» Trött

Asså jag ska upp 05:30 imorgon bitti.. Och jag kommer inte somna innan tolv. Snarare efter.. Nä men 12 kanske prick.
EM i fälttävlan börjar ju imorgon nere på ribban så MRU ska ha cafeteria för funktionärer och lite andra så Ida och jag har imorgon. Fick ledigt till halv 1 så sen ska jag till skolan.
Förstår ni att vi är sponsrade av Vitamin Well? Faattar nii attt jag kan dricka jättemycket av min persika??? Asså det är så underbart. Var där ikväll för att lasta av lite saker inför starten och då öppnar jag en jääättestor kyl som är fyyylld men drickan som betyder hela mitt liv. Bara lycka.

Ja okej nu ska jag spola tillbaka lite.

Cyklade till stallet vid 5 med Ida och senare red vi till en stubbåker och försökte oss på ett dressyrpass med två hästar som trodde att vi skulle rida ut..
Heidi var lite stel i början men det lättade ju längre jag red. Hon vilade igår och därför blir det lite värre.

Sen körde mamma ner oss till ribban med lite saker då. Sen tillbaka och så cyklade vi hem till mig. Sen har vi ätit, dom bakade lite äppelpaj så vi har haft rätt mysigt ikväll. Rasmus kusin är ju också här så vi blev många.

Äej kolla klockan är 5 över 12 nu ju


» Panda❤

Sitter ute i trädgården, lyssnar på musik och snapchatar, är lite social genom min mobil.

Slutade 3 idag. Har haft ett engelska oförberett prov och annars jobbat lite i andra ämnen.

Ska till stallet om en stund med Ida :)



» Aug. 27, 2013

Började nån gång imorse. Halv 9 var det. Nu kommer jag ihåg.
Började med hemkunskap i 2,5 h. Det gick bra. Det blev bra också. Sen har jag haft någon annan lektion idag och efter skolan följde Siri med hem och sen kom Selma också. Selma var kvar lite längre och efter hon åkte nån gång innan åtta såg jag Idol med Amelie.
Skrev lite i en hemkunskaps-sak som vi skulle göra.

Gick och la mig vid halv 10. Så himla härligt. Är förkyld nu.. När jag ligger ner kan jag verkligen inte andas med näsan. Lite bättre när jag står o går men ja. Nu ska jag sova. Somnar lite tidigt och sen behöver jag gå upp kvart över 8 imorgon så det är nice. ;)

Godnaaattt


» Måndag

Började 9 och var trött. Har gäspat hela dagen och slutade vid halv 4.. Hade en halvtimmes lunch och många lektioner.
Drygt. Det var ändå kul så men var så trött och det var så härligt att sluta sen.

Senare åkte jag till stallet. Fixade lite och sen red jag Heidi en liten stund efter Hannah, inte så länge, båda var trötta. Skrittade ut en runda på sandstigarna i slutet med mamma och yamina gående bredvid.

Ikväll har jag duschat, fixat lite med mina fula naglar. Rasmus kusin är här igen för några dagar innan han ska resa till Aruba typ. Ätit middag och äppelpaj. Nu är klockan 10 och jag är så trött. Ska bara borsta tänderna, göra en fläta i håret och sen lägga mig och lyssna på musik och smsa med Kippe en stund

Godnatttttt, har faktiskt nästan inga bilder från idag heller. Dåligt och tråkigt men too bad for u guys sry



» Söndag

Hopptränare vid 10 på Heidi för Roland. Gick jättebra! Inte ett enda stopp och hon var framåt. Är så taggad inför tävlingssessongen!!

Sen var jag och handlade med Louise o Ida på Ica Maxi inför EM som börjar på torsdag. Vi handlade bara en liten del av allt som ska beställas i mängder men ändå lyckades vi fylla vagnarna ganska bra. Kul hade vi också

När vi handlat åkte mor o jag till Emporia och "shoppade" lite. Asså det ordet är väl för fult. Fick så fina grejer, men ska betala en del när jag får in pengar. Har bara varit dåligt ljus så jag har inte kunnat fota men ska se om jag kan göra det imorgon.

Vid 6 var det MRU möte och efter det åkte jag o Ida hem till hennes mormor o morfars lägenhet där Helena höll på med maten. Så åt vi och vid kvart i tio-tiden följde Ida mig hem till mig sen cyklade hon tillbaka.


» Lördag

Mamma och Amelie tog Yamina innan jag ens vaknat. Så dom var borta en stund. Pratade med Kornelia ett tag sen gjorde jag mig iordning för 18-års kalas. Johan kusin har fyllt år. Mamma o pappa skulle på 50 års fest så axel Amelie o jag åkte dit med farmor o farmor. Det var mysigt. Lite sådär i början kanske men sen hade jag kul med mina små kusiner hihi och Amelie.
God mat var det också. :))


» Fredag

Allt försvann..
Men ok

Svea mästerskapen i skolan. Indelade i lag med 2 från alla årskurser. Hade olika stationer i Hammarspark osv.

Sen red jag ett dressyrpass på Heidi som gick skitbra! Verkligen jättebra. Så glad. ❤

Sista dagen på Malmö Festivalen. Såg panda da panda. Så jävla bra.
Hade ett mysigt avslut där.

Kort men skrev ju innan o allt försvann så då blir det såhär.


» Aug. 22, 2013

Började halv 9 med idrott. Sen lite SO, lunch, kinesiska, klf och sista lektionen var svenska sen slutade jag halv 4.

Alexia & jag cyklade direkt till Emporia, de hade halva priset på yogiboost, såklart åkte vi dit. Vi gick runt där lite och tyvärr hade jag inga pengar med men hittade en jättefin koft/jacka/tröja/typ. Och två coola tröjor från t-shirt store. Sen har bikbok o Gina och alla andra affärer fått in sin höstkollektion så man blir ju helt knäckt av att gå in i affärerna :(

Vid 6 typ hämtade Lovisa mig hemma och så körde vi till stallet. Vi var långsamma för vi pratade en massa. Gick med yamina och lovisa skrittade sn red hon en stund medan jag kvällsfodrade. Men kom hem tillslut vid 10 var klockan typ. Nu har jag ätit och allt sånt. Är jättetrött.. Så ska sova snart.

Godnatt :)

PS är det Erikas födelsedag idag så grattissssss erre😊😊😊:))))))


» Onsdag

Idag började jag halv 9. Hade någon slags "kick off" för det nya temat. En massa som dom förberett orkar inte dra upp allt sry gmn.
Ja men resten av dagen efter att dom hade haft sin lilla teater del så höll vi på med något grupparbete om ett nytt påhittat land som man ska bygga upp själv med sin grupp. Ja lite svårt att förklara.

Slutade halv 3 och åkte till stallet vid 4.

Red ut Heidi med Erika o Sirello. Vi red långrundan, galoppade en del och sen hoppade vi några terränghinder. Heidi stannade en eller två gånger, men jag som antagligen som vanligt omedvetet fegade ur. Men sen hoppade hon fint. Hon tyckte det var kul, jag med :) Hon har faktiskt hoppat fälttävlan förut.

Sen blev klockan plötsligt väldigt mycket. Blev sen till middagen i stan med mina kåmpisar. Menmen. Vi åt på Mando. För att fira lite födelsedag och så hade vi en middag förra året under mf så kul iår igen. Det var gott. Sen lullade vi runt lite bara och chilla P på mc Donalds.

Hemma sen ett tag tillbaka. Nu ska jag sova. Ska börja halv 9 imorgon igen med idrott.. Mmhm


» Ahhh

Vad störigt att den laggar så mycket förlåt för all äcklig text och nummer som kommer upp före bilderna.


» Tisdag

Började 11. Riktigt najs. Vi var på mf hela den skoldagen. Dvs mellan 11 och 2.
Var i grupper och skulle utföra några olika uppgifter. Sen när vi var klara med det gick jag och åt med Cornelia, Megan, alexia, Olle och Siri. Tillslut på eftermiddagen var det bara Cornelia Siri och jag kvar. Siri visade nån app som hade en massa erbjudanden typ. Så vi fick en gratis kaffe från barista?! Fortfarande chockad..

På kvällen sen var jag nere på ribban med Siri. Vi badade.. Eller doppade oss rättare sagt. Det var 17 grader i luften och kallare i vattnet. Skojar inte, skitkallt.

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152cfe9606ee5389f97646.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152cfee087c3227a4f051d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152cfe9606ee5e1c717b61.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152cffe087c37e971088bf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152d009606ee5ffb73d3bd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152d02e087c371298b5c44.jpg" class="image">


» Måndag

Var i skolan i typ max en timme.
Kom hem och pratade med Kornelia. Bakade äppelpaj.
Senare åkte jag till stallet. Red Heidi. Som gick otroligt bra. Hon gick lugnt och fint hela passet. Blev så glad.
På kvällen var jag ute och gick med Siri. :)❤

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152b289606ee7486d36dfc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152b2ce087c37f9264ff6d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152b31e087c30d47eedfc5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_52152b33ddf2b34b8f0af3df.jpg" class="image">


» Söndag

Idag var dagen innan skolan börjar igen. Lite sorligt men jag vill typ tillbaka ändå.

Idag hämtade mamma mig hos Cornelia vid 2 typ. Vi skulle hämta axel också så det tog jättelång tid.. Men kom hem tillslut iallafall och åt lite sen vid kvart över 4 cyklade Amelie o jag till stallet.

Hoppade Heidi lite idag. Stannade två ggr annars hoppade hon jättefint resten av stunden. Avslutade på en oxer runt 90 ungefär. Kändes jättebra, hon tyckte det var roligt :)

Ikväll har jag varit på Malmö Festivalen med Cornelia, Siri, alexia, Filippa, megan o Nora. Såg Mando Diao. Väldigt mysigt faktiskt. Vi stod lite i mitten en stund men sen gick vi bak och satte oss längs en vägg på ett räcke och kollade o lyssnade o pratade osv.

Hemma och färdig för att sova nu. Ska faktiskt sova nu. Är trött men vill inte sova typ. Jaja godnatt



» Aug. 18, 2013

Vi är vakna nu. Och ska ta ner frulle o se bdp2. Carmen e stisse


» Lördag

Vaknade vid typ 12 sen var jag hemma till typ 2 då Siri o Tove hämtade mig och körde till Stapel. Det var nån skatetävling som Herman var med i. Markus med. Så träffade dom lite sen åkte vi hem vid halv 4 typ.

Sen cyklade Amelie och jag till stallet. Hannah red en väldigt pigg Yamina och Amelie red Heidi en stund. Thomas fixade i skåpet så där är ordning igen, så skönt!!:)))

Cyklade hem igen lite senare och åt sen körde mamme mig till Cornelia. Fail twilightmaraton då vi bara såg ettan hohi men det gör ingenting. Så mycket feels. <3333
Men sen pratade vi istället för att se vidare.


» Fredag

Idag körde Lyf o jag in från Ljunghusen vid 12-tiden.
Cornelia kom till mig vid halv 1 o sen körde mamma in till stan med oss för jag skulle klippa o färga. Det tog 2 timmar. Så inte jättefarligt. Sen hade jag ju mysigt sällskap. ;))
Är otroligt nöjd, har längtat så länge. Var så sjukt glad när hon jag såg det bara oooh så mörkt kunde inte sluta le <3333

Sen red jag Heidi. Det gick bra men hon var lite svajig i högervarvet men annars var hon jättefin idag. Galoppen är inte riktigt där än men den kommer snart :)

Ikväll har vi invigt malmö festivalen. Åkte in med Cornelia o Siri. Träffade Emma, Karina, Julia, minna o Cindy. Även Victoria o Johanna. Senare megan o alexia. Några av hennes killkompisar och hennes bf.
Åkt lite karuseller, gick runt. Hade jättekul faktiskt. :)


» Torsdag

Snabbinlägg

Lovisa hämtade upp mig vid 2-tiden och så körde vi till hennes sommarstuga/sommarhus i Ljunghusen.
Köpte lite gyttit och och middag senare. Efter maten gick vi en promenad sen satt vi med där ute en stund, dom hade lite gäster. Sen gick vi in.
Hade jättemysigt :))) lyyfn


» Onsdag

Vaknade vid typ halv 12. Somnade sent så ja mobba inte. Vid halv ett cyklade jag till stallet för var tvungen att ta in Yamina som skulle få nya skor.
Vi fick vänta ett tag så hann mocka båda boxarna och fylla bådas hö och chilla P en stund innan hon var klar och jag kunde ta ut henne igen. Sen cyklade jag hem.

Åt lite lunch klockan var väl halv 3. Vid kvart över 4 cyklade jag tillbaka till stallet. Tog in hästarna och fixade i ordning Heidi inför hopplektionen. Louise har ersatt Roland nu. Det var, inte riktigt som jag tänkt om man säger så.

Ikväll har jag spenderat kvällen efter maten på mitt rum med bra musik På mitt golv, skrivit, klottrat, duschat också.

Godnatt :)

Har inga bilder från idag så ni får se lite gamla bilder



» Beddinge

Första dagen när vi kom dit så red jag Celtic. Han är så fin, finare för varje gång jag rider honom.
När vi kom hem igen åt vi mat och sen bakade vi äppelpaj, gjorde te och gick ner till stranden vid ett bord o en bänk. Där är så himla mysigt. Hade en helt underbar dag. Saknad Ida

När vi gick hem var vi kalla.. Då hade Helena tänt brasan och en massa ljus. Så mysigt att komma in i värmen. Där satt vi ett tag sen gick vi upp och sov


» Wow

Vad många dagar ja missat.. Aja

Åkte hem till malmö i lördags. Träffade Cornelia när jag var hemma. Även alexia Siri och Elin en stund.
På söndagen red jag Heidi, det gick bra! Hon var lite jobbig i början, men sen gick det bra. Hon var väldigt pigg igen.
Sen hjälpte jag till att plocka in lite saker i Heidis skåp och runt 4 tror jag så cyklade jag hem.
Senare sprang jag till stallet igen och gick på MRU-möte. Efterråt körde Lyf hem mig o vi satt utanför huset o pratade en lång stund, tills mamma, pappa, katterna o yamina kom hem. Då körde Lyf hem och jag följde med tillbaka till stallet så lastade vi in yub och lite sånt. Jag gick en liten promenad med henne.

I måndags gick jag upp nio och cyklade till stallet halv 10. Badade yamina och sen gick vi Emporia-rundan. Sen fixade jag lite i stallet och så fick hon mat. Sen cyklade jag hem vid halv 12 kanske den var. Åt lite och vid halv 2 tog Ida o jag bussen från centralen till Beddinge.

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a5146e087c33c3b0c9473.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a514eddf2b3308a1e4e11.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a5168ddf2b32fdea7f5fb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a516d9606ee4c5db4a851.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a517c9606ee4ce8204ae7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a517d9606ee4d15a59cd9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_520a51cde087c33ba798075e.jpg" class="image">


» Ännu mer torsdags bilder


» Fredag

Idag har jag inte badat. Har gått runt i affärer och shoppet litta.
Hittade en The Stone Roses tshirt. Fattar ni? Har aldrig hittat en tröja där det står ett band som jag faktiskt gillar och lyssnar aktivt på. Som jag är intresserad av. Waterfall står där också och det är en av deras låtar. Inte den första eller den dom slog igenom med men den är ju en av dom populäraste och det var den jag bla skrev en engelska uppgift om. Ah blev helt till mig.

Sen köpte jag lite krims. Några ringar som jag inte fotat, örhängen som jag inte heller fotat, sen ett grått mönstrat linne, och tshirten då. Sen nån sak man har i håret, när man han boll. Den med de rosa rosorna. Och en iPhone skal. Sen tror jag inte det var mer.

Var inne på hm häromdan och hittade ett par jättefina knästrumpor men dom fanns inte kvar idag:( ska köpa dom I malmö. Eller beställa.

Ikväll var vi ute och åt sista kvällen. Seaimorgon.


» Torsdag


» Torsdag

Var i Monaco och Monte Carlo. Gick på ett slott uppe i Monaco. Ganska intressant. Gillar sånna gamla byggnader och slott. Det är så coolt och förvirrande att tänka tillbaka. Det hade varit så häftigt att få resa tillbaka i tiden och gå runt osynlig och titta hur folket levde, hur dom använde rummet jag nu går i många många år senare..

När vi var klara där åkte vi tåg hemåt, hoppade av vid ett ställe. Kommer inte ihåg vad det heter just nu men satt på ett café ett tag sen badade vi. Där var en jättefin strand som en svensk faktiskt som jobbade på Fragonard tipsade om.

På kvällen var vi ute och åt.


» Eze

Tog spårvagn o buss upp till Eze i förmiddags. Till favorit-badstället. Det är så himla fint där. vi hade med oss våra cyklop och det är så klart vatten där så man kan se under ytan. Fast där var fiskar.. Obehagligt. Och badningen förstördes lite pga att jag blev stucken båda gångerna jag badade. Tydligen var det ofarligt som tur va men det sved. Maneter eller nåt sånt skit. Men jag såg dom inte. Jävla osynliga fiskar som kommer och eldar upp mig sådär när jag väl är där liksom.. >:/

Aja. Sen åkte vi vidare upp i bergen till parfymeriet Fragonard. Köpte min babe i en strl större så att det ska räcka.

Sen åkte vi hem. Tog en evighet att vänta på burran. Men den kom sen.

Nu är vi hemma. Ska duscha lite sen ska vi ut o äta. Seaöeder alegeders.


» Aug. 07, 2013

Just nu har jag det soperbra.

Imorse vaknade jag vid 9 typ. En halvtimme senare gick pappa, Amelie och jag ner och köpte baguette på ett bageri runt kvarteret och körv hos slaktaren snett över gatan.

Så har nyss ätit färdigt frukosten och nu ligger jag inne i rummet och lyssnar på musik med Aoo bredvid mig, fönstret ut till balkongen, fläkten bredvid Amelie som ligger i sängen nedanför mig. Nu är det lite svalka liksom. Men fortfarande varmt. Sjukt mysigt faktiskt❤


» Varmt...

Ligger i rummet nu med Amelie bredvid mig. Det är typ 371618 grader här inne. Duschade i iskallt vatten precis. Det var kallt. Och svalt i 30 sekunder sen blev jag lika varm igen.. Aja

Vi var på stranden lite innan idag då, som jag skrev. Det var fullpackat med folk. Som förra året. Sen är det jättesalt vatten. Och går man två meter sen kan jag inte bottna. Så sådär tycker jag om den stranden. Men imorgon ska vi nog till Eze. Tror det stavas så. Där ligger parfymeriet fragonard och en otroligt fin strand. Vi var där förra året och jag vill så gärna dit igen.

Ikväll har vi varit ute i gamla stan och ätit middag. Åt någon pasta med fyra ostar osv. Väldigt god men var typ mätt innan jag började äta och den var mäktig..

Har haft en jätterolig dag faktiskt. Pågrund av min trötthet har jag kunnat skratta åt nästan allt.. Fick inte många suranfall. Mest glad! Tills ikväll nu typ. Men jag klarar mig.

Nu ska jag sova. Äntligen. Som jag har längtat

PS. Köpte två nya armband. Det lila och det rosa.


» Framme!

Framme i nice nu. Här är sjukt varmt.. Bor i en av pappas kollegors lägenhet. Bodde här förra året med pappa och axel ju. Saknar axel här.. Det hör liksom till att han ska vara här. Sen är ja sjukt trött så blir extra trött ledsen eller sur för saker lättare än vanligt..

Vi ska väl gå ner till stranden eller något. Vet shi manniiin. Men hör av mig sen. Något som är bra är att jag har internet i lägenheten så det ska nog gå bra.



» Påväg

Sitter på bussen med mamma och Amelie mot hyllie där vi ska ta tåget över till Danmark. Sen vet jag inte när flyget går men nån gång iallafall. Pappa är redan i Danmark för han skulle lämna av axel som ska till Israel.

Jag är sådär pigg-trött. Är pigg för att jag sovit 4 timmar och trött för att jag sovit 4 timmar. Pratade med Kornelia i telefon och ville inte lägga på men tillslut dog min mobil. Då var jag trött..

Nu är vi redan framme o väntar på tåget.


» Malmö

Idag vaknade jag runt halv 11. Det var cp varmt idag men det är väl skönt.. Ja det är det. Men jag längtar ändå lite till hösten och vintern.. Även fast det är fett nice med sommaren. Aja.

Cyklade ner till biblioteket sen. Tog typ en timme att hitta en bok.. Dom jag letade efter fanns såklart inte. 2,3,4 fanns men inte ettan. Självklart!
Hade faktiskt kollat upp det innan men hade lite bråttom. Så Jaja. Men fick hem en iallafall! :)

Sen var jag hemma ett tag. Sen cyklade jag till Siri, sen vidare till ribban. Badade ett tag. Det var ju så varmt..
Vid 5-tiden bikade vi till Malmborgs och köpte glarre. Och jag rakgel för glömde mitt på ölle. Och älsklings-drickan.

Sen var vi hemma hos Sirremannen o chilla P. Sen cyklade jag hem.
Ah vad mycket "sen" i detta inlägget. Jaja håll ut.

Åt lite mat och efter det körde mamma ut mig till Heidi! Cicci och Hannah var där också:) Jättemysigt att träffa dom igen. Och jättekul att rida Heidi igen. Hon är så annorlunda från Yamina. Mer häst liksom. Längtar så tills tävlings-säsongen börjar! :)

Ikväll har jag träffat Siri lite till. Och packat ihop. Nu ska jag nog fixa lite till häe i mitt stökiga rum innan jag somnar

Imorgon bitti åker vi till Nice 😊 :)


» Söndag

Idaaag. Åh kan bara uppdatera med att jag sitter så otroligt oskönt just nu. Sitter i bilen Påväg till malmö. Med Nellie bredvid och Amelie bredvid henne. Asså Nellie tar fan upp all plats.. Har redan ont i ryggen..

Igår packade jag nästan allt. Det var något kanske som var glömt men jag slapp göra det idag iallafall. Sen vid 11 körde vi ner Yub och Rasmus till Stenninge och släppte dom på ett bete. Dom ska gå där en vecka sen ska vi hämta hem Yub till malmö och Rasmus ska få åka hem.

Sen vid halv 2 ungefär körde vi till Borgholm. Gick inom en butik som jag tycker är jättemysig hihi. Köpte några presenter och en sak till mig själv sådan inte lägga ut bild för det kommer avslöja.

Sen var hela familjen och åt på afterbeachen på Strand med min moster, hennes man. Min kusin och hans flickvän+kompis. Jättegott.

Efter det gick jag till Kornelia. ❤ Alice kom dit lite senare också.
Sen kom pappa och hämtade mig en bit bort så Kornelia följde mig och Alice cyklade hem. Fick säga hejdå till dom jag kommer sakna mest här på Öland.
Som tur är finns telefoner idag. Annars hade jag inte klarat mig.


» Lördag

Var på stranden ett tag. Sen åkte vi hem och efter en stund åkte vi ner till Djupvik, Jordhamn och grillade flundror med familjekompisar. Och Alice :)
Haha långt inlägg.


» Fredag

Alice kom till mig runt 1 tiden. Vi åktetill södviks bageri och åt med familjen. Sen körde pappa Amelie Alice o jag till nån strand på östra sidan och badade. Efter det hämtade vi upp axel o mamma som var hos moster och hade klippt sig. Körde hem.

Alice o jag gick bort med nytt vatten till hästarna, när vi väl var där borta var yamina ganska rastlös. Så vi gick en runda med dom då. Sen släppte vi tillbaka dom och jag duschade. Strax efter det kom resten av Alice familj och Lottas familj. Vi grillade och har haft väldigt mysigt.

Gud vad sent det. Min nattkompis får mig att aldrig vilja somna..


» Torsdag

Läste ut min bok på stranden.. Så nu har jag ingen :( Fråga min Carm om boktips så ska låna Systrar i jeans som tydligen ska vara bra. Måste hinna låna den i Malmö på måndag innan vi åker till Nice. Kan inte vara utan bok där.

På kvällen igår var jag ute och åt på GT i Borgholm med min familj.

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51fc4a4c9606ee0c0a4c4b30.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51fc4a479606ee0ba1bc2195.jpg" class="image">


» Onsdag

Idag typ. Fast klockan är över 12 men ni förstår.

Idag regnade igen.. Lyf och jag verkligen inte haft tur med vädret..:/
Men vi åt frulle, sen packade hon ihop och lite sånt. Sen körde hon hem :(
Känns tomt somsagt. Än mer tomt efter dagens händelser. Vill hem nu, Malmö jag älskar dig❤ Det låter sjukt kanske men jag vill tillbaka till skolan. Sitta hemma och plugga till äckliga prov fastän jag kan tycka om ämnena. Umgås med mina saknade malmö kompisar som jag saknar. Åka till MR, åka till stan, Emporia, ut o springa i området. Cykla till Limhamn och köpa riktigt jävla godis. Saknar Heidi, och att tävla. Saknar allt där hemma nu.
Dock finns det några, något, jag absolut inte vill lämna här på Öland. Nån jag vill ha med hem. Överallt.

Aja. Gick en lång runda med panisar idag.
Sen blev det ändrade planer och jag har varit hemma, läst bok❤
Ätit mat och godis och helt enkelt inte gjort så mycket. Älskar att läsa. Snart är Eld slut..