» Canal St.

Pencillinen får en att känna en diffus mensvärk fastän man inte har mens. Obehagligt ju. Annars hjälper den jättebra!!! Fattar inte varför jag inte bara fått det för iaf två veckor sen..
 
Har jobbat från 10 till halv 5, badat i havet och kollat igenom kvitton för att se vad mamma o pappa ska betala mig. Typ middag för Danielle o Steph osv.
 
Ikv ska jag rida, hänga med fiffe o äta o lyssna på asap. Om vi hinner hoppträna lite till kommer jag förmodligen anmäla mig till en tävling här på Öland den 26e. 
 
 
 
 

» Bu

Hihi hej. Vet ej varför jag inte skrivit sen axels student vilket är typ en månad o jag har förlorat läsare men lol gör inget. Vet inte ens om jag är tillbaka men skriver nu


Detta är vad som händer i stora drag: jag har varit förkyld i 3.5 snart 4 veckor och har haft bihåleinflammation i en vecka och problem med båda öronen så hör dåligt med båda. Har varit hos doktorn tre gånger och äntligen fått penicillin för inget hjälper. 



Jag jobbade midsommarhelgen på Öland o flyttade upp hästarna och sen var jag i Malmö 1.5 vecka innan jag kom tillbaka. Saknade fiffe. Känner mig som Hanna Montana för har alla kompisar i Malmö o huset o min egna jättesäng o allt liksom. Mitt hem. Sen har jag min häst o familj o några färre vänner och jobb här på Öland. Vill va på båda ställena men ändå skönt att bara va på Öland lite. 



Danielle som är vår familjekompis från USA o är 19 var första gången i Sverige med sin kompis Stephanie som är 21. Först bodde dom med mig i Malmö 3 dgr. Vi var i malmö stan, Köpenhamn och runt i Limhamn. Tuva hängde med oss rätt mkt och vi hade väldigt kul. Träffade dom i 2 dgr till nu när kag kom upp till Öland för dom åkte hit. En annan sak nu när man är mer jämnåriga och dom är här och bor med oss. Skitkul iaf. Längtar till jag ska till deras lägenhet i new york. 






Idag har jag varit hos doktorn och sen jobbat. Nu ska jag rida fiffe och sen chilla sen sova. Nä!! Ska duscha först känner mig så lökig elr mitt hår iaf. Om mitt hår, köpte rosa färg som går ur efter ca 5-10 tvättar o gjorde dip dye. 👌 sen sova :) vill bli frisk för blir andfådd av att gå över limhamnsfältet o jag vill kunna ut o gå elr springa men kan ej göra ngt pga dör typ