» Min helg

Meh woow så längesen sry.. Sammanfattar min helg.
 
Fredag:
Var i skolan och frös ihjäl mina händer påväg till och från stallet när jag skulle lunchfodra, hade inga vantar:)
På em red Amelie och jag ut Heidi o Yubi sen på kvällen åt jag tacos med familu och sen mötte jag upp Cornelia i Limhamn, köpte hårfärg och godis sen hem till mig. Vi skulle bara färga min utväxt men det blev så mycket färg att det räckte till hela håret.. Så det blev lite mörkare igen efter att de slitits. Köpte en hårfärg på Malmborgs för typ 81 kr och det blev skitbra??? Första gången man färgar håret är det väl bäst hos frisör men nu när det redan är brunt kan jag själv väldigt billigt färga om det hela tiden ju. Skitenkelt. 
När vi färgat det drack vi oboy med grädde & marshmallowsss sen satt vi i min säng, gick med Nellie och sov hos mig. 
Lördag:
Åt frukost med Carre, när hon stack runt 12 sprang jag till stallet, gick 3 km med Yamina och sen sprang jag hem och väl hemma var jag utelåst i över en timme <3 Fick uppleva första ordentliga nedkylningen denna vinter. 
Satt i duschen och sprutade varmt vatten på mig en stund, bytte om och så åkte jag och resten av famljen till stan för att äta födelsedagsmiddag för farmor. Amelie och jag gick för att hitta en nobelklänning till henne och jag hittade en jacka/tjock innejacka/ tunnare utejacka. Skitsamma den va skitsnygg iaf. Sen fikade vi uppe hos farmor o farfar.
På kvällen såg jag film med Amelie och somnade utan att det var meningen sen vaknade jag 20 i 4 och gjorde mig iordning sen somnade jag om :)
<-- (Denna jackan)
 
Söndag
Första advent! Åt frukost i lugn och ro för att köra till stallet vid 12. Tävla en LC på Heidi. Vi rev 3e hindret annars var hon i jättebra skick så det var otroligt störigt. Har smält det nu men i den stunden vill man inget annat än att få vrida tillbaka tiden en minut och göra om det där lilla lilla felet som gjorde att hon slår i bakhoven och fambommen faller. Hade vi varit felfria hade det kunnat gå bra för vi var snabba och hade bra tid när man jämförde. Men men. 
När jag kom hem duschade jag och senare åkte vi in till Limhamn på julmarknad, så mysigt. Resten av kvällen har jag sjungit med Amelie, bakat lussebullar, ätit och nu skrivit igen mig här. Ska läsa en stund nu sen sova. 
Nadi

» Vinter-arister/vinterartister

Just nu innan jag börjat spela min jullista om och om igen lyssnar jag mest igenom Lanas album hela tiden. Gillade inte det så mycket i början men det har ju ändrat sig. Det är inte bara hennes röst, lyssnar du noga på all musik i låten hör du så bra dom gör det, hur ett instrument går högre och högre och lägre sen högre medan hon sjunger lägre och lägre. Som The Kooks, dom har såna småsaker i sina låtar som gör deras musik så sjukt bra.
 
Lorde är också min typiska vinterartist. Pure Heroine lyssnade jag på hela USA och vintern förra året, sen paus och nu är hon tillbaka. Hon passar inte på sommaren..
 
Sen är One Directions nya album lite mysigt att lyssna på, låtarna låter rätt likt varandra men ändå olika och dom har en mysig melodi + fina röster så ja, dom är inte mina vinterartister men några av deras låtar får spelas. Alla låtar av Lana och Lorde och dom jag lyssnar på av 1D's är lugna, tror det är det jag gillar också. Älskar att springa för att då passar mina Drake och tyngre låtar. Men sittandes i sängen, plugga och blogga och skriva dagbok, då passar dessa låtarna mig bättre just nu. 
 
 

» hosta och ridtips

Det känns som att det ända jag gör är att hosta upp min hals och inte kunna andas genom näsan. Men det är det inte. Redovisningen för Kineserna idag gick bra, det var inte så mycket. Sen två av uppgifterna i matten som var relativt svåra och kluriga som jag kanske hade ringat in och tagit med pappa hemma löste jag själv så blev glad. Sån konstig matte-lycka vafan..?:/ 
Dagens ridpass på Heidi gick bra! Vi hade hela arenan för oss själva. När jag rider henne i dressyr försöker jag alltid flytta henne för skänkeln. Inget jag bara hittat på utan min tränare för ett bra tag sen sa att jag borde göra det varje dag i början. Det är jäkligt bra. Rid längs med fyrkanten, flytta bakdelen så den går kvar på spåret och frambenen trampar innanför spåret, öppna. Sen när du flyttat henne hälften av långsidan gör du en volt och lösgör, mjuk och mest följsam, flytta mest med benen. Rider du fram är det ännu viktigare att inte börja dra en massa innan hon börjat trampa och värma upp sig ordentligt. Sen fortsätt flytta resten av långsidan och gör en volt igen. Sen kan du hålla på så i skritt, olika varv. Sen lägger du till trav och avbrott t.ex. Brukar bara fortsätta men ändra något och somsagt lägga till trav. Helst bryta av en liten bit för att samla henne lättare och få henne hos mig och inte lika springig.
 
I galoppen tycker hon och de flesta att det är ganska jobbigt att bli flyttad för skänkeln. Och i galoppen flyttar jag inte henne längs långsidan för märkte sist att det tycker hon är extra jobbigt. Isf gör jag det efter en stund, korta sträckor och ökar succesivt efter varje ridpass. Istället galopperar jag genom kortsidan och hörnan och någonstans vid första bokstaven flyttar jag henne ca 5,6 steg åt sidan mot mitten, rakt fram 4 steg ungefär och sen tillbaka ut på spåret. För att samla upp henne och låta henne slappna av går jag direkt in på en volt efterråt, lugnar hon inte sig tar jag en till. Hetsa inte och bryt hellre av till trav och trava en stund, hitta er två tillsammans så det känns bra innan du fortsätter på ngt svårare. 
 
Det var väl lite, när jag ridit cyklade jag hem, sprang 20 min för fick inte längre av mamma eller mina lungor.. Åt, fick ont i magen, Erika kom, vi drack chaite och åt lussebullar (<3<3<3).
 
Nu ska jag läsa igenom lite inför skrivande av en novellanalys imorgon, sen ska jag sova. Godnatt <3 
 

» mini explosion

Pappa kom hem sent igårkväll, efter mitt inlägg, så vi fixade med sängen då :)) Sov underbart och kommer sova bättre inatt. Har satt upp spets-gardiner precis bredvid sängen och intill väggen har jag satt upp en ljusslinga. Ligger som en gud. 
 
Efter skolan var jag hemma här med Emma, övade inför vår kinesiska presentation om Malmö imorgon inför tre st från Kina. Sen har jag halvsovit och lyssnat på The Stone Roses med min lilla irriterande huvudvärk som plågar mig. Har typ ångest för vill verkligen springa men min kropp och huvud säger nej. Får se om jag klarar av en liten sväng senare ändå. 
 
Ska gå ner och äta snart sen plugga NO så gott jag kan. Längtar så till söndag, 1a advent. En massa tända ljus, tävling, baka lussebullar, dricka glögg, få upp julstjärnor och ja omg är verkligen taggad. Har iallafall mycket men samtidigt inget särskilt att se fram mot. Bara en massa småsaker. 
 
Imorgon ska Diva in till veterinären för en hältutredning, efter det får vi veta om det är ngt fel eller om det har gått över. Eventuellt att det är ngt mindre och går över snabbt eller något större. Vi får helt enkelt se, men förväntar mig inget så blir jag inte lika ledsen. 
 
Ska även fixa bloggutseendet i dagarna. Lite opassande med en sommarbild och blommig bakgrund nu. 
 
 
 

» Min nya säng är 1.40!!!

yoloooo hej

I helgen chillade vi hos William några stycken och i lördags var Tea o jag själva i hennes pappas lägenhet, åt pizza och glass och gick en sväng och pratade o skrattade på golvet med en massa tända ljus, väldigt mysigt. Jobbade hela helgen också, så sov inte jättemycket. Anteckna! Sen i lördags var mamma, pappa & jag på Ikea när jag slutat. Handlade till mitt rum hihihi. Ikväll har mamma och jag städat det som fan, möblerat om så imorgon är det bara för pappa o axel att ställa upp sängen. Om pappa är hemma vill säga men annars. Asså den är 1.40!!! Kommer bara ha en stor säng i hela rummet hehe


Men just nu känner jag mig liten i mitt rum för jag har tagit ut ett av mina 2 skrivbord, min stora stationära dator, flyttat om osv. Och jag gillar inte det. Har hellre trångt men mysigt, rent och kallt. 

Ska fota osv när allt är klart. Väntar på ett par hyllor som ska få bära upp min skor också. Men sen ska jag fota:)))



Idag annars har jag varit i skolan. Som sagt är det mycket nu innan jul och jag är förkyld. Ska läsa lite innan jag somnar men tror jag lägger mig nu, är trött. Lite sad, är trött liksom. Vill inte sova ikväll.. Vill sova för att jag är trött men egentligen vill jag hitta på ngt. Men får typ inte hitta på ngt för måste isåfall plugga. Ja synd. Vet liksom att det kommer inte bli någon "paus" i pluggandet de sista 4 veckorna för det är nya saker varje vecka. Men så får det vara!! Snart är det jullov och det ska bli underbart förutom att Siri ska vara borta hela lovet:( det suger 






» mitt liv och ert liv

heeeeeej
-träffade Lovisa, hade lång och rolig o mysig pratstund i mitt rum:))) 
Träffade megan, hon hade med kaffe och så köpte vi gifflar och satt på en bänk och var glada:)))-

Är så jäkla glad!! Stod nyss inne i badrummet, tog inte bort min starka eyeliner för jag trivdes med den kvar. Anteckna!! Dansade/gungade i takt åt 50 cent och log åt mig själv i spegeln. 

Asså jag vill bara säga en sak. Utan att ha någon specifik anledning, mest för att jag vill förmedla det. Livet är faktiskt alldeles för kort för att inte göra det ni vill. Folk kommer alltid snacka skit om dig, i princip alla kommer göra det. Kanske t.o.m dina djur? Det är klart inget du ska vänja dig vid, men typ..  du ska försöka att inte ta åt dig. Jag gör det själv. Jag tar ofta allting för hårt. Men nu i min överpositiva vända här fick jag bara en massa känslor som att jag inte ens kan vara sur på folk som säger saker bakom ryggen på mig, jag förlorar inte mycket det, för det är på en så pass låg nivå. Tänk på vad som är sant, tänk på vilka som stöttar dig. Tala sanning, var ärlig. Säg gärna det du vill ha sagt till personen direkt. Bara kör!! 
Och när det kommer till saker du vill göra, varför gör du inte det? Tänk dig 10 år framåt, om det du vill göra går dåligt, vem bryr sig då? Ingen. Ja vafan inget våld det är inte det jag snackar om då får ni konsekvenser :))) men ni fattar vad jag menar. Min poäng med allt är att om folk vill dra ner dig, säger saker som inte är sant, du blir ledsen, men det går över. Förlorade du något på det? Försämrar det dig som människa att någon annan sagt något om dig? Nej tvärtom! Folk som trycker på andra för att själva må bättre finns överallt men det är okej. Det kommer alltid finnas. Sålänge du är glad, fortsätt med det. Låt inte andras åsikter påverka dig för mycket. Du vill vad du vill och gör vad du vill. Och min andra poäng är att göra dumma och sjuka eller lugna och tråkiga saker nu för sen är den tiden över. Skratta högt som fan med din bästa kompis och när folk snear er tycker ni synd om dom för att dom inte skrattar. Gör dom sakerna du inte vågar, säg dom orden du vill säga men inbillar dig att du inte har mod till. Det handlar om vilja. Du kan göra exakt vad som helst faktiskt för det är bara du som styr dig själv. Du hade kunnat ställa dig upp i klassrummet och skrika något olämpligt men det gör vi inte. Och ska inte heller hehe men ni fattar. Det är vilja, så våga förfan. Hellre skratta åt misslyckanden än ångra feghet. Nu ska jag fortsätta gunga till 50 cent, sträcka upp mina ben i taket, tänka vidare på mitt rum och balansera Aoo på mina fötter ❤️:DDD❤️
Godnatt<3<3<3





» glad

Är glad egentligen. Det låter inte så i förra. Men tänk er att ni fick absolut sista delen av vad jag skrivit. Nästan allt annat var glatt. Precis som jag. SO provet är avklarat! Det gick väl bra egentligen, men är ändå lite sådär osäker på hur högt jag får. Så jag säger att jag kommer få lägsta betyg så blir jag glad för allt över det :)
 
Kommer ha en massa att plugga nu sista veckorna innan jullov. Men idag ska jag fira att jag inte har något mer just denna veckan. Så längtade redan i skolan, redan imorse efter att få komma hem och tänka på det jag inte tänker på särskilt ofta. Blev väckt ur en dröm där jag trodde att stängde jag av klockan skulle känslan vara tillbaka. Men det är klart den inte var. Vaknar man så vaknar man och det är över. Denna drömmen, eller vad ska jag säga, känslan? Det kändes så verkligt, det hade kunnat vara på riktigt. Kände typ kontakt. Denna känslan isåfall, den har tyvärr jagat mig lite idag. Och det är den jag velat komma hem och skriva om. 
 
Har druckit kaffe, lekt med en klubba som färgat min tunga, skrivit, bloggar och ska nu planera mitt rum exakt. Är så taggad!!! Mina ljus, kärlek till dem. Älskar att sitta såhär<3 Om en stund kommer Lovisa också och jag hoppas på att vi ska åka o köpa lussebullar :)))
 
 
 

» direkt ur dagboken

ja jag tänder alla ljus och ja jag trycker mig intill hörnan av sängen
ja jag lyssnar på musik och ja jag drömde inatt
ja jag låter mig se och ja jag låter mig sakna dig idag
ja det är inte bra men jag måste och ja jag saknar dig så det gör ont i hela mig
ja mitt hjärta det viker sig och ja det är på grund av dig
*** ****** *** ******
  
 
 

» ta det rätt

Missförstå mig rätt. Hihi kan jag säga så? Har aldrig riktigt fattat hur man ska tolka det. Skriver det ändå!!! 
 
Är otroligt taggad, och ännu mer taggad efter ikväll att börja gymnaiset. Verkligen, jag längtar. Är pepp på nästan allt. Sen finns det väl en större grej jag är rädd för, men det får gå. Och Petri känns jävligt rätt och det har det gjort länge. Har aldrig riktigt tänkt på ngt annat som skulle passa mig bättre. Så jag är glad inför att börja men panikig över linje, just nu. Det löser sig, allt löser sig :)
 
 
 

» Gymnasiestress pt 2

Har precis duschat efter en springrunda med pappppa. Innan dess var jag i skolan, passade kusinerna efter skolan och har varit på Öppet Hus på petri. 
 
Ja, skrev ju häromdagen hur jag antagligen kommer välja naturlinjen på gymnasiet. Nu är väl det ganska fifty fifty efter ikväll. Jag ljuger inte när jag säger att jag gillar NO ämnena mer än SO, och jag tycker om matte. Däremot har jag innan jag blivit mer intresserad av natur varit intresserad av samhälle beteende då dom har organisation och ledarskap, psykologi, journalistik, reklam och information osv. Det har liksom varit där det vänder. Sen läser naturarna ett mattekapitel om dagen? + all svår fysikmatte. Börjar bara spekulera i om det är värt att lägga tre år, plugga skitmycket och hinna få många anfall under tidens gång och samtidigt ha häst 5 dgr i veckan när jag ändå inte vill bli läkare och antagligen inte ingenjör utan faktiskt utnyttja beteendes kurser.
 
Min drömlinje hade varit samhälle beteende fast istället för religion och historia hade jag haft fysik och kemi. Det är så mycket mer tilltalande och det gör mig ledsen att jag tycker det men antagligen väljer samhälle??? Är så himla i mitten så det är inte sant. Axel var likadan. Ska ju inte bestämma preliminärt förrän januari, så hinner skugga olika personer, snacka med några och jag vet inte. Tänka typ. 
 
Nu ska jag plugga lite SO och sen antingen sova eller se PH och mysa med min dagbok. 
 
 
 

» mamma låter mig inte springa:((

Blev klar nu med pluggandet, lite sent:)))) så nu får jag inte springa. För mamma ska sova o då vill hon inte att jag är ute. Asså jag ska gå ner och se ph i efterhand nu, mamma tror jag ska sova bara för hon ska det. Herregud mitt liv funkar inte så blir lite arg nu ville springa och duscha, vill inte sova.
 


Har beställt skor nu!! Finallöyyy. Men dom kommer nog ta tid på sig innan dom kommit fram. Här är dom iaf<3333







» tända ljus

Hur glad är inte jag för att ingen är hemma förutom jag? :))) Slutade tre men kom hem precis för vi satt kvar nästan alla och pluggade/pratade. Nu sitter jag vid köksbordet med samma ljus tänt som igår (tända ljus är fan livet), allt annat släckt och datorn igång. Ska plugga SO resten av kvällen, eller jag ska vara effektiv. Ska verkligen få det jag vill gjort ikväll. Får jag inte det tillåter jag mig inte att springa sen och då kommer hela kvällen bli seg, sorglig och förstörd. Efter jag sprungit ska jag duscha och äta och sen se PH. Kanske t.o.m läsa innan ph det får vi se vad jag hinner.
 
Idag på idrotten höll Elin och jag i ridning! Vi blir bedömda i form av ledarskap så alla i klassen ska hålla vars en idrottslektion. Vi lyckades få lov att låna MR för det:)) Världens bästa start på en måndag. Gick upp 7, åkte till stallet halv 8, red fram Heidi och sen kom klassen. Elin fixade i ordning två lektionshästar och så visade hon utrustning, sits på Heidi och mig. Sen visade jag grunder, t.ex lätt, sammanfattad dressyr, rida lätt osv och hoppsits, hoppade ett räcke fram och tillbaka. Heidi skötte sig jättebra, så duktig var hon.
 
Det var en lyckad lektion, alla lyckades nästan rida lätt och vissa bättre, vissa sämre. Skitkul ju. Tänk er att göra det du verkligen älskar mest av allt på din idrottslektion med skolan. Goals
 
Nej nu ska jag och min onda mage fortsätta med livet. Hoppas ni får en bra måndagskväll<3
 
 
 

» Autumn Leaves

Asså jag älskar detta mörka och kalla vädret. Blåsten är mysig om jag är inomhus. Annars kan den bli jobbig framöver. Jobbade 7-12 och körde därefter hem, duschade, gjorde lunch och har pluggat i ett segt tempo. Amelie och mamma kommer hem från Öland senare ikväll, pappa jobbar och Axel var hemma en halvtimme sen drog han igen så jag har haft det underbart ensam hemma. <3
 
Ska snart byta om och köra till Yamina. Fixa grejerna och sen kommer Tea dit så ska vi gå med Yubi, sen hem och plugga och äta pizza här. Börjar känna lite panik för SO provet men det kommer bli värre i veckan. Därför har det här varit en riktigt bra helg. Älskar att vara själv i huset också, det gör så himla mycket faktiskt. 
 
 
Igår somnade jag i mamma o pappas säng när jag skulle pluggat..:/ Sen var jag ute och sprang med pappa och sen köpte jag godis med siri och hade det otroligt mysigt hos henne hela kvällen. saknar </3
 
 

» biokväll o gymnasietankar o svartvita bilder

Igår efter skolan red jag ut Heidi med Lisa och Yamina i mörkret. På kvällen körde jag och Siri in till stan efter jag ätit och såg Gone Girl på bio. Köpte en klubba för 6 kr och hittade verkligen inte den 10 sekunder efter jag köpt den?! Den var verkligen spårlöst borta. Ikväll ska jag köpa ny, och hålla i den. 
Gone Girl var bra, konstig men bra. Den var sjukt lång!! Från 9 til halv 12 såg vi?? Men den var ju lyckad isåfall för vi somnade liksom inte och ändå satt vi där så länge. Är inte jättemycket för film ju men bio är stämning också och oftast bra filmer. 
 
Idag vaknade jag av att Siri hoppade på mig :/ Ja hon ställde klockan annars hade hon aldrig vaknat före mig. Vi åt varma baguetter och har legat och snackat i mamma och pappas säng. För en stund sen drog hon på träning och jag sitter kvar med mina underbara katter i sängen och ska plugga SO. Grannens kattunge är i vårt hus o springer nu också.. Den kommer in genom kattluckan och går runt och är skum :/
 
Snart ska vi söka in till gymnasium.. Har ju hela tiden varit inställd på Natur men sagt äe jag vet inte det kanske ändras men jag tror det. Nu kan jag typ inte säga så längre för nu är det snart dags att välja? Och jag vet att ändrar jag mig inte dagen innan kommer jag välja natur. Tycker verkligen inte SO roligt att plugga. Tycker NOn och matten är intressant även fast det också är jobbigt att plugga till såklart. Är bara rädd för hur svårt det kommer bli. Vet ingen som säger att det inte är mycket plugg för natur. Ah jaja. Känns ju hur dumt som helst att välja samhälle när jag typ tröttnar på namnet. Så nä. Ja. 
 
 
 
 
 
 

» Vinter Platå

För länge sen la jag ut bild på skor. Och där var ett av dom paren nedan med. Köpte aldrig dom för det var varmare då och dom är rätt höga. Men nu är det kallt och jag vill fortfarande ha platåskor till kjol och byxor och mina nuvarande blir liksom för kalla snart. + att jag vill ha högre. Det kom inte upp alls många vid sökning menmen..
 
Här är dom första, dom jag visat innan. Dom är nästa 10 cm.. Hade räckt med 8 för min del för jag är ändå 1.68, ibland 1.69. Menmen! Ah andra gången jag skriver menmen varför gör jag det?:/
 
Här är buffalos. Som jag fått upp när jag sökte runt för ett tag sen men då hittade jag inte den snygga varianten. Eller den som jag tycker är snygg. Denna bilden här nedanför är en tumblr bild, har inte hittat några som ser exakt ut som dom, vilket är jättesorgligt för dom var hur snygga som helst. :(
 
 
Här är vanliga buffalos som jag hittat på internet, det är dom jag köper om jag köper buffalos. 
 
 
 
 
 
 
 

» 2 %

Asså min navelpiercing mådde så bra i USA sen nu växer den typ snett och svullnar upp och är geggig ibland för att jag antingen har jeans eller strumpbyxor och kjol på den:/
 
Redovisningen för Indierna idag gick bra. Det var somsagt inte så mycket jag skulle säga så det gick snabbt. Matteprovet gick sämre än sist men fortfarande inte dåligt. Vi får se! Skönt som fan att det är klart iallafall. Känner mig som en ny människa efter ett alla prov, uppgifter och läxor är klara för veckan. Sen har vi ju SO och kinesiska nästa vecka så kommer plugga till det men det är ändå inte mer denna veckan o det är övernice. 
 
Var hos Heidi och skrittade en runda på gatorna med Ewa och Denver sen red jag ute i paddocken. Hade tänkt rida ut före för hon är pigg, men skulle hjälpa Amelie med insläpp på Hyllie först och sen var det mörkt och Amelie hade fotboll efter så vi hann inte. 
Hon gick bra iallafall! Det är så mysigt att rida där ute nu, nya paddocken är varken geggig eller djup, iallafall inte idag. Sen är den jätteupplyst så det fattades bara musiiiik.
 
Har ätit och kollat gårdagens ph. Kan välja mellan att duscha och plugga SO eller springa så jag byter om och springer. Då får jag lyssna på musik också vilket är top top top. 
 
sealeder
 
 

» Knäck min rygg

Sitter på rummet och har några uppgifter kvar innan jag är klar med spår två i matteboken. Hihi prov imorgon<3 Jaja. Tror det går hyfsat iallafall. Förra gick jättebra men detta är jag lite senare ute på. Aja. Sen ska vår klass skypea med en Indisk klass och prata om våra land? O såklart är min grupp imorgon. Har faktiskt inte övat in den än. Och ja klockan är fem över nio. Men det är typ några meningar så tänker göra klart matten, gå igenom det jag inte kan med pappa och sen läsa engelskan. 
 
Idag annars har jag varit i stallet och ridit ut Kajsas nya häst med Siri o Bollen. Ja vi red inte särskilt långt eller hårt iomed att jag inte känner och hästen och Kajsa har inte ridit ut henne så mycket än och det var mörkt. Men ändå. Sen hem för att plugga, äta och plugga. Låter jätteeffektiv men asså hade kunnat få mycket mer gjort på tiden jag ägnar vid skrivbordet än vad jag får just nu. Tror en anledning är för att jag inte sprungit på så länge. Hann varken igår eller idag. Vet om att jag antagligen inte kommer hinna imorgon eller torsdag men ska tänka på det :)
 
Ja min rygg asså. Den känns helt ihopknölad, vill att någon ska sätta sig på min rumpa och knäcka min rygg. Önskar för ofta att jag hade en maskin typ som kunde killa mina fötter, knäcka min rygg, massera mig om jag har ont, trycka på träningsvärk. Asså hur underbart :// Synd
 
Nä nu ska jag fortsätta. Var faktiskt effektiv innan när jag gjorde tal i racerfart pga att jag tänkte högt på skånska när jag löst uppgifterna <3 
 
 

» Kvar i USA

Har inte hittat något riktigt flyt i mitt pluggande än. Är bara vaken och lyssnar på musik typ. Kan slösa bort en timme på att verkligen inte göra någonting bara för att jag är för seg för att plugga. 90% av mig är kvar i USA. Vill inte ens tänka på det vill vara där och inte här fast ändå här. Ska gå upp och sova nu. Hoppas jag 
 
Fredags:
 
 
 

 
Lördags:
 
 
Söndag:
 
 
 


» Planetariet

Mitt humör kan vända så jäkla snabbt att jag typ blir rädd för mig själv. Sitter i köket med matteboken framme och är liksom vanligt glad. Sen kommer pappa och frågar om jag vill ha vatten, med is, varför skulle jag när det är skitkallt och jag precis druckit te? Sen stället han sig framför mig och säger isvatten, som om jag inte fattat det. Sen dricker han skitäckligt, bara halsar ljudligt ner det i halsen, respektlöst!!!! Gör små ljud och är dryg. Frågar om jag ska springa med honom nu, när jag sagt att jag ska göra matte............ Och frågar om jag inte skulle sy lite?!?!?! Asså jo pappa gubben det skulle jag men har knappt hunnit andas denna helgen, sovit lite och gjort saker hela hela tiden, innan dess pluggat till min jäkla NO prov och nu pluggar jag till matte och SO-prov + kinesiska läxa vad begär han utav mig!! Gympade t.o.m i ridkläder för att hinna fredagen? 
Jag vet att jag överreagerar. Men är känslig gällande vissa saker. Sånt här stör jag mig på enormt speciellt när man är svintrött, har halvt sovit sig igenom två filmer på Planetariet med skolan för skärmen var ju fan runt hela mig mina ögon domnade bort och mitt huvud exploderade - och ätit dåligt. Ja.
 
Ska iallafall plugga matte nu, sen om vi hinner kommer nog Lyfn en stund. Önskar jag kunde säga att jag ska sova tidigt men jag vet att något kommer hålla mig vaken och ikväll ska jag dessutom se PH så tyvärr
 
 
 
 

» Hemma

Kom hem i tisdags kväll. Resan hem gick också bra. Eller från LAX hade planet fått någon repa typ, så efter en timme skulle vi få reda på om vi kunde lyfta eller inte. Just då blev det liksom bara nej plz. När man väl åkt från hotellet, man är inställd på att åka hem, lika lycklig som man var när man kom är man deppig när man åker. Tog iaf upp datorn och började läsa NO, sen gick det inte ens en timme tror jag och vi kunde åka. 
Pluggade några timmar och sov med musik resten. 
 
Kommer typ inte ihåg riktigt vad jag ska berätta. Vi har bott på 6 olika hotell på 8 nätter så vi har ju åkt runt en del. Vilket är roligare än att ligga under solen och steka fem dagar. Men ville inte komma hem blek så lyckades få lide färg iallafall.
 
Dagen efter vi bodde på det hotellet vid en liten mall där jag köpte vansen o det körde vi in till Hollywood, lite upp bland bergen och alla enorma, coola hus:/ Åt på five guys <3 srsly sjukt god hamburgare. Sen asså vad gjorde vi efter det vfan. Hade väldigt ont i magen kom jag ihåg.
 
Kan typ inte fortsätta för kommer inte ihåg ordningen :((( och ni kanske inte är så intresserade ändå. Men har badat, solat lite lite, handlat en dag. Klänning till nobelfesten, en röd från American Apparel. Några tröjor, jeans, strumpor, toffsar, mössa, trosor, vansen, hoodie, världens skönaste tights såna som går ut där nere från Gap. Lever i dom just nu :/ En kjol och lite småsaker. Så det blev ändå bra. Och sen har vi åkt runt, kollat kändisars hus som man inte kan se. Upplevt USA igen, bara det. Spelat kort varje kväll, skrattat, blivit lite irriterad :) 
 
Ska ge er lite bilder
 
 
 
 

          
 Här är typ en av världens finaste kjolar från American Apparel som jag inte köpte för hann aldrig prova :/
           
 
  Och åker ni nånsin förbi coldstone plz gå in och köp glass, favorit-glasställe. Dom liksom bakar din glass. Brukar inte ta vad jag tog iår, kollar på bilden o typ gråter. Det va glass som smakade kakdeg och krossat och inblandade oreos :((