» Fredag

Ni vet när man börjar bli förkyld. När man är så otroligt täppt i näsan, lite ont i halsen och ögonen är dimmiga, svidiga och sega. Så var det för mig igår när jag red. Hannah hade ridit henne lite före så jag kunde bara hoppa upp. Skrittjobbade mest och sen travade jag lite men hon kändes inte som att hon skulle explodera därflr chilla jag lite med galopp och sånt. Hannah hade ändå galopperat henne. Sen fixade jag inför tävlingen och dom hade mockat åt mig så gick lite smidigare:)
Sen körde Lyffe hem mig, vi snackade en stund i bilen efterråt men när jag väl kom in var det färdig tacos och ah så nice det va:)))

Tog bussen in till stan sen med Siri, Markus, William, Henry och Malte för att se catching fire. Den var väldigt bra men slutet var ju otroligt jobbigt. Nu får vi vänta superlänge till 3:an kommer. Kanske hinner läsa böckerna till dess. Det står några på kö bara men Aja. 

Efterråt vid 12 tiden följde killarna med hem en stund men sirus orkade inte cykla. 

Nu är vi påväg till sydslätten med yamyam o heidan där bak för att tävllaaa. LD för Amelie och LC för mig. Babye

Omg juste igår åt jag min första lussekatt för denna vinter och drack första julmusten:))))





» Where's the snö

Idag hade jag inte ens min vinterjacka, frös inte utan tyckte det var milt och när jag kommer till skolan är jag varm? 
Om bara några dagar är det första decemberoch första advent. Skulle det vara perfekt skulle snön falla under natten till söndag och sen försvinna ett tag efter julafton. Men samtidigt som jag vill ha snö känns det som att jag precis lämna sommarkläder och sommarvärme bakom mig för höst.. Vintern var förra året och snön kommer bara påminna mig ännu mer om just förra vintern. Jullovet kommer bli nytt men det är ändå jullovet förra året som får mig lite orolig. Fan, snön kanske kan vänta lite ändå?...

Idag hade vi SO-provet. Vet redan något fel här o där, vissa kunde jag.. Men men. Annars kändes det helt okej. Matteprovet däremot kändes jättebra! Men förväntar mig F så blir jag glad för vad jag än får haha:D

Efter skolan red Amelie och jag ut, i mörkret. Men det gick bra och vi ökade på och lät dom springa. 

Kom hem senare efter att ha fixat nästan allt då Amelie skulle spela fotboll. Gjorde pasta med pesto åt mig och mamma och megan som kom lite senare. Vi jobbade med ett skol-projekt som faktiskt är kul så min kväll har varit ganska bra😊

Nu ska jag snart sova, godnatttttt

Nån dag gammal bild men den kanske kan fresta er. Iallafall mig



» Mycket

Skrev upp lite vad som ska hinnas med i veckan och nästa. Inte bara det att det blev ganska mycket på en vecka i skolan, stallet, tävlingar och luciashowen ska jobbas med. 

Imorgon har jag SO-prov och matteprov. Båda hyfsat stora och jag är nervös. Religion är inte riktigt det roligaste och inte det lättaste för min del men visst. Matten är ju intressant men har inte riktigt fått in allt automatiskt. Aja. Får se hur det går. Har faktiskt hela nian på mig också. Ska även ha en bokuppgifter imorgon och sen rida innan det blir skitmörkt för denna veckan är ridhusen helt stängda pga bevattning eller nåt sånt. Sen till megan för att jobba med stopmotion. 

Hela helgen är redan fullbokad och får inte plats med mer som jag annars önskat. Det får bli så. Ska gå upp nu igen och läsa igenom SOn, sen göra ett matteblad, titta lite i boken och sen äta middag. 





» Gratis biobiljetter!!

Fast ska börja med att berätta om tävlingen. Efter att ha hoppat ca 4 ggr sen frisknaden så startade jag & Heidi en LD+5 i Lillhagen idag. Amelie också på Yamina. Så trött efter en rolig, känslofylld, random kaosad kväll igår vaknade jag imorse och åkte til stallet men famili

Väldigt pigg Heidi idag, väldigt taggad. Men det är kul!:D Så vi hoppade, fick inte riktigt fram den där wow-galoppen på ettan, inte heller till tvåan, så där stannade hon. Sen upp i lätt sits, en tillsägelse och så hade hon en wowwow-galopp! Fyfan vilken känsla herregud. Resten av rundan flög hon riktigt fint över alla hinder i en riktigt maffig galopp. Så är skitnöjd!! :D

När vi kom hem senare hade Alice och Maria kommit ner hit från Öland!:) Såvi fikade lite, sen var det väldigt klyddigt med biobiljetter hit och dit men om vi skippar den delen och hoppar fram någon timme på kvällen så åt vi god maud hemma sen kom Markus och William. Till slut blev det iallafall vi 4 som tog bussen in till stan lite innan 9, hoppade in i en biosalong och såg "Mig Äger Ingen". Där var ingen air-conditioner så som ursäkt av bion fick man två gratis biobiljetter!! Så vi ska se catching fire nästa helg tror jag för den var full idag:/
Haha William och jag fick ett skrattanfall mitt i filmen åt en skådespelare. Fyfan vad jobbigt det var för kunde verkligen inte sluta skratta men fick ju inte låta så det blev jävligt komplicerat hahah men Jaja kul. 

Tog bussen hem sen så var hemma i huset lite innan 12. Nu ska Allan o jag sova, godnatt 


Hade inga bilder från idag o inga lämpliga från igår

» Rädd för mörkret

Skoja. Är absolut inte mörkrädd, skulle bara leka djup. :) Nä inte det heller. Vet faktiskt inte nu släpper vi det. 
Anledningen till att jag skrev mörkt var för att det blev mörkt skitsnabbt!

Längsta dagen, halv 9-halv 4 sen satt jag kvar en halvtimme/3-kvart efter med Siri o gjorde lite SO. När jag skuld cykla hem 13 min över 4 var det mörkt?? Vid kvart över 3 började det bli mörkt? Helsjukt ju.  Men mysigt 

Gjorde inget vettigt hemma innan jag åkte till stallet för att rida vid 8 eftersom då blev ridhusen lediga. Heidi var jättefin idag! Så det var kul. Det kändes som att hon i både skritt och trav lyfte upp sig och tog för sig. Galoppen gick först dåligt i vänster varv, bytte till höger så gick det bättre, sen skritt, trav och så vänster galopp. Då gick det faktiskt  bra där med. Duktig Heidi :) 

Ikväll kom jag ju hem lite senare, har drukit chai-te och snapat haha.. Läst lite bok också. Nu ska jag fortsätta med det. Snapilito 

Godnaaattt

PS. Juste! Gjorde en sån saltvattenspray hemma idag för C sa att man kunde det hehe så testade, till Nobelfesten ska jag nog köpa en riktig men till vardags funkar väl hemmagjord jättebra. Det får vi seeee






» Hihihi godnatt


Hihi<33333

» Min onsdag

Började halv tio men sov ganska länge så det blev en osminkad fulklädd dag idag men det gör inget. Har matteprov och SO-prov om exakt en vecka. Får plugga lite till det imorgon. Just nu när jag tänker på varje dag framöver för jag skulle skriva till Victoria när vi kunde spinna, hade jag ingen tid ledig. Lite panik men om man tänker någon vecka fram lugnar det säkert sig någon gång. Det kanske är extra mycket just dessa 2 veckorna. 

Red Heidi efter skolan innan dom stängde ridhusen för privat. Djupharvat idag så det var tungt..:/ Men hon gick skitbra! Lugna men energifyllda, kraftiga steg och formen höll hon faktiskt bra idag. Galoppen gick också bättre, i båda varven! Så det kändes bra. Efterråt fixade jag heidi, hennes grejer och stod med yamina och amelie medan mamma borstade och höll på med Yub hihi <3

Kom hem, duschade och bytte om sen lagade jag hamburgare till mig, Amelie och Axel samtidigt som jag bakade åt MRU. Kom 18 min sent till mötet haha men jag bakade faktiskt och väntade på kakorna att bli klara.. 

Har suttit och druckit chai te med min mobil i soffan och nu förflyttat mig till sängen. Är trött och börjar halv 9 imorgon. Tagga dans wee. 

Godnatt 





» Kommer inte somna ledsen ikväll, utan ångest, men sent

Och jag bryr mig inte alls, tack 



» Upp o ner

Hemkunskapen gick bra idag. Resten av skoldagen var okej till slutet.  Då var det inte okej. Efter skolan satt jag med Siri en timme i en park och bröt ihop i hennes knä och pratade. Underbart att kunna göra det och fortfarande känna sig ostel. Fina Siri. 
Sen cyklade jag halvvägs till stallet påväg till världens finaste Yamina för att sedan vända pga paniken att jag måste plugga. Komma hem, bryta ihop lite till över allt och inget och att jag inte kan vara hos henne. Sen gå ner, göra chai te och plugga med Daniel Adams Ray och Bob Hund i bakrunden. Skrev klart om kristendom och sen om islam med. Det var bra. Sen åt jag, och har varit på spinning med Johanna o Victoria. 
Gick hem sen o så cyklade dom bredvid så vi snackade av oss. Nu är jag hemma och vill egentligen äta orreporre men ska inte, ska gå upp, duscha och läsa kanske. Få ångest, panik och försöka somna innan 12. Min dag
Hoppas er var bättre. Skönt att sticka till stallet direkt efter skolan imorgon. 




» Mörkt och kallt

Sitter framför brasan i världens skönaste fåtölj med en sån riktig tjockisfilt runt axlarna. Det sköna med denna morgonen var att jag ställde klockan på kvart över 7 och gick på toa, sen la jag mig igen för sängen var ju så varm jämfört med utanför.. Sen gick jag upp kvart i 8, inget sminkande eller ätande så har kunnat sitta här o värma mig. Snart kommer alexia så då är mysstunden över, hemkunskapsdagggsss.. 

Vi två var ute och handlade Igårkväll efter min konfirmation haha, första gången jag kommer hem med en påse som jag själv köpt och inte har godis i sig? 

Aja, ska laga olivgryta den är faktiskt jättegod, med fläskfilé o sånt ciolt. Sealeder 





» Kurrikurri magen

Aj fick en skakning i huvudet:(

Idag är det fRedag:D nej faan klockan är över 12 då är det lördag:( men ni fattar, ;)

Var i skolan, hade skridsko.

Efter skolan cyklade jag hem, gick till Janina och hämtade Nellie sen gick vi hem. 

Red ut lite senare med Amelie o yamina. Det gick bra och hästarna var pigga som vanligt. Vi måste verkligen införskaffa oss fula pannlampor!!

Sen ryktade vi gjorde alla saker och cyklade hem. Åh åthemmabakad pizza av piiib så goott.

Vid 9 ungefär stack Siri o jag till Malte, där var några fler men för många för att skriva alla. Kom hem för 20 min sen och nu är jag trött, ska gå upp och lyssna på Daniel Adams ray album och somna till det, i hörlurarna. För att sedan vakna nära döden men hörlurarna snurrade runt halsen osv.. 

Godnatt!
Snart iaf än så länge ligger jag i soffan




» Allt det där jag aldrig blev

Jaja mobba inte det var bara för att han sjöng det precis. 

Ida har jag varit i skolan. Woow..:0 nä men iaf imorse hade vi gympa. Jag, Siri, William o Olle kom i samma grupp och ska göra en dans tillsammans. Vi kom pp hela koreografin idag så det var bra, den blev faktiskt cool! 

Resten av dagen komme jag knappt ihåg vad jag gjorde. 

Hemma sen vilade jag bara en stund. Men ew vilade lät som att jag bara mmhm jag måste vila efter en tuff dag. Men ni fattar. Använder chilla så ofta haha så tänkte variera mig men det lät ju otroligt muppigt i detta sammanhang...

Aja så var det iallafall. Sen gjorde jag matte och så kom Siri, hjälpte mig lite och sen låg vi på mitt rum, nedsläckt och tända ljus och snackade och (hör kommer ett till fult ord)- "mös" hahah.. 

Lite innan 7 åkte hon hem, jag åt, sen till stalle T. 

Skrittade fram 20 min på gatorna med mamma, sen red jag i ridhuset. Idag gick faktiskt skitbra. Hannah red henne innan idag lite så det kan ju klart vara därför hon var lugnare med mig nu!:) men skritt och trav gick hon superfint i sen galoppen var också hyfsad idag! Blev glad över det för satt verkligen och kämpade och väntade tillslut bjöd hon lite. I ett av varven dock skulle hon dra sig mot utgången varje gång vi galopperade på den öppna sidan. Så fult haha.  Blev arg då och fick ta en skrittpaus till att berätta för henne att det var respektlöst när vi har vårt ridpass osv. Lite kul att snacka med dom sådär när man ändå är själv i ridhuset. För omedvetet lugnar jag mig själv och ridningen går lite halvt automatiskt, så dom går ju bättre när jag pratar sådär. Sen testade vi galopp igen och så pratade jag samtidigt, det gick bättre sen avslutade vi och travade av i låg form. Duktig heidan.

 Tänkte på det, har inget direkt smeknamn som jag skriver för Heidi, skriver liksom alltid Heidi. Men däremot har jag kommit på mig själv alltid säga heidan? Fult egentligen hahah men spela roll det sägs automatiskt och vem bryr sig. Inte jag 

Ikväll efter stallet har jag skrivit två budgetar till hemskunskapen och så ska jag sova nu hade jag tänkt. GODNATT LÅNGT INLÄGG 





» Heidan hoppar


» Provprovplugg

Hade mitt no prov som ändå gick hyfsat. Ska då inte tänka på det mer. Sen räckte inte det, ett oförberett engelska prov och sen en lat mattelektion. Matten brukar vara ganska lätt och jag lär mig men nu känns det som om jag börjar om från noll på varje tal i detta kapitlet. Aja får jobba ikapp lite hemma under helgen. Vara duktig några timmar, även i SOn. 

Efter skolan var jag i stallet, red Heidi. Idag kändes det bra! Satte högergaloppen helt okej och hon kämpade inte emot. Hon är skitsvår i galoppen än därför kändes det bra. 

Eftersom att jag åkte dit ganska direkt efter skolan var jag hemma, nyduschad och klar vid 7... Åt vid 8 och Sen blev jag skjutsad till Oskar, där han, Oskar o Marcus var. Så har varit med dom hela kvällen och kom hem nyss. 

Nu ska jag sova om en stund, godnatt :))



» Nonononono

Inte nejnej utan ämnet NO. Åh ja det är allt som finns i min hjärna just nu 

Idag har jag haft hemskunskap, cyklat i regn, varit i skolan, stannat och kommit hem halv 5, fixat en liten del av utseendet på bloggen i ett släckt rum fult med tända ljus samt lyssnar på musik. På kvällen har jag ätit och efter det pluggat NO i timmar. Överdrivet men jo fan någon/ra timmar blev det. Är inte pepp på provet imorgon men på ämnet. Allt i kroppen är så häftigt att allt kan hända samtidigt osv. På ett andetag liksom, så händer en jävla massa. Men ska verkligen inte förvänta mig något bra betyg på provet, även fast jag kan det. Däremot är jag glad och kluven efter A i geografin. Varför får jag bättre på SO när det är NO jag gillar? Jag tänker verkligen inte gå samhälle.

Aja, nu tänkte jag somna inom 7 minuter för att kunna sova 8 timmar!! Godnatt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️



» Hahahaha

Fick några fula bilder på Heidi när hon gäspade hahahah hahaha

Hahaha


Hahahahahaha





» Torra läppar torra händer

Kylan som är anledningen. Men det gör inget, kyla äger. 

Idag skötte jag cafeterian själv från halv 11 till 12, sen kom Ida och hjälpte mig. Vid 2 cyklade vi hem. Jag sprang en runda, 4,7 km ungefär. Det var övernice, har inte sprungit hemma på nån vecka nu ju. Nya skorna också:D så det gick skitbra

Sen hemma igen, Bytte om och åkte till stallet med mamma. Alla hinder från tävlingen idag stod kvar så jag hoppade lite med Heidi. Det gick vääldigt bra :D fyfan vad kul det var. Hon stannade eller rev inte en ända gång. Även fast hon tvekade och var rädd för något hinder hoppade hon. Så jävla fin❤️ Taggade till sådär som jag gillar. Film lägger jag ut imorgon:)

Ikväll sen har jag lagat olivgryta, ganska stolt, att skära upp fläskfilén var dock ganska äckligt men det gick bra ändå. 

Efter det kom pappa hem, lagade lime kladdkaka och sen satt vi inne i vardagsrummet och firade fars dag lite :)))







» Kolla!

Tog först två persika drickor för dom kostade bara 15 kr:)))))) 
Sen var den ena i rätt lite ljusrosa färg, men den andra hade typ gul färg??? Så bytte ut den, men den va också Gul. Blev lite orolig att jag skulle bli förgiftad men jag klarade mig. Den gula smakade som dom ska. 

Helt ointressant menmen min blogg mitt liv så det så

Måste ju ta tag i den här fula designen också 



» Konfan tog hela dagen

Vaknade halv 11 men somnade sent så jag var trött. Tog bussen med Emma till Gustav sen försökte två efterblivna tjejer med dåligt lokalsinne hitta till st: Petri kyrkan haha. Efter att ha virrat lite hittade vi o mötte dom andra. Det var någon konfimationsdag idag. Alla konfirmandgrupper i malmö eller Limhamn (..?) samlades. Ok skitsamma 300 blev vi iaf. Gick runt på något uppdrag i stan, fick sen mat på bk, satte kyrkan lite till och sen var det slut lite innan fem. När jag kom hem pluggade jag lite och sen stack jag till Ida❤️ 

Åt där och så gick vi till hemmakväll, köpte gudis, min persika dricka och träffade några men sen var vi hemma iallafall. Badade i hennes bubbelpool ocj hade det väldigt väldigt mysigt. Världens bästa Ida ,

Amelie var också där fast med Siri så v cyklade hem för en stund sen och nu har jag äntligen lagt mig. Har så ont i magen av allt godis. Usch fyfan. Vill spy..  Har inte gjort det på väldigt länge kom jag på. Och näsblod har jag bara fått en gång i hela mitt liv...

Hinner sova lite längre idag tror jag iallafall. Godnatt 









» Fredag

Va i skolan och åkte skridskor sista, sen var jag hemma och när Amelie slutat cyklade jag hon och hennes kompis Siri till stallet. Vi red ut. Ganska långt men det är bara för att jag verkligen behövde galoppera Heidi och det går inte på gräs-för halt. Så vi fick hålla oss på grusvägar och skritta en del emellan. Men annars gick det bra. Så sjukt pigga Heidi o yamina.. Emil hängde nästan med, han är ju mindre än dom hihi så gollig. 

Efterråt ryktade jag Heidi, klippte håret vid kronranden och där grimman ska sitta, borstade o penslade Hovar osv. Sen mockade jag till båda och senare cyklade Amelie o jag hem. 

Kom hem till en mysigt hus upptänt av ljus, tacos och mamma. Så bytte om lite snabbt sen åt vi och efter jag smakat av deras choklad fondue cyklade jag till Malmborgs, mötte Cornelia och så var vi hos henne. Majsigt

Nu ska jag prata i lite telefon sen sova, godnatt! 






Skitfula<333

» Lovar

Ska fixa designen så jävla fult just nu 

» Tillbaka i Sverige

Var hemma i huset runt 12 i förmiddags. Nattresa hem från Miami. Fick en ont-i-magen-anfall efter 8 timmars resan. Hade inte ätit mer än några riskorn, druckit ett glas vatten, och precis tuggat tuggummi på tom mage. Det här blandat med mensverk. Började t.o.m gråta så ont det gjorde. Kändes som om någon stack en kniv i sidan om och om igen. 

Aja. Hemma packade jag upp alla mina kläder. Dammade och dammsög rummet, packade in kläderna och åkte sen till stallet. Mockade,halmade & vattnade åt både yub o Heidi. Gick sen en runda runt Emporia med Heidi, Celtic & idaaaa ❤️

Efter det hem, duscha och sen cykla till alleballe❤️:)) 

Nu är jag hemma igen och ska sova. Undra hur sömnen kommer bli inatt.. Jetlag osv bre





» Haha

Headern och allt är från designen. Har inte tid att fixa det nu men jag ska göra det när jag hinner och har internet hihi

» Sarri

Kan typ inte blogga här men stay tuber nä skoja ew. Men på onsdag kan ni återkomma, då är jag tillbaka:)))