» Erika 18

Från 7 Igårkväll vaf jag Hos Erika o fick övergos mat o efterrätt, oreo cheesecake:)))
Drog vid tio till Malte som va ensam hemma o lite kompisar. Hemma kvart i 12👌








Idag har jag jobbat igen, till kvart i 1, övertid pga allt regn. Börjar nu igen vid 3. Man uppskattar mat och värme så mycket mer efter jobbet samtidigt som det är så kul där. Men ni fattar. 


Sjukaste översvämningarna under alla små viadukter. Typ obehagligt hur mycket vatten som finns. 



» Negglar

Jobbade i förmiddags från 7-12. Va kvar ett tag efter med Ellen innan jag körde hem. Väl hemma duschade jag och satte på sköna kläder<3 sen åt jag.

Har inte gjort något alls sen 2 men nu har jag gjort mig i ordning och ska till Emporia o köpa present till erikaaaa. 

Så väntar på Siri som ska hålla mig sällskap 




» Vad gör vi

Sitter och velar fram o tillbaka om vi ska dra på fest i VH eller va hemma. Är fett otaggad. Har så otroligt svårt att bestämma, Siri med, grov beslutsångest. Vi singlar slant på telefonen och har ringt varandra 33 ggr jag dör. Ahh. Tror inte vi drar. Vill sitta i soffan med familjen o se film och äta orreporre o choklad och somna i tid för mitt huvud gör ont och jag jobbar imorgon. 

Idag har jag annars haft syslöjd imorse, so, lunch och skateboard. 


Red ut med Stall Siri o bollen på heidan. Det regnade på oss men det gick ändå. Istället för att ta de långa grässtigarna galopperade vi loss på en stubbåker. Jättefin va den, inte en massa hål osv. 

Har haft en mysig tacosfredagkväll och fortsätter i soffan❤️



» Låtsas Som Det Regnar

Axel visade mig en ny version av Veronicas "Låtsas som det regnar". Personligen tycker jag den är övernice, inte ute på spotify än dock men här har ni videon, lyssna hela! 

 

» Stoned in paradise

Har små ljus-stjärnor bredvid min säng intill väggen. Älskar ljusslingor, eller mysiga lampor, hängande. Dock var dessa små stjärnor billiga och inte mycket att ha, de lyser fett svagt och dör ut snabbt. Men ska fixa en redig ljusslinga. Sen vill jag byta plats på min säng och mitt skrivbord så jag kan kolla ut genom fönstret från båda platserna. Men ska göra en minifilm på mitt rum innan och efter vi fixar det.
Kolla så fint
 
Idag började jag 10, hela skolan gjorde det pga igår. Slutade två så hade det inte så jobbigt i skolan idag. Åt kebab efteråt med Siri, hemma lite innan 3 och satt på rummet vid datorn. Gick ut med Nellie lite senare och har inte gjort mycket. Kollat ut skor jag ska beställa, svårt att plocka ur, finns så många fina ju:/ Aja. 
 
 
 
 

» Lyckat ridpass

Körde till stallet halv 5 och kände mig som en kung på moppan efter att ha cyklat hela dagen. 


Snackade med cicci och red Heidi. 
I början av passet skrittade jag i typ 100 år för att det kändes lite stelt, även i traven, som att vi bara wtf. Men sen släppte det till och hon gick så fint. Galoppen gick bättre idag med, tillskillnad från sist när jag inte ens ville försöka jobba henne i galoppen. Men idag gick det bra så det var skönt.

Kollar ph nu börjar 10 bara imorgon ❤️❤️❤️





» Svea mästarna

Holaa

Lyckades vakna trött ändå:) Aja. 

Om 20 min ska vi cykla till Hammarspark och ha en sån idrotts, friluftsdag med skolan. Varje år. Man är lag, 9orna är lagkaptener, kommer tappa bort alla och ramla. Nä det går nog bra. Men fick ett tråkigt lag, vet inte vem någon är:/ 2 9or, 2 8or, 2 7or och 3 6or. 

Idag ska jag efter skolan plugga, rida Heidi, duscha och kvällen vet jag inte plugga lite till kanske, se ph och sova. Det är planen just nu. Wat tänkte skriva godnatt men nä hihi 




» Livet

Efter skolan idag var jag så trött att jag inte orkade göra ngt annat än att ligga i soffan. Vet inte varför jag är såå himla trött. Men ikväll ska jag göra mig i ordning innan PH så jag kan somna till senast halv 12, då får jag liksom 8 h.
 
Var en sväng i stallet nyss, Yaminas ben är svullet nu också, men det är antagligen för att blodet som samlades vid sprickan högre upp har runnit ner och lagt sig vid kotan. 
 
Idag kändes som första riktiga skoldagen. Vi fick en massa starter på projekt överallt kändes det som. Idag har jag varit allmänt seg och dålig men jag hoppas att jag blir mer vaken. Ni vet när ljuset från lamporna får ögonen att tåras. Så var det idag, jobbigt läge. 
 
Nu ska jag kolla igenom några skolsaker, tror SO, och vid 9 springa en runda, efter det duscha och fixa mig och sist se ph sen sova. 
 
 
 

» Spex

Vi börjar måndagar med gympa kl 9. Mysigt<3 
Sen har vi tagit vanligt skolfoto och spelfoto. Det är så stört jobbigt att stå där o le på det vanliga. Man känner sig sjukt stel. Aja. 


På spexfotot var jag och Siri rebecca o fiona, vi lyckades faktiskt tycker jag👏


Är hemma och har duschat ur färgen. Rosa hår är fetttttttt snyggt. En del av mig vill ha det så så mycket men vet också att det inte är så värt det om jag ska ha det så länge liksom. 
Däremot ska jag klippa mig snart, och vet inte om jag ska färga eller skita i det. Sist blev det ju brunt i topparna o några slingor. Första gången färgade jag det i tre skikt, brunt, brunare och brunast längst ner. Denna gången funderar jag typ på det eller färga hela brunt.. Älskar brunt hår. Men antingen brunt eller ha kvar mitt blonda. Men så tråkigt ju, nån gång vill man ju ändra liksom. Ah om nån vågar kommentera gör gärna det vill veta vad folk tycker men fett sugen på det.. 

Nu ligger jag o Siri o Amelie i soffan o tittar på ngt konstigt program. S o jag ska till Yamyam snart o fixa hennes saker byebye


 

» Orkar verkligen inte skriva något bra






» Farväl brunch

Imorgon flyttar en av mina absolut närmsta vänner till London i ett helt år:( Så Lina skrev tidigare i veckan att dom tänkt ha en liten överraskningsbrunch innan hon åker. Så gick upp halv 10 och stekte perfekta pannkakor hela morgonen. Måste skryta för inte en enda jävel blev misslyckad!! 


Stack dit vid kvart över 11 sen hem typ halv 3, Ida följde med hem och sen sa vi hejdå.:/


Har skjutsat Amelie till stallet sen kört till Siri där jag är nu. Vi ska till malborgs och köpa något till kvällen men hörs sen  

» Igår

Var i skolan, började 9 och slutade typ 1, hade en timme o 40 min håltimme däremellan nånstans då jag o Siri köpte nudlar för 3 spänn och åkte hem till mig med Markus, Algot o Carlos. 
Annars har ju Svea teman under läsåret. Och nu har vi tema Val 2014. Så dom hade lite inledning av temat och där 5 lärare hade hittat på partier. Sen vann idrottspartiet och då skulle alla klasser göra en egen dans och skicka till en lärare. Så vi blev klara ganska tidigt då Lina har en dans hon kört med klassen sen 7an. Sen fick vi popcorn o slutade :)

Efter skolan red jag ut Heidi med Siri i stallet och Bollen. Har aldrig ridit Heidi så pigg! Asså verkligen. Hon vet ju vart vi ska galoppera men igår kunde jag inte bestämma för hon fattade galopp och studsade innan jag ens tänkt galopp, eller trav.. Aja. Det vad jättekul iallafall, så länge sen. Sen fick vi såklart spöregnet precis när vi svängt in på klubben:( 



På kvällen såg jag rebecca o fiona med Siri, Markus o Irma. Träffade några i publiken men vi gick dit. Det var så sjukt mycket folk och vi stod långt fram där det knappt va kul. Alla bara knuffades så en hel hög ramlade som domino men vi tog oss bak lite och hade kul ändå. Sen gick vi bakom scenen och träffade dom! Grejen är att jag lyssnar på dom och gillar dom osv osv men dom är inga jag har ngt "band" med eller så omg älsklingar cry baby. Men fortfarande artister jag gillar. 


Iaf, efter en stund kom Panda ut... Och där har vi ju en artist som verkligen betyder ngt för mig. Det är så konstigt att han kan betyda så mycket genom musik. Det känns bara som att man står nära honom och som att han tänker på fansen och människor när han sjunger och bland dom är ju jag, så han sjunger delvis till mig även fast han inte vet vem jag är och har glömt mig idag. Men igår iallafall fick jag en bild och utbytte några ord.<3 samtidigt var jag i typ chock och smågrät eller vafan gjorde jag ens. Sa typ att jag hade hans klistermärke som jag fick av hnm förra året på min vägg, han bara: har du? Ta med din vägg nästa gång så jag får se. Sen ville jag inte träffa honom mer för han ska typ inte finnas. Han är inte verklig samtidigt som han är det. Fan vad jag älskar honom:( det pirrar typ åh panda



» Yub

Igår var mamma och Amelie med yamina hos veterinären för att undersöka hennes framben då hon förmodligen hade kotledsinflammation i båda fram. Men samma morgon kunde yamyam knappt gå och då visade det sig efter dom röntgat henne att hon hade en spricka i höger bakben.. Så då har hon blivit sparkad antagligen i förrgår. Riktigt surt. Nu ska hon stå i boxen 2 veckor sen ska vi tillbaka om en månad. Stackars Yuba





» Home

Fick åka hem vid 5 i eftermiddags. Sen dess har jag bara legat i soffan och inte rört mig mer än nödvändigt.

På sjukhuset blev jag skickad till kirurg-akuten. Hade 3 st som tog hand om mig, två sköterskor o en doktor. Så har berättat min lilla historia några ggr och svarat på deras avföringsfrågor 300 ggr. Mamma o jag blev ju helt fulla i skratt efter ett tag. 


Iaf har jag tagit mer blodprov, i både fingret och i armvecket... Trodde jag skulle dö innan men gjorde inte det. Det kändes ju betydligt mindre än navelpiercingen men vid naveln finns det liksom skinn och fett, i armvecket finns en massa vener, ben, tunnt skin osv. Plus att armvecket är nära handleden så det hör lite ihop där.. 
Aja, pratade med mig själv vilket är det bästa alternativet. Ska man underhållas av nån annan ska man vänta på svar, bättre att bara prata på själv. Sen började jag skratta:) som när hon mätte min puls på armen, så jävla äckligt!!! Den dunkande saken oh svimmar av tanken fyfan. 


Men iallafall. I väntan på resultaten från blodproven (40 min ca) parkerade hon mig i en sån liten säng med gardiner runt -(låg o lyssnade på drake:) ) -lite överdrivet men var tvungen.  

Mina blodprov och blodvärden var bra, det var något där jag var lite över normal men det var så lite så det inte räknades typ.. Sen urin skiten var också bra. Anledningen till att hon kunde utesluta blindtarmsinflammation var för att jag isåfall skulle haft fler vita blodkroppar. Så dom misstänkte någon sån cysta på äggstocken som spruckit eller något med tarmarna. 

Har fortfarande ont men det skulle gå över inom kort tid sa dom. Så nu ligger jag hemma och hatar min mage. Siri kommer över en stund, skönt, är så jävla uttråkad. 

» Kramp

Vaknade halv 4 imorse, frös, skakade, hackade tänder, grät och kunde knappt röra mig pga värk i min mage, längre ner. Under naveln. 
Smärtan höll i sig så vi ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle till akuten. Väl där sa dom att vi skulle gå till kvinnokliniken istället bara för att jag hade mer ont längre ner i magen, fast det sa dom i receptionen utan att ens känna på mig... Sen gick vi mitt i natten dit.. Och dom där tyckte det var konstigt att jag fick komma dit utan att bli undersökt först. Hon var också jävlig virrig, växlade ihop mig och mamma o var allmänt flummig. Dom tog blodprov o lite sånt men kände inte heller på mig?

Sen åkte vi hem utan att ha fått någon hjälp. Juste hon sa att vi skulle åka till vårdcentralen bara för att det blivit bättre. Men grejen är att det är inte kramp längre men har haft lika ont sen halv 5 imorse och nu är klockan halv 2. 

Vårdcentralen hade inga tider idag och en annan sjukvårdsupplysning tyckte att har man ihållande smärta ska man åka in till sjukhuset och inte vårdcentralen. 

Så nu är jag och mamma påväg till akuten igen. Hatar detta hatar sjukhus och allt dom kan tänka sig göra på mig fyfan 



» Skolstart

Kan inte säga mycket om skolan idag, gick från halv 11 till 20 i 12. Fick ett annat klassrum, det största men ändå inte det mysigaste. Nya möbler var det också. Ja, det drar väl igång på riktigt snart, det kommer nog bli bättre. När man har saker att underhålla sig med. Det värsta känns fredagarna, fredagsvalen?? :( Jaja

Efter skolan körde Siri o jag in till stan, åt langos och köpte en rem, sen hem. Åt inte mycket äppelkaka men åt ändå lite, bara för att pappa bakat. Asså efter var jag så satans mätt! Det där mättnads-känslan som inte är rolig någonstans. Fyyfaan. 

Körde till stallet och red Heidi vid 4-tiden. Inveg mina dyon-chaps<333 Så himla fina och sköna var dom också. Väldigt tajta bara, men dom kommer töja ut sig sa hon vi köpte dom av. Och jag tror på det, men det är jäkligt bra material och hela märket är bra, tränsen med. Jag äger inget men Heidi har ett:) Annie J hade ett på sin också, har länge tyckt om dom faktiskt. Men dessa chaps, mm mm mm. Ska bara köpa skor som man har till också, har inga i min strl just nu. 

Heidi gick för övrigt bra, men pigg. Så kände inte för att bråka en massa i galoppen utan galopperar hellre av henne nästa gång vi rider ut, får se när det blir. Men längtar, så härligt. 

Ikväll fick jag köra till Siri och duscha där för vårt vatten var av nån timme, sen åt jag där och så körde vi in till MF. Ganska tråkigt. Vi mötte Selma, som var kul, åkte karusell hihi och träffade Markus o William. Sen drog vi ganska snabbt igen för det är inte så ball på Malmö festivalen när det är en massa massa folk som trängs och är sura, det är kallt och blåser och nä fyfan. Siri har lyckats få mig emot det också..:/ men hade det varit varmt hade det varit 1000 ggr bättre. Så jag Siri Markus o William har kollat PH och druckit chai i min soffa så körde vi hem dom vid halv 12. Okej Markus drack inte men resten yolo




» First Aid Kit

Har inte lyssnat på first aid kit förutom när Tea visade dom en gång just för att jag skulle lyssna på dom. Men såg dom mest ikväll för att Siri ville se dom. Såg med Tea o Siri. Dom var sjuuukt bra live. Deras röster, m m m. 


Köpte minidonuts med sairus och körde hem efterråt. Kollar på paradise hotel som jag missade innan. Det är typ underhållande samtidigt som det är så jävla konstigt haha.. Aja. 


Hörs imorgon ❤️❤️❤️


» Rosa

Vaknade 20 över 9 och väckte Siri vid halv 11, åt frulle och efter det såg vi 4 avsnitt av Bron, säsong 1. Något riktigt nice i livet är att gå tillbaka till sängen efter att man har gått upp<3
 Hon drog vid 2 ca och jag kom nyss hem från en springrunda med pappa. Hela mitt huvud var rött<3 Aja det blir bättre. 

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Ska duscha snart sen köra in till Malmö Festivalen och se First Aid Kit med Siri o Irma sen vet jag inte vilka mer som kommer än. 

Imorgon börjar skolan. Börjar halv 11 och slutar 12 så det är ju inget jobbigt. Känns bara sorligt o tungt på ett sätt, har inte hittat det roliga i att komma tillbaka än. Dom kommer inte va kvar där och det är väl det som är deppigt:/ 

Aw vi färgade min moppe innan för det fanns två ställen där pappa spacklat så där var vitt, sen spraya vi min fot, bara ett litet streck, men jag får inte bort det nu:/ tror jag väntade för länge hehe. Aja fin färg iallafall<3<3





» Depp

Fick sova ut och det kändes underbart. Fast vaknade fel.. Typ nedstämd, sen gick det utför. Kände bara ingen lust för att träffa kompisar o folk längre, ville inte vara kvar i Malmö utan typ sticka till Köpenhamn med Siri. Men det var lite sent. Så Siri kom över med chai-te och höll mig sällskap och pratade med mig. 


Gick med Nellie och sen sprang jag till stallet, gick med yamyam och spöregnet råkade komma rakt över oss... 


Hemma, har ätit och ska köra till Konsum med Siri sen ska vi hem och mysa näst sista kvällen innan skolan


» Otaggad

Gick upp imorse för att cykla till stallet o börja jobba vid 7. Idag ville jag mest ligga kvar i sängen o bara sova o mmm. Men det blev bra när jag väl va i stallet. 
Cyklade hem lite efter 12, åt lite och somnade i soffan i 1,5 h, sen tillbaka till stallet o börja jobba igen vid 3-6. 

Det bästa med att jobba eller träna eller va ute i regn osv är känslan av att cykla hemåt, ta av hästkläderna, duscha, äta osv. Axel kom hem från Rom idag så vi har ätit hela familjen<3 Kände mig så sjukt fräsch idag efter jag duschat. (Ew fräsch) Varit fulare än någonsin hela dagen och sen duschade jag och blev ren iallafall, och shit vad härligt. 

Stack till Siri en stund nu ikväll med Malte o William men är hemma nu och ligger i min säng. Är så satans trött och supertaggad på att sova. 


Däremot är jag typ otaggad på allt annat. Vill typ, äe jag vet inte. Rida kanske, det hade fan hjälpt. Har inte varit i stallet o ridit osv på länge på det viset utan typ bara hängt hemma och med kompisar, det är nog stallet som saknas. Hade aldrig klarat mig utan det vad hade jag gjort blivit pensionär vid 15 års ålder ja 

Okej godnatt 



» Näe

01:40
Ligger i min säng, är trött, lite halvont i magen, vill somna och inte behöva gå upp vid 6, eller att klockan var 10 nu ungefär så jag slapp somna sent. 


Idag jobbade jag bara förmiddag som jag ska göra på lördagar. Så lite efter 12 hade jag sällskap av Ellen när jag cyklade hem och så åt jag. Sen skulle vi helt plötsligt till Tivoli! Så var där med familjen -Axel. Åkte med tåget lite tidigare än dom andra för att hinna duscha o fixa innan megan o Alexias överraskningsfest<3


Drog därifrån halv 1 med willi Markus i Siri hem till Markus en stund. O nu är jag hemma. 


Har ätit så konstigt idag och ingen riktig middag så känner mig sjukt tom och ihålig samtidigt som jag känner mig stor, uppblåst... 

Aja godnatt 

01:45



» Linnea Henriksson

Klarade mig hyfsat med att sova på rygg hela natten, men bara sådär. Kan inte slänga mig på mage i sängen eller vrida mig som jag vill. Stora problem.. Nä det är faktiskt så värt det är sjukt nöjd. 
Efter frukost osv tog jag bussar hemåt vid 11:40. Drog till Ultra Bowl (skatetävling) med Siri o mötte Malte ville Victor Tea Irma bla. Kollade på när willi Markus osv tävlade. 

Var i stallet en sväng, gick med yamina till MR medan Amelie red starlight. Asså just nu är jag fett irriterad på Amelie???? Hon sitter typ bredvid mig och smackar/smaskar, jävligt lågt, men fortfarande- med sitt tuggummi????????????? Shit fick en sån ilning av irritation. 


Ikväll har jag varit med Tea och sett Linnea Henriksson uppträda på Malmö Festivalen. Vi träffade Selma, Ella, Frida och Alma också o fick lite umgänge. 


Nu är jag hemma igen och ska sova snart, jobba imorgon vid 7:)))





» Gjorde det!

Navelpiercade mig idag...:)) 
Innan dess, imorse vid typ 10 stack jag till stallet, red Heidi. Längesen. Hon var lite stel och lång i början men i slutet gick hon ihop bättre. Dock kom hon ju nyss hem från sitt sommarlov så det är ju inte så konstigt att det inte är precis som innan sommaren. Men det var så mysigt och vara tillbaka på hennes rygg och på marken vid hennes huvud. 


Stack till stan sen med Siri, åt lunch och gick runt. Köpte creepers med trippel sula, men trodde inte dom var så dyra så fick panik och köpte dom sen fick jag grov ångest för priset. Är helt seriöst en av dom snålaste människorna så kände mig rånad förfan! Så hur snygga dom än var och hur bekväma och underbara lämnade vi tillbaka dom sen. Jag ville verkligen inte köpa ngt så dyrt herregud. Vågade inte göra det själv egentligen men var tvungen att följa med in för att skriva under, svåra tider..


Sen iallafall vid 16 var det dags för att Pierca lite hihi. Naveln och ett till i vänstra örat. Har två i högra örat och nu har jag 2 i båda. Vänster sida är min bättre sida och älskar mina örhängen så det fick bli såhär. Örat gjorde typ mer ont nästan. Hon var såå duktig. Gjorde det på India på Triangeln och det gick snabbt och gjorde inte alls så ont som jag trodde. Nu har jag ett litet plåster på som jag får ta av ikväll. Visar bild imorgonnnnn:)))


Ikväll blev jag hämtad av Ida och så har hon kört till Beddinge, lagat mat och så har vi ätit. Nu ligger vi i soffan. Deras stuga här är helt underbar, så himla mysig. 




Ja hejdå osocial mot Ida 

» Skor

Kan inte hålla mig borta från skor. Från halv 6 ikväll och fram till nu är det enda jag tittat på skor. Träffade Lina B  vid Möllan i typ 40 min innan idag, åt helt seriöst godaste kebabrullen. Ville aldrig att den skulle ta slut :/ Iallafall har jag aldrig varit inne på Beyond Retro, som ligger där, så idag visade hon mig det. Redigt fina saker. Dock hann vi ju inte kolla så mycket för att jag var tvungen att sticka halv 3 för att hämta Hugo på dagis. 
 
Ska till stan imorgon så ska kolla vad som finns i alla affärer innan jag beställer ngt från internet. 
 
Ska kanske navelpierca mig... Har velat det sen jag var liten och alltid tyckt det var fint. Det är en sån sak som folk kan anse vara fult bara för att folk har användt dom fult. Det har liksom blivit en generell sak att det kan vara fult, men jag hoppas inte det blir fult på mig. (om jag nu gör det). Och har inte "bara fått" av mina föräldrar. Dom ser det ju inte från min synvinkel. Dom ser det mer som något störande, och dömer det. Men vi har pratat om det och nu är det mer jag som nojar över alla konsekvenser. 
 
  • Man får inte sova på mage på typ en vecka, vilket är det enda sättet jag sover på:/
  • Man får inte ha höga jeans som täcker naveln, helst inte på så länge jag kan, alltså typ månader???
  • Det tar oftast 5/6 månader för den att läka, kan ta upp till 1 eller 1,5 år...
  • Den är överkänslig och gör fett ont ett tag
  • Som ryttare kan den fastna och rivas ur och skadas lättare + att jag har höga ridbyxor.
  • Den kan bli infekterad osv (det kan iofs öron osv med men ni fattar) 
  • Det är väldigt känsligt att sitta böjd i början, det mesta gör ont
 Kom inte på mer nu men ja. Så tvekar lite men vill fan ha det alltså..
 
Nu ska jag ta på mig byxor och gå en lång promenad med Nellie. 
 
 

» Precis som jag


Lyssnar på Daniel Adams Ray, albumet han släppte i vintras nån gång. Ryser typ av obehag, ska fan stänga av. Nej. Det känns som att jag är tillbaka, i samma outfit, i samma känslor, i samma ångest, samma lycka, samma problem, samma händelser. Det är lite galet hur det kan vara så egentligen, men det är fint på något sätt.. 


» What would your daddy say

Sitter i sängen och lindar ihop mitt bandage, har precis kört hem Markus. Shi jag körde fast jag inte fick för läkaris:/ sry gmn


Hade inget att göra innan idag så rev ut alla Amelies kläder och vek dom. Sen skulle vi tydligen till vapiano och äta middag. Efter det gick mamma och jag en runda med Nellie och yamyam och ikväll har jag haft kompisar i huset en stund, sett kick ass in sofis. 


Nu ska jag sova iallafall. Godnatt 



» Läkaren

Kom nyss hem från läkaren. Stämningen på ett sjukhus är så himla deprimerande. Det känns som om allas liv suger där. Inklusive mitt gjorde för stunden. Fatta faktumet att någon skulle hålla på med min handled. Slapp sprutor dock!!

Hade en inflammation av något slag i handleden/handen och var irriterad i armhålan typ... Hade ett en veckas gammalt blåmärke från axeln ner till handleden ungefär... Vetefan vad jag har gjort. Men tror det har ngt med moppen o göra, kvällen då den betedde sig så dåligt och dog och jag har en konstig vinkel till bromsen + stressad och bla bla. Sen samma kvällen efter och så sov jag på den armen i en dålig vinkel hela natten så det måste typ va det. Kan inte komma på ngt annat. 

Hoppas det blir bättre snart bara, får egentligen inte köra moppen nu för läkaren på ett tag:/ 




» Godiskänslan

Asså känslan innan godis och första stunden man äter godis om man inte ätit det på länge är underbar. Sen bara äter man och efterråt känner man sig seg och död typ. Fan hemskt. Aja love 

Vi körde in till Limhamn innan o köpte godis sen hem och har snackat ute på terassen. Sen för en stund sen kom Markus o William. Inatt sover vi ute, fast m & w får gå innan vi ska sova vafan stick :) 




» Mama

Vaknade 12 idag?? Somnade inte överdrivet sent igår heller. Waat. Aja. Gjorde inte mycket, Siri kom förbi vid 2 och vi drack kaffe med familjen, stack till cellos Amelie jag och hon. Har all rätt att döma andras glassar efter att jag fått lära mig denna sommaren. Och den här mjukglassen var fan halv? Halaa. Men god iallafall.

Sprang till stallet sen med Amelie som cyklade med. Shit vad segt det var efter att inte ha sprungit på hela sommaren helt seriöst.. Känner mig på top😊


Badade yamina och gick en sväng med henne. Sen hem, äta, duscha och till Emporia. Träffade Alva, Martina, Nellie och Emma från Öland som är här på konfa resa. 

Nu är jag hos Siri och vi väntar på Frida och Irma. 





» Kyla

Kyla är något av de bättre sakerna i mitt liv. Har nämnt det förr hur jag älskar att cykla på natten när det typ gör ont i ansiktet så kall luft som blåser på mig. Eller känslan av att borsta tänderna och samtidigt stå hängandes ut genom badrumsfönstret, året om. Inatt nu när jag hoppat av bussen sprang jag sista gatan, gatulyktorna var sönder så det var lagom mörkt och det började småregna och vinden blåste på mig. Låter som en romantisk, djup bok nu ju men började fan skratta av typ lycka? Sprang ännu snabbare för att reta vinden och för att springa ifrån allt som kan hända. 
okej nog om det:)
 
Ikväll beställde amelie och jag en pizza att dela på, sen skjutsade jag axel nånstans, sen körde amelie och jag till stallet för att möta upp mor, far och min fina pani<3
 
Blev skjutsad till stan vid 11 och träffade några kompanjoner sen tog jag bussen med dom som skulle ta bussen vid 12 för vågar ju inte åka själv :)

» Bye bye

Vaknade och var värre i armen idag. Det är värst i handleden och när Anders kände på den idag igen dog jag inombords. Vill inte ens nämna det men han tryckte på min handled omg ah. Och han sa att om det är likadant och inte bättre imorgon ska vi åka in och kolla det, då måste jag antagligen ta inte bara ett blodprov utan flera asså jag kommer dö. Snälla arm bli bättre. 
 
Igårkväll lullade vi lite ute med malte o william och en stund senare kom erik o henry förbi en liten stund sen sov jag hos siri. 
 
Idag har dom haft sån avskedsfika för Hugo (siris bror) som ska flytta till USA imorgon i 10 månader:/ Så var med och fikade lite sen stack jag hem halv 6, körde med amelie till stallet och fixade lite. Mamma och pappa har kört upp och ner till öland idag för att hämta yuuuub :))))
 
 

» Kill Bill

Körde till min faster o hennes family vid 6 och åt middag där. (Min familj med då..) och farmor o farfar. 



Mötte Siri vid Malmborgs halv 10 o köpte glarre som jag inte pallar och nu ligger vi i hennes mor o fars säng och kollar kill Bill. Tror Malte o William kommer snart för att dom inte klarar sig utan oss..:/ hatar er<3




» Yi birthday boy

Igår när dom vaknat drog vi hem, jag duschade och så möttes vi upp i stan lite senare. Köpte present till Erik som fyllt 16 och som skulle ha fest på kvällen. 

När jag kom hem försökte jag mig på   min dator men det brukar sluta med att jag inte har tålamod till att se ett avsnitt av serier jag borde se för att det laggar eller måste laddas om. Då får det fan va. 




10 i 6 började jag göra mig iordning, vi skulle va där 6<3:) fast man kunde komma halv 7 också. Siri o jag kom lite efter 7. 


Så himla fint hus hade han och övermysig liten trädgård där vi satt och åt. 

Juste sen hade han nyss installerat en jacuzzi som vi badade i <3


Det var en lyckad kväll förutom min arm. 
Har ett stort mysterium med den. I förrgår började min armhåla helt plötsligt göra överont och sträckte jag armen kunde jag inte det utan att den skulle typ spricka av ondhet. Sen Igårkväll började hela armen göra ont. Asså en träningsvärkskänsla fast 300 ggr värre. Det ömmar och gör bara svinont. Kan inte lyfta det helt och böjer jag handen kan jag inte göra det helt heller. Drar jag med fingrarna över underarmen känns det tydligt:( 
Siris pappa kollade lite på den idag men vet inte riktigt hur jag ska gå vidare nu. Aja det löser väl sig, nu ska jag gå upp, byta om och titta på regnet i min säng <3 

» Barnvakt

Igår gjorde jag ingenting med Amelie fram till 2, jo Nellie kom vid halv 2, annars inget. Vid 2 däremot cyklade vi till vår faster o kusiner för att padda Hugo o Oskar. Amelie hänkade för det blir som att träffa dom men ändå vakta huset liksom. 

Vi var hemma vid 6 ungefär och åt lax, sen låg jag på gräsmattan och skrev dagbok, lyssnade på musik och läste. 

Siri kom vid halv 9 tiden och en stund senare efter att vi kollat bron så drog vi till Markus med willi o Malte. Sen blev det av vi sov här med, och nu har jag vaknat. 

Är kissig som fan men resten sover, helt serri klockan är 11 kan dom fucking vakna eller? 




» What a sommardag

Asså idag har varit så somrigt. 

Låg bara på gräset och solade och pratade och lyssnade på musik till typ halv 5. Sen drog vi ner till ribban och badade med Siri. 

När vi kom hem vid halv 6 lagade vi lite mat. Brände mina nuggets men dom blev goda ändå :) 


Efter maten tog vi en promenix till Consum och köpte socker, smör och citronsorbet se bakade vi äppelpaj hihi yolo fett gott. Hela dagen har bara varit så himla sommarlovig. Perfekt


Nu ska vi förmodligen till William, Siri kom nyss 






» Igår

Hela förmiddagen gick åt att försöka på i en rundbal i en Box där den egentligen inte passade.. Tillslut fick vi in den:)

Senare körde jag till stan med Siri och fikade och köpte en ny mascara för den är slut. 

Sen satt vi i en park ett tag, på kvällen åt jag och sen drog jag ner till ribban o var där hela kvällen med Siri, Tea, Malte, William, Erik Victor o en stund Moa o Annika. Vid 2 var Tea o jag hemma och somnade imorse nån gång. Nu sitter vi ute i värmen och har ätit och bara är 




» Skor

Jag har en förkärlek till skor, vill ha en genomskinlig garderob eller en fin skohylla i mitt rum så att jag kan se alla mina skor varje dag. Synd är att jag inte får plats med det i mitt rum. Det är fan synd. Jag vet precis hur jag vill ha mitt rum men mitt nuvarande är för litet för mina ambitioner. Aja, nu ska jag visa er skor jag vill ha just nu :) Har dock inte kommit fram vilka jag ska utesluta eller någonting men jag gillar dom alla iallafall. 
 
 
 
Dessa är så jävla snygga men platån är 8 cm och jag kommer bli längre än halva stan.. :/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här vet jag inte vilka som är snyggast för vill ha vitt men dom vita har svart platå ah livet suger..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Mysigt välkomnade

Efter att ha lämnat kläder o hämtat sista lönen och kört i en liden bil utan luft med en höbal och en mopen i släpet kom pappa, Amelie och jag fram till malmö nån gång i eftermiddags och möttes av översvämning i precis hela källaren<3 älska livet
Så vi höll på där nere en stund, sen stack Amelie o jag med moppan till Consum. Kände mig jävligt vuxen. Köpte fil, vårrullar, mjölk, smör och flingor. Dessutom betalade jag med ett coop-kort!! Sen körde vi hem, och jag lagade lite middag. Blir fett lack på dom stora vårrularna för dom blir överbrända på utsidan sen är dom svinkalla på insidan. Vilka svin! Så får slå sönder dom och ge dom all min tid för att lyckas. 


Senare kom Siri och så körde vi tillsammans in till stan. Har hängt där med teia, Malte, Victor o Erik, en stund lina och senare willi o Markus med. R hemma nu och ska sova. Det ska bli redigt härligt. Min säng <3333
Dock har jag inte hunnit packa in alla 1000 klädesplagg som jag tagit med till Öland men får fixa det imorgon. Nu är jag fan ledig? Vad gör jag 



» Pappa Blå

Det blev middag på pappa blå. Säkert kort. O efter en liden avslutningsglass. Last one:) Är inte ens så deppig över att dra hem. Asså är taggad på Malmö men borde vara mer ledsen över att lämna Öland. Aja. 


Lite bilder bara för har inte gjort mer än att suttit ute med tända ljus o snackat med mor far o axel en stund. Ska sova nu, godnatt :)




» Nej

Är down
Inte så oväntat idag dock. 

Just nu ligger jag ute i kvällsolen och skriver dagbok o lyssnar på musik. 


Det var så dött på jobbet idag så chillade rätt mycket i cafédelen med Amelia o Hanna eller ute i affären med Almida. 
Amelia gjorde en jävligt god våffla till mig:)


Tog en buss vid 16:15 till Sandvik, badade o låg i skuggan med Nellie en stund. Asså Nellie hund, alla vet vem det är va jatack. 
Påvägen hem var vi förbi yamina o Rasmus som är släppta på ett bete i nån vecka och gav yub sin medicin.
Min älskling:/





Ikväll är absolut sista kvällen o vi ska ut o äta familjis 

» 09:49

Sitter på Alice pakethållare påväg mot jobbet yolo

» Näst sista kvällen

Ey så deppigt..:/

Åkte till Sandvik en sväng i förmiddags med alla utom axel som jobbade. Dock va Erika (hans flickvän) med så vi låg på stenarna och lyssnade på musik i det mulna vädret medan Amelie o pappa badade.
Sista sandviks-häng denna sommar. 
(5 imorse)

Kom hem, åt lite och sen började jag jobba vid 4. Har mått illa hela dagen pga mens, typ ont i ryggen,magen,trött, mätt och hungrig, nae bara. 
Näst sista jobbdagen..


Slutade med Alice vid kvart i 11 så vi cyklade ner till sjöstugan och badade. Sista nattdoppet med henne där denna sommar.:) 

Nu sitter vi hemma och har ätit lite. 


Allt jag vill nu är 
1. Inte ha mens
2. Rida 
3. Ut o springa i malmö 
4. Äta regelbundet 
5. Va i malmö 
6. Köpa mina fina skor<3 (ska lägga ut bild på några olika jag vill ha)
7. Inte ha mens



» Vill hem

Vet inte hur mycket jag vill till malmö. Men vet iallafall att jag vill hem. Har jobbat sen midsommar så är ändå taggad på att få komma hem och inte sälja glass mer. Även fast jag inte är sååå trött på det. 

Idag började jag 13 så innan det hann vi till Sandvik i typ 1,5 h o bada. Jobbade långpass så körde moppen hem tillsammans med Therese på sin vid typ 11. Är trött så ska sova yolo