» Jag är rädd

Just nu är jag sjukt rädd. Har fortfarande ont i magen runt naveln och runt naveln sitter blindtarmen. Den kan blininflammerad och jag sökte lite på det, mycket stämmer in på vad jag har ont nu. Om man har blindtarmsinflammation måste man oftast opereras. Min största rädsla är operationer, sprutor, nålar i armvecken, blod, blodådror, underdelen av handleden. Och spindlar.
Jag klarar inte av att opereras jag hatar sjukhus. Jag hatar allt med kroppen typ. Har jag detta vet jag inte vad jag ska ta mig till!:(:(:(:(


» Här är jag


 såhär känner jag mot min mage.

» Min mage är jättetaskig! :'(

Imorse skulle pappa åka till jobbet kl 05 och då vaknade jag och kände att jag hade cp ont i magen. Sen var det lite svårt att somna om men jag klarade det. Sen skulle jag egentligen jobba i cafeterian i stallet 8 så jag gick upp 7 men jag kom inte ens ur sängen för jag hade så ont i magen. Så jag fick säga till om att jag inte kunde komma till stallet och jobba för jag kunde knappt gå. 
 
Axel och mamma är fortfarande på öland, pappa jobabr och amelie var på fotboll så jag var själv. Så ja, jättekul hade jag, låg och skrek för mig själv :( fatta så ont det har gjort hela dagen?! Nu är det lite bättre men har fortfarande ont. Men innan kunde jag inte ligga ner på något sätt utan att det gjorde svinont. 
 
Emma är här och gör mig sällskap annars hade jag varit väldigt ensam..
 
Emma har också läst min novell och hon gillade den också. Undra om jag kommer lägga upp den här? :o 
 
Igår efter mitt inlägg åkte jag till stalletoch red och fixade lite men amelie hade redan fixat en del. 
 
Sen vid 6 skjutsade pappa mig till cornelia som hade en liten middag för oss 5 eftersom hon har fyllt år. Försts åt vi tacos, sen efterrät, sen satt vi i soffan en stund sen låg vi ute på studsemattan och sista halvtimmen satt vi inne igen och vid 12 åkte vi hem. Ja men nu ska ni få läsa inlägget som har tagit ett tag att skriva....
 

» Natt-inlägg

Är hemma från cornelia nu och klockan är sent. Trött är jag och upp tidigt ska jag. Så sov gott så skriver jag tomorrrroowowww :D

» All I need is a time machine

Har varit is stan idag med ida.
Vi har faktiskt varit väldigt effektiva! Jag köpte en present till cornelia och sen köpte ida lite och så fikade vi en stund. Nu är jag hemma en timme sen ska jag till stallet och rida mocka och byta vattnet, amelie har fixat resten :D
 
men denna timmen ska jag fortsätta skriva. Skrev i somras att jag hade en bra ide till en "novell" eller vad man ska kalla det. nu har jag börjat på den och första delen är klar. Fast bara Ida har läst den ännu vet inte vad jag gör med den sen men hon tyckte iallafall att det var jättebra änsålänge! :) <3
 
seAleder 
 




» Vad vi gjorde när vi väntade på att få komma in på reningsverket

i tisdags
 

» Hej

hej
 
hej
 
Ni vet var jag va imorse. sen hade vi skola. Lektioner osv. 
Sen har jag ridit ut med Ida och vi hade med oss lite fika hehehhehehe. Jo det hade vi, gott, sen blev jag övermätt, och strax efter jag kommit hem hade far lagat tacos.. Jag va mättt..... Jaja. Men det va också gott.
 
Nu har jag fixat lite med olika filmer osv. Sitter i soffan och mamma+axel har åkt till öland så det r jag pappa och amelie kvar hemma. Menmen. 
 
Ha en bra kväll. ööh det va så olikt mig...
 
såhär fin är jag efter att ha druckit smoothie
<3<3<3
 
 

» Heeeeeeeeej

morgiooooon
 
Jag skulle precis wash ma face och sså fick jag in medel på ngt sätt i ögonen så det gör lite ont men jag överlever. 
 
Ska cykla till aerobicen snart. Som vi har med skolan då. Eller bla jag har det som fredagsval men alla har ju inte samma, men bara så ni inte tror att jag ska gå på aerobic innan skolan. 
 
Klockan är rätt tidigt och jag är helt färdig! Så resten av tiden ska ägnas åt att plugga. 
 
Sealeder!
 
 

» Ännu mer bilder från igår

with lovisa
 

» Mer bilder från idag


» Hoppppp

 
 
superdålig kvalite efter att ha laddat upp på yt. menmen!

» Carmens födelsedag!

WIII! Ja idag fyller tjejen som älskar att ta egobilder med min mobil år. Också hon som är otroligt rolig och alltid gör mig glad. Så idag har jag jävlar i det bilder... 
Igår kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde!! Jo, onsdag var det ja. Hade hopplektion. Och har även gjort en liten film som antagligen kommer upp imorgon bitti från hopplektionen. Lite så. Sen hade vi coopertest också ja!! Eller omvänt dettta året. Vi hade en utmätt sträcka och sen skulle man springa så snabbt man kunde då. Jag sprang snabbast av tjejerna fast skulle Megan varit där skulle hon varit snabbare tror jag. 13.24 fick jag iallafall på 2.5 km. Nöjd! 
 
Idag har jag varit med Elin en stund först och filmat lite till våran SO film där vi inbakat har NO,SV, och engelska. Så sjukt bra blev den!! :D Har typ skrattat ihjäl mig. På måndag ska den visas för klassen så efter det kan jag nog visa den här. 
 
Sen har Lovisa varit här och studerat lite. 
 
Men nu ska jag försöka sova. Förlåt för min sämsta uppdatering... Imorgon är det fredag!!! :D
 

» Is trött.

Lovisa höll mig kvar alldeles för länge och nu är det sent. Ingen kommer ändå läsa denna tiden. Skriver mer imorgon om idag. Hej godnatt sov gött


» Rockar loss till

Big Time rush


» KCUF

AAAAHHHHHH MIN MARDRÖMMMMMMM!!!!!
SKREV ETT HELT F INLÄGG OCH DET FÖRSVINNNNNEEEERRRR.

då ska ni veta suger livet.

Vafan ska jag börja igen? Skriva om allt?? Ja! För jag måste få det sagt. Vill svära men om mamma läser är det bäst att hålla svordomarna tillbaka lite iallafall.

Okej haha fan va töntigt det känns att skriva om allt..

Om ni trodde jag skulle cykla till reningsverket imorse hade ni fel. För set var ungefär tvåhundraåttiotusenmiljarder mil till reningsverket. Nästan. Vi åkte buss bytte buss hoppade av buss och gick en lång bit tills vi kom fram till en illaluktande anläggning.

Vi såg bl.a. En läskig film med en pratande toa diskmaskin och tvättmaskin tillexemepel hjälp..:(

Sen har jag ridit ut med Amelie och Cooper och innan det varit hos Elin och bl.a. Filmat lite till våran SO film som kommer bli asbra :D

Okej vet inte om jag skrev mer men kommer iallafall inte ihåg det. GODNATT OCH SOV SÅ HIMLA BRA OCH NEJ

Sigge hur? Va.. Nej..?


» Nejnej Nejnej


» Reningsverk här kommer jag

Trodde jag hade gjort ett till inlägg igår men tydligen inte...

Va i stallet. Där slutade jag innan Japp.
Lovisa och jag hade våra pauser så det tog rätt lång tid innan jag kom hem.
Men mellan där red vi iallafall på voltigedelen. Red i typ en timme tror jag eller 50 minuter. Det gick jättebra! Använde mig av alla Maries tips och väntade på att yamina skulle bli loss och fin. Oftast när jag rider vill jag att hon ska gå fint med direkten men det kan hon klart inte!! Det måste få ta sin tid för dom att mjukna innan man kan börja "leka" med dom. På träningar märker jag inte att hon drar upp huvudet osv ett bra tag innan hon går ner och går super. Därför måste jag låta det ta tid när jag rider själv med.
Och alla saker olika Ridlärare sagt i alla år "böjda armbågar dina armbågar ska va som en förlängning av tygeln, "händerna ska va som att du håller i ett gummiband. Och framförallt benen. Dom gör så jävla mycket när man väl lägger till dom ordentligt. Ja tack och hej..

Va ute och sprang igår morse! Kallt som fan va det. Men men! Idag sprang jag inte heheheeheheh. Ska till ett reningsverk med skolan så ska cykla dit om en halvtimme. Därför måste jag gå. Hörs sen, psus❤


» Orkar intEEE

Jo. Fan vad skönt att åka till stallet. Inte. Jag vet inte jo? Men jag vet typ inte vad vi har i skolan att plugga på det står typ inget. Eller behöver inte plugga förrän imorgon tror jag. En massa onödigt shka dlakansksoa

Nu regnar det.

Eggis på TV :D

Måste till stallet nu. Idag har jag somvanligt på måndagar varit i skolan 2 timmar , vi hade jättegod mat idag!!, 😍
Sen åkte jag och Alexia till henne sen till slöjden. Men nu måste jag till stallet!!👍:D




<3<3


» Sigge drömmer

Har gjort en insats och städat i mitt rum för ända sen igår efter tävlingen har jag bara slängt mina kläder i rummet för att jag inte orkat vika in dom hehheheheheeeeeeeeeee. skoja.
 
Idag cyklade jag hem en stund efter jag ätit frukost hos Ida. Sen va jag hemma såg lite gossip girl och sen cyklade jag till ribban för jag skulle stå i cafeterian idag. Det var kallt men det gick bra! 
När jag slutat cyklade jag hem och sen till stallet och skrittade ut med Ida. 
 
Ikväll har jag inte gjort särkilt mycket. Städat lite i rummet, ätit, förhört axel lite och nu ska jag byta om och se ett eller 2 gossip girl avsnitt sen sova. 
 
 
 

» Luktar gott mm

Jag snodde lite av Idas bodylotion som jag gav henne en gång. Luktar supermysigt nu bara för det. :D

Igår var en fullspäckad dag. Vid 11 var vi på kalas hos mina kusiner som fyllde år. Vid 1 ungefär åkte vi därifrån till stallet. (Jag mamma Amelie). Så borstade jag snabbt av och vi lastade in grejerna i bilen och sen lastade vi Avanti och yub tillsammans och körde till ribban.

Där tävlade Amelie LD och var felfri. En lugn och fin jättebra runda! Första ute tävlingen för Amelie och yam. Sen tävlade jag LC och då var det fart på yub. Hon taggade till tusen och sen körde vi en felfri runda.

Igår vet ni? Jag grät över yamina. Ja. I stallet.. Jag bara kramade henne och insåg att hon är världens bästa häst och hur kunde hon va så jävla bra? Alltid på allting. Inte bara på att hoppa utan på att va min häst. Hon är världens mysigaste och jag undrar hur jag kunde hitta "the one and only" av Alla miljoner hästar. Så jag grät. I Yaminas mysiga päls.

Efter kom Ida och hennes mamma till oss och fikade med mammas jättegoda varma choklad och lite bullar och sånt. Sen följde jag med Ida hem och sin där. Nu ska jag äta frukost, Ida har redan åkt till jobbet men Helena är här så har lite sällskap :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_505eb7fbe087c33ec483c7fa.jpg" class="image">


» Trött barn

Det lät helt fel, men tror man säger så?
 
Har lagt mig denna tiden typ hela veckan (23) och somnat runt halv tolv kvart i. Imorgon får jag iallafall sova ut, hoppas jag... 
 
Ja. Idag hade jag min första träning för Marie. Det gick jättejättebra. Hon var otroligt duktig! Hob hjälpte mig att hita takten och att Yamina ska sätta igång sig själv bakifrån till halsen. När jag väl hittade rytmen gick det super och hon lärde mig skänkels och handens 5 lägen. Yamina fick ett hård-pass och jag med... Jättekul iallafall! :D
 
Direkt efter träningen fick Yamina och Avanti lasttränas tillsammans så att båda kan åka i den imorgon. Sen fick dom gå ut en stund. 
Sen har mamma och jag hjälpts åt lite med att smörja sakerna till imorgon osv. Jag tog ryktningen av Yamina:)
 
Mm, ska tävla imorgon på ribban, en klubbtävling men jaja! Det är bara clearround vilket är lite tråkigt menmen. Amelie ska också hoppa så hon hoppar klassen före mig.  
 
Ikväll har jag badat i badkaret och bllivit varm och slö men nu är jag kall igen. VAD HÄNDER? :(
Amelie och jag har festat till det lite med äppelpaj och maraboouu och sett på Williams videor. 
 
Serioussslyy nu ska jag sova. Hur kan jag bli så trött? :'(
 

» Är busig

Och gör ett inägg ändå.
 
Orkar inte dra uppigår. Skriver bara kortfattat :
 
Va i skolan.
Hade 2 stora prov som gick SÅHÄR bra. åhååh
Hade skolfoto och indivudellt foto och gruppfoto om man ville det.
Sen va jag i stallet, skrittade ut med Lovisa och så mötte vi upp Marre och Annie. Det var också kallt.. 
 
Idag har vi haft aerobic och nu har jag svenska. Efter skolan ska jag direkt till stallet och rida dressyr-lektion för en ny tränare, weeii! 
 
Nu ska jag jobba :)
 
Men är typ färdig med svenskan, eller är det ska bara läsa igenom den (har skrivit en insändare om miljön) och det tar inte en timme.. Aja. Sealeder <3
 
(DOM GRÅTER ÖVER ONE DIRECTIONS NYA SINGEL. varning

» Förfryser

Idag är en kalllll dag. Har på mig jeans med inbyggda benvärmare, ugs, långärmad och min kycklingtröja som är jättevarm och supermysig. Även min halsduk. 
 
Igår lovade jag bättre uppdatering men jag hann inte ändå haaaaha. 
Gud lektion nu hörs sen. 
 

» förlåt men shit läs

... Har pluggat NO heeelllaaa dagen sen jag kom hem! Eller sen halv 5 då.. Kom hem kvart över 3 typ och åt. Sen unnade jag mig att få sitta och kolla på twitter oossvv. Sen skrev lovisa att hon kom någon gång efter 4. Därför kände jag bara pluggar sen hon kommer snart. Hon hade med sig kladdikaka :D Sen har vi suttit på mitt rum och pluggat sen halv 5 typ. Vi tog en paus på 10 minuter sen åkte hon hem 8 typ. 
Då åt jag mat sen har jag pluggat vidare. Nu är jag färdig men är så fucking nervös inför NO provet imorgon. Vill bara ha bra på det. sen har vi kinesiska läxa och teknik keynote om hur man får vatten och hur det renas, i Sverige och i utvecklingslälnder, 3 kapitel i en svenska bok + ett matteprov som jag bara hoppas ska gå bra men det tror jag för det är bara ett grundläggande prov på det kapitlet vi jobbat med. 
 
Jani, egentligen har jag skrivit ner för mkt om NOn tror inte det komme va sååå mycket. Det kommer säkert vara saker jag inte lagt mycket tid på..
 
Fett glad blev jag när jag var fädig med NOn nu och klickade in på mitt projekt om tekniken och insåg att den redan var färdig!! Nu ska jag bara göra några kinesiska uppgifter och lägga mig och läsa 3 kapitel svenska. Wii!
 
Förlåt för så himla dålig uppdatering men har verkligen INTE haft tid. Imorgon har jag. Lovar, pssus
 


» hhhhhhh

Just nu finns det 4 saker jag vill ha

1.Vatten
2.läppmys alltså sånt mjukt mot torra lippps
3.Toa
4.Dusch

Det finns också en sak jag inte vill ha

1.Plugg
2.Plugg
3.Plugg
4.Ännu mer plugg

» I'm seriously in love in a fairytale

2 procce kvar!!

Måste skriva snabbt.

Har SJUKT mycket denna veckan. Eller ja. Myyckkeett. Därför måste jag plugga stallet plugga. Idag var jag först med mamma i stan en svär och shoppade (det låter så fult) lite kläder FINA klädor.

Sen va jag i stallet. Red ute i paddocken med gramaner Yamina tyckte det va väldigt jobbigt för hon streta emot lite inland och blev lite svettig i slutet. Men hon har ju inte blivit riden ordentligt på ett par dagar.

Sen va det hem plugga. Önskar att klockan va 9 men den är 10 över 11. Fan.


» hhhhhhh

Mina favoriters singel är äntligen ute!! var i skolan när den kom ut har lyssnat nogare nu. Så jävla bra är dom. Jag har musik på onormalt hög musik märkte jag nu, men vill åt basen annars kan man lika gärna strunta i att  lyssna på låtar. Man måste ju kunna höra detaljer och yeeeh svänga meed! ÖÖÖHH töntigaste eevver. missmacarm.
 
Tycker ni alla borde lyssna på mina pojkars väldigt bra låt nu. Har också en annan låt som jag länkar imorgon kanske. Har INGEN TID LÄSARE IMORGON SKRIVER JAG MEN INTE FÖRRÄN PÅ TORSDAG KAN JAG SLAPPNA AV FÖRLÅT.
 
 

» THIS IS SKANDAL

Svenskan är bara wierd. tar en paus och har ärligt talat gjort det ett tag. Kan bara inte skjuta upp NOn längre!! Måste börja på den så ska försöka mig igenom svenskan så bra jag kan och så snabbt jag kan. Dumma svenska :(
 
Kolla en massa egobilder som blev tagna nu! :D 
 
På svartvit effekt ser man alltid så svettig ut. UUUUSK men  jag kan lova att det inte är svett friends ;)
 
 









» Vill göra något

Idag är dagen vi har 2 timmar i skolan, 2 och en halv timmes håltimme och sen har vi syslöjd i stan. Min grupp iallafall. Fett chill. 
Jag Alexia och Megan cyklade hem till mig och lagade pancakes yesyes. Innan det eller direkt efter skolan cyklade vi först till stallet för dom tycker det är kul att hälsa  på Yub. Sen satt vi i en mysig park i närheten.. Eller park och park men jo vad ska man annars kalla den? Och jag tycker den e mysig :D
 
På syslöjden idag började jag på en halsduk som jag stickar! Och samtidigt ett litet armband som ska "virkas" ihop. goood stufff.
 
hade engelska glos-prov idag. Det gick BRA! Fy vad skönt. Har en del i veckan kvar. Det läskigaste är NO-prov och MA-prov. not good not good.. 
 
Asså verkligen, typ ingen i klassen har börjat ordentligt med det än för ingen vet typ haha.. Men ska faktiskt börja med det ikväll om jag hinner efter jag gjort min svenska till imorgon. 
 
Nu MÅSTE jag plugga och ni måste låta mig.
 
vi hörs sealeder alegeders <3
 mamma har förresten min mobil för hon råkade ta fel. fml this is hard..











» NÄ nu ska jag plugga då

Deppbilder yey
 










 

» Pallar inteeeeee

Varfööööör
 
Har 25 jävla engelskaglosor som inte ens är lite enkla att komma ihåg. Alla börjar typ på E och är 2 meter långa. 
Kan en del men resten måste råpluggas in nu... Vi har så jäla mycket i veckan. Redovisning hit prov dit. Förlåt för att jag svär. 
 
Vill bara spela sims!! Ska till stallet sen igen vill ha fritid. Ska man aldrig få va utan pluggandet men samtidigt va frisk? Vad vill gud oss..?
 
Här får ni bilder
 





 

» Oj

Att gå och göra ett inlägg samtidig är som att åka bil och läsa typ!

Just nu är jag påväg till stallet med hjälp av mina ben. Min cykel är kvar i skolan efter i onsdags och mammas blev stulen igår. Killcyklar Eller en mountinebike cyklar jag inte på om jag inte måste eller på Öland.

Igår blev det inte så mycket skrivet. Oftast när jag är med Ida brukar jag aldrig få tillfälle att blogga eller jag tänker helt enkelt inte på det.

Jo men jag va hemma ett tag till ett typ och pluggade. Sen gick jag 8.5 km med Lovisa haha! Vid halv 6 fick jag skjuts till Willys där Ida väntade smält. Vi skulle handla en massa till cafeterian idag. Sen körde Idas mamma oss till stallet och vi plockade fram cafeterian och allt. Sen cyklade vi hem till mig.

Och åt väldigt god mat som min moooot lagat och seeen vad mycket sen det blev.. Jaja men sen gick vi upp och säg gossip girl med en B&J s glass ❤
Vid 11 gick vi och la oss skönt!

Sen åkte hon och jobbade vid 7 och vid 9 vaknade jag igen.

Wohoo nu är jag snart framme!!:D

Har inte ätit frukost tänkte göra det i cafeterian med Lovisa för hon står sär just nu. Så blev lite hungrig nu..

Aja! Vi köpte nämligen väldigt goda bullar igår som jag tänkte ha som frukost nu. Jag själv ska egentligen inte stå i cafeterian idag Menmen!!

Ska sen också fixa till min pani allt utom att mocka och sen ska jag gå med henne också.

Psus❤


» Ohh stort steg

Idag ska jag göra saker! Hohhh, omagaad this is big!
 
Hoppas ni gillade videon igår. vet några som sa det till mig annars ni andra som inte skriver vad ni tycker vilka anonyma människor ni är! Typ 4 av många läsare kommenterar vilka är ni andra? Scarii..
 
 
Nä men serri, nu har jag ätit och tagit coola mjölkbilder som finns på typ cherios paketet :D
 
Amelie och mamma åker till stallet nu och jag ska väl plugga lite sen ska jag senare åka och handla till mru cafeterian imorgon med Ida och sen ikväll ska jag till henne eller hon till mig vet inte än. Det vet jag sen.
 
Nu ska jag göra skolarbete :(
 




» Överskottsenergi efter 2 dagars vila...

 
 
ni som är otroligt snälla kommenterar vad ni tycker, resten, .......................................
 
 

» Ny video!

Kommer om 50 minuter!! :D


» hh wopsi, hehe

Ni måste ursäkta mkig för dåligt uppdaterande, har faktiskt en anledning. 
 
Är hemma från skolan idag igen för att jag inte fick gå dit idag, pappa hade tydligen pratat med några flygdoktorer och dom sa att jag måste vila idag med. 
 
Har så SJUKT tråkigt :( Idag har jag typ överskottsenergi igår va ja bara trött. 
 
När jag inte får använda dator och skolarbete, eller jo lite idag, men begränsat då, bir det ännu tråkigare. 
 
Idag har jag faktiskt fått använda mig mer av datorn. Så har typ legat  i sängen, inte kunnat somna om, blivit för kall, sen för varm för jag använde dubbla täcken (hehe), sen har jag kollat twitter 2 miljarder gånger och sen har jag kollat på Williams och Janoskians. Det är vad jag gjort idag, SPÄNNÄNDE !
 
Men har faktiskt pluggat lite nu också. Börjar känna att mina ögon korsar så får nog vila en stund nu. Gjort 2 ämnen.. :)
 
Psus <3
 
 "dageeens"





» åh nu e jag busig igen:(

Är hemma från skolan idag somni antagligen vet i think. 
Har ätit frukost för en stund sen och tänkte göra skolarbete men fick inte anstränga min hjärna vilket betyder att efter detta inlägget ska jag stänga ner datorn och "sova" vila iaaf. KUL! nej.. Aja. Vi hörs sen. Antagligen ärjag jätterolig idag. Inte. 
 
Psus <3
 




» Oj

Hej bajskorvar. 
 
Skoja. 
 
Just nu ligger jag i soffan och Emma skriver åt mig, alltså jag säger vad hon ska skriva.
 
Efter Emmas bra historia vet ni vad som har hänt och det är nämligen så att jag inte får använda elektroniska saker, som  min mobil, min dator och min TV. Tycker väldigt synd om mig själv. :(
 
Däremot har jag faktiskt varit lite busig och använt dom några gånger redan.. Därför gör vi på detta viset nu. 
 
Uppdatring från nu:
Har ont i mitt huvud
Och är reeeeeeeeett trött
Vet ni han trötter från Snövit? 
 
Kanel
 
Okej ingen mer uppdatering från mig idag, vi syns imorgon! Sov gooooooooooodt. 
 
Psus annir
 

» Mer bilder från idag


» Annie goes craaaazy

Hej hallå kompisar!
Okej, Emma här! Skälet till att jag skriver, och inte Annie, är för att hon, precis efter att hon publicerat förra inlägget, fick en "flygande" basketboll i huvudet och har fått en hjärnskakning..

Okej, jag ska berätta hela historien..

Annie Elin och Lina stod på grusplanen och pratade. Sen vände jag mig om mot dom och då stod Annie framåt böjd och med händerna för ansiktet. Sedan kom typ alla i sjuorna fram och frågade vax som hänt, och allt var rörigt och dramatiskt. Sen kom Rickard och fick hjälpa Annie in, för hon kunde verkligen inte gå själv.

Sen låg Annie i soffan i mediateket, och jag satt med henne medan alla andra sprang skoljoggen. Under den här tiden i soffan var Annie helt väck.. Alltså ni som känner Annie vet att hon kan vara lite.. Speciell. Men nu var hon verkligen HELT random. Hon berätta om allt och inget. Ska jag säga en sak hon sa?

"Tänk om det kom en fågel och flög genom det där spindelnätet. Och så flög han in och kollade klockan, sa vad klockan var och flög ut! Jag ska döpa honom till Bert." (jag fnissar lite)
"Tycker du att Bert är ett konstigt namn?"
Jag: "nä det är gulligt"
"Mm.. Eller Berit..?"

Lina: "Du kommer nog få världens bula imorgon!"
Annie: "NEJ DET VILL JAG INTE!! Jag vill inte se ut som en enhörning! Men då köper nog mamma ett glittrigt horn till mig. Ja, det gör hon nog."

Jag skulle kunna rabbla upp tusen andra saker som hon har sagt, men det skulle typ ta hela dan..

Nu mår hon iaf bättre och är inte lika borta. Fast lite ändå..


» Jus

Ska ha gympa nu med typ några olika klasser. Tror inte det är alla men vet inte riktigt..

Iallafall ska vi springa en runda.

Wiii. Taggar inte för vet inte vad jag ska ha på mig Menmen. Nu ska jag fixa min lista. Psus


» HMMMMMMMMM

Vadt skall jagg skriva åm?
 
cp mening..
 

hahaha hoppar :'''D









» no inlägg, noh?

åååh synd om er då!!!! fnys.
 
SKOOJAAA LAVJA.
 
skoja igen haaha :D
 
Okej nu börjar det.
 
karl är spelledaren-USCHHH
 
Har 4 st från min amerikanska släkt på besök och har varit bissssssiiii ända sen jag kom hem från skolan. Vänta lite kära vänner måste gå på toa!!!
 
...
 
...
 
tbxxxx så skriver jag inte men gjorde förr i tiden.
 
jo. tbxxxxx till verkligheten. När jag kom hem efter skolan bytte jag snabbt om och blev skjutsad till stallet eftersom jag hade brådis och det spöregnade. Mamma hade redan gjort allt förutom höet så jag gjorde det medan YamYam åt. Sen var hon ju väldigt blöt eftersom det hade regnat på heeeer. Så eftersonm jag hade bråttom kunde jag inte vänta på att hon skulle bli färdig så bestämde mig för att longera lite isället. Så hon fick springa av sig. Och det gick bra. hon fick flera stycken akut bocksprång haha min lilla bebbbe aldrig är hon så busig men nu va hon haahahah!!!! Shit vad söt hon va.<3
 
Sen kom jag hem vid 6 typ och då va amerikanarna här redan så ja vi har ätit sen nu ska vi äta efterrät. Äppelpaj!<33<33<3<3<33
 











» Känner mig skyldig..........

njaslaflaehgfkawrhulg. Behövde börja med det så bilderna kunde flytta sig sen orkade jag inte ta bort det för då skulle bilden kaosa igen men sen märkte jag att jag kunde ta bort det nu när jag skrivit så långt men pallla?



Äh skriver här nere istället, mycket enklare!
har varit i stallet en liten runda nu. Mamma gick en runda med henne och jag gjorde the syssels i stallet. Sen åkte vi hem. Låter som det gick värsta snabbt men Yub va rätt smjutsig och klockan e mkt så det tog nog ett litet tag ändå. 
 
idag är en sån dag jag är slapp. Mina ben typ darrar nästan? Känns som bly.  Och mina händer bara glider mellan tangeterna känner jag. Jag är slapp alltså. Och idag är också en sån dag jag måste ut och sspringa eftersom jag kan. 
 
mer om det senare. hare
 
haha. ni trodde säkert jag skrev "hare" som "harebra" på stockholmska. MEN det gjorde jag inte. Jag skrev bokstavligen hhaaree. 
 
SKUTTSKUTT
 
 
 





















oh yeH. många oseriösa bilder för er som e tröga.
 
 
 
 

» morgon

 

» Waiki waiki alla friterade kycklingar

Jag har en sak som är ett måste idag. Och det är att sänka volymen på min "laddaretillmobilenochsamtidigtenhögtalare" som är bredvid min säng. Den låter satans högt! ochd etta kommer en film på senare idag<3
 
Nu sticker jag till skolan!!

» Baking caking yaging

Har ont i armarna efter att preis gjort ett inbakad fläta på mig själv. Har precis duchat och innan det kom familjen hem igen! Innan det hade jag städat lite, typ torkat av alla bord en gång till, dammsugit, piffat till soffan mm. Samt dukat och lagat mat. Jag däremot åt maten innan dom kom för jag lbev hungrig-samtidigt som jag pluggade och gjorde färdigt matten och engelskan!
 
Sen bakade jag också. Små kladdkake-muffins. Sjukt goda. Så det åt vi efter mamma pappa och Amelie ätit maud.
 
Ja ni, sen har jag duschat rätt länge. Pratat med familjen och nu tänkte jag sova. Godnatt!!
 
lovisa tog från en lite dålig vinkel här...







bättre vinkel;)      

 

» Milkshake <3

Är hemma nu igen och har lagat och ätit lunch. 
 
Vi red långa rundan idag och det fsnns en del stubbåkrar som var härliga att rida på! Yub var piggpiggpigg och det var himla fint väder så ja det var en lyckad uteritt.
 
Sorry för att alla inlägg bara kaosar men mobilen är inte riktigt pålitlig... 
 
Aja! Nu har jag shake-at ihop en milkshake och usch vad god.... 
 



» Oj..

Förra inlägget skulle publiceras igårmorse...

Aja! Nu är jag i stallet och har precis tagit en liten macka m Lovisa. Ska mocka nu sen ska vi rida ut. Har gjort några saker och skrittat fram Celtic också.

Igårkväll pluggade jag med Elin en stund sen kom Lovisa och vi cyklade till vespa och handlade 2 pizzor till mig och Axel.

Så fick vi med 2 glassar som vi år efter att jag hade ätit sen bäddade vi mamma o pappas säng efter siggis lilla besök.. Och gick och la oss! Lovisa va sjukt trött så hon somnade i princip efter 2 minuter.. Då var klockan 11 och jag somnade också efter en stund. Ändå bra att vi somnade så tidigt! :D

(12:00)
 








» Sigge din lille kisskatt:(

Nu har Elin och vaknat. Fast vi har varit vakna ett tag. Vid 10 ringde min "mysiga" väckarklocka. Den låter som ett allarm och ja jag gillar den för jag vaknar åt den. Men vi sov i mammas och pappas säng då. Och mammas laddare är en sån man sätter i iphonen i. Eller det har jag med men mamma hade mycket högre volym än jag. Så både jag och Elin vaknade med världens ryck Hahaha!! Elin blev så sjukt rädd. Trodde inte jag klarade att skratta så mycket när jag va nyvaken men jo! Haha hon gjorde värsta skenmanövern (som dom säger på pingvinerna från Madagaskar) och Flög runt på en sekund hahahah!!!!

Oh shit Jaja. Igår kväll när vi lagt oss såg vi på en film och sen sov. Men inatt har Sigge (min katt) mjaoat typ hela natten. En gång gick Elin upp och gav honom mat. Tydligen hade hon frågat mig och sen hade jag rest mig upp och sagt ja som om jag vore jättevaken. Men det va jag inte för kommer inte ihåg det alls!! Sen kommer jag dock ihåg när hon berättade att hon råkade stänga dörren och då sprang Sigge rakt in i den hahaha!!

Sen senare väckte han mig och jag fick släppa ut honom. Då märkte jag att det va lite blött nere på sängen vid mina ben och då senare efter en stunds undersökning märkte jag att det va Sigge!!!! Öeh så äcklig han har bara kissat på mina ben!! Så nu ska jag byta lakan för täcket är typ gult på en rund fläck. Sigge din lilla skit..

Nej nu ska till stallet!:D


» Skolarbete. Nej? Pluggar. Nää.. AHh vet inte!

Vad ska man säga egentligen? Båda 2 låter töntigt.. Jag pluggar. Det är så orginellt. Det är så vanligt. Det känns som om att man skriver det hela tiden. Det är INGET kul längre. Skolarbete/skoljobb är något jag använt ibland istället för plugg. Men nu vet jag inte längre. Får antagligen vara orginell och tråkig och skriva plugg,pluggar,pluggade.
 
Okej. Jag pluggar. 
 
WAAH!
 
Gör matte just nu och lyssnar på the stone roses. MMM. Så jäkla bra e dom. <3<3<3<3
 
Har en del i skolan så ska ägna nån timme åt det nu. Lovisa tog in min polle och allt är fixat. 2000 morötter i krubban nu blir hon glad:D
 
Okej. Ha så kul.... 
 
 
 
!
 
 :)
 
lunchen
frukostfrukost



 

» Oj

Måste bara snabbt skriva att mina pannkakor är otroligt fina!! Smakar också sjukt gott!! Jag är så jävla bra. Usch och fy! Har gjort dom heeeeelt själv. Och dom blev helt underbara. Bravo Annie

» Lagar pannkakor

Woho vilken inspirerande rubrik!
Nä men lagar faktiskt pannkakor till mig och Axel nu. 
Har varit i stallet. Det gick bra att rida idag! Yub va fin. Galoppen blir bara bättre och bättre! Idag och igår var ho superfin i galoppen!!! Oh lille pani. 
 
Nä men nu ska jag allt fortsätta mysa med mig ajälv i köket. Det är faktisktlite mysigt! Lyssna på bra musik i högtalarna gör det inte sämre!! 
 
Sealeder <3
 



 

» Maroon 5

Dom är så jäkla bra!! Alla deras låtar är så fina! Love.
 
Innan idag var jag i skolan och började med aerobic som varje fredag sen hade vi lektoner och slutade 2. Åkte hem och åt mellanmål med Elin. Såg också Luke Jai och Daniels twitcam herremingud.. Ja där ja.
 
Sen cyklade jag till stallet, red och så vidare. Sen kom jag hem och Alexia+Cornelia kom med nästan direkten och vi lagade tacos till oss 3 och axel sen kom en av hans kompisar, eller det kom många efterrråt men ev av dom kom först så vi åt alla 5. 
 
Sen har jag varit med Alex o Carmen då hela kvällen. Axel och hans kompisar åkte sen och nu har Elin kommit och ska sova över. Mamma och alla andra förutom axel och jag är på öland så ja. Men är iallafall inte själv så! Men Axel och dom kommer väl hem någon gång ändå. 
 
Nej ni. Sealeder!
 
 
en av mina favorit låtar<3

» Rider

Med mina nya stövlar!!! Det var det jag inte skrev. Men nu är dom helt mina. Helt nya , helt underbara. Mountine horse gröna har dom röda men nu har jag de gröna också men såklart kommer jag bara använda dom gröna. Dom röda har börjat bli för korta och sen behövde jag nya typ. älskar dom !!!! *hjärtögon* 😍😍


» Är med min favorit

Skrittade ut idag med Ida en sväng eftersom Amelie hoppade igår. Vi har inte träffats seriöst på såå länge och det var såå kul❤❤

Sen cyklade vi hem till mig och jag packade ihop mina saker sen cyklade vi till henne. Åt och sen har vi sett på gossip girl. Och pratat. Har sjukt mysigt men nu ska vi allt sova. Snart. Ida läser danska just nu..

Sleep tight applenight


» Idag

Alla bilder förutom den på bara mig är tagna av Cornelia ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5048bfd59606ee528e0001f0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5048bfd6e087c363480001d5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5048bfd8e087c363590001f1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_5048bfdfddf2b34477000203.jpg" class="image">


» Hålliwood fruar!Shi

Omagaaash det börjar ju nu.. Har pluggat sen klockan 8 alltså en timme och det har gått bra!! Känner mig rätt stolt faktiskt. För att jag njöt av att göra skolarbete , wihu. 
 
Näni nu ska jag allt se på hollywood fruar. Sealeder!!
 
 



detta skulle publiceras igår vid 9..

» Passar barn

Passar mina små kusiner. Eller alla är inte så små. Men Hugo är rätt liten. Bara ett år. Så han är lite ledsen hela tiden för att mamma och pappa inte är hemma. Men han klarar sig rätt bra. Det är samtidigt lite synd för kan inte va med dom större då så mycket. Aja.

Va i stallet snabbt efter skolan och red ut en sväng med Amelie och Cooper.

Sen har jag varit här hela kvällen!!


» För en gång skull färdig!

Är i bra tid och tänkte alltså cykla upp och möta mina friends och cykla till skolan. 
 
Är väldigt lack på en sak. Jag säger bara lite och några vet hela historien men inte alla. 
Man snor inte någon annans stil. 

» Hoppppp

På riktigt
 

» Hoppppp

 

» Hopppp

 

» Naglar


» jeansjacka välkommen hem <3

Har verkligen försökt få med min jeansjacka hem från stallet ända sen malmö city horse show! Haha!! Hur lyckas jag aldrig få med den hem??.. Idag lyckades jag iallafall. Och orkar INTE berätta hela historian.
 
Idag slutade jag 11. Pritty skönt faktiskt! 2 lektioner. 
 
Eller vid 11 åt vi lunch sen cyklade Megan och jag hem till mig för att va där i 2,5 h sen cykla till syslöjden. men syslöjden blev inställd så vi va hemma hos mig ännu mer. Det va himla fint väder idag också så vi var faktiskt ute hela tiden.
 
Påväg hem till mig efter lunchen åkte vi inom Yamina för Megan ville hälsa på henne. Och då fyllde vi höpåsar och mat. 
 
Sen när megan åkt vi 4 typ åkte jag till stallet med elin och jag mockade medan hon fyllde halm och vatten. Sen tog vi in hästarna och gick en runda med Yamina. När  jag kom hem pluggade jag lite och sen kom Lovisa förbi en stund.
 
Sen har jag inte gjort jättemycket mer faktiskt. 
 
Har nyss målat naglarna förresten. yeh. Nu ska jag sova hade jag tänkt. Ahmajgad skönt. 
 
Har ett litet problem bland många. Mitt lakan åker ommkring på natten och på morgonen orkar jag inte bädda allt för måste slänga ner allt på golvet och bädda värsta sjotahejsi. men då måste jag göra det på kvällen istället!! Ahh bajs. Nej sov gott mupps!!!
 





» Video is here!

 

» Nänä internet, nänä

Nej ni. internet eller något sneade totalt och hela natten gav jag "det" chansen att publiceras men ikke. Har försökt igen. Får se hur långt den kommer denna gång. Men den kommer upp jag lovar!
 
Nu är det morgon. Jag har ont i halsen och nu ska jag ducha och sen äta frukost. Idag har jag sylöjd!!:D 
 
Haha jag har sååååååååååååååå mycket att berätta om på mornarna! Not. Men jajajaja. Ni får stå ut till i em eller ngt. Då jag vet vad som hänt och händer. 
 
Sealeder !
 
baby

» örkefiende

Palla! Internet har bara skiftat från bra humör till dåligt hela dagen sen jag kom hem!!! Gjort en video och den har alltså avbrutis 211 gånger! Nu hoppas jag snart den kommer upp för den är otroligt försenad..
 
Efter jag stått i cafeterian idag kom pappa och hämtade mig och Amelie som också va i stallet. Vi åkte hem och bytte om sen åkte vi vidare ut till min faster där det va lite släktkalas för rät många samtidigt eller så. 
 
Sen va vi förbi horze en runda och är ÖVERGLAD men kan inte säga varför än. Men jag LOVAR att jag kommer kunna säga det snart. Max 2 veckor. maxmaxmax. 
 
Sen va jag hemma. Gjorde en video. Weho. Själv, men nu är alla tillbaka och videon är nog snart snart färdig!! Tack internet, äntligen..
 








» Cafeterian

Sitter i cafeterian nu och "Jobbar". Det är dressyrtävling men ingen kommer och handlar ngt!! Skit.

Igår åkte jag till stallet och red Yamina. Red med gramaner och såklart gick hon hur fint som helst med dom. Hon fick sig ett riktigt jobb-pass. Sen i slutet släppte jag gramanerna och hon gick otroligt fint i alla gångarter!! Himla bra.

Sen fixade jag nästan allt i stallet och cyklade hem. Där åt jag lunch sen cyklade jag tillbaka och red Celtic sen badade jag honom osv. Sen åkte jag hem och Bytte om och cyklade till några familjekompisar och va där, åt osv. Senare kom Alexia och lina dit och hämtade upp mig så cyklade vi hem till mig och va där. Vi dansade typ mest till just dance och haha hade allmänt kul!

Nu sitter jag här i cafeterian och har haft några fler kunder under tiden jag skrivit.


» Snälla håll ut med blogginlägg till imorgon

Orkar verkligen inte nu!:(


» Stallet

Åh jag har så himla bra rubriker! 😍❤

Har ätit frukost och tänkte cykla till stallet nu. Har inre riktigt koll på vilken häst jag ska börja med osv.. Men det löser väl sig. För er som inte vet har jag Celtic idag.

Nu kommer jag nog inte skriva förrän lite senare för har rätt mycket att göra .....


» Mer bilder















» Ångest

Pallar inte med att inte veta när jag ska göra lite olika skolprojekt. Har verkligen inte tid imorgon. På söndag har jag rätt dåligt med tid pga dom 2 rätt stora projekten jag håller på med. Men det löser väl sig tillslut ändå :)
 
Idag har morsan och jag varit och shoppat lite klädor. Jeans och tröjor. Olika. Var tvungen att gå inom Vero Moda också <3<3 där hittade jag ofcourse något och "något" var så fint så jag svimmar. Pallar INTE ta bild så ni får alltså stå ut. Har nog snart på mig det ändå :D
 
Sen vi till stallet och tog in 5 hästar.. Fixade osv sen longerade vi Yamina med Idas och Alice longerings-kitt som spänner in hästen osv. Det gick sådär för det var alldelles för komplicerat.. men hon fick jobba och springa ändå.
 
Ja, sen har jag ätit tacos (:D) och Elin har varit här. Nu tänkte jag sova. Imorgon vet jag inte hur jag ska hinna med allt. Tur jag har en snäll mami som antagligen kommer hjälpa mig med dessa 2 hästar vars 1 av dom ska badas inför tävling på söndag och båda ridas och va borta halv 6, och plocka fram till cafeterian halv 5 asså hmm..