» Temporary

Heeeeejjjjjj sry för att jag inte har skrivit men ska faktiskt förklara. Hade 7 saker i skolan förra veckan, prov som redovisningar och inlämningar. Nästa vecka som kommer har jag en kvar. 
 
Denna veckan har jag varit så arg på skolan att jag gråtit mig svullen (av ilska). Tog en bild på hur jag såg ut och är så jäkla svullen och röd och arg hahaha bilden är grotesk men jättekul :))))))))) Jag har gjort klart en massa men mest av allt inte haft lust att göra sakerna. Jag har även bestämt mig för att inte gå natur längre utan börjar i naturkalssen på petri (för ansökningswebben har stängt) och sen försöker jag byta till Samhälle beteende. 
 
Annars har jag ridit lille Fiffe och vissa dagar har hon varit trött eller har jag men det har gått bra! Vi har övat på bakdelsvändningar och idag hoppade vi ett enkelt räcke rakt upponer bara. Det gick bra. Eller första gångerna blev jag jätteirriterad för det gick inte så bra som det kunde göra och det blev fula hopp när amelie filmade alltså hon blev helt flak. Men de sista gångerna tryckte jag på henne i galoppen och fick en mycket större galopp och då hoppade hon av perfekt och hoppet blev fint där hon verkligen lyfte och hoppade.
 
Igår såg Siri och jag bio sen såg jag Juice där 2pac är med i och somnade sent. Idag har jag ridit då, varit i stan lite med Sirrrri och efter det hängt hos Lovisa och nu är jag hemma. Ska snart äta 
 
Saker som ska göras nu är att Axel tar studenten på tisdag så ska fixa ngt bildspel, klippa ihop film, öva på mitt tal och sen har jag jävla kinsesiskaprov på tisdag också men sen är allt klart......
 
 

» HALLÅ

Skriver imrgn em så e tbx då stay tuned<333




» Nejjjjj

Hade fysikprovet idag o fick reda på matte nationella och har läst 100 sidor kemi men är inte fullt fokuserad och skulle egentligen gjort min musik ikväll men det blev fan heller gjort skulle sprungit också hatar sånt här får ångest hatar när det inte blir som planerat vill bara somna nu o vakna efter denna veckan vill faktiskt inte är seriös är så jävla glad egentligen så bara kom detta asså sjukt taskigt o förstöra mitt humör så så JÄVLA lågt 




» Lol

Är trött. Jätte faktiskt. La mig sent igår och har jobbat hela helgen men det har kännts bra. Trivs med mig själv. Har läst igenom hela fysikboken nu! Under min 3-timmarsrast läste jag och lagade lunch och la mig i solen. Blir alltid så röd i huvudet efter jobbhelg. :/<3
 
 
 
Ikväll grillade vi kyckling och åt någon god bulgur med linser. Somsagt. Läst färdigt nu. Ingen aning om hur det kommer gå imorgon. Har mina sista saker denna veckan och det är skönt men imorgon börjar dom. Tydligen skulle vi redovisa musiken på onsdag?? Heja mig har knappt börjat. Vet bara att jag ska skriva om 2pac. 
 
Fifty o Yamina har bara gått i gräshagen hela dagen men Fifty rastar ju sig själv lite. De hade vilodag och det passade mig jättebra att inte vara där idag. Men var tvungen att hälsa på henne så åkte dit när jag slutat ikväll. 
 
Ska somna nu för jag kan det. Kmr gå snabbt älskar min säng. <3 <3 <3
 
 
 
 

» Still mobbin

Bu
 
Idag har jag haft teknik, musik, SO och sprungit 4 km o efter det tränat styrka (i skolan).
 
Amelie och jag red ut. De har gått i gräshagen idag så de var helt trötta hihi. Badade Fifty igår sen fick hon sova med fleece så imorse var jag o tog av det. Men inget bus idag när vi red ut.
 
 
 
 
Skulle egentligen träffat Selma men hon skulle äta med sin pappa o hans nya tjej först så det hade blivit nu lite senare och jag var tvungen att läsa fysik och sova tidigt för ska upp 6 imrgn och måsssteeee vara pigg imorgon. Kan inte komma hem och råka somna för måste plugga vidare. Så Amelie och jag gick till Konsum o jag köpte hallon, jordgubbar, persika och passionsfrukt. Sen har jag legat i sängen och läst ur fysikboken. Lite mysigt men nu är jag trött
 
Ska sova nu snart hade jag tänkt. Ska lyssna på lite musik först. Älskar att jag kan ha fönstret öppet dygnet runt nu igen. Älskar kyla <333333
 
 
 
 
 

» Fysikplugg

Idag har varit najs men lite konstigt i början. När jag kom till skolan fick jag en känsla, det kändes som att vad jag än gjorde ville jag bara komma hem. Alltså inte bara ah pallar inte skolan utan verkligen vad i helvete jag måste hem. Men sen var jag bara med på NO första lektioinen, efter det fixade Lina, Hedvig, Tuva och jag inbjudningar till avslutningsmiddagen och även placeringskort. Våra inbjudningar blev sååå fina och glittriga :)))
 
Höll även mitt engelskatal idag och det gick jättebra! Övat på det tre ggr men det gick bra och mkt bättre än när jag övat själv. En grej klar! I helgen ska jag jobba så kommer inte ha jättemkt tid att plugga till NO-proven men ska försöka. Ska va med Selma en kväll och laga middag i hennes mammas lägenhet och bara mysa ska bli så jävla mysigt är sjukt taggad. SJUKT TAGGAD WO!!!! skoja men ni fattar ä faktiskt sjukt taggad :-) hihi nää men e faktiskt sjukt taggad 
LOL

Annars har jag ridit idag. Fifty brunstar och är jättekär i Rondo. Hon var lite spänd men inte så farligt. Red med magvärk så det var inte jätteskönt men skitsamma gick bra! Ska försöka plugga en massa fysik nu för snart ska jag äta och efter det springa. Vill springa bort till stallet och bada fifty. Dom kom in från hagen för en stund sen och de fick gå utan täcke nu efter vi ridit för det blev ju varmt???

 
 
 

» Hero

Bu

Har lagt mig. Duschat i femton år känns det som. Innan dess sprungit 6 km. Fan nu tar jag allt baklänges. 

Börjar ist med att igår var jag, Siri, Malte o willi o åt på tusen & 2 för att Malte fyllt 18. Efter det sov vi alla hos hans pappas tjej. Idag gick jag och Siri direkt till parken vid stadsbiblioteket för att ha någon Malmö-dag med sexorna. Siri och jag hade tre sexor som skulle gå med oss. Först satt vi i en båt runt kanalen som faktiskt var kul men efter det när vi skulle visa vissa platser i stan blev det lite tråkigare. Vi gick iaf en runda på Malmö slott och efter det blev Siri o jag nästan attackerade av en fågeljävel://////!


Pluggade lite efter skolan. Övade lite på mitt engelska tal och gjorde för lite no men ändå lite! Ska göra mer imrgn. 

Red fifty i ridhuset. Idag kändes skitbra. Hittade på några övningar. Efter jag ridit fram flyttade jag henne några steg ut och sen rakt fram några steg och sen tillbaka ut på spåret i trav på långsidan. La sen en volt och ökade på andra långsidan. Gjorde samma sak, volt men andra gången minskade jag på andra långsidan. Hon lyfte inte riktigt ordentligt på benen och var tung men red på och drev mer sen kom hon upp jättefint och fick ett stort steg med halsen i lagom höjd och jobbade på jättebra. (❤️) 

I galoppen fortsatte jag övningen nästan, ändrade lite. Flyttade ut, rakt fram, tillbaka på en långsida. Andra långsidan minskade jag galoppen mellan första bokstaven till mitten och från mitten till 3e bokstaven ökade jag sen tillbaka till vanligt tempo och samla upp sen flytta igen på första långsidan. Detta för lydnad (även om hon är väldigt lydig lol) men känslighet då. Fortfarande bra att öva på  

Det kändes iaf jättebra efterråt och det är kul när man märker skillnad. Rider jag helt rätt gör ju hon rätt. 




» Applejuice falling from her lips, took a little sip

Ahh legat i sängen sen 10 Igårkväll och sovit i 9 timmar!! Känns så bra då mina ögon var små getingar igår fattar ej varför. 

Har kollat ribban tävlingarna i helgen. Är så galet taggad på att själv få tävla igennnnnnnn!!! Det finns två tävlingar i sommar på Öland som jag antagligen kmr kunna va med på. Åkerbo och udden. Ska börja mer seriöst med cavaletti och hoppning nu på onsdag. Om 2 veckor behöver jag inte hålla mig till ngt program då är vi fria :)))) Men såklart kan vi inte bara börja hoppa skitmkt och högt utan vi måste börja nånstans o halvförsiktigt. 

Igår skrittade vi ut för det var vilodag. De har även börjat gå i gräshagarna nu. Fifty går med yamina och joker och det funkar bra hon verkar glad :)) längtar till jag ska få åka till henne sen<3333






» Forbidden Fruit

Tänker hela tiden på att springa sen kommer saker i vägen hela tiden!!!! Fattar ej. 
 
Var i stallet 8 imorse och hjälpte Cicci o Co. att lasta Heidi. Sen red Amelie och jag o fixade alla grejer. Båda hästarna var lite sega idag men imrgn är det söndag och de ska få vila.
 
När vi var klara drog vi till ribban och kollade ponnyhoppningen. Mamma fick komma ner med dunjackor och vantar osv osv för det var ju för helvete minusgrader typ blir lack. 
 
Sov mellan halv 3 och 6 ikv för glömde sova inatt. Efter det har jag ätit pizza och sen bakat rosa muffins med godis på. Ska ta med en till Tuva som är sjuk och sen ska Lyfn få imrgn för ska fira henneee då :))
 
Nu ska jag faktiskt försöka skriva klart mitt engelskatal sen gå till Tuva 
 
 
 
 

» Café Radio

Hejjjj
 
Kl är 16:41 och idag vaknade jag halv 12?? Gick upp, åt en ostfralla med ost ute på altanen i solen och satt där med Nellie en stund. Sen var det så varmt så bytte om och la mig där ute med Amelie och lyssnade på musik. Har efter det varit på Lovisas och hennes kompis Annas café på Fridhemstorget 22. Café Radio heter det. Var där med Siri, Irma och Cornelia. Såå mysigt ställe och gott också ni borde gå dit. 
 
Sitter och uppdaterar min spotify lite. Borde göra något skolarbete så kanske gör min musikpresentation? Ska snart till stallet, hjälpa till att lasta Heidi sen ska jag rida Fifty. 
 
 
 
Igår red Amelie och jag ut på hennes födelsedag. Hur jäkla mysigt som helst. Galopperade en massa på gröna åkrar bredvid gula rapsblommor. Fifty skötte sig så bra. Att galoppera på henne är som att vara kung. (uttrycksmässigt, att vara kung i Sverige kanske inte är så kul vet ej:/)  Hon gjorde bara något skutt med bakbenen annars njöt hon väldigt av att sträcka ut. Yamina var den dampiga.. :/
 
 
 
 
 
 
 

» Rodeohästen

Hej hihi. Iknow längesen sry det blev bara så. Mitt vänstra pekfinger kliar på sidan och det är jättestörigt för man kan typ inte klia där? :(((
 
Ska jag säga en skitrolig sak!!!! (inget frågetecken för jag ska det) vet fel att skriva ska isf men gjorde det ändå :)
Iaf, gjorde mitt sista NP idag! 2 timmars religionprov på 27 sidor? Och igår ett nästan likadant också i religion i 2 h. Glaaaad. När jag gjorde det idag var det så tråkigt och jag insåg att detta är anledningen till att jag ska gå natur och inte samhälle på gymnasiet.
 
Min äckliga moppe gick inte att starta idag. Har märkt att den inte gör det när det regnar på den. Så fick gå hem, blev jätteblöt<3 Besides that råkade jag gå under ett sånt rör som samlar vatten så fick en halvliter vatten över halva mig och gick därefter i en vattenpöl aw :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Red med Emelie senare. Idag lekte Fifty att hon var vildhäst. Vi skrittade ett varv och sen gick vi in i paddocken. När ridgrrupper utanför galopperade förbi skulle hon också det tyckte hon men istället för att galoppera sköt hon upp och ner och gjorde ett antal bockningar sen travade hon med stora steg. Tönt. Detta gjorde hon om ca 3 ggr. 
Annars red jag henne inte lika hårt idag men ändå den tid vi ska rida. Igår red jag fram en stund runt galoppbanan och efter det gick jag in i ett ridhus där det låg en massa bommar utlagda så jag red över dem och hoppade sen ett litet litet räcke på volt. 
 
Ikväll har jag varit med Malte, Willi och Siri. Nu sitter jag och ska plugga lite kinesiska för har muntligt prov imrgn. :)
 
 
 
 

» 7 km

Ligger i sängen nu. Känner mig ren. (Är nyduschad) men nt bara därför. Sprang nyss 7.3 km. Det gick bra! Sprang det på 43 min vilket betyder att jag hade hunnit en mil på en timme ikväll. Så måste öka allt som allt för att få bättre ä förra året. Förra året fick jag 56 minuter. 

Gjorde min NO lab sen något mattetal sen blev jag lite konstig så slutade och satte mig och började tänka en massa istället 

Nu ska jag sova gnatt❤️❤️❤️








» Ja

Har haft mattenationella idag. Två delar. Känns inte så bra. På första delen fastnade jag på tre A frågor för att jag blir stressad av att jag inte fattar och stressad av andras pennor och stressad av mig själv. Efterråt när någon berättar fattar jag och 2/3 hade jag kunnat lösa men sen är det ju tidspress också. 
Andra delen gjorde jag allt på men vet ju inte om det är rätt eller fel. Gjorde det jag trodde var rätt iaf. 
 
Hade perspektivlektion efterråt och sen lunch. Fick sluta sen. Så är hemma nu. Har några timmar till att göra vad jag vill på och vet att istället för att stressa med pluggandet ikväll kan jag göra det nu. Kan verkligen inte bara sätta mig i sängen och göra ingenting för känner mig bara stressad av det.
 
Ska börja med att göra klart min NO labbrapport. Sen mer matte, efter det lite SO och om jag hinner engelska. 
 
 

» Dressyrhästen

Idag blev det sent i stallet flr mamma kom hem senare, gjorde förvisso lite matte efter jag ätit nudlar. Jag fixade fiftys saker o sen skulle jag rida över sjölv idag för Amelie var nt med. 

Hon stannade först framför bron som hon inte ville gå under själv. Sen var det 50 000 hästar på galoppbanan så hon var rätt spänd + att hon hade skrittdag igår så hon var piiiigg. Gjorde något bus rodeoskit på stället en gång ute men annars fin. Var på tre ställen som blev upptagna efterhand men tillslut red vi i manegen. 

Mycket öka o minska även i galopp. Sjukt så kul det är att rida henne för hon är så duktig och samarbetsvillig så man kan liksom utnyttja och använda alla kunskaper man fått genom åren på ett annat sätt nu. Min jättebebis<3

Spolade hennes ben, Kvällsfodrade och kom hem 9. Gjorde matte en timme och sen åt jag och nu har jag gjort mer matte sen duschat och nu ska jag sova. 





» Tomt

Vill bara rida och vara i stallet. Är jag hemma vill jag ligga ute och spela kort med Amelie eller hoppa på studsmattan. Det gör mig inget att plugga matte men det gör mig ngt att vi ska ha nationella prov på det på onsdag. Och det gör mig ngt att jag inte haft en enda musiklektion sen Kina men tydligen har en uppgift som ska vara klar typ denna veckan. Det gör mig ngt att jag har svenska, bild och musikuppgift, matte och SO nationella, 2 slutprov i kemi och fysik och lite kinesiskaprov på det på dessa 3,4 veckor. 
 
 
Har städat mitt rum så det är jätterent och mysigt. Har gjort en massa matte men inte tillräckligt och nu är jag trött.
 
Imorse skrittade vi ut o lät hästarna ha vilodag. Jag ska väl sova typ nu orkar inte vara vaken mer.