» Födelsedagskris

Något jag tänkte på Igårkväll och blev rädd för är det året ens födelsedag inte är lika viktig längre, då ens kompisar eller familj inte anstränger sig som förr eller är lika glada längre. Då jag själv har tappat den kärleken jag har för födelsedagar, eller kommer jag aldrig o göra det men det gör mig också rädd. Tänk mig sitta på min födelsedag och jag är den som uppskattar den mest? Det är fan dagen man föddes och dagen man fick livet och livet är det absolut mest värdefulla vi har för utan livet hade vi inte kunnat tycka att vår familj är det mest värdefulla vi har. 

Aja, jag hoppas att jag alltid älskar födelsedagar, då kan jag fira mina barn i framtiden så bra jag kan. 




» Pappersstäder

Har läst ut pappersstäder idag. I början var boken lite spännande och den gick hyfsat fort att läsa. Den var ändå så intressant att man automatiskt tog upp boken och läste, alltså var den inte dålig. Jag insåg någonstans efter hälften att den vaf ganska lång och utdragen där, inget som riktigt fångade  en och det blev en bit som man bara fick ta sig igenom liksom. 

Så kom fram till att den var bra men lite tråkig. Och bara bra, inte jättebra eller wow eller något sånt. Den var bra, ok. Sen var den ändå härlig, något ställe var inspirerande och det är alltid en bra egenskap hos en bok om man får inspiration från den. 

Men det var en bok i akolsyfte som jag ska skriva en bokuppgift om och sen kommer den på bio om ett tag o då vill jag ha läst den. 

En anledning till att jag inte riktigt älskade den kan vara för att det inte egentligen är min typ av bok. Mm nog om d läs den om ni känner för det, tror alla kan ta sig igenom den utan att tröttna helt. 




» The Kooks, Bob Hund & Siesta

Assåååå! Hej alla:)))

Idag 15:43 smsade min bror mig och skrev: "Annnieeeee! The kooks spelar på siesta !!"

Är så jäkla glad helt ärligt, trodde inte jag skulle bli så glad som jag blev. Log hela vägen hem från Siri och hela kvällen. 

Vi vill ju åka på festival detta året, jag vill helst till siesta för den är mindre än Bråvalla, det är första festival liksom, och billigare och Bob Hund (!!) ska dit, o nu The Kooks!!!❤️❤️❤️

Är så jävla taggad på att åka dit, bo i ett lökigt tält med mina kompisar, gå runt i halvt smutsiga kläder, ganska ofräsch med tovigt, lockigt o smutsigt hår, sitta  minst en timme o snacka med främlingar i väntan på att The Kooks ska komma ut o spela sina otroliga låtar o låta vissa ytligt dansa med eller lyssna på varenda melodi och ton som man så många gånger spelat upp i öronen men nu rakt framför en. Min mage o mitt hjärta svider. 

Hoppas bara att alla får, måste dit. Bob hund har jag sett en gång förrut men då gillade jag inte dom som nu. Jag lyssnar inte på dem dagligen men pappa och axel gillar dem så galet mkt att de blir som en familjekärlek och alla hans låtar finns i en sen år tillbaka. Äe jag e så lycklig (om det blir av...?) är ändå lycklig 






» Taggar Stockholm

Nästa helg, alltså inte den som kommer nu utan den efter.. Ska jag med Siri och hennes familj till Sthlm. Vi ska bo Anders brors hus och bara glida en helg där. Är såsåså taggad, en hel helg någon annanstans med Siriiririr. Hoppas att det inte är snö för det blir jobbigt att gå runt i.
 
Har inte riktigt planerat fullt ut vad jag ska köpa, men har mina idéer. Som vanligt ligger skor som första prio :/// Mamma o pappa kommer få utbrott om jag säger att jag vill ha fler skor :) Nä kanske inte men de kommer inte tycka att det behövs, men dem fattar inte. Varje sko har sitt egna lilla hjärta på vänster sida, ja det finns lika skor men inga är samma? Och jag vet faktiskt vad jag vill ha så det är chill. 
 
Just nu på skolistan är ett par vita klackar. Vet inte om jag vill ha boots eller öppna, hela våren blir ju smidigast med stängda men i sommar är det ju finare med öppna..... Men det är dock en lång tid till sommaren. Sen vill jag ha creepers också, har insett det helt nu. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kläder vill jag kolla på jackor, bomber och någon längre eller andra fina. Svart kjol, andra kjolar från american apparel eller urban. (Knapp)-blusar, (strumpor), (jeans). Sportbh:/ Det är bara så jäkla tråkigt att köpa, skiter alltid i det. Men den jag rider i har jag haft sen 6an?? Fattar ni så liten den är då, det gör typ ont så liten den är :)
 
 
 
 
 
Övriga saker, behöver egentligen en ny tygväska så hittar jag någon fin kanskskske. En ny dagbok, men hittar jag en ny dagbok ska det vara en speciell som jag inte ser hemma hos någon annan. Alltså inte en "fin" från typ H&M. Helst ska jag hitta den i någon indisk miniaffär på någon liten gång mellan höghus. 
 
Affärer vi ska besöka är American Apparel, Urban Outfitters, TopShop och Brandy Melville. Synd att inte Episode finns där. 
 
 

» Long Live A$AP

Holaaa
 
Jag går inte ens på spanska, varför skriver jag hola och inte nihao. Antagligen för att hola bara flyter istället för att leka sig lite o bara nihao alla :-) På tal om det måste verkligen hämta tuggummi:/
 
Tillbaka!
 
Idag är det tisdag, denna veckan mån-tors skuggar vi 9or på svea. Alltså får möjlighet att besöka 4 olika gymnasierskolor och skugga en elev. Igår var jag med Irma på Petri och hängde med Clara på naturlinjen. Gick för det första upp 7 för att duscha, ta bussen till Irma och äta frukost med henne innan vi gick dit. 
 
Idag har jag och Siri varit på petri (igen), fast idag med Tea och Frida i en sam. beteende klass. 
 
Aja nog om det det här var tråkigt att skriva 
 
 

» Adidas originals

Fick hem nytt skal ikväll, fkn preduyi






» Sol

Idag vaknade jag 8 och kunde inte somna om så fick helt enkelt gå upp..:/

Drog runt hemma till halv 1, gjorde lite so. Lite:) Sen gick jag för att möta upp Selma, glömde min väska hos henne igår när jag hon, Siri o Ella chillade. Så fick min väska sen var vi ute o gick på ribban i typ en timme, satte oss på en brygga o pratade. Sjukt fint väder idag så det va mys. 

Kom hem o åt tyvärr en semla, ja utom äckliga mandelmassan. Mår typ illa av att tänka på den för har ätit lite frukost idag sen inget förutom semlan o lite godis och salta pinnar å då vet ni hur man kan må..:)) 

Hela eftermiddagen har Amelie och jag bara legat i min säng o skrattat o spelat frågespel o lyssnat på Mobb Deep. 

Ni förstår inte så ont min navel gör:/ den är ju infekterad, buhu 

Ska kasta ut Amelie nu och läsa lite sealeder




» 02:24

Hejjjj

Ligger i sängen, så jävla befriande känsla att bara ligga här och dricka vatten och äta godis och lyssna på drake, klockan är sent och jag vet att jag inte behöver vakna 6 imorgonbitti för att släpa mig till stallet, lukta skit och vara lökig en hel helg även fast det är kul när man väl kmr dit. Jobbfriiii! Kan sova imrgn :))))


Idag har jag haft bla teknik, riktigt tråkigt tycker jag! Många tkr det är najs för olika anledningar o vissa för att det är chill, men jag gillar det inte alls.  Sen musiken var ok, kul med gitarren men stelt att "sjunga" (mer viska) när vi är 4/5 st som ska sjunga till dom som spelar gitarr. Sen lite so och sen fodra hästar, tanka och åka till jiujitsun. 

Efter skolan red jag Heidi, red liten paddocken men hon var så jäkla pigg så skrittade utanför klubben, kunde galoppera lite runt sandstigen. Men det hon fick komma lite utanför iaf. 

Ikväll har jag haft det jättemysigt. Först pizzakväll med Siri, Irma, Amelie, Edvin och Herman. Sen skulle Amelie till sina kompisar så vi gick ner till Limhamn o köpte godis, gick hem. Edvin o Herman drog till Siri. (Edvin är Irmas lillebror och Herman är Siris). Sen drog jag Siri o Irma till William o va med hnm, Henry och Carl. Kom hem för 20 min sen ca, är trött, ska nog somna snart:) 

Godnatt ❤️❤️






» Torsdag

Var i skolan, hade ont i huvudet, var i stan o fixade tre saker, drack chailatte med Siri, åkte hem, la mig i sängen och tyckte synd om mitt huvud, drog till lyfn och var där i några timmar, åkte hem, åt, sprang med pappa, duschade och somnade i mitt svidande. 





» Livet

Är så taggad på allt. Är taggad på att kanske ngn gång under våren åka och bo hos Ida i London några dagar-saknade henne idag i stallet när jag tänkte på hue mkt vi var där tillsammans innan. 

Är taggad på att ringa Alice som jag inte pratat med på länge, och att åka till Öland och umgås med henne 24/7. 

Är taggad på att välja rätt gymnasium, ikväll var jag på nya latin och blev positivt överraskad av skolan. Önskar jag var mer estetisk så jag kunde gå där... Det enda som hade passat mig där är väl kanske media kommunikation och information. Annars taggad på Petri, plugga sönder mig själv med andra naturare. 

Är taggad på att få hem fifty och träna, tävla, rida ut, skritta ut, ha henne.

Är taggad på att gå ut gymnasiet, resa, jobba och skaffa lägenhet!!!! Det ska bli så jävla kul. Åka till Ikea och köpa MIN inredning och fylla mitt kylskåp med MIN mat och pynta det i MIN stil. 

Är taggad på att jobba på Ölandsglass med alla människor, pendla mellan Malmö och Öland hela sommaren. 

Är taggad på att träffa lyfn och inte taggad på att hon ska resa bort en månad om inte mer? Men är taggad på att göra nån liten utflykt med henne o hennes bil. 

Titta så mycket fint livet erbjuder. Tänk så hade jag blivit påkörd typ. Nej förlåt nt meningen hoppas nt det händer men omg Annie käft panik skojade!!!!!!!


(PS, jag har typ svart hår!!!<333) 

» Vad gör jag

Har kinesiska förhör imrgn men har inte övat idag fastän jag inte gjort något speciellt... Bli effektiv på kcällen, typ nu, vid 9 då det är för sent. Har läst i min vanliga bok istället, det är roligare. 

Ska ut och springa med pappa nu och sen ska jag lägga i en färg i mitt hår så allt blir mörkare då det är lite ojämnt nu ju. (Jag sa väl att vi färgade det hos Malte i fredags???) 

Sen ska jag väl kolla igenom kinesiskan också. 

Har ont i huvudet nu och hade det en stund innan i skolan också. Undrar om det har med synen att göra? Märker inte att jag ser sämre men det kanske man inte gör. Vetefan 

Har världens finaste glittriga strumpor på mig idag. Hade dom till kjol och platåskorna så har dräglat så fort jag kollat på mina fötter idag...:/ 




» Måndag

Gick i skolan och efter gjorde jag några tal i matte och åt middag, senare körde jag till Erika och pratade o fikade o började se en film, de va mys 






» Siri

Ja idag var Siris födelsedag och vill ge henne ett eget inlägg. Kort och snabbt, men mest för att. Siri är min närmsta vän för er som undrar, den som vet exakt allt om mig men det är inte det viktigaste. Hon vet och noterar onödiga saker om mig som egentligen är "oviktiga". Hon är den som vet vad jag inte klarar av och vad jag mer än gärna vill. Den som inte går mig på nerverna för hon kan gränserna, den som aldrig kommer vara annat än förstahandsval. 9.999 av 10 fall spenderar jag och Siri vår tid tillsammans. Vart vi än ska/gör. "Vad gör vi i helgen?" Vi är en självklarhet och hundra % ärligt får jag grov panik på att föreställa mig att hon skulle försvinna. Det finns ingen som Siri för mig 

Så grattis Siri 16 år, älskar dig ❤️❤️❤️



» Sammanfattning

I fredags var jag på rundtur på Malmö opera med klassen, red ut Heidi med Amelie o yamina, sov hos Malte med Willi o Siri också. 


Lördag, jobbade 7-12, fikade i stan med mamma, pappa & Amelie, köpte en present till Siri, mötte upp Siri vid triangeln, tog henne till ett buffé-ställe där dom bla har sushi i buffén o bjöd henne på middag där som en present. Sen gick vi till fridays och satt där ett tag. Sjukt härligt ställe, älskar stämningen där. Man blir typ alltid glad även fast alla runt om en är deppiga eller verkar som fett tråkiga människor. 
Senare var vi hos Siri och sen gick jag till Cajsa där några va, va där till 12 och sen gick jag pga huvudet gick sönder. Jag menar hur trött var jag inte då också 








Söndag, idag har jag jobbat heldag men på min rast bakade jag. Stadiga muffinsar till min birthdaygrrll. Ikväll har jag varit hos henne och haft mysigt, w & m kom en stund vid 9 också :) 

 



» bbye julen

Nej det känns inte rätt att ha kvar allt julpynt i huset då vi har landat i den perioden mellan julen och våren som inte riktigt är något kul alls. Vill inte ta ner min julstjärna för den är så mysig, likaså alla julstjärnor, ljusstakar och speciellt inte granen! Men det är typ ett måste. 
 
Trivs så bra i mitt rum. Har rensat lite vid mitt skrivbord och sitter här nu. Det var planen när jag gjorde om rummet sist att vända på allt så jag kunde utnyttja mitt fönster och titta ut. En perfekt ställe att sitta och skriva vid om jag inte sitter i sängen. Jag har mitt skrivbord, en fönsterkarm av sten där några av mina ljus får stå och glöda, till höger har jag mina skor som jag blir glad av att kolla på. Det ska bli mer perfekt. Ska pynta över fönstret och bredvid. Nästan alla väggar och alla ytor ska fyllas med något. 
 
Idag har ansökningswebben till gymnasiet öppnat. Gick in och la in två val. 
1. Natur klassisk på petri
2. Samhälle beteende på petri
Resten av skolorna jag tänkte ha som val hade inte kinesiska som språk så får fråga Tove hur jag ska lägga till dem isåfall. Denna sökningen är ju den preliminära så jag kan ändra helt nästa gång i april. + att denna webben är öppen i en månad från idag så jag kan ändra hur mkt jag vill däremellan. 
 
Okej nu ska jag läsa lite NO sen sova
 
 

» Pappersstäder

Hemmaaa och har gjort te, ska börja läsa pappersstäder som sedan ska bli en bokuppgift. De jag vill läsa är för långa när vi har en deadline. Så ska läsa denna. 

Ska till yubi snart, ut o gå. Hoppas det slutar regna för det är bara mysigt om jag får vara inne. 




» Hatar mitt huvud

Idag har jag tagit mig igenom en massa här hemma trots att mitt huvud svidit sen jag stack från skolan. Vet ärligt inte vad som är fel men innan hade jag aldfig ont såhär varje dag, ihållande, så länge och så många dagar i sträck. Det har ju inte slutat? 


Iallafall. Jag sparar på påsar man får när man handlar. Inte alla men vissa fula och speciellt alla fina. Så äntligen tog jag tag i dom och istället för att dom skulle ligga och ruttna i garderoben fick bitar av dom komma upp på min vägg. Klippte ut fina delar av dom, kvitton, skolartonger osv. 

Sen klippte jag ut bokstäver och satte upp Thank Me Later som är det albumet av Drake jag gillar mest. Eller gillar typ det och nothing was the same typ lika mycket men thank me later har en låt jag gillar extra extra extra mycket. Eller en mening han sjunger är extra extra extra. Sen gillar jag albumets namn. Inget kan komma åt en liksom, man äger sig själv och vad andra än vill en så är man bättre än att gå under. 

Har även fixat med Siris ena födelsedagsgrej. Och sen imorgon kommer pappa hem så tänkte skriva ut lite bilder då. Bredvid drakes albumtitel ska bilden på albumet sitta, sen hans andra album och någon gullig bild på hnm, sen andra artister/band jag gillar. 

Till sist ska jag skriva ut vanliga bilder, klistra på dom på ett glittrigt papper eller klippa ut en glittrig ram runt det, får se, sen sätta upp dom längs väggen till höger som ni inte ser på bilden:)))))

Vill springa men mitt huvud håller på att döda mig och mina ögon är typ gråa så ska tyvärr sova. Godnatt 




» Taggad

Assåååå!!! Hade jätteont i magen innan men det gick över och nu har jag varit ute en liten sväng med Nellie. Gick i mina nya Ariat-skor som måste gås in. Ue får man ens säga gås ens jävla fågel:/ 
Iaf, nu är jag helt taggad på att springa men det är sent och jag är trött och har fixat lite i rummet så är redo för att sova istället. Imorgon!!!:))) 

Pappa har fört över alla bilder från min stationära dator som stod på mitt rum innan till datorn där nere så jag kan komma åt dom igen. Bra, för imorgon hade jag tänkt börja med en del av Siris födelsedags-fix :))) har redan planer för hennes 17-årsdag. Men nu är det 16 och det ska bli så jäkla bra!!! 

Sen ska jag fixa väggen över min säng med foton och lite annat. Hinner antaligen inte det imorgon. Men när jag gör är jag taggad på det. 

Annars idag har jag räknat lite matte :)




» Kvinna

Har brett ut mina ben på bordet o i soffan, det bästa jag vet och därmed det bästa med stor säng:))

Idag var jag inte med på simningen för ja hihi:) och sen hade jag fortfarande ont i mitt huvud så hade bara fått svimkänslor i vattnet så det var bra att vara hemma istället. Sen hade jag några lektioner och slutade 3. Kom hem och hade fortfarande ont i huvudet. Emma sa i skolan att jag kanske hade järnbrist vilket enligt symptomerna och anledningarna verkar ganska rimligt. Pappa var på Apoteket så kvinnan där gav hnm några andra tabletter som jag ska äta varje dag nu ist. Vet nt om dom hjälper mot magen o allt också samtidigt, antagligen. Det står nt specifikt för ngt utan mer kosttillskott för en kvinna som äter o rör sig vanligt men det ska va bra för allt liksom. När du e kvinna :))

Annars har jag räknat lite matte o läst några få sidor i NO boken, ätit o sett modern family med Amelie och nu avslutat kvällen med att springa. Så jäkla skönt för det gick som vanligt idag tillskillnad från häromdagen. 

Nu ska jag duscha och lägga mig, godnatttttt



» Hår

Asså just nu är jag ju brunett, och trivs jättebra. Längtar tills mitt hår är ännu längre för att ha långt långt brunt hår. Men sen är jag fett taggad på att typ dip-dyea mitt hår, alltså färga topparna eller typ ombre i någon färg. Rött har varit ganska högst upp i tankarna iomed att brunt och rött passar bra tillsammans och Irma hade det en gång och det var skitsnyggt. Sen passar typ lila, blått även rosa och allt annat asså vet shiiii. 
 
Vill bara testa en massa. Och en bra testgrej så man slipper gå till frisören hade varit att göra den varianten som Irma gjorde. Man använder sig av någon starkt speciell saft, asså drick-saft. Blandar ut och doppar håret i det. Det hade varit kul för då kommer det tvättas ur efter ett tag så kan man testa olika färger hit och dit. Dock blir det ju inte samma med rosa färg för ska man ha rosa i brunt måste jag ju bleka det först. 
 
Här är lite bilder iallafall på halvfint eller fint hår
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
                                          
 

» Småsaker

Hatar hur jag påverkas av mens. Men tyvärr inget jag kan påverka. Har haft en seg dag. Sov till 12, sjukt länge. Varit på Emporia för att fixa bikini ":-)". Emporia blev länge, och hatar det stället. Okej inte hatar men ogillar starkkkktttt. Så blev helt lös redan där. Så som att hade det inte blåst så fucking mkt skulle jag sprungit för att må bättre. Men nu kunde jag inte det för är så jävla arg på blåsten. Sen började mitt huvud svida när jag kom hem, min mage gjorde ont o jag blev både svim och spyfärdig. Härlig söndagkväll va? :))))))

Mår lite bättre nu. Suttit nere med familjen en stund men kände för att vara ensam igen nu. Så har släckt ner, tändt ljus, bytt om osv och tagit fram dagboken. Älskar min säng. Hur mkt tid spenderar ja egentligt i den..:/ 

Nu ska jag bara skriva i dagboken, lyssna på musik och njuta av mina ljus med Aoo. Sen ska jag väl somna någon gång efter det. 

Godnatt <3



» Lördag





» Blåssssssst

Jag har mensvärk och det blåsten gör mig sjukt arg. Den förstör allt helt ärligt. Fuck den. 

Kom hem från Siri för en stund sen. Ska ut o springa och sen dra till stan. Måste köpa bikini som passar för vi ska ha jävla simtest med skolan, hatar. Gillar verkligen inte att simma inomhus när man blir tvingad till det. En sak med badhus för då går man dit frivilligt och har kul. Och att bada i pool utomhus eller i havet på sommaren älskar jag för jag älskar att vara i vatten och bara flyga runt o dyka så under vattnet så hela huvudet bara ahh. Men att bli tvingad att simma på ett test, det gillar jag inte. 

Tänkte börja förbereda för Siris födelsedag ännu mer idag men allt bara laggar här hemma så det blir nog inte det idag :) kanske sen ikv elr imrgn isf 




» Friday

Det var nice o börja en torsdag för då var det liksom 2 dgr varav den ena var en fredag. Hellre det än att börja en måndag och gå 5 skoldagar. Det blir typ rivstart. Så jag e glad. Men trött. Somnade halv 10 både kvällen innan första dagen och Tors till fre. CrayC. 

Numera har jag teknik 1 och en halv timme på morgonen, sen musik och efter det SO. Så rätt tråkig, dryg dag... 

1-2 hade vi sån jiujitsu haha autocorrect fick stava vet shi hyr det stavas. :-) 
Efter den drog Siri o jag till willi på ön, jag gjorde kaffe, han åt frukost, vi bara va. Till 4. Red Heidi senare och vid 9 tiden o framåt var jag hos siri❤️




» New york pizza

Asså mitt huvud håller på att gå sönder. Kl är 20:20 och jag är redan i ordning för att sova. Lagt mig och lyssnar på musik :) love

Idag var första skoldagen. Inget särskilt liksom. Tillbaka till allt. Inte sorgligt men inte kul. 

Red Yamina idag!! Amelie är sjuk och yamina har inte blivit riden på några dagar så jag red. Hon tycker det är så tråkigt att bli longerade liksom. Skitpigg var hon ovh ville helst inte jobba men det fick hon göra ändå:) lille Yamyam

Ikväll har jag varit ute o ätit väldigt god pizza på New York pizzeria med Siri, Frida, Tea o Irma. 







» Tisdag i bokskogen










» Interstellar

Hej yolosar

Igår jobbade jag igen, 7-12 o sen 16-18. När jag slutat cyklade jag hem, duschade och cyklade till Siri. Vi körde till stan, bjöd på bio o så såg vi interstellar. Sjukt bra helt ärligt, typ en av dom bästa jag sett kanske. Filmnarkomanen!!!! Not 

När vi väl skulle hem startade inte Siris moppe o vi åkte båda på hennes så vi kom inte hem..:) Tove o Anders kom o hämtade oss och hade så ont i huvudet o lite i magen när jag skulle sova. Sen sov jag till halv 12 idag?? Sjuk jag vet

Nu sitter jag med Siri hos frisören för hon ska klippa och slinga håret typ. Frisören sa att det skulle ta typ 2,5 timmar????? Siri har inte ens långt hår vafan, dock är det tjockt. Aja, har ändå inget bättre för mig än att springa men det får jag göra ikväll. E man bff måste man ställa upp😭😭:/




» 06:41-06:45 onödig fakta

Har varit uppe nu sen 6, fick fem min över innan jag ska dra så satte mig i fåtöljen. Det är dumt av mig men ändå nice. När jag sätter mig där asså mina ögon rullar ihop typ o jag är egentligen inte så trött idag. Eller jag menar har ändå sovit sen typ halv 12/12. 

Har en ny tandborste, hittade den i skåpet. Va tvungen att byta. Men den är så hård att igår började tre tänder blöda när jag använde den:/ Nu tror jag mina tänder börjar vänja sig. Eller det gör ont typ överallt vid tandköttet liksom när jag borstar. Då kör jag hårt på alla ställen för då känns det mindre för man måste fokusera på att ha ont lite överallt. 

Får ändå sån känsla att det är helt bra, att mina tänder blir jättearena o fina efter den hårda borstningen som svider. Najs :) 

Sealeder nu ska jag åka o jobba




» Siri<3

 Idag jobbade jag först 7-12, sen var jag hemma och duschade innan jag cyklade till Siri o var där till 6 ungefär. Så underbart ❤️❤️❤️

Kl är 21:03, Siri o jag ligger nere i källaren, äter lite nappar o ser jackass. Innan åt vi tacos med mamma o Amelie.

Så heldag med bff igen 



» Hår

Ah är så trött. O arg på stormen. Det blåser faktiskt som fan och jag kan inte springa i det. Eller kan kan jag men jag kommer bara bli skitarg. 

Idag har jag gått med Nellie imorse, sen chillat och sen följt med Amelie till stan när hon klippte sig. Så fin blev hon!!! 


Efter red jag Heidi i ca en timme, jättefin och stadig var hon. Lite svår i galopp idag men annars duktiiiig. 



Mamma o Amelie hämtade mig halv 8 o sen åt vi på vapiano. Hemma och är skittrött nu. Ska upp 6 imrgn,jobbhelg. Men Siri kommer hem o det är jag så jävla taggad på❤️❤️❤️

 



» 2015

Det är nyår!¡ Och jag har missat att skriva på många dagar. Och jag har inte lagt ut bilder på mina julklappar. Men jag ska försöka göra det imorgon!! 

Hade en fett bra nyårskväl igår, världens bästa Tuva hade en riktigt jävla rolig fest med många många människor. Och en rolig natt. 


Idag har jag haft ont i huvudet, lätt blivit yr och verkligen chillat. Följde Malte hem en bit med Nellie. Sen har jag råkat sträcka min vad i sömnen så kan knappt gå på vänsterbenet så ont det gör. 


Känner mig knappt mänsklig längre har varit utan Siri så jävla länge nu. Mitt liv känns typ tråkigt även fast jag hade så jävla kul Igårkväll. Aja. 

Nu ska jag chilla vidare i soffan med mamma o Amelie, sea