» Lång natt

Kan jag sluta börja inlägg med bu. Så stelt
 
Igår var vi ju hos veterinären och yamina är frisk igen! Så nu ska hon ridas igång ett tag. Påväg hem stannade vi i bokskogen och gick en runda. 
 
På kvällen bjöd Erika och Ida mig på tacos hemma hos erika, sen såg vi film och åt godis och jag fick en present. <3 
 
Vid 11 drog jag till Markus med Irma, willi o Henry. Vi chillade i Markus utehuset och vid 4 imorse gick vi ner till havet. Väldigt bra natt iaf. 
 
Nu sitter vi och äter frukost, sov till halv 1 idag!!! 
 
 
 
 

» Sårig mun

Bu
 
Ni vet när man har vaknat och gått upp ett tag och sen går tillbaka till sängen så är täcket fortfarande lite varmt och allt är format efter hur en sov under natten? Ja jag gör det nu<3 Lyssnar på musik och tittar ut så gott det går genom mitt fönster som är täckt av regndroppar. 
 
Ska snart åka till stallet och vidare till veterinären för idag ska Yamina på återbesök. 
 
Ska dra lite kort om vad ni missat. I lördags jobbade jag till 12 sen hängde jag kvar i stallet lite, gick över till Yamina, mockade åt henne och gick sen en runda på 45 min med henne, Lykke o Lisa på kiwi. Det var inte så kallt då så hon fick gå utan täcke<3 När jag släppte ut henne igen sen hann hon rulla sig innan jag satte på täcket igen, typ världens bästa känsla. 
 
 
När jag kom hem åt jag nudlar och drack grapefruktjuice (va tvungen att berätta). Sen gick jag 20 min med deppiga Nellie så hon blev trött. Efter det satt vi ute i trädgården och jag borstade henne för en gångs skull.
 
 
 
På kvällen var jag hos Irma på födelsedagsfest. Sjukt härlig kväll. Den meningen lät lite äcklig men ni fattar vad jag vill säga kanske, den va najs och nt bara najs utan mer jäkligt najs för olika anledningar. 
 
 
 
 
Söndag, sov lite och jobbade länge. 7-12, hem och fika för Irma som fyllde år med Siri, willi, Markus. Sen jobba 15-18 igen. Shit vad trött jag var Igårkväll ärligt. Men drog ändå till Siri en stund på kvällen och sen mötte vi William en stund 
 
 
 
 
 
 

» Brasljus

Ligger i sängen, kl är 01:30 och jag och Siri har varit på en liten fest i VH. Innan idag har vi varit i stan och varit stela och sedan suttit på ett kafé och pratat i 2 timmar ungefär. 

Just nu finns det så mkt tankar att dela, inga viktiga för världen men viktiga för oss. Tur man har varandra då.

Har avslutat kvällen med te, 4 chokladbitar, dagbok och ett ljus som ska låta som en brasa men det låter som om något gått sönder. Sjukt hetsigt ljus blir lite stressad av det ska nog släcka det nu. 

Min teknikredovisning är klar men jag är fortfarande deppig över skolan och livet just nu är inte så kul det kan bli även om det är bra. Längtar efter fifty 




» Sprutar armen

Bu
 
Hade mitt SO-prov idag. Ue vadå mitt, klassens :/ SKolans? va
Det gick bra iaf. Äntligen över <33 Slutade egentligen 2 idag men sen hade syslöjds-gruppen modevisning typ så var kvar i en kvart extra för att kolla på det och sen ytterliggare 45 min för att ha möte inför Kina i typ 30 min (åker fan om exakt en vecka imrgn..??)
 
Nu har jag, Tuva och hennes mamma varit hos det där sprut-stället igen och tagit vår andra spruta. I och med att vi är 16 nu fick vi vuxendos och den gjorde lite mer ont :/ sad life
 
Det enda jag har kvar denna veckan är min äckliga teknik-redovisning som jag har imorgon. Ni vet att jag skrev igår om att jag kan känna två känslor men den ena vinner?? Ja nu är det så igen men andra känslor (fast ändå lika). 
 
Första är att jag verkligen inte vill skriva min redovisning och jag kan ingenting om olika material för att bygga en fkn bro och jag gör allt annat än att förbereda den. 
 
Andra känslan är att jag får en liten våg av ångest för jag ska fan redovisa om ca 15 h och jag har skrivit ca 100 ord och kan inte ett skit. Hihi
 
Men första känslan vinner, och det är skönt. Fast dåligt. Men skönt. Får väl fan ta tag i det nu men vill ut och springa för himmeln är fin men kan ändå inte njuta när jag har denna redovisningen hängande över mig. 
 
Sea
 
 

» Vad vill vädret

Okej kan tänka på två olika sätt. (Det ena övervinner det andra men ändå)
 
Det första är att allt är tråkigt, jag vill inte plugga SO och teknik och börjar typ sjunka genom jorden när jag tänker på det. Jag borde springa men efter igår när jag testade och sen gick en PW med Lina ist påvägen märkte jag att jag fortfarande är lite för förkyld för att ta ut mig. Ni vet sådär så slemmet sätter sig i halsgropen och vägrar släppa. Så nu medan det ändå är mkt kan jag gå istället. 
 
Det andra är att jag får en våg att att aw ja för fan det är onsdag vilket betyder att det är torsdag imorgon och efter imorgon är SO-provet klart (!!!) och sen är det bara min fula lilla teknik-redovisning kvar sen är det fan helg igen. 
 
Sen bara kmr jag tillbaka till att det är tråkigt igen. Så det vinner tyvärr. Men det ska nog gå ändå. 
 
Vädret gör ju fan inte saken bättre. Kan verkligen bli så jävla arg på vädret. Asså blåst..?! Ärligt får typ utbrott jag hatar det. Haaaaatar. Kan typ protestera för att det blåser. Jag själv förlorar på det men min hjärna vinner. 
 
Så arg jag är <3 <3 <3 Ska plugga lite SO nu. På riktigt, inget avbrott. Sen när jag känner mig klar ska jag fixa mig, hänga in några saker i garderoben och sen somna till musik. 
 
Annars idag har jag fått bra resultat på det lilla matte-provet vi hade i måndags och på första delen av nationella provet i Svenska. Sen har jag gått med Yamina i typ 40 min. Nadi
 
 
 
 

» Nu då

Är inne i en period i livet där allt känns fett jävla tråkigt. Eller åtminstone i veckorna. Helgerna är kul och denna helgen har varit den bästa på hur jäkla länge som helst om inte den bästa i mitt liv hittils. 
 
Sen bara kom skoldagarna och jag får typ ångest men ändå ingen ångest alls? Får typ panik för att det är så jäkla tråkigt och jag har SO (tråkigt) prov och teknikredovisning och hit och fkn dit. Sen åker jag till Kina om typ snart en vecka?? Och ja jag är svinglad över det men hur mkt kommer vi som åker inte missa. Är rädd för det. 
 
För det känns som att även om man bara åh tagga helg, tagga påsklov, tagga maj, valborg osv osv känns det aldrig som om jag kommer få någon riktig frihetskänsla. Det kommer bara en massa nya saker hela tiden. Så fort vi är hemma från Kina ska vi snart ha nationella i matte och kan verkligen inte faila på dem?? En bok ska vara utläst och jag har ett prov i bild? 
 
Fattar ni det bara matas på med nya saker, det finns saker inplanerade långt fram och det får jag ångest över. 
 
Så istället för att göra någonting gör jag ingenting för är jäkligt skoltrött. Och ja det är fel men kan inte. Har pluggat lite SO dock så ska mest läsa igenom nu ikv och imrgn men kan inte hetsa över det för orkar verkligen inte plugga till det. Och teknikredovisningen på fredag får jag göra på torsdag typ. Tror vi skulle kunna något till Kinesiskan imrgn och skulle ha med pengar för salamiförsäljning men har inte kollat. 
 
Ser ni allt är riktigt löst just nu, känner mig sjukt lös faktiskt. Längtar efter att få hem Fifty herregud
 
 

» Min helg

Fredag: Fan vad jag hade längtat efter denna fredagen!! Efter skolan var jag hemma och förberedde lite med belysning osv inför morgondagen. På kvällen duschade jag, åt tacos och hämtade Alice från tåget. Sen drog vi på
fest i Bunkeflo där dom sjöng för mig vid 12 <33
 
 
Lördag: Min födelsedag!! Älskar att fylla år. Och min dag var hur jäkla bra som helst.
 
På morgonen blev jag firad av familjen + Alice med en massa presenter som kläder, örhängen, skor, ridhandskar, persika-dricka.
 
Fram till 12 såg vi lite gamla filmer och vid 12 drog vi till stallet. Lisa, Lykke och Astrid firade mig lite med fika och ett jättefint silverhalsband + en batman väckarklocka (?) aja. Så fina iaf <33
 
Hem en stund och sen iväg o äta lunch.
 
Efter det började vi fixa mer inför min fest och jag blev stressad och lättirriterad men det gjorde inget!! :)) 
 
O tillslut på kvällen var runt 50 pers i mitt hus och firade min födelsedag och hade kul (verkade det som). Siri och Irma hade skrivit dikter, så jäkla söta?? 
 
 
Natten blev lite städning och morgonen efter också. Sen var släkten på besök och jag försökte hålla mig vaken. Det var najs att få somna sen på kvällen...
 
 
 

» Kämpa

Vill ut och springa men har verkligen inte tid för det ikväll. Det ger mig lite panne faktiskt.
 
Har varit i stallet hos Yamina i två timmar efter skolan. Fixade sakerna, tog in alla hästarna och sen borstade jag på Yubi innan vi gick ut och åt gräs en stund. Hon var ju hos veterinären för ca en vecka sen och visade på båda kotorna så hon fick kortisonspruta för det. Sen i förrgår när jag var ute och gick med henne gick hon inte lika snabbt och hetsigt som hon brukar. Jag vet att hästar inte kan prata men ibland känns dom mer "tysta" och ibland "pratiga" osv osv. Precis som människor. Och i måndags kändes Yub ganska tyst. 
 
Sen igår kände mamma på hennes ben och då var ett bakben väldigt svullet. Det var det idag med och hon vilar hela tiden det benet och belastar helst inte det (t.ex lyfter hon andra den hoven om man ska kratsa även fast jag ber om den andra). Sen reagerade hon lite när mamma skulle smörja in det med kyllera.
 
Så idag har hon stått med lindor bak i hagen och ikväll lindade jag om dem med de riktiga lindorna. Hon var svullen, vid kotan, lite i karleden också, och vid senorna och upp vid hasen. Varmare i det benet också än i andra så nånting har hänt men vad vet vi inte. Mamma ska ringa vet imorgon iaf och prata med henne. Dumma Yubs ben :/
 
Annars ikväll har jag duschat, pluggat lite svenska och ätit. Ska fortsätta med svenskan nu, sen gå över till SO. Antagligen hinner jag inte något annat ikv men hade behövt både teknik och matte... Aja
 
 

» NP, stan o lax

Idag har jag haft ett nationellt prov i svenska mellan 9-12:30. Sen lunch, svenska igen och bild efter det. 

Körde hem barfota och drog till stan ca   Halv 4 med Siri och Irma. 

Köpte 3 saker från Beyond retro och fick en blus gratis. Ska ge det till mamma o pappa så får dom ge det till mig i present. :)) 

Ikv har jag ätit middag med familjen o Erika as usual och ringt farfar o sjungit för hnm för han fyller år. 

Han är exakt 60 år äldre än mig så vi fyller alltid "lika mycket" brukar vi säga. För jag fyller 16 nu och han 76 huhi lol kul va????

Nu ska jag sova. Har inte pluggat alls idag imorgon måååste jag ta tag i SOn..:////





» Vill ej

Mina händer är väldigt torra, så de svider.
 
Min näsa vägrar släppa in och ut luft dvs jag andas bara genom munnen just nu.
 
Mina naglar ser äckliga ut för det svarta har börjat ramla av.
 
Jag var nyss ute och gick med Yamina, Siri o William så är kall.
 
Mitt huvud gör ont.
 
Mina ögon ser sjuka ut.
 
Jag måste egentligen plugga tråkig SO men vill inte.
 
Imorgonbitti har jag NP i svenska, hade kunnat förbereda lite men orkar inte.
 
Jag är ledsen för att ikväll träffade jag Yamina och kom på att jag inte varit hos henne på typ en vecka så känner mig jättedålig och får jättemycket skuldkänslor vill nästan gråta får ont i hjärtat. Ska åka dit på ons igen för imrgn kan jag inte. Fan förlåt älskling du förjtänar all tid jag har egentligen :/
 
Nu är det enda jag vill läsa klart sista kapitlet i Perks Of Being a Wallflower som vi läser på engelskan. Och i o med att jag inte vill ngt annat tänker jag inte göra det heller. Protesterar. Min säng e så jäkla skön btw. Den är helt len. Så läser i den o sen ska jag somna till musik. Vilket betyder att jag troligen somnar väldigt tidigt. 
 
Godnatt
 

» Söndag

Jobbat idag igen. Först till 12, sen hem o duscha, chilla till 4 då jag började igen. Klar vid 6.
 
Har blivit förkyld nu så det var mer ansträngande att jobba idag och fick snyta mig 58 ggr. Men det gick.
 
Och ikväll fick jag sån mysig känsla när jag skulle sätta på Eastwood täcket. Även fast "mitt" stall (det stallet jag mockar och fixar i på förmiddagen) är jäkligt jobbigt och tungt för jag har alla storhäst-valacker som smutsar ner ordetnligt- så är det så värt det. Stallet är helt ljust och fräscht och när man kommer på kvällen älskar man jobbet lite extra. Man blir så glad att man lägger ner tid och kraft på att fixa för dem för de är så fina allihop. Innan man börjat jobba får man inte den kontakten med varenda häst men nu är alla som en. Älskar att bara glida runt där och kan vara stolt för de är verkligen skyldiga mig att vara snälla och på något skumt sätt känns det som om de faktiskt är tacksamma. 
 
Okej iaf, ikväll var jag på Emporia för att fixa present till Tuva. Willi hänkande, snäll <3
 
Sen kom Tuva efter jag ätit och hon fick en liten present och ett skämt i presenten och godis och te och vatten och ljus och Fast & Furious.
 
Åh blir så ledsen för att han är död. Upptäckte typ Fast & Furious när han dog. Idag såg jag första filmen (för jag är så dålig på att se film). Blir verkligen jätteledsen om jag tänker på det. Det var inte ens han som körde bilen och han ville inte ta livet av sig? (kanske innerst inne vad vet jag) men olyckan var en olycka och inte ett självmord. 
 
Sen det att han hann spela in hälften av film 7 och sen dör i filmen p.g.a att han dör i verkligheten HUR HEMSKT asså ååååh nu slutar jag tänka på det. Godnatt
 
 

» Lördag

Jobbade förmiddag. Så härligt nu när det är ljust på morgonen och på kvällen. Blir 1000 ggr lättare att gå upp på morgonen när det inte är mörkt ute. Dock gillar jag mörkret på morgonen men nu har vi haft det så länge så nu är jag taggad på ljuset. 
 
Resten av dagen tror jag inte jag gjorde så mycket för skulle egentligen tillbaka vid 4 och rida Heidi men vi flyttade det till måndag. Så låg hemma och hade tråkigt men ändå lite kul. På kvällen åt jag middag och hängde med Tea en stund <3
 
Somnade runt 12, amazing <333
 
 

» Så lycklig

Är så himla glad. 
 
Sitter hemma i min underbara säng med datorn som nästan var fulladdad, Drake i högtalaren, dagboken bredvid mig och mobilen på andra sidan. 
Körde moppen till Irma efter jag ätit middag med familjen. Vi har legat i hennes säng och pratat, kollat på fula youtube-videor och folk som slår sig och djur som misslyckas. Sen har vi druckit te och ätit lite godis och haft så jäkla bra. Det är så speciell känsla att vara med någon man gillar och bara göra saker tillsammans som inte är något jättespeciellt men ändå blir speciellt och så himla lugnande. Ska jobba denna helgen så är inte alls inställd på att vara ute sent, speciellt inte när det fortfarande är kallt på kvällen. 
 
 
 
 
Så nu för en stund sen körde jag hem igen. Och det är så najs att köra från stan för då får man köra en längre sträcka och det är härligt. Wi
 
Nu ska jag skriva nästan samma sak i dagboken och sen somna. <3
 
Btw färgade jag håret idag hos min underbara frisör. Från nästan svart tillbaka till blond igen. Är så glad att jag gjorde det faktiskt. Även fast det tog fyra och en halv timme :)))
 
 
 

» Modern Family

Ligger i soffan med Irma och Siri, ser modern family och har ätit godis. 


Innan dess sprang jag med pappa. De har gjort en runda på 4 km runt kalkbrottet så vi sprang ner dit och runt och en annan väg hem. Sammanlagt 8.2 km! Lol känns bra:))




» Fan :)

Har redan slutat, sista lektionen var inställd. Så nu har jag helg. Studiedag imorgon:))
 
Åh fick jättemkt ångest över NO provet idag... Vet typ tre fel och två av frågorna var "stora" eller åtminstone C-frågor tror jag. Felet med mig är att jag blir så jävla stressad när alla börjar resa sig. Även om tiden räcker till blir jag helt så vafannn. Så nu i efterhand fattar jag ju verkligen vad jag gjorde fel och hade jag bara tänkt lite till känns det inte som att jag gjort fel. Men gjort är gjort och det är inte så att läraren kommer ta hänsyn till det. 
 
Ska försöka att inte tänka på det men ändå jobbigt. Sitter hemma helt själv, det hade liksom varit bra om pappa var hemma nu för han blir alltid glad när det går bra men han blir aldrig besviken om det går sämre. Han säger bara att så blir det ibland och jaja det gör inget och det blir nog bra ändå. Precis det jag behöver efter.
 
Jag behöver liksom ingen jobbig föräldrer som säger åt mig att ojdå Annie det var ju inte bra hmm. Jag fattar ju själv om det går dåligt och som jag sa är det redan gjort, jag kan inte ändra något nu och därför behöver jag bara någon som får mig att inte tänka så mycket på det. :)
 
Wii nu kom både murre o farre hem :)) Tröstar mig med att Drake är så bra o JB så fkn snygg o min engelska-lärare är så himla rolig o snäll o underbar
 
 
 
 
 

» Things We Left Behind

Snälla Murran har dammsugit mitt rum idag. Märkte det direkt. Lådan under sängen stod lite ut, gardinerna för sängen hängde inte så som jag lämnade dem imorse utan vilade på sängen, två prisrosetter syntes mer än i vanliga fall, mattan var fluffigare och saker stod lite lite annorlunda. 

Tack iaf snällt<3


Ligger och har skrivit i dagboken lite. Lyssnar på nyfunna låtar. Har varit snäll hela dagen och efter jag kom hem från Tuva har jag hängt i köket, ätit och varit omgiven av mamma, pappa o Amelie. Men nu helt plötsligt kommer pappa och ska äta äckliga jävla mackjävlar dricka te och äta banan och göra äckliga små fula jävla kluck o sväljljud asså jag hade kunnat explodera om jag satt kvar. Det var på gränsen. När jag tänker tillbaka på det nu (10 min sen) blir jag fortfarande varm i kroppen av ilska. HATAR det kan de aldrig fatta FKN ÄCKLIGT SVIMMAR VILL STRYPA NÅN


titta nu blev jag arg bara för det och vill inte skriva mer. Ok Jaja ska ändå sova nu. Annars ikv har jag Stalkat Drake o ätit kanelbullar 


 

» Sol

Hehe så fin rubrik :-) 

Lyssnar på Cirkeln Soundtrack lista på spotify och chillar ovanpå täcket. Så skönt att inte frysa ikväll faktiskt. 

Har haft matte nationella muntligt idag. Det jobbiga var typ att inte alls få någon bekräftelse från matteläraren när man sa saker. Man visste liksom inte om man hade fkn överfel eller var rätt på det. 
Men det gick nog ok iaf

Slutade halv 4 och vid 16-17:30 ca hade vi möte med föräldrar inför Kina-resan. Är sååå taggaddddddd

Sen ikväll har jag sprungit (jättejobbigt för vaderna ikv?) o planerat min födelsedag lite och duschat och stått i fönstret :) 

Ska sova nu, faktiskt väldigt lugn osv. Älskar att jag inte behövt frysa ikväll och att jag lyssnar på najs musik. 

GODNATT 




» When I grow up - fever ray

Idag vaknade jag hos W o det var varmt så tvingade ut hnm o satt i trädgården i solen en stund! Sen cyklade jag hem med öppen jacka o hoodie utan att frysa<3 


I eftermiddags körde mamma, Amelie o jag runt en massa. Ut nånstans vid svågetorp till ngn gård o sen till stan o fikade på pronto. Lite som firande för internationella kvinnodagen såklart. 


Ikväll har jag varit på bowling. Första gången på så länge. Selma o Mina har fyllt år så dom firade sig med det o fika. Jag vann :-) 


Nu har jag skrivit dagbok o ber om ursäkt för ett riktigt tråkigt inlägg. Imorgon börjar nationella proven och jag är svintrött o nervös inför matten. Men det löser sig. Är rätt lugn. Ska bli underbart att få somna❤️ 




» Bokskogen

Idag har vi bara chillat hos William o sen gått hem runt 1. 

Läste lite engelska och åkte tillbaka till W sen med pappa för att få hem min moppe. 

Såklart startade den med pappa. Men han fixade till ngt med nån sladd och så startade den. Jävla moppe

Nu är mamma, pappa och jag påväg till bokskogen för att gå en runda och äta kanelbullar o dricka te. :)

Btw blir jag blond igen på fredag. Vill typ inte vill egentligen ha svart men orkar inte utväxten och vill färga och vill vara blond ett tag till för jag kommer få mörkare hår när jag blir stor 



» Blek som fan

Igår var jag i skolan, ledde min moppe som vägrade starta till William och var på badminton.

Vid 4 mötte jag Cornelia o Megan o Irma o fler på nya latin för att fira internationella kvinnodagen. Det var mysigt


Gick direkt till Irma efter det och medan vi väntade på folk gick vi till triangeln så de fick kolla på min navelpiercing. Snart är den helt läkt. 7 månader på lördag... Så jävla lång tid. Men det känns inte så långt faktiskt. Tiden går snabbt när man har roligt<333

På tal om det är det bara 3 veckor till påsklov hur sjukt egentligen det var nyss sportlov....???

Aja. Hos Irma var vi ett gäng på 10 pers o sen drog vissa inklusive mig ut en stund och sen sov William jag o Siri hos William. 

Vi somnade runt halv 3 till en film i hans soffa vilken var otroligt mysigt. Sen en trekvart senare vaknar vi av att hans äldre bror kommer in med några kompisar o ska ha efterfest. O där låg vi med typ ett klädesplagg o halvsov/sov. Blev helt chockad trodde inte jag hade somnat men filmen var slut o allt. 

Så vi gick ut en runda sen kom vi tillbaka och umgicks med dom ett tag. Plötsligt börjar jag känna mig fett illamående. Inte så jag kmr spy men ändå fett yr och bara illamående. Så går upp o ser att jag är typ grön/vit i ansiktet :)) Blev typ rädd, fatta så blek jag var. Amazing vänner är dom iaf så dom hjälpte mig i säng o gav mig Ipren o vatten o egentligen ville jag inte ha Ipren men tog den sen ändå för mitt huvud dog. 

(Mer grön i spegeln:))))


W kom in o satte sig hos mig o Siri sov, sen somnade vi tidigt imorse. 

(Inatt när vi gick ut o jag nt orkade ta på Tightsen igen så tro ej att jag går utan strumpbyxor redan!!!!!)






» Cirkeln

Asså min rygg gör så jävla ont typ. Okej inte så jävla ont utan bara ont typ. 

Kort skoldag,
Helt ok. Sen hem o så bara var det helt varmt?? Handsvettades typ blev helt wowo shit fick ta av mig strumpbyxorna o byta till linne o ställa mig utomhus:/ 

Vid halv 5 cyklade Tuva o jag till stan, köpte biobiljetter, delade på mat på krua thai och såg sen bio. Cirkeln såg vi. 

Den har tydligen fått dålig kritik men jag eller vi tyckte den var Bra! Jättemysig kväll iaf lol yolo hihi:)

Omg idag hade jag ett sånt strå från typ en filt eller stickad tröja i mitt öga det var typ ett halvt finger långt men fick ut det tillslut doktorn jag själv <3

Nu ska jag sova så godnatt 







» Used To

Axel sa det att han och Erika och alla andra också känner såhär och det vet jag. Alla har sina dåliga tider men man känner sig alltid så ensam och överdriven när det handlar om en själv. Då känns det som om världen går under. 
 
Men när han börjar känna sig deppig sätter han på ful country musik för att den går verkligen inte att ta seriös. Han fattar inte varför man ska lyssna på deppig musik när man är nere. Men jag tror det är för att åtminstone jag vill vara ledsen när jag är ledsen. Och jag känner medlidande och stöd och lite sorg från låtar med en sorgligare klang. Alla Drakes låtar funkar dock i vilket mood som helst. 
 
Ni vet ju själva med musik och artister. Ibland blir man ju ledsen av en låt, utan att man är det sen innan. 
 
Okej det var det nu har jag åtminstonde pluggat NO och matte och ska läsa lite engelska sen sova.
 
Godnatt 
 
 

» Ledsen dag

Idag slutade jag halv 2 och skulle precis köra hem med Amelie och så startade inte min moppe. Jag vet lite stört att jag blev så arg för det men kunde inte hjälpas. Det var på ngt sätt också droppen. Mamma kom en timme senare för hon var upptagen så all planering gick inte bra längre.
 
Har börjat känna mig stressad över skolan. Sådär så att jag inte har koll och jag vet inte vad vi håller på med och jag kan det inte bra. Så igår när Siri ville ses ville jag såklart, men påvägen till mötesplatsen fick jag typ panik och bara nej jag vänder har inte tid. Sen fortsatte jag ändå och det var jättebra att jag träffade henne. 
 
Idag skulle jag träffat Tea och har känt hur tight det skulle bli. Planerade ändå upp det och bara men jo jag klarar stallet och plugga lite och Tea idag. Sen när moppen var riktigt äcklig mot mig skrev jag som det var till Tea och hon förstod såklart. 
 
Det är bara synd. Det är sorgligt att ens stress och ångest ska ta över så man inte kan se det roliga. Och mer synd är det när jag verkligen vill. Ville träffa Tea så mitt jag gick emot mig själv hela tiden. 
 
Sen kan jag inte se hur denna perioden kommer lägga sig. Har tre nationella prov nästa vecka + ett vanligt NO prov. Sen har jag matte, en massa tal att räkna. Läsa 4 kapitel engelska och skriva om det. En teknikredovisning, och förbereda för SO som jag inte kan något alls av. 
 
Sen åker jag till Kina och missar ett nationell prov i NO som vi antagligen ska göra där, dvs vi missar genomgångar här hemma och jag kan inte faila på ett NO nationellt prov. 
 
Det brukar alltid komma en lugn period efter alla prov men nu kan jag inte se det.
Så livet idag var inte bra när jag kom hem. Stängde in mig med min dagbok och Drake tills mamma kom in och istället för att ensam gråta utan tårar kom alla tårar när mamma kom. Så idag var så pass dåligt att hon tyckte jag skulle vara hemma imorgon. Jag har Drake att somna till det är bättre än det mesta. 
 
Fick en stund med den bästa på jorden också och det är lugnande
 
 

» Låtsas att det är vår

Egentligen måste jag plugga, får ryck där jag inser hur mkt jag måste göra och då vill jag bara slå Amelie som sitter framför mig :/ 
 
 
 
 
Har pluggat lite idag, sen blev jag alldeles för trött så halvsov i 45 minuter.
 
Efter tio minuters pluggande av NO tänkte jag på hur jag egentligen ville gå ut i solen och träffa med Siri och vara ute. Att det skulle vara lite varmare så jag slipper frysa i min jeansjacka, skinnjacka och bomberjacka. Så man kunde typ gå ut på rasten utan att frysa sönder. Kände också hur jag typ inte kommer bli fri på länge. Det är helt fullspäckat med nationella och Kina och prov och häst och lov och allt. Jag ser däremot fram emot denna helgen lite mer än förra men det är ändå ingen riktig frihetskänsla. Upptäckte i mitt tänkande att Siri skrivit så vi möttes och satt ute i typ två timmar, de va kul.
 
Ringde Ida i typ 4 min påväg hem, hon fyller 19 idag! <3<3<3
Ikväll har axel och jag skämtat om mammas försök till att göra inbjudan till Axels student. Hon tog först en mörk bild men mörk bakgrund som om det vore någon jäkla begravning och sen en bild när ha gick upp ur havet (utan tröja) och sen ville hon ta en bild i köket ikväll bredvid vår hibiscus :///
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väldigt roligt var det ja:))))

» Selmas födelsedagsbilder




» A.D.H.D - Kendrick Lamar

Asså har jättemycket o plugga har jag insett nu. Synd att jag inte gör det. Men ikväll ska jag berätta för en sak. 

Idag fyller världens bästa Selma år. Vi har kännt varandra i 8 år och det är alltid lika underbart när vi ses. Bland henne och hennes familj känner jag mig som ingen annan än mig själv. I och med att dom kännt mig sen jag var liten behöver jag aldrig anpassa mig.  Och i och med att dom gillar att prata om djupa saker som jag älskar att spåra i blir att perfekt. 


Karin (selmas mamma) skrev till mig igår och undrade om jag ville komma med på middag o överraska Selma. Nej de ville jag inte :-) skoja hihi klart jag ville. Så ikväll kom jag en kvart efter att dom kommit och Selma blev tårögd <3<3<3 


Satt i 3 timmar och pratade konstant och åt gott. Helbra kväll helt enkelt. 


I present fick hon ett litet brev, en A4 bild på oss 2 som små, en ljuslykta lite lila o gul osv jättefin. Och ett doftljus sån rund liten grej. 



Det jag ska komma till är att jag har saker o plugga men jag vägrar att
Plugga istället för att skriva om kvällen och allt i detalj i min dagbok. Vägrar. Det kommer faktiskt i efterhand helt ärligt 

Så ja, nu blir det dagbok. godnatt. 




» 1a mars

Irma kom och vi drack te och satt i soffan och Irma mästefotograf tog bilder i ljuset och blev tårögd av en japansk låt..:/ 


Sen ville vi fira något för det ska alltid finnas något att fira. Så vi firade såklart att det är första mars idag. Värmde varm choklad på spisen och körde ner till ribban, gick en stund och körde sen hem. C00l


Nu är jag kissig igen, hur mkt har jag inte druckit idag. :/:/






» Now & Forever

Usch idag började jobbdagen med att när jag dragit in en bal och öppnat det och fyllt nästan hela skottkärran kommer Ellen o ska fylla sin också o upptäcker då en inpregad mus i höet. Så fick slänga det jag tagit, dra ut balen och in med en ny. Tog lite extra tid men framförallt bara ett störigt moment som tog onödig energi. 

Sen snöade det typ?? Och blåste och regnade. Nu bara är det sol typ, fattar inget. 

Lisa o Lykke skulle äta så vi gick till McD o åt lite. Sen drog jag hem och satt i badkaret och spolade varmt vatten över mig för länge. Nu har jag legat i sängen ett tag och börjar bli hyfsat varm. Mitt te har gjort mig jättekissig men håller ut :-) 


Irma kommer snart o medan jag väntar ska jag måla över naglarna med ytterligare ett lager svart. Sealeder 

Trötta ögon är fint, ibland. Som Igårkväll.