» Yamina hoppträning

 

» Hoppträning och "självhoppning"

Med Yamina och Heidi 
 

» Hoppträning med Heidi

 

» läs

Har gjort en ny flik för ridfilmer för jag vet vissa som vill komma direkt dit. Därför kommer jag publicera upp filmer igen för att få in dom i den fliken men ni vet ju själva vilka ni sett som ni inte behöver se om. bara så ni inte tror jag är efterbliven. fast jo det är jag ändå 
 
 

» rubbeee

today började jag med att väldigt segt gå upp halv 7 för att springa vanliga rundan påö 4.5 km. Det tog lite mer än 20 min menmen. Det blir bättre snart.. 
 
Sen åt jag lite frukost direkt när jag kom hem för jag blir oftast så yr efter jag har sprungit så pallar inte göra någoting för mina ögon är helt efter.. Sen vid typ 8 duschade jag sen klädde jag på mig osv sen cyklade jag till skolan. 
 
Hela dagen idag har jag kännt mig efterbliven.. Alltså som om jag går ett steg men hjärnan och synen är en 2 sek senare... Creepy..
 
Var hemma ett tag sen cyklade jag till stallet och fixade några sysslor sen skrittade jag ut med Ida i 20 minuter och sen red jag i ridhuset med gramaner. 
 
Yamina var superfin idag faktiskt! Hon va lite lat men hon kissade dock direkt när vi gick ut från ridhuset.. Knäppa häst 
 
Men hon jobbade iallafall fint så är nöjd över henne. 
 
Ikväll har jag faktiskt varit duktig. HAr gjort det jag skulle i NO och även lite i SO nu ska jag avskuta detta inlägget och kolla lite film on ma computer. Sen ska jag somna. jepp
 

» Lyckan som uppstår

När jag öppnar ett gammalt födelsedagsbrev och hittar 100 kr!!
Perfekt när jag typ är pank. Tack brevet ❤


» Espresso houseee

Sitter på espresso hus med Alexia Hanna o Vilma men eftersom att jag är bäst så hade jag inte med mig pengar. Pår mi. Nä faktiskt inte..

Har somvanligt mer än 2 h rast och sen vid 1 ska hela min syslöjdsgrupp åka bussen till något tryckeri där vi ska få se hur man trycker upp bilder osv på tröjor... Jaja det blir säkert lite kul.

I em ska jag rida ut på Heidi med Ida och Yuuub :D


» Hoppfilm

 
 
KLICKA UPP I STORSKÄRM

» Frasse sover

Har klippt ihop en fin film från allt hopp idag som ni ska få se sen när den publicerats! 
 
Jag vet åh har inte skrivit på sjukt länge.. Har onsdag torsdag fredag lördag och idag att skriva om. Har hänt en del under den tiden men frågan är om jag faktiskt ska strunta i att skriva dom för ja det gör jag. Haha stalkers nu får ni inte veta vad jag gjort i helgen :D 
 
Idag har jag iallafall varit i stallet och först hopptränat Yamina för Roland. Sen hade vi kvar ett hinder och så först travade jag över 2 bommar på marken sen höjde vi upp dom lite och sen blev det ett kryss och sen ett räcke högre o högre. Hoppade 95 cm som högst. Hon stannade inte en enda gång! Så otroligt dukiga hestar. 
 
Sen åkte jag hem i 10 minuter vid  halv 2 och sen åkte jag tillbaka till stallet och hade luciaträning med Ida och alla barn då. Sen tog vi in hästarna och va där lite osvosv sen ramade ida mig hem som vanligt.....
 
Det var rätt deppigt att komma hem och sitta själv vid ön och kolla ut i det mörka regnet.. Så la mig typ i soffan och gjorde ingenting. 
 
Nu ska jag gå upp snart och sova. Är så trött idag :(
 


» åh gud :(

det var så längesen jag skrev...

» Hej vet att jag inte bloggat på länge

Men kommer inre hinna idag heller så sealeder alegeders


» Todayy

Idag har jag haft matteprov. Den svårare delen. Jaa.. Det gick väl bra, hann inte med sista uppgiften men annars gick det bra tror jag.. Hh vi får se! 
 
Sen har jag varit hemma och pluggat.
 
Asså kolla! Jag skriver typ att jag pluggar hela tiden. Men grejen är den att hälften av tiden underhåller min mobil, kompisar, facebook (fastän det egentligen är tråkigt??), twitter, bloggar oooosv - mig! Så jag pluggar inte sönder. Jag önskar att jag kunde fokusera bättre. Ska sova nu. Får inte försöka plugga mer av mig själv för jag är astrött men jag måste plugga eftersom jag har hjälpt mamma o pappa att skriva en gästlista sen har jag hållt på med datorn och nu skriver jag här!
 
Bra anniee... Nej
 
Ni ska iallafall få se bilder från vår lilla photoshooot :D
 

 

» Yub


» Shit

Asså seriosuly måste jag egentligen plugga! Jag har haft prov i måndags, och idag och imorgon. Har inte haft en minut över till att skriva här.. Förlåt.. 
 
Pallar inte riktigt ta hela lördag, hela söndag osv. 
 
På tävlingen i söndags stannade Yamina 2 gånger. Och vi kom helt rätt in så blev lite förvånad. Tyckte hon var mesig. Men hon var kissig visade sig för så fort jag hoppade av kissade hon. Och hon kissar INTE nnär någon sitter på. Så sånt kan min hest göra...
 
Denna veckan startade iallafall sjukt bra! 
Det började med att pappa och jag var ute och sprang på morgonen. Sen cyklade jag till skolan och hade två lektoner. Sen cyklade jag Megan och Alexia till espresso house i Limnhamn och köpte bara en dricka sen pluggade vi till syslöjdsprovet som vi skulle till efter 2 timmar. 
Så tog vi bussen dit och hade prov. Det gick bra! 
Sydde lite och sen på bussen hoppade jag av nära stallet och vandrade resten av vägen. 
 
Sen kom Ida och vi gick ut med hästarna och fotade! Det blev jeeteffiiina bilder som ni ska få se. Idag :D
Förde även över gamla bilder från Idas kamera som jag lovat er förrut men aldrig fått dom......
 
Sen cyklade vi till Emporia, gick in i en affär och köpte byxor till Ida sen gick vi till espresso house (för mig igen) men Ida köpte en vitamin well min favorit som jag typ drack upp. Förlåt ida.. It waseent may mening
 
Så pluggade vi och förde över bilder och sånt i 2 timmar typ. Sen gick vi ner till jensens och åt middag. Så sjukt mysiiiigt! Var hemma runt 9 tiden. Världens bästa måndag.
 


» Nov. 19, 2012


» Påväg till teeevlinggg

Det är något med helger.. Jag finner ingen tillfälle att skriva här då.. Men men. Nu sitter jag i bilen Påväg till tävling med mamma och Amlie.

Ska till Trelleborgs RF och hoppa en LC+5.

Kunde gå upp 9 idag och för att vara en tävlingsdag blev det sovmorgon!:D

Igår så vet jag att ja red Heidi. Faktum ät att jag Har ridit Heidi sen i onsdags. Inte idag dock..

Men okej jag börjar med i fredags för att refreshaaa er.

Red ut med Cornelua! Hon red Yamina och jag red Heidi. Det blev mörkt rätt snabbt och Heidi blev jättetramsig. Hon ville inttteee gå under broar utan stannade och vände och blev så stiligt jobbig. Men vi klarade första tunneln och sen fick jag hoppa av genom andra för hon ville inte..

Sen galopperade vi lite men Yub är rätt stark och är medveten om det hehe men iallafall så travade resten sen för att det va ändå första gången hon red Yamina och det blev bäst så. Annars gick det bra!

Haha påvägen hem kom det ett tåg över oss precis innan vi skulle gå igenom tunneln. Heidi stannade med direkten och alla förutom Cornelia tittade på tåget - dvs Heidi jag o yuub, men Cornelia blundade hahaha Ahh shit.
Nä men Heidi typ darrade och visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till.. Hade jag hänt henne om hade hon väl flytt åt det hållet. Yam har hur lugn som helst. Hon bara leker sig.. Hon vill aldrig gå först men hon är inte rädd för saker som andra är, typ bara vitt plast ibland och brunnar

Har nog aldrig skrattat så mycket i stallet som i fredags,

Sen på kvällen cyklade vi förbi mig och jag bytte om osv. Sen cyklade vi till Cornelia och åt, sen sov vi där och på lördag morgonen bikade jag hem för Cornelia skulle iväg o rida.


» .

Dagens ridpass.
 
Red först Heidi i 55v minuter och det gick jetebra!! Hon var otroligt mjuk och fin efter ett tag och sveetiig blev hon också. 
 
Sen direkt red jag Yamina. Red med gramaner för att jag var för trött för bråka med Yamina. Första passet är jag mer taggad på det. Liksooom
 
Kom hem halv 9 typ har ätit och ätit lite ostkaka som var jätteäckligt det smaade simhall menmen. Grädden va god..
 
Nu ska jag sova. Klockan är bara 10!!!!! Oooooohh. Men tror jag ska duschiduschi först...Eller gör jag det imorgon bitti? Får fråga mamma.
 
Sleeptajght 
 

» Hoppträningen med Heidi

(KLICKA PÅ STORSKÄRM ANNARS BLIRRE INGE BRA..) 

» nämen rubriken försvann ju

ja rubkriken säger det mesta. mennnnnnn ibland vill man ju ha en text också.
 
Haha åh :( blir så lol när jag är så trött. Så fort jag kom hem nu och satte mig vid bordet för att studystudy så blev jag supertrött.... Ikväll lovar jag mig själv att lägga mig innan 11. vilket kommer bli typ halv elva men det får bli bra.
 
Ska rida Heidi idag. Och Yamina med för Amelie blev plötsligt sjuk... 
 
Menmen! Har gjort en video från hoppningen igår. Så den kommer upp ikväll när det förts över till yotob. hhaha
 
Nu ska jag till stallet, seaa
 
 
2

» Det är SÅHÄR härligt att somna i vanliga myskläder

#jagärnågotutöverdetvanliga


» Tyckte detta var lite halvt kul samtidigt gulligt


» Inte alls trött

#bästalögnenever


» Såvedags antar jag, Carmilla tog för mycket tid i tele

Idag, så har vi varit på en så tråkig utställning om tuttankhamun på malmö mässan. Herregud blev sååå trött det var sååå tråkigt!!

Pallar intE.

Hade ett klassråd i skolan sen slutade vi dock 13:00 vilket va rätt chill.

Då va jag hemma till 4 och kollade lite TV och sånt. Sånt coolt.

Vid 5 hade jag hoppträning på Heidi, det gick bra!! Hon stannade 2 gånger eller en gång minns inte exakt.. En gång hamnade jag på halsen men annars var hon supersuperfin verkligen! Det kändes awweeeeesooomme. Det hade varit snällt av mig om jag klippte ihop från träningen idag vilket jag kanske hinner imorgon!

Nu på kvällen har Emma varit hos mig en stund och vi har ploggat lite. Sen har jag sett Greys Anatomy och pratat med Cornelia en timme..

Nu ska jag sova är öveeerrrtrött. Godnatt


» Fmlllllll

Gick upp halv 7 idag och va ute och sprang. Det var rätt mysigt faktiskt fastän det var kolsvart. Sprang en halvtimme. Vet inte exakt hur långt tror det va 5 km typ.

Sen har jag bara chilledillat där nere med min mobil. Och nu kom jag på att jag började 10!! Jaaa så kul.. Kunde gått upp senare då höhhöööö:(( Jaja det var bättre att springa imorse än nu så det är väl okej ..

Eftersom att det är en timme kvar typ tills jag ska åka så ska jag duscha och lägga mig i sängen igen. Sen göra mig iordning och åka.

Ja

Hadebra sealeder


» jag o carmiiz idag


 

» BLOGGiiiiiiiiiS

Don't think that jag glömt skriva idag. Egentligen har jag skrivit. Ni har bara inte sett det. 
Mmmm
 
Shit. Panikslagen.se 
 
Sök upp det :D Jättebra sida! Verkligen
 
Skoja vafan hhahaha alla trodde på mig varför, åhh Annie då..
 
Nä men seriöst. Jag måstemåste plugga. Har inte gjort det men måste. Inser det själv men det är så tråkigt så jag inte vill. Och sen är Emma så långt före mig och då känner jag bara att jag lika gärna kan skita i allt.
 
Dumma Emma. Nä det är ju inte ditt fel emma men ändå. Hehehheheeh
 
Jag har ingått i en deal med mig själv. Ni får inte veta den för bryter jag den blir det ju inte så kul. Va
 
Nu ska jag plugga. Vad ska jag plugga? Något........ Typ vad ska vi ta... SO antagligen eftersom jag inte gjort så mycket där.
 
Hadebra 
 

» Nej slutskrivet för idag

Sov gott

» hahahahaahah detta var den fulaste ankan nånsin

hahahah 

» hahahhaha

 

» lyssnar just nu på knäppaste låten ever!!!!!!!

hahahahahha

» lyyysnar påå mUsiiiiik jjaja.

Haha där så skrev jag i takt med musiken så cool jag är ja tack tack det räcker.
 
Tänkte go to sleep nu för vet att jag ändå inte kommer att somna förrän typ halv 11 ändå. Imorgonbitti täänkte jag ut o springa för det var ett tag sen och känner för det. I början var det jag som va supertaggad  på att springa och sa till pappa attspringa inomhus var det tråkigaste i världen. det tycker jag fortfarande men nu är det dock pappa som är ute o springer vaaarje dag...
 
Jaja. Men måste faktiskt...
 
Hejdå 
 
egobilder för att det är så frikin kul att ta det
 
sååå valpig

» Idaaaag

Slutade 11 idag. Bra dag jaaa. Då cyklade jag & Alexia till henne och hämtade littaa monniiis. Sen cyklade vi till mig och gjorde samma sak där.. Sen cyklade vi vidare till Emporia. Alexia handlade lite. Sen åt vi på max och gick runt bara. Pratade aladalaadtt. 
 
Sen cyklade vi till skolan vid typ 2 för jag skulle ha utvecklingssamtal vid halv 3. Så cyklade alexia vidare hem. Efter mitt utvecklingssamtal körde pappa hem mig och min cykel sen hämtade jag min väska och så körde pappa mig till min kompis. Skulle egentligen pluggat men det blev inte så mycket av det... 
 
Sen hände lite olika däremellan men vid typ 5 ramade han mig hem och sen har jag varit hemma. Försökt plugga. Varit trött. Tänkt. Kollat på solsidan. Ätit och lite annat kul. 
 

  Vi är ju inte fula
 

» Söndaag

Ja då gick jag upp rätt tidigt fast ändå inte...
 
Var iallafall iväg på tävlinf i Dagstorp. LC. Med Jyyyyben.
 
Hon var SÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR duktig. Det var 27 anmälda och vi kom på delad 7e plats. Haha jag vet det låter sämst... Men det skillde faktiskt bara 1.5 sekund mellan mig och 1an... 
Mårtengås hoppningen kallades den... Palla just först MÅRTEN och gås.. Fiin blandning jajajaaa!! 
 
Jag äter iallflla inte gås och speciellt inte på mårtens dag.............
 
Sen så fungerar Ida som ngn sorts magnet så istället för att fixa i stallet satt jag med henne i kafeterian i hundra år. Mami blev arg på mig :(
 
Sen på kvällen åkte vi till kompisar och åt farsdag middag. 
 
 
 
 
 

» Hahah skååååjaa

Nä men i lördags ja. Stod i kafeterian från 9 till halv 12. Sen red jag ju ut med Vilma. Red långa rundan och yub var piggis och sprangsprang. 
 
Sen Vet jag inte. Kom på ngt konstigt sätt inte hem förrän 4 typ... Och sen på kvällen åkte jag och ma' famili till vapiano i stan och åt. Var dock på rätt tråkigt humör just i lördagskväll, haha stackars min familj :(
 
JAja.. 
 
så söötaaa
såå fuuul
 

» Lördag

Ja vad gjorde jag då?
Juste
 

» Shall I start with friday?

Jo. I fredags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde.. Förutom att jag var med Ida på kvällen..
 
Jo nu! Var på Emporia med mamma en snabbis och handlade skor till miG. Sen var jag i stallet. Jag var ute och promenerade m Ida o Celtiiiic. Sen byggde vi lite dressyrbana och sen cyklade vi förbi mig och jag byytte om osv. Sen cyklade vi till Idaa och lagade lite tacos. Och vet ni vad vi gjorde sen? :000 
 
 
 
 
 
 
åt.
 
 
 
 
Senare cyklade vi till homenight översatt till engelska och handlade allllldellllees för mycket godis :(
åt typ ingenting av det haha men tror idatog med sig till stallet för jag snodde av det så hoppas det var hennes iaf..
 
Sen hade vi myskväll och såg filmmm.
 

» Känner att jag är skyldig er ett lååångt jävla inlägg nu...

Men först MÅSTEMÅSTEMÅSTE jag gå på toa..

» Just nu är det lamor på tv som äter tacos med majs o banan?

seriöst wttttttfffffff...
det roliga var att jag faktiskt såg ut såhärrrr

» Ute o rideer

Nej men jo. Ska möta upp Vilma och rida ut. Häärliiit. Det är fint väder men blåsigt. Vem bryr sig.

Haha för er som inte varit ute idag nu vet ni ..

Nej nu kommer Vilma här seaa


» Trött så jag borde sova

Gör ett inlägg på 5 minuter!!

Idag hade jag ett NO prov som kändes jättedåligt. Hade samma svar som några andra i klassen som gjort det och fick rätt men det kändes ändå bajs. Och en teknikredovisning som däremot gick jättebra!

Sen har det ju varit tävlingar på MR idag.

Hoppade Heidi 80 cm. Det va i mellanridhuset och rätt lite plats, det stod 10 pers på marken i en hörna vilket hon tyckte va konstigt, jag med. Sen på 5an var det förbi hela människorhögen och vända snabbt på planka. Hon rev det. Sen kom vi fel in på nästa. Vet inte om avstånden va lite galna menmen. Hon sprang förbi. Sen kom vi igen och hon hoppade fint resten!

Är nöjd med henne, det va första tävlingen för oss. Duktig hest.

Sen har jag pluggat lite ikväll. Och nu är jag så trött så jag somnar direkt. Harebra

( det va askallt att gå barfota med ena foten. Den va typ förstörd. Men va gör man inte för sin kåmpis som vill ha klobbaah, yolo eller vad säger vi?) hhhahaha


» Hijhallå

Sitter framför spisen i min favourite fåtölj. Med en filt. Vill aldrig gå härifrån. Bara 20 minuter kvar:"(
Men imorgon är det fredag!!

Igår, var jag hemma vid halv 4 efter skolan, sen bakade jag mina amazing dumlekakor och vid 5 cyklade jag till stallet. Tog in Celtic, fyllde höpåsar till Yam och sen red jag Heidi.

Red i arenan, och eftersom att det är teorivecka är det inga lektioner så ridhusen är lediga. Jeeeteskönt! Dom har lagt in nytt underlag också så det är fint!!

Arenan är ju gigantisk för 5 personer när inte voltigedelen är avspärrad. Så red fram Heidi i 15 minuter typ. Travade henne på halvlånga tyglar serpentiner, ökning och minskning osv. Tillskillnad från Yamina som villigt springerspringer runt dom vägarna jag ber henne så lossnade Heidi lite och självböjde lite på sig och för första gången kunde jag känna att min häst va uppvärmd..

Sen kortade jag tygeln och gjorde mycket skänkelvikningar. Gick in på en volt och flyttade henne för skänken på öppna delen. Sen gjorde jag öppna o sluta på spåret pch hon var superduktig. Gjorde några steg och sen framåt. Galoppen tyckte hon va för jobbigt at göra öppna o sluta i så vi galopperade på en volt istället och eftersom att hon var så mjuk då gick hon fint iform.
Red i 40 min

Idag är det en liten klubbtävling som bedöms med tid o placering, tillskillnad från innan brukade den inte va det. Men Jaja, ska hoppa Heidi bland storhästarna men det är för att jag ska hoppa 80 m henne. Amelie ska tävla Yamina 70 cm.

Idag i skolan ska jag ha ett no prov och en teknikredovisning , yee. Nej.


» Svarar på Vilmas kommentar

På inlägget : fick frulle av piiobi på sängen

Hejehehehehe nej skrev fel. Tänkte på mig själv så det blev USA men hon va i Dubai menade jag.... :D


» Its 2323 make a wiiiiiiiishhh


» Åh hade en jättebra rubrik innan men glömde:"(

Mitt inlägg försvann

Godnatt

/

Ledsenledsenarg annie


» Haha erkänn att ni blev rädda när ni såg bilden på mig här nedanför


» Hur alla mina val, dom staplar sig

Gick en rätt lång runda med Nellie vid 7 typ. Det regnade på oss men spela roll. Det va härligt att komma ut. 
Försöker se Williams Lista men den bara laggilagglaggar :(
 
Får väl ge upp snartoch sova så jag är piggelinisuss imorgon. Det vore ju fett.
 
Nä men vet ni vad?? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sealeder alegeders!!!!
 

» BLOGGiiiiiiiiiS

Är så trött typ. Det blir ljust vid 10 och mörkt vid 3 typ. Jag pallar inte. Har ingen lust att gå ut eller något... Just nu är allt rätt segt. 
 
Har matteprov imorgon men det är typ på kapitlet vi avslutade för ett tag sen. Och diagnosen gjorde jag igår. Det får gå som det går  nu kan jag inte göra mer. 
 
Ska jobba lite om min delfin nu. Sen vill jag ha äppelpaj... Men den är i kylen och orkar inte gå dit :( 
 
HÖÖÖH. 
 
Hejdå. 
 

» Idag fick jag frulle på sängen av piiobii

Sitter i bussen Påväg till syslöjden med The mupp's❤

Hade aldrig no provet idag skulle tydligen ha det på torsdag.

Tagga redovisning av silke på syslöjden nu.. Nej.

HadetbravännervihöRRs sen

( denna krämen här nedan fick jag av min bästakompis efter att hon varit i USA. Tack Idaaa❤)


» Heeeeeeeeeej

Nu har jag äntligen pluggat färdigt... Har ett NO prov imorgon och en syslöjds bajs redovisning!! HHh pallar inte:(
På tisdag har jag matteprov,weiie.. nej
 
Har gjort färdigt diagnosen iallafall. Och den var lätt så matten tror jag går bra. Vi säger att allt går bra. Det slutgiltiga resultatet får ni reda på efter! ;)
 
Farmor och Farfar har varit här ikväll och ätit middag. Och jag åkte aldrig iväg åker dit imorgon. 
 
Vet inte riktigt vart jag senast slutade men alla blir väl glada av egobilder så nu kör vi hejdå nu ska jag sova om jag kan jo det kan jag nog ha en bra natt hihi nej men serri hejdå.
 




» Tjing tjong kines det va ja' som fes


» Amelie hickar hela tiden!!!!

Red ut en runda på yubah själv idag. Hon var väldigt pigg o glad. Mysigtttt. För det va helt fint väder!!

Sen har jag fixat i stallet osv mamma o Amelie kom o hjälpte mig. Sen nu har jag kollat på gabbagabba o fixarummet med amelii3.

Snart ska jag iväg till en friend

Hejdå baljor


» Halloweenkväll

Igår var det alla helgons dag och vi hade våran halloweenkväll i stallet.
Det kom runt 15 barn som började med att se en skräckfilm och jag är så fruktansvärd rädd för skräckfilmen så så kanske 2 min sammanlagt för jag tittade bara ibland. Typ precis när alla skrek..
Haha en gång tidigare typ precis när filmen börjat o spelat i 10 min kanske, så satt jag på golvet med ryggen mot TVn för jag ville inte se, så skulle jag gå ut o möta mina kompisar för dom skulle hjälpa till att vara skrämmare för barnen. Och så sprang jag lite snabbt förbi och precis när jag öppnar dörren så skriker alla jättehög och det lät lite läskigt från TVn med tror jag. Så då börjar jag själv skrika och springer tillbaka till min plats. Sen fick Kajsa gå med mig för jag vågade inte gå ut själv.

Sen när filmen var färdig berättade några från MRU spökhistorier och jag Lovisa o Manda gick igenom rundan osv.

Sen skulle barnen gå rundan och haha ja dom tyckte det var riktigt läskigt så det var en lyckad halloweenkväll. Ja själv var kolsvart i hela huvudet av färgen i håret.

Nu står jag i cafeterian med Manda för det är dressyr tävling. Men står bara till 12 så det är skönt. Sen ska jag rida min hest och sen försöka va hemma runt 3.

Sealeder

PS!! Mamma hade lagt mina 2 tröjor från USA som jag inte hittade men nu är dom hitade! Fotar dom sen. Fotade något som jag visste jag inte skrivit om och det är några nya ögonskuggor supahbra✌


» Skriver imorgon bitti. Eller idag fast senare. Tidigare? Va? Hejdå


» HEJ bajsisar!!

Klockan är tio i ett och Lovisa har förhoppningsvis släppt ut min  lilla Yub. 
Jag själv har pluggat. Vaknade först vi 11 och va astrött eftersom att klockan bara var 6 på morgonen i USA då..
Hade planerat att vakna vid 10 men det gick ju inte så bra... 
 
Har klarat mig iallafall! Har somsagt pluggat syslöjd. I know, really konstigt. Men vi ska ha en presentation om ett symaterial 3 stycken. Så hade jag 3 frågor att besvara som jag gjort nu. Eller har typ 2 meningar kvar som piben får hjälpa mig med men an är ikke hemma just nu. 
 
Ska nog ta mig till stallet nu, snart. Vid 3 ska vi i MRU förbereda inför halloweenkvällen ikväll! Och kommer väl hem från det vid 6 sen ska jag bara fixa mig och äta sen tillbaka till stallet och ha halloweeenkväll med barnen. Wii :D
 
Sealeder alegeders, doDOdodo. 
 

» Hejhejhej

Oscar åkte ut på Xfactor, Hey Mary gjorde också det.

Sad för dom


» Er hos Eliiiin

Är hos Elin just nu och snackilackar, ser xfactor osv.

Innan så lagade jag tacos åt familjen, jag har packat upp hela resväskan, osvosvosv. Pluggade inte så mycket för jag bloggade och cyklade till stallet och hälsade på en saknad ponnybus.

Sen gick jag med Yamina och Celtic med Lovisa & avve,

Nej nu får jag kolla vidare, spänningen stigeeer....


» Hej jag är tillbaka och kommer skriva igen

Kom hem från USA idag! Det tog bara 8 h från miami till frankfurt och sen 2 eller 1 timme var det till köpenhamn, sen tåget till hyllie och så kom farfar med bilen och så körde vi hem. har pacat upp alla kläder faktiskt. Det är skönast att ha det gjort för det är så jobbigt att göra det när man inte vill och så ska man rota i resväskan för att hitta kläder liksoom.
 
Jag vet att jag köpt något mer men jag kan inte hitta den påsen bä:( Får leta vidare sen. Annars har jag tagit bilder på en del saker jag köpt. Dock inte allt för har typ små sminksaker osv som jag inte fotat, och min nobelfest klänning har jag inte heller fotat, en del har jag inte fotat men ni får iallafall se en liten sneakpeak!
 
 
Egentligen skulle vi ha åkt hem imorgon men som kanske dom flesta vet har det varit en stor storm i NEW york som kallar sig Sandy 
 tog bilden från cornelia som send it to meeh
 
, och det är total kaos i nyc. var iallafall och är fortfarande kaosit. Folk slussas neråt alltså mot t.ex Miami där vi åkte ifrån och därför blev det mycket överbokat och flygen var röda, vilket menas med att det inte är mer plats. 
Vi åker på ID biljetter eftersom att pappa är pilot och då får man platser som inte är tagna, för oftast är ju inte planen smockfulla. Och det blir billigare att åka om man kommer med. Men på både fredag lördag och söndag var dom röda och det var typ 20 + överbokat så vi provade att åka igår (torsdags) då den var orange men fullbokad. Men många gånger dyker ju inte folk upp och det här planet rymmerr 520 platser typ så någon måste inte dykt upp annars vore det lita konstigt. 
 
Men såklart är inte vi dom enda som åker id. utan där var kanske 15 totalt. Och vi hade bokat buissnies biljetter alltså lite dyrare och då fick vi företräde eftersom att vi betalde mer. Så vi och 3 andra kom med. Det var rätt sorligt för dom som inte kom med, för det såg bra ut först igen på tisdag... och då har ju skola osv börjat. folk kanske jobbar. 
 
Vi fick inte buissnies men vi kom hem, hh skönt!
 
Så nu kommer jag antagligen få lite jetlag eftersom att dygnet är upponervänt i usa typ.. Aja.
 
Nu ska jag plugga lite sen ska jag cykla till stallet, måste hälsa på min saknade panibuus<3
 
Lite bildor, mer inläg kommer sen i psomise. Kanske fotar jag mer saker, kanske inte.