inre "cykel" vägen eller så den är av grus så där går folk. Men inte många och inte ofta. 
 
Däremot idag mötte vi en dam med hund som man ofta ser där. Hon blev dock väldigt sur och sa att hon pratat med dessa hit och dom dit osv. Nästa gång blabla polisen. Så allvarligt tar hon det.
 
Asså jag blir bara så sur!! Visst fattar jag eller vi att vi egentligen inte ska gå där och visst att vi alla som har häst i det området har blivit tillsagda ett antal gånger. Men vår ridväg är för trång på nästan hela vägen att rida bredvid varandra och iallafall är cykelvägen bättre på många vis och jag orkar inte rabbla upp alla. 
 
Jag menar, kan inte folk bara glädja sig åt oss ungdomar som är ute och rider en sommardag? Alla är så jävla bittra och förstör typ en timme av mitt liv den dagen! fu.
 
Innan jag fick en häst tyckte jag det coolaste som fanns va att se en häst utanför stallet. Alltså när man inte va stallklädd eller va någon helt annan stans, utom i stallet. Många tycker fortfarande det är kul. Och ja! Det är väl jättemysigt när man hör klapprande hovar utanför fönstret? Vissa tycker det är förfärligt. Nej jag kan inte förstå mig på de folket. Det är ju inte så att vi galopperar på dom precis.. 
 
Får vända sida också ifall jag skulle ha någon läsare som är en sådan här person..
 
Jag kan väl förstå att dom inte tycker det är ok när vi har en ridväg lite bredvid. Att dom tror att hästarna blir rädda och hoppar på dom eller deras jäkla hundar som de alltid skyller på. Eller ifall dom vill ha lösa hundar så kommer en häst mitt i allt. 
 
Men vi vill ju kanske inte bara rida på vår lilla sandstig fram hit och dit, och, You Only Live Once, varför ska man då gå efter så jävligt striktaregler? (nu pratar jag inte bara om sandstigarna) utan också bredbid åkrar, BREDVID. Inte ens där tycker vissa det är ok. var ska vi rida då? gott folk? Att blanda in poliser för att vi skrittar på en cykelväg ibland känns bara som att det har gått lite över styr.
 
Förlåt alla motståndare, tycker bara det är tråkigt med så jävligt opossitiva människor som bara förstör och inte kan gläjda sig åt något eller gå åt sidan när vi går förbi. Big deal! 
 
 
 
 

» Syslöjd

Asså skitbajs!!! Skrev en mil långt inlägg innan så fuckade internet och sen försvanna allt. Så är mitt liv:)
 
Iallafall invigdes slöjden idag! 
 
Men innan dess vaknade jag och duschade sen cyklade jag till skolan. Där hade jag 2 lektoner i NO och engelska. Vi fick reda mer på vad vi ska jobba om nu och samtidigt börja lite.
 
Sen hade vi lunch och tid till att ta oss till slöjden. Min grupp har sammanlagt 2 och en halv timme emmellan!! Så Alexia och Megan som då går i min grupp vi 3 åkte hem till Alexia och "bakade". Eller vi nästan bakade menmen jaja..
 
Sen cyklade vi till syslöjden och hade syslöjd. Oväntat va? 
 
Efter det cyklade vi förbi mitt hus så vi va där och sen cyklade dom hem och jag till stallet och red ut med erika.
 
Skriver mer sen människor och det blev ett sent inlägg för mitt elaka internet inte sammarbetade by-e:D
 

» Borde läsa

Usch! Inget inlägg idag? Crazy..
 
Började med att vakna 9 typ. Sen lyssnade jag på musik och vid halv 11 cyklade jag till stallet. Amelie hade hopplektion på Yamina idag så jag kollade lite sen gick jag in i stallet och mockade osv.
 
Sen vid ett var det skötarmöte som MRU skulle va med på typ. Och efter skötarmötet hade vi MRU möte. 
 
Sen fixade jag lite i transporten för 2 stycken skulle hyra den idag! Och sen cyklade jag hem med Lovisa. 
 
Vi  va hos mig i typ en halvtimme sen cyklade hon hem och en liten stund senare åkte mamma och jag tillbaka till stallet för att ta in Yamina och lite så. Sen kom jag hem igen, åt och ja sen har väl kvällen gått. 
 
Borde börja läsa mer av cirkeln som jag fick av selma i en sjukt försenad födelsedags present haha..
Det står lixom mellan att spela sims eller läsa:(
 
Det mest bästa hade varit om jag läste för då blir jag fast och sen kan jag somna. Men det va så länge sen jag spelade sims. Det dåliga är att man fastnar sjukt hårt och kan sitta i timmar utan att märka att tiden går..
 
Bara för det gör jag såhär : spelar sims i en halvtimme sen går jag och duschar vilket kommer ta ett tag och sen läser jag en stund och sen sover!! Men när det är för mörkt är det läskigt att läsa cirkeln för vad jag har läst är den lite obehaglig..:(
 
Aja, ha de gött läsare!! Ska nog bli lite bättre med uppdatering...
 

» Idag


» Äppelkaka, äppelpaj, äpplekaka, äpplepaj?

Efter stallet idag cyklade jag direkt till Maria och va där en stund. Sen cyklade vi hem till mig och plockade äpplen från trädgården och bakade något av alternativen i rubriken. Vad säger ni?? Jag vet knappt vad jag säger.. Äppelpaj säger jag nog. 
 
Ja vi bakade äppelpaj och åt i trädgården. Vi gjorde också en minnesblogg till lma.webblogg.se. ( http://tillminneavlma.webblogg.se/ )
 
Sen ja vi va ett tag, senare cyklade hon hem och jag har ätit hoppat studsematta, kollat på tv och fixat med videos på datorn. 
 
Det gick väldigt bra att rida idag förresten! Hon var verkligen fin för att va riden i 3 dagar. Eller ja hon var verkligen fin. Men hon tyckte nog det va lite jobbigt för hon ble lite svettig. Men det va mitt mål. Hon skulle få jobba så det blev lite jobbigt. Och det blev det. Sen skrittade vi av ett tag och gick in. Hon fick en massa morötter <3
 
Men sov sött läsare ses imorgon!
 
Följ eller kolla in 
http://tillminneavlma.webblogg.se/
 
Puss
 

» Rider

Har tagit mig till stallet och just nu sitter jag på yub och ska rida! Gjorde ett stort misstag och glömde min fleece i stallet:(


» Frukost på sängen av min fina vän

 
Nämligen mig själv.
Vaknade 9 idag!! herregud, inte väntat. Ville somna om m en ändå inte. Så jjag drog en slutsats och stannade vaken. Istället gick jag ner och gjorde frukost till mig själv och sen dess har jag bara varit i sängen och kollat på en massa videos, telefonen och datorn.
Stör mig sjukt mycket på Hanna Widerstedt t.ex. Och en till som jag inte vet riktigt vem det är men kunde bara se 2 av hennes videor för dom va så obehagliga. Hon pratar om hur snygg och underbar hon är men egentligen är hon ful. Och att hon är bäst och alla andra är töntar. Vad är deras problem egentligen? Jag börjar undra om dom faktiskt har en diagnos eller om dom bara är sjukt konstiga och extremt borta..
 
Hon ena heter typ AspergerNatti såg jag nu. Undrar om hon har det påriktigt eller om hon bara säger så för att det är så hon beter sig..
 
Här är hon. Tycker nästan det är pinsamt att lägga upp den. Öeh hatar henne. en kul grej var att hon inte hade en ända positiv kommentar på inlägget vad jag kunde se. Score!!
 
 
my frulle
 
 
 

» Bob Hund<3

Börjar från triathlonet idag. Det gick bra! Fast det va sinnessjukt kallt i vattnet.. Kände inte ens mina armar och ben och jag kände mig tung (?) när jag gick upp. 
Crazy.
Men iaf kom mitt lag 2a. Vet inte om det va tävling men vi kom ändå 2a.
 
Sen åt vi lite där nere sen cyklade vi hem. Jag och Elin följde med emma hem och vi lagade pannkakor och chillade. Jag kände mig trött då. Typ som om jag blev sjuk. Hade ju gått runt i blöta kläder sen klockan 10. Eller byxor bytte jag i sibbarp.  SKÖNT *hjärtögon*.
 
Vid någon tid runt 5 cyklade jag hem igen och låg i sängen ett tag sen var det dags för kräftskiva på gatan! När vi skulle börja äta kom Lovisa och åt med oss sen sprang vi till bussen som sa att den skulle komma tidigare men kom senare ändå.. Så vi hann. 
 
Väl inne på malmö festivalen såg vi Bob Hund och han va så jäkla bra!! Som på låtarna men i verkligheten var han minst lika bra!!<3<3
 
Sen efter det cyklade jag hem på amelies cykel  och ramade amelie så det va lite jobbigt.. pga att den va så sjukt liten..:D
 
Nu har jag suttit ute på gatan med alla andra och amelie och jag ska sova. Så godnatt! Och förlåt för att jag inte gjort fler inlägg idag. Dåligt! Men vet inte vad som hände :(
 
 
 

» Triathlon

Kul! Otränad och allt. 
 
Ska gå ner och äta nu. Vi ska ju börja med simmning och jag personligen tror det kommer bli jävlit kallt i vattnet för det har varit så dåligr väder ett tag så vattnet har kylts ner. 
 
Vi får helt enkelt se. Typ ingen av tjejerna i klassen ska simma förutom jag och Cornelia och nån annan. 
 
Nej nu ska jag äta frulle. Hörs senare!
 
 

» Kvällsmat


» idag


» Malmöfestivalen med en glädjespridare

<3<3<3
 
Har inte haft mycket att skriva om förrän nu. Därför kändes det onödigt att blogga i skolan när det bara hade blivit onödigt och slaskigt.
 
Iallafall har jag gått i skolan. (galet) Vi hade en rätt vanlig skoldag gämfört med de andra dagar. Hade "rätt vanliga" lektioner och så. 
 
Sen skyndade jag till stallet och mamma följde med. Red ut med Anna en sväng sen skyndade jag mig hem och till stan med Cornelia. Vi började med att köpa brända mandlar som luktar gudomligt!! Så gick vi runt lite och sen gick vi till karusellerna. Hahahah den vi åkte åkte jättelänge och snurrade konstant så sjukt kul! Ibland får man en dålig vagn men denna var snurr helahelahela tiden. aahhah shiit.. 
 
Sen kom Megan,Johanna och VIctoria. Så va vi med dom en stund ochsåvidare. Sen åkte dom hem och va kvar där och så hände en del till efter. Det var iaf väldigt VÄLDIGT kul och åh. Ja mannen.
 
Glömde att jag inte ätit middag men är inte hungrig? Får väl äta en liden migiligi.
 
Sen ska jag väl snart sova. Imorgon har vi typ triathlon eller hur det stavas i skolan. Simning, cykling och sist springning. 
 
Sov gott buddis.
 
 

» Lysande tangentbord

Känns bra att jag kan skriva och se eftersom mitt mangefika tangentbord lyser åt mig. Tack tangentbord<3
 
USCH! Råkade nyss se nordeas nya reklam med 2 nakna gamlingar!!! Ingen vacker syn:( Haha tänk att spela in en sån reklam? Det skulle aldrig jag vilja..
 
Lovisa har precis åkt hem. Hon kom en stund efter att jag kommit hem från stallet. Vi har planerat vårat träningsschema, pratat och jag har målat hennes naglar.
 
Pappi har bakat bröd så ska smaka det sen ska jag sova. Tired.
 
Har typ inga bilder nu heler på denna dator så bara en massa egobilder:D
 
 
 

» Rider !!:D


» död

så perfekt:(

» cyklar till stable nu!!

hörs senare. idag får jag äntligen rida!!!:D
 

» Maciiii

Har "äntligen" fått min älskade macbook air av skolan. MMMmm. Har t.o.m döpt den! Älsklingen min.
 
Så sitter här hemma nu och vet inte vad jag gör. Inget viktigt. Bara.. är. 
 
Jais heter han<3
 
 

» Cykelfärd genom halva Malmö.

Sitter tillbaka i skolan nu efter att ha cyklat genom halva Malmö för att kolla på olika byggnader med slöjd och sånt i. Och vi är ju inte 15 så hjälmen va påtvingad igen.. Jättesnygga va vi verkligen..!:(

Har ätit och ska vänta vi ska göra ett mattetest typ sen ska vi få datorer


» Hollywood fruar

Har kommit hem från stallet, ätit och laddat upp en video nu. 
 
Innan i stallet gick jag en runda med Lovisa och sen cyklade vi hem. Vi hade fixat i stallet innan då.
 
Ska se hollywood fruar nu och måla naglarna samtidigt-coolt. I en paus hade jag tänkt duscha. Nu vet ni. 
 
BYe!:D
 

» Dagen jag kom hem från Nice

Överdiven färd genom regnet utan att bli mer blöt under fötterna
 
 
 
 

» Jag är så rolig att jag ibland läser min egna blogg

Hann tyvärr inte skriva ett inlägg imorse. IM LIKE REALLY SORRY!!!!!!:''(
 
Vaknade och mobieln tog 15 minuter från mig. Elakt. Sen gick jag upp och gjorde det vanliga. Antagligen det som alla gör på mornar? Så inget intressant. Typ, det va inte så att jag ramlade ner för trappan eller så ;)
 
SEn började skolan kl 9. " Vanlig" skoldag idag. Vi vandrade runt från klassrum till klassrum för att på inspiration om vad vi ska jobba med framöver. Vi har alltid ett tema i typ en termin. Nu ska vi då ha.. hållbar utveckling juste! Så va vi inne i olika klassrum för olika ämnen alltså NO där osv. 
 
Snart ska jag cykla till stallet med Lovisa sen egentligen skulle jag ridit idag kanske men Yamina har fortfarande inte blivit skodd! Så hon blir det imorgon förmiddag sen har hon sulor i så dom ska torka några timmar så får se när jag kan rida imorgon... 
 
Aja! Nu ska jag ner och hälsa på farmor och farfar som kom hit.
 
Sealeder alegeders!
 

» Bilder från igår vissa går inte att vrida :(


» Varmt

Ska äntligen sova.
Har hållt på med mina ögon i en halvtimme typ! Och sen är
Det varmt som en bastu. Hade jag varit ute nu hade jag älskat det men ska sova. Inne. Inte lika bra:(

Ikväll åt vi good food på Jensens! Det var verkligen väldigt gott. Har ätit där 2 ggr nu. Och tog samma sak idag som förra gången!:D Säkert val.

Efter vi ätit gick vi ut i stan en stund och bl.a. andades in sån helium så ååh vad gulligt vi pratade!! Har en film som jag kan försöka lägga upp någon dag. Har mycket jag ska lägga upp här tycker jag..

Och köpte ett rosa armband också!

Sen gick vi runt lite Cornelia råkade sticka in ett finger imellan glasdörren till intersport så larmet började tjuta men det gick över rätt fort. Bra Camilla!..

När vi tog bussen hem satt där rätt roliga killar och vi va rätt trötta eller vet inte vad men vi skrattade iaf åt allt. Och vi va rätt högljudda. Sen sa Cornelia "undra om folket tycker vi är jobbiga" då svarade en av killarna "ja". Och sen efter det började dom kommentera vad vi sagt och allt blev väldigt roligt.

Sen va vi hos Alexia en stund och sen cyklade jag hem.

Nu ska jag sova. Ni med. Godnatt!:D
(det rosa armbandet e nytt)


» Eating

Fick alldeles för lite tid för att blogga igår!:(

Iallafall hade jag sjukt kul på tosselilla med Selma! Sen när jag kom hem åt jag och va i stallet och tog in hästar sen cyklade jag till sibbarp för att bada i havet med Cornelia och Alexia! Det var rätt varmt! Typ 20 grader. Jag var först i och sist upp. "stolt". Nej en ja det var härligt i mörkret ..

Vid 10 va jag hemma igen sen vet kag inte vad jag gjorde innan jag somnade.

Idag har varit första skoldagen och den varade i 2 timmar. Sen åkte jag till min ponny och fixade till henne. Tog in henne. Badade och borstade sen fick hon gå ut igen. Hon rids inte för hon ska få nya skor imorgon men har ute blivit skodd på 10 veckor typ hihi:) men dom har inte spruckit eller ngt så dom håller men känns ändå lite dumt nu.

Nu ska jag cykla till Alexia och tanden med Cornelia och lina till stan. Vi ska äta på Jensens böfhus men nu måste jag verkligen gå!!


» Tosselilla

Just nu är
Jag påväg till tosselilla med Selma! Vaknade 10 och så kom Selma och hennes pappa och åt lite mickiligi sen åkte vi. Så är i bilen nu.

Mamma och Amelie åker till Yamina idag kommer hem vid typ fem.

Shit vad underbart, har inte träffat Selma på så länge (saknad) Gud vad kul detta ska bli!!!!!!! Ha det gott läsare!


» Hur sprang klockan iväg på det viset?

Nu ska jag sova. Är alldeles för trött!!
Hälsningar Annie
02:06


» Nån till bild på Frasse


» Mina katter..

När vi kom fram till MR idag blev Yuben glad över att få komma hem. Även var hon glad mot alla hästar hon såg! 
 
Jag packade in allt fån bilen i stallet men har fortfarande lite kvar hemma. Gick en runda med Lovisa och Avanti senare. Sen lämnade vi hästarna och vandrade hem. Hemma tog jag min cykel och cyklade till Ida. Där åt vi och sen va jag där en stund.
 
Nu är jag hemma och mina små katter är väldigt roliga...
Dom dricker bara färskt vatten eller så. Inte ur skål. Vattenpöl, avlopp, badkaret, handfatet. Men inte ur en skål. Så när jag va på toa satt Frassei redan i badkaret och väntade på vatten. Efter så hostar dom typ för dom sätter typi halsen eller ngt sånt så han höll på att låta där.. Sen va Frasse med mig på kontoret en stund, sen hämtade jag mitt vattenglas och ställde i trappan. Då kom han galopperande fastän han va en meter bort från mig.. Och drack såklart ur mitt glas. Så det fick vi ställa undan:(
 
Nu ligger sigge här bredvid mig och chillar lite medan jag skriver.
 
Ska underålla mig vid datorn nu en stund har jag bestämt. Sealeder!!
 

» Känslig kanske

Har en ide till en berättelse. Vet verkligen inte hur lång den ska va, men jag har en bra början och ett bra slut. Men slutet kommer bli hemskt! Typ som titanic.. Haha och jag vill inte att det ska sluta med att någon dör för jag kommer tycka synd om den andra då!! Och hon kan lixom inte bara dö för då finns hon ju inte mer :(

Därför får jag klura på det. Ska iallfall skriva den på min nya Mac som jag får av skolan😍 <3<3)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502f787cddf2b337260028fe.jpg" class="image">


» Bilresa :(

Har hämtat panisar nu och ska bara förbi stugan och hämta en bom till transporten sen ska vi vidare och lämna Rasmus då, och sen köra till Malmö. Like I said.

(12:00 typ)


» Södviks bageri

Är just nu i bilen påväg till Södviks bageri där mami och jag ska sätta oss och äta frukost.

Vi har packat in det sista nu då hemifrån och stängt osv.

Efter vi har ätit frulle ska vi vidare till yuben och wras för att hämta dom och sen köra till malmö. Eller först till Birger och lämna Rasmus ( :"( ) och sen vidare till Malmö. Hihihihi!! Hörs sen!!


» My little pony

Hej alla mina fans! Skoja?

Skrev faktiskt inget inlägg när jag åkte bil! Dumt.. Men fick mycket annat pågång just då så det gick ikke. Men iallafall är mamma och jag på Öland nu.
Och Alice Maria och Jenny har precis åkt hem efter att ha varit här och fikat.

Har packat in allting i bilen. (alla häst-grejer). Och sen har jag hälsat på min kära häst också!!

Det va så sjuukt gulligt. Måste berätta. Lotta mammas kompis har tagit hand om dom eller tittat till och pysslat lite medan vi varit borta. Och en gång undrade hon på skoj om Yamina var döv för hon kom aldrig när hon ropade och ropade. Lille Rasmus däremot kollade väl upp och gick lite. Men iallafall. Idag när jag kom så ropade jag men såg inte henne. Bara Rasmus som noterade mig. Sen ropade jag lite till och då ser jag världens sötaste häst springa fram runt enbuskarna med öronen rakt fram! Så underbart gullig!! Och då började jag springa mot henne för att möta upp henne. Då stannade hon vid mig och stod helt stilla, eller nej asså hon undersökte mig med huvudet men hon stod lixom kvar jättelänge och jag kunde krama henne hur länge som helst. Det var bland dom bästa ögonblicken med min häst. Min underbara YubTub. Man måste va mig eller mamma som va där för att förstå exakt och se det. Men ni kanske kan förstå lite!

Hon var btw fin och såg väldigt glad ut! Hon såg inte trött ut utan mer utvilad. Visst en liten mage fanns men vad hade jag förväntat mig? Hon såg väldigt glad och fräsch ut och imorgon kör vi tillbaka till Malmö igen!:D

Nej nu är det Sovedags!


» Stallet

Gick upp halv nio för att väcka Amelie och sen cykla till stallet. Det va jättekul att väcka Amelie, eller väcka någon överhuvudtaget är kul! Speciellt om man inte är en mamma och vet hur man gör. Först sa jag i normal röst : vakna. Sen tog jag av täcket och skakade om henne. Sen "skrek" jag "nu får du gå upp! "
Då började hon vakna:D
Amen annars reagerade hon ju inte?:(

Aja. Nu har vi varit i stallet och fixat Yubens box! Så hon får det fint imorgon när hon kommer. HUHIHIHIJI YUBEN KOMMER IMORGON!!:D

Ska bara hämta halm sen ska vi cykla hem. Har också rengjort krubba och vattenhinkar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502e02379606ee0eea00028e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502e0261ddf2b31fc60002ca.jpg" class="image">


» Tagga om

Har ine skrivit idag. Busigt.se
 
Men har inte kunnat. -säger vi.
 
I förmiddags var jag iaf i Nice. på flygplatsen. Och nu sitter jag här hemma och ar precis avslutat ett långt samtal på telefonmobil.
 
Men resan gick bra. Satt bredid axel och pappa lite längre bak. Då kan man va lite mer chill. Annars måste man va så prydlig, typ.
 
Men ja. Sen kom vi hem och kollade på alla bilder från systemis på tvn med mamma. Sen kom Amelie hem och då hade vi lite present-öppning. 
 
Ska fota allt som är nytt ikväll. Eller det mesta. Sen kommer det nog inte upp förrän efter lördag för komer hem från öland igen då. Söndag kväll kanske!! 
 
men nu ska jag allt sova. Imorgon "bitti" sk jag till stallet för att fixa i ordning till min kära ponny som flyttar in på lördag!!!!!!!!!!!!!!!!:D
 
Godnatt peoples zzzzzZZZZZzzzZZZZ
 
Juste! Har varit och kvällsfodrat också, passade på att hälsa på älsklings pelle
 
 

» .

Helt tom på idéer till rubrik...

Men är hemma nu sen typ kl 12. Ska sova hade jag tänkt. Ska hem imorgon!!!:"""(

Vi har varit ute och ätit sen gått en lång bit samt tagit en liden glarre på häagen daze hur det nu stavas på konstiga språket.

Imorgon ska vi typ upp 9. Så ska somsagt sova nu. Godnatt bliggisar!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502c21bfddf2b3567c000e2d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502c21bfddf2b3567c000e2d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502c2203e087c32632000dcb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502c2203e087c32632000dcb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502c22ffe087c32633000d75.jpg" class="image">


» Sista kvällen :(

Ska ut och äta nu. Sista kvällen i Nice!!:"( Och jag har nog glömt att skriva att det bara är jag pappa och axel här. För Amelie blev sjuk. Så ni inte tror att jag dissar henne på alla bilder:(

Menmen! Idag har vi varit på ett parfymeri i .. Någon stans utanför nice. Det hette iallafall fragonda parfumery. Jag köpte en underbar parfym och bodylotion till det. Sen ett tiopack med andra små parfymer. Och pappa och Axel köpte varsin. Sen kan jag inte skriva mer vad vi köpte för då avslöjar jag presenter. ;)

Sen iaf åkte vi buss till en otroligt fin strand med bergen runt omkring oss och, Ahhh helt underbart!😍 i eze hette det typ. Vet inte om det är rätt stavat.
Där badade vi och solade och jävlar i det vad bruna vi e!! Det va länge sen. Saknat det. Men nu kom den:) (brännan).

Vi hörs sen för vi ska gå nu och nivet att jag inte har ngt internet då!:(


» Idag

Och igår


» KIIDIMIIIIIDII


» I'm soving soon


» Sovi

Förra inlägget skulle publiceras 4....

Men iallafall har idag varit otroligt otroligt rolig!! Har skrattat så sjukt mycket!! Åt väldigt mycket och åt saker som jag inte har skrivit men som ändå har hänt i mitt liv.

Vi har iaf varit ute och ätit nu ikväll och ska sova nu för är tröööött. Vi badade lite efter att vi kom hem sen kom vi hem och vidare senare till restaurang.

Sov gott pågar!

PS
En sak som jag tog bild på - därför måste jag ju skriva lite om det så ni försår :) jag råkade skära mig på rakbladet därför såg det väldigt dramatiskt ut när jag steg ut i vardagsrummet för att dokumentera mitt blödande sår på hälsenan.

DS


» Home!

Nu har vi allt varit i Monaco i den helt sinnessjuka värmen!!!!😪 trodde nästan att jag skulle brinna upp. Så nära!!!

Nu har vi varit hemma en stund och ska snart ner till stranden.

kolla jag kan göra uppochnervända utropstecken¡¡¡¡


» Ällsskkaarr mitt nya skal!!<3333


» Igår

Åt vi lite frukost och sen tog vi tåget till Cannes. Där gick vi i stan ett tag och sen gick vi ner till stranden och låg där ett tag.

Klockan blev mycket. Vi tog en mackilacki och gick runt lite sen åkte vi hem.

När vi kom hem va vi hemma lite sen vid 9 typ gick vi ut och åt middag på ett väldigt mysigt ställe igen. Där satt vi rätt länge och pratade mycket.

Sen gick vi hem och sov!

Nu har jag vaknat och idag ska vi till Monaco. Tror tom att vi ska äta frukost där så men det får ni veta ikväll när jag har internet igen. Puss

(09:00)


» Trött

Jag ber om ursäkt. För att jag inte gjort ngt inlägg. Men är faktiskt på semester så ni kan tyvärr inte begära allt för mycket av mig. Dock har jag otroligt mycket mer att skriva om här än hemma (oftast). Men orkar heller inte skriva allt..

Imorse iallafall åt pappa och jag frukost sen gick vi ner till tågen där axel kom. Så gick vi hem och sen ner till stranden nån timme. Och sen gick vi hem, slappade och sen har vi varit ute och ätit. Nu är vi hemma igen och ska sova!! Hände en del massa saker emmellan men detta var vad vi gjorde som jag orkar skriva eller vill.

Godnatt folk!!:D


» Ikväll


» Stirra lite till kanske?

Har varit ute och ätit med pappa nu. Och har kommit hem-är suuper trött! Franska TVn rullar och jag fattar 0.

Men iallafall. Eftersom jag är blond och har blåa ögon / ser ut så iaf- så tycker alla "mörkare" killar här det är speciellt. Så är det ju typ i alla utländska land. Men -hahha- här överdriver dom!! Varenda en jag går förbi stirrar tills jag försvunnit. Haha idag har det varit 2 som var överdrivna och en massa som ler och ännu mer en massa som bara stirrar. Som tur är dom mellan 15-20 så inte 40 iallafall. Eller dom kollar också men inte alls på samma sätt.

De 2 överdrivna ska jag skriva om nu:

1:a gick med en kompis mot mig och pappa när vi precis skulle gå in i lägenheten. Så log han åt mig rätt sliskigt och så gick jag in och skulle hålla upp dörren för pappa med en massa kassar. Då lutar killen bak huvudet så han ska kunna se längre och ler ännu sliskigare!! Ööeeh hah usch..

Den andra som var roligare var 2 killar nu ikväll efter vi hade ätit gick efter oss på avstånd. Sen stannade vi och då var de tvugna att gå förbi. Så kollade dom bakåt och när pappa tittade bort blinkade den ena med ögat och gjorde pussmun till mig!!!? Asså så utåt med läpparna flera gånger. Kissade nästan på mig av rolighet. Så sjukt fult gjort!!! Sen började han skratta och gick vidare men kollade bara bakåt.

Wtf säger jag bara! Det är faktiskt lite jobbigt att t ex gå genom en restaurang med bara en massa killar och alla tittar!! Alla!! Nej gud... Aja nu ska jag snart sova. Puss godnatt!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5026c2a2e087c36911000010.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5026c2ea9606ee2b6c000022.jpg" class="image">


» Framme!

I nice nu. Pappa och jag ska precis gå ner till stranden så vi hörs senare!:D


» På flygplatsen

Bara Pappa och jag som åkte idag. Amelie blev plötsligt sjuk och axel kommer imorgon. Amelie kanske kommer imorgon. Hoppas det. Annars blir det jag axel och pappa!

Just nu väntar vi på att få gå ombord. Har lite internet här så passar på.

Usch vad det känns tomt utan mina syskon! :(

Aja! Sealeder nu ska jag till nice!


» Quini


» Trött som en mört

Har ridit Quini nu. Hon är så stor!! Kan knappt trava... Haha jo faktiskt. Men steget är 200 gggr större än lilla Yubens..
 
Men nu är jag hemma igen och ska packa för att åka till Nice imorgon med pappa amelie och axel. Rseten får va kvar hemma tyvärr. Men mamma ska jobba och de andra ska väl bara va hemma! Så någon passar huset iaf.
 
Nu får ni bilder från nu och sen från innan idag!:D
 

» Home again

Har jobbat hela dagen. Ida och jag cyklade dit imorse tidigt och har båda jobbat heldag! Så nu är jag tired igen :(
Ska faktiskt ut till Annies häst Quinie idag och ta hand om henne. Mamma och jag åker väl dit snart.

Sealeder!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252866ddf2b329b5000032.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252866ddf2b329b5000032.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252866e087c3370900006b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252866e087c3370900006b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252868ddf2b306810000d1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50252868ddf2b306810000d1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5025287fddf2b32cdc00001d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5025287fddf2b32cdc00001d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5025288d9606ee52e9000001.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5025288d9606ee52e9000001.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502528949606ee4fc9000013.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502528949606ee4fc9000013.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_502529289606ee4be7000029.jpg" class="image">


» Förälskad❤

Nu ska vi gå och sova. Upp lila tidigt imorgon och jag är sjukt trött..

Det finns ett killgäng som kallar sig Janoskians. Dom gör en massa videos bland folk och skojar mm. Är helt såld!! Har vetat om dom i 2 dygn och är redan ett väldigt stort fan!

Men nu ska vi sova!!
Älsklingarna❤


» Min nya MRU tröja!


» Heldag

Igår va jag ju med elin och vi såg OS medan vi käkade lite gottigott..
Sen cyklade vi till stallet en runda och kollade lite där i tomma stallet.. Sen till parken och så va vi där en stund Sen cyklade vi hem och åt och sen åkte hon hem :)
 
Idag gick jag upp 05.45 och vid 20 över cyklade jag till ribban eller mchs. Där jobbade jag till klockan 4 sen cyklade jag hem med anna. Nu har ida kommit och vi ska cykla in till limnhamn en sväng och handla lite gott. Hörs sen!:D
 

» Ska snart ..

..cykla ner till mchs för att jobba. Hela dagen. Dålig uppdatering igår och det kommer det va idag med. Skriver rejält ikväll!!❤❤❤


» Packar up....

igårkväll när vi skulle gå in i huset skulle jag bära in min väska (såklart). Haha både min resväska och handväska vägde ett ton var! Hade i princip hela gaderoben med mig..:( 
 
men nu har jag kommit rätt långt. Har fixat jättemycket inne i min hänggarderob. Färgordnat och bara vita och svart galger. Blusarna där och sen koftor osv. Så där är fint. Nu har jag bara några vikkläder kvar sen är jag fädig!:D
 
Vaknade halv 11 efter att jag somnat om när Alice och familjen åkt till flygplatsen vid 6..
 
Snart kommer Elin och jag ska försöka bli färdig innan dess. Tror vi cyklar och handlar lite gott till oss inför OS hela dagen. Vid 5 typ kommer resten av min familj hem från öland och då ska vi väl laga lite mat. Så vi ska handla lite så vi kan laga tacos!:D 
 
Men nu ska jag fortsätta packa upp för elin kommer inom 10 minuter!!:0
 
 
 

» Btw

Det är asdåligt att man inte kan styckeindela på mobilen!! Skulle själv tycka det va otroligt störigt. Därför blir det bättre nu till hösten när jag kan skriva från datorn för det mesta!!


» Åhh😔

Det tar så sjukt lång tid att åka till Malmö. Speciellt när man tänker på det!! :( Aja. Vi har åkt hela tiden förutom ett stopp på McDonalds där jag utmanade ödet och tog en mcrap!! Det va faktiskt gott. Eller så.. Det såg godare ut på bilden.. Väldigt mycket sås i. Men vad kan man begära liksom? Vi har typ 55 minuter kvar. Inte så jättelänge. Men skriver sen igen. Har väldigt tråkigt nu så hade jag haft något kul att skriva om hade jag utnyttjat tillfället till max! Hade också kunnat ta fula bilder på mig själv men känns lite konstigt här i bilen nu. Därför får ni bilder på Mig och Alice innan när vi va pigga och glada! (och på mig från innan idag på betet)


» Next up : malmö

Har åkt till Alice nu för att åka vidare med dom till Malmö. För dom ska resa imorgon till Italien och det är närmre flygplatsen från Malmö. Så jag blir inte själv inatt !:D Innan idag har vi varit och släppt hästarna på sitt 2 veckors bete. Först fotade vi en massa och dom bilderna kommer om någon dag ut på bloggen för vi tog bilderna med systemkameran. Och mer bilder från igår kommer också imorgon troligast. För appen ville inte lägga upp så mycket bilder. Bara några i taget!:D (igår bilder)


» Mot mormis och morf!

Har varit hemma och lämnat av hästarna i storhagen och själv bytt om. Vi släppte aldrig dom på det riktiga betet idag utan det gör vi imorgon för att kunna ha koll under dagen. Har ju varit en stund på stranden som jag skrev innan! Vi var i kårehamn. Det gick lite kosor där men det gjorde faktiskt inget (hänt många ggr förrut). Och det betyder att människor oftast ute badar där... Väldigt mysigt! Yambam älskar vatten eller nej- hon gillar inte att bli badad. Och hon kan va svår att få i ibland men när hon väl är i plaskar hon som ingen annan och fy vad kul det blev ja! I slutet blev hon super-taggad och vi tog några galopper. Det var verkligen supersuper härligt. Dom uppskattade det så! Å då blev det ännu roligare. Nu kommer bilder! (glömde hjälmen hemma för trodde bara vi skulle direkt till betet-så klaga inte, rider aldrig utan hjälm ( undantag för att ta en fin bild). Smart folk förstår. Vilket jag tror är alla mina läsare?:D Men nu ska vi bara hämta pizza och åka till mormor och morfar!! Sealeder alegeders !❤❤


» Mot mormis och morf!

Har varit hemma och lämnat av hästarna i storhagen och själv bytt om. Vi släppte aldrig dom på det riktiga betet idag utan det gör vi imorgon för att kunna ha koll under dagen. Har ju varit en stund på stranden som jag skrev innan! Vi var i kårehamn. Det gick lite kosor där men det gjorde faktiskt inget (hänt många ggr förrut). Och det betyder att människor oftast ute badar där... Väldigt mysigt! Yambam älskar vatten eller nej- hon gillar inte att bli badad. Och hon kan va svår att få i ibland men när hon väl är i plaskar hon som ingen annan och fy vad kul det blev ja! I slutet blev hon super-taggad och vi tog några galopper. Det var verkligen supersuper härligt. Dom uppskattade det så! Å då blev det ännu roligare. Nu kommer bilder! (glömde hjälmen hemma för trodde bara vi skulle direkt till betet-så klaga inte, rider aldrig utan hjälm ( undantag för att ta en fin bild). Smart folk förstår. Vilket jag tror är alla mina läsare?:D Men nu ska vi bara hämta pizza och åka till mormor och morfar!! Sealeder alegeders !❤❤


» OS

Har sett OS hela dagen. England vann laghoppningen för er som inte vet! Nu är vi påväg ner till havet, med hästarna. :D


» Gäspjäspgäspjäsp

Igår, somnade jag klockan 2. Jag kunde bara inte somna! Så sjukt störigt!!! :( men vid 2 gjorde jag det. Och det vet jag för att vid halv 2 kom jag tillbaka från ett toabesök. Och då tig det inte lång tid innan jag somnade. SÅ! Men därför idag vaknade jag inte ordentligt förrän vid 11. En läskig sak är att Amelie sa till pappa och mamma att jag hade varit uppe och gått i sömnen och pratat och varit väldigt glad. Haha hon sa också att "hon måste sovit egentligen för annars hade hon blivit sur på mig". Lilla Amelie då.. hehe..... Men nu ska jag nog borsta tänderna (har ätit). Och gå ut och mocka. Amelie är på ett lekland med Oscar och Jesper (kusiner). När hon kommer tillbaka ska vi åka till mormor och morfas Sjöbod och bada med hästarna!!!:D efter det ska vi köra dom till ett gigantiskt bete! Mamma sa att Man inte såg vart den tog slut så sjukt stor den va. Där ska dom iallafall gå i 2 veckor och sen ska jag komma och hämta henne❤❤


» Mer bilder från ikväll

:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501eef53ddf2b305f100014c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501eef53ddf2b305f100014c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501eef54e087c323b500014b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501eef54e087c323b500014b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ef036ddf2b3373900000f.jpg" class="image">


» Usain Bolt

Tänkte skriva "har nyss sett Bolt ta hem guldet för 100 meter och slå världsrekordet igen." men det va ju trots allt en liren stund sen.. Under tiden har jag läst klart min bok! Usch så sorgligt. Men samtidigt ja nej.. Det är så konstig känsla! Men snart kommer jag tillbaka till Malmö och börjar på en ny bok. Nu har dom här böckerna varit 3 böcker under nån vecka här på Öland. Komma hem och börja på ngt nytt! Innan va vi och åt på restaurang sen åt vi glass på italienska och åkte vi vidare till lundegårds camping och spela Minigolf! Hihi! Nej nu ska jag sova, hörs imorgon! Sovgott!


» Restaurang

Innan imorse var det väldigt VÄDLIGT varmt. Så Amelie och jag kunde verkligen inte rida. Det blåste INGENTING och det var inte ett moln på himmeln + gassande sol. Wii.. Däremot skrittade vi en runda och efter det pysslade vi om dom och släppte bort dom i storhagen. Sen åkte vi till stranden och då blev det plötsligt mulet .. Men vi badade ändå! Och det var 20 grader i vattnet idag så det va bra! Väldigt väldigt skönt efter en liten liten stund!:D Sen nu är vi påväg och ska hämta axel sen ska vi till en restaurang i Borgholm. Sealeder alegeders !


» Annie

Visste ni att jag hette det?:0 :D Pappa Amelie och Axel har åkt in till brghlm igen för att lämna axel och handla frallor så jag kan få frukost! Nej men pibi brukar handla frallor på morgonen så han ska köpa det. Och medan dom är borta blir ja hungrigare och hungrigare. Så ska nog gå ut och mocka lite så det är färdigt. När jag ändå inte gör ngt lixom. Efter ja har ätit ska jag och Amelie rida pollarna! Sealeder!


» Bajsit

Förra inlägget skulle publiceras vid 20 i 7. Men det va lite dum mot mig:( När vi kom dit åt vi rätt snart. Sen va jag ute och lekte med alla små barn. Ett tag va jag bara med lille Hugo men sen fick han gå in igen för han blev trött. Har sjukt ont i fötterna efter att sprungit HELA kvällen!! Haha väldigt rolig kväll fastän jag fick lösa alla bråk, vara tagaren i alla lekar, och mycket mer. Nu ska jag sova mina vänner. Hoppas bloggis samarbetar nu då.. Gidnayy!


» Påväg

Nu är vi påväg till några gäster och där är en massa andra också. Kul va? Nej men skriver snart eller senare! Puss!


» Sjukt snabb

Hela dagen efter att kusiner åkte har det varit full fart.

 

Har badat Yamina klippt och stohejat. Mockat hjälpt pappa på stalltaket, städat i stallet mm. Nu har jag nyss ätit och slängt mig in i duschen. Och nu är jag redo för besök. Snart. Ska bara kamma håret också låta det torka lite med min buddahandduk på huvet.

 

Menmen! Hörs sen!

 


» Bautda

Nu har kusinisar åkt igen. Dom fick skritta upp och ner en bit på vägen. Ett steg framåt tillskillnad  från lille Ida och hanna som bara fått skritta i trädgården. Men dom är ioförsej mindre.
 
Det är så roligt när man kan göra något för någon som är så enkelt och vardagligt för en själv men så sjukt kul för någon annan. Jag menar jag när jag va mindre och gick på ponnyridning var ju det  roligaste i världshistorien. Men ja. Det är kul.
 
Nu ska jag ut igen och  bada lille Yamina så hon blirr fräääsch. Sen ska jag klippa till hennes man och lite sånt. Hovskägg så hon blir snygg. Hon har behövt det ett tag men det va först idag jag gjorde det. (mest för att senare kommer Yams förrförra ägare Linn och hennes pappa hit.)
 
Men men! Vi hörs senare . :D
 
 

» Morgon bilder

Fina va? Precis vaknat och ett mysterium är att jag kommer VERKLIGEN inte ihåg att jag har haft min mobil nu för den va på laddning igår kväll och då ligger den på min byrå längre bort. Men ja har ett SVAAGT minne eller dröm? Vet inte, men iallafall då höll jag på med Mobilen och tittade vad klockan va, 9, men sen fick jag typ inte upp den på bordet igen och sen skulle jag sova vidare men NÄE vafan? Detta ät helt fel!:( Stackars mig. Ska upp och äta frulle nu. Om en stund kommer mina små kusiner och ska rida lite. Sealeder alegeders!:D


» 0004

Nu har jag städat hela köket och diskat. För hand. Eftersom vi inte har en diskmaskin här på Öland.. Menmen! Så har låst och ska gå och sova nu. Eller läsa tänkte jag säga men jag ska bara gå och sova. SOVA SOVA SOVA SOVa. Gu va skönt! Mmmmmm Innan hämtade vi hem hästarna om jag inte skrev det. Och gav dom hö och sin betfor och kraften. Så alla är nannade. Sov gott bloggisar! ❤ (Innan när jag höll på med mobilen råkade jag klicka in på kameran och hade omvänd kamera på. Då såg jag ut såhär.. PÅRIKTIGT )


» Snyggsnyggaresnyggast

Idag har varit min bästa bloggar ever!! Har haft en otroligt stor lust till att blogga om varje steg jag har tagit idag. För bloggis har inte sagt "fel" en ända gång!!! Och det har nog inte hänt på 20000 år! :D Nu ska jag smörja in mig efter att ha duschat. Och nu är det mörkt!!:D Fast fuskade lite.. Såg färdigt Wipeout med Amelie först. Sen duschade jag. Aja! Vet ni? Hörs sen;)


» Va tvungen att sörja först

Har en ond blåsa under lilla läppe!!:"( men nu ska jag duscha om ni insisterar. Och och bara kolla mitt hår! Vilken skönhet......……………… Like fore plastic comment for natural❤ Hashhahahahahahahhah:""D


» Trötta tjejer

Mamma och pappa är på fest som inte små barn fick följa med på. Axel jobbar och jag "passar" Amelie.

Vi har ätit, och sen åkte dom. Sen har vi verkligen chillat. Lite för ljust ocg fint väder ute för att ställa in sig på riktigt chill-mode. 

Det har faktiskt varit en väldigt skön dag. Badade 3 gånger och sista gången vädigt länge. Lärde Amelie göra volter i  vattnet. gick väl sådär.. I slutet klarade hon sig hyfsat rakt framåt!:D

Kommer nog aldrig kunna beskriva min kärlek till vatten. Asså mmm. Inte för att jag bara- "HERREGUD NU ÅKER VI TILL HAVET 20 MINUS GRADER KOMIGEN!". Det kan t.o.m vara skönt och sommar och jag skippar att bada. Men att flyta runt lätt som en fjäder och göra en massa otroliga konster under vattnet. Flyta baklänges, uppochner, sida. Leka att man är en fisk eller simma längs med bottnen. I värsta fall (händer bara på mina stylingdagar) kan jag t.o.m posera på bottnen. Någon skulle bara fotat också..

Men ja gud.. Nog om vatten. Haha nej! Ska gå och duscha nu. Läääääääääänge. Tills det blir mörkt. Och för att det är kul ska jag skriva ett inlägg direkt efter att jag duschat.

Alltså hörs vi sen! Hejdå småfisar:D

 

 på strandis idag, cool yeye

 

 hihi erika skickade en snygg mongobild på mig och lovisie från länge sen. SJukt söta !:D

 

 


» Påväg till stranden!

Har släppt bort hästarna i storhagen och sitter nu in the car påväg till stranden! Badaaa!!


» Zzzz, nej förresten det är ju sova?

Amelie har ridit färdigt nu och eller så, för en stund sen.. Och vi har badat av hästarna som var varma. Lille Rasmus fick jag dras med och uppfostra lite. Han bara äter och äter när han går i gräset för Amelie tillåter honom. Men nu blev det andra bullar.. Tillslut vågade han inte pröva äta längre, bara nån Gång. Axel och pappa har cyklat till Sandvik. Pappa har fått för sig att cykla så mycket nu efter att han köpte en till mountine bike. Eller det heter kanske det? En sån man cyklar i terräng i iallafall. Så resten av oss ska väl också köra dit nu och bada en stund. Sen tror jag vi skulle in till Borgholm. Men vi hörs! För nu ska jag packa min strandisväskis:D


» Morgontrött fast det gick ändå bra idag!

Amelie ska hoppträna för Wille på Yamina idag. Så det blev "tidig" morgon.. Haha 8 typ. Menmen. Mina ögon ser trötta ut så dom är morgontrötta. Men nej nu ska jag ut och ta hand om Min lille häst. Sealeder!


» Woop

Jävlar vad mycket skit det kom innan bilderna på förra inlägget..


» Ska rida

Kom hem från stranden för ett tag sen. Vattnet var inte särskilt varmt, typ 18 grader. Har ätit middag och mamma och pappa är på någon cykel-grej så Amelie och jag är själva tills Axel kommer. Nu ska vi ut och hämta hem hästarna efter att ha mockat hage och boxar fyllt hö och ställt betfor. Men nu ska vi gå. Och idag ska jag rida på ängen-dressyr.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ac7449606ee7b19000026.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07d9606ee2c52000015.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07ce087c341bc00000c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad07f9606ee2da600000b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad089e087c33d1600002d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad096ddf2b3445d000057.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad096ddf2b3445d000057.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad097e087c34337000001.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad097e087c34337000001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad09c9606ee1a1500009e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad09c9606ee1a1500009e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad09dddf2b3433e000050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad09dddf2b3433e000050.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad0a0e087c33cf500002c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad0a0e087c33cf500002c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad0a79606ee2b88000018.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_501ad0a79606ee2b88000018.jpg" class="image">


» Igår

Gjorrde inte ett ända inlägg igår! Shit dåligt..:(
 
Men iallafall var vi ju på stranden, eller jo jag skrev att vi skulle dit-juste. Och så läste jag ett tag sen kom Alice dit och vi badade. 
 
Sen när vi kom hem fixade vi m hästarna och red på ängen igen. Red fram lite och sen hoppade jag en enbuske och efter att jag hoppat ett tag avslutade jag med dressyr. 
 
På kvällen kom pappas gamla kompis och hans fru på middag så vi åt.
 
På senare kvällen såg vi eclipse för alice inte sett dom så hon ville se den. 
 
Sen sov vi.
 
Nu ska vi vänta in pappa och Amelie och  bege oss till stranden. 
 
Bilder!:D

» Mer bilder från igår

:)


» Ny hage

Ska åka till Sandvik snart och fixa en stor ny hage till Yub och WRas för på söndag åker jag hem till Malmö och en vecka efter utomlands så dom ska få gå där i 2 veckor och sen ska hon hem en dag innan skolan börjar. Så hon får långt sommarlov! Visst att det blir jobbigt att rida igång henne sen och att hon kommer va tjock, och ha en massa insektsbett. Men hellre det och att hon får äta en massa för sen får hon stå i en grushage resten av året. Nej nu ska vi till stranden!


» Utfit tonight

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185c979606ee288e0000a8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185c979606ee288e0000a8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185c9dddf2b3381c000167.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185c9dddf2b3381c000167.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185d76ddf2b3372e00014d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50185d84e087c30da2000126.jpg" class="image">