» Sammanfattning

Bu (15:45)

Sist jag skrev, samma natt kom Malte o William till Kalmar, så Siri o jag som va hos Alice på lite krölle blev hämtade av mor i stugan så körde vi till Kalmar då bussarna slutat gå och hämtade pågarna. 

Dagen efter drog vi till Böda sand, badade och åt o ba ye sen på kvällen var vi hos Alice igen. 


Sen igår åkte mamma o jag in till Borgholm på förmiddagen och hämtade mitt körkort o satte in pengar på banken  medan dom sov. När vi kom hem drog vi till Sandvik, badade yolo o på kvällen Borgholm, åt middag på pappa blå och sen glarre, gick runt och chillade där ett tag o tog bussen kvart över 10. 

Idag vid halv 1 tog dom bussen till Kalmar o sen vidare mot malmö hejdo. 

Nu ska jag jobba till stängning. Inte så pepp men de gör inget 

» Vafan tandkräm pls

Igår kom vi fram till stugan nån gång och gick en runda med hästarna. Sen tog vi moppis till Köpingsvik, badade och sen åt vi pizza på klinta bykrog. After det drog vi till sjöstugan i Borgholm o träffade några men vi drog hem sen och såg film❤️❤️ 



Har typ inte borstat tänderna på en dag ordentligt nu.. O vi har ingen tandkräm asså dör vafan Aja. 

Ska jobba nu vid 11 sea 


» Indier

Igår tog jag ett tåg från Kalmar vid 9 och var i malmö vid 12 ungefär. Siri hämtade upp mig med moppen så parkerade vi i stan. Köpte 2 indiska huvudsaker till kvällen och sen köpte jag typ 4 snygga linnen för 120 spänn på hm. Va fan tvungen dom kostade typ 30/40 jävligt nice.


Efter en stund där drog vi till mig, jag duschade osv sen till Siri. Åt där o balbala Jaja. Sen va vi hos mih igen.. Iallafall vid 10 drog vi till Siris kompis Maja som hade avskedsfest för hon ska flytta i höst och det var world tema typ. Siri o jag va Indien yolo. Va så jävla trött senare för jag hade typ sovit 4 timmar natten innan så dog typ. Nej men ja. Vi hade kul och det var trevligt o så va vi hemma till halv 2 för helt seriöst var så trött. 


Imorse vaknade vi fula och lökiga och lyckades sitta på ett tåg en timme senare..


Vi hann från mig till Siri och packa och fixa på en halvtimme, sen missade vi bussen precis framför näsan på oss med en minut.. Så fick ta taxi till centralen och sen hade vi 10 min kvar innan tåget gick o hann alltså köpa subway till frulle. Nu är vi alltså snart framme på Öland. Vi Har snackat med en nice tjej med en söt hund så tiden har ändå gått fort. 



Min ena hörlure har pajat så den har lägre ljud än den andra och det suger förfan usch. Aja sea 


» Hallon Persika

Två av mina favoriter finns i en dricka o hur underbart är inte det. Asså har inte hittat den nu skulle bara påpeka. 


Idag började jag 1 och körde faktiskt moppen in! Tog typ 20 min. Eller vet inte tog inte tiden :))


Sen jobbade jag till halv 10 ikväll. Efter det körde jag o Alva upp till Alice, hade nyckel så gick in o hämtade handduk o bikini till henne. Sen körde vi till Köpingsvik o hämtade Hanna som cyklat hem från jobbet och så körde vi tillbaka till glassen, hämtade Alice o Therese sen körde vi till sjöstugan o badade några stycken. 


Nu sitter Alice o jag o har ätit sen middag som vanligt :) 

Sea 



» Jobbjobb

Har jobbat sen 11 och är ganska slut. Trodde inte jag skulle bli kvar till 7 så åt inte mer en en banan o kaffe vid min paus.. Så är hungrig som fan. Eller det märks iallafall, för i började typ skaka och hacka tänder innan och det har aldrig hänt pga hunger och ansträngning förr så ja jag är hungrig men min mage är snäll idag. 

Ikcäll ska jag äta<3 snart och sen beroende på när Hanna slutar kanske jag drar till henne. Sealeder har ingen bild:) 




» Fail

Skrev ju att rubrikerna ändå skulle vara lite fina, för det mesta iallafall (!!!) så ser jag att inlägget innan står jävla alger. Misslyckad! 

Idag har jag iallafall bara varit hemma. Varit med Amelie mest hela dagen. Eller min morgon började med att Frasse skulle hoppa ut genom vårt fönster i vårt rum men misslyckades så han ramlade ner i mellanrummet mellan min säng, mitt skrivbord och väggen så han typ fastnade och stod på händer.. Klumpiga kattjävel Aja gillar hnm ändå<333



Har legat i solen bakom nybyggda huset med Amelie och hästarna och Sigge och Nellie. Sen har Amelie och jag typ sjungit i nybyggda, flugit och bara hållt på. Juste har läst lite också. Sen körde vi lite moppe. Ikväll efter middagen gick vi med hästarna en runda,  sen har vi släppt dom i stora hagen en stund nu men ska hämta hem dom snart. Imorgon jobbar jag igen men änsålånge är det fortfarande söndag. 




» Brooklyn Baby

Vet ni har absolut inga bra rubriker som vanligt och vill inte skriva vet inte som rubrik. För den ska ändå va lite fin. Iallafall de flesta ggr:) Därför skriver jag låtar acceptera eller gå hem. 

Igårkväll hade vi väldigt mysigt på stranden. Vid två tillfällen var det så vafan hände nyss tillfälle. Hahah älskar men hatar att skratta så mycket. Så mycket att hjärtat och magen och huvudet värker som fan och man får ingen luft o bara skriker..  Men det var kul ändå. För jag älskar att skratta. Och jag älskar faktumet att det blir bra minnen och att vi trivs. 

Okej Jaja. Vid halv 9 tiden (eller egentligen har jag ingen aning om vilken tid men senare iallafall:) ) drog vi vidare till Byxelkrok och åt pizza på ett jättemysigt ställe i vid hamnen. 




» Jävla alger

Shiii har varit ledig idag. Var ute hos min kära pani i trädgården och borstade o fixade med hennes små sommarsår sen gick Amelie o jag en runda med dom. 



En stund senare åkte vi till Sandvik för att vänta på axel så hann ligga o löka i solen lite. Sen körde vi till Böda Sand och har gått en jävla bit för att få ligga på stranden med hund.. Nellie bara förstör :) Så här är vi i Böda. Men det är algblomning överallt så vi kan inte bada :( 
Juste påvägen stannade vi på Källa Glassgård där man får en meny med typ  20 glassar som kostar en massa pengar och är överstora. Asså vafan den jag beställde orkade inte ens äta en kula typ så sjukt mättande. Skulle fan spytt om jag ätit mer. Så om ni åker dit dela förfan 



» Ultraviolence

Blrjade 12 idag och fick sluta 7. Åkte hem och Bytte om sen tillbaka till Borgholm vid 10. Träffade Kornelia till 12 sen kom Alva och efter det har jag varit med henne resten av kvällen. Mysettttt


Ser ut som en apa men bara bloggen ändå yolo<33



» Naee

Ligger i sängen och har gjort det ett tag. Ikväll har släkt o vänner varit här för att fira pappa. 

Började jobba halv 10 idag! Gjorde ordning vid glassen osv sen jobbade jag till 4. Blev hämtad, låg i trädgården lite och sen bytte om osv. 

Hektiskt dag:-) not

Längtar till lördag och söndag nu i helgen, är ledig och ska bada och chilla o träffa Hanna a det blir bra. 

Hade ingen bild från idag sry




» Lamborghini Mercy

Shiiit idag va jag på stranden i över 5 minuter för första gången! Fick tillomed en liten bränna wii. Mitt streck på näsan syns mycket tydligare när jag blivit lite brun vet inte vad jag tycker om det men det stör mig nog inte så mycket. 
Btw innan vi va på stranden firade vi Piben lite för han fuller år idaag<3 


Började jobba sen vid 4 och slutade vid 11. Träffade Alice sen gick vi ner till sjöstugan och satt på bryggan en stund innan vi gick hem. 

Nu har jag fått lite stekt potatis hihi mys<33;-) 

Aja vi ska nog sova snart ska börja 9:30 istället för 10 omg shiiii



» Ait

Började 12 idag och har jobbat långpass. Herregud vad folk där var idag. Det är ju prinsessan Victorias födelsedag och dom har ju "sommarstuga" på Öland så det är sån big deal här. Så det var Victoria-loppet. Springgrejs. Och då springer dom genom Borgholm så alla är typ där så wao redigt med kunder idag. 
Fick sluta vid 10 så slapp städa o stänga. We

Nu har jag ätit maud o glass o är övertrött. Det blir helt fuckat av att först sova lite, sen mycket. Så ja, är trött. 

Aja sea

Tråkiga inlägg men händer ju inget




» Blek o trött

Shiit hur trött har jag inte varit idag. Vi somnade 7 imorse och sen ringde klockan halv 10 :(( sov 1,5 / 2 h i bilen påväg till Öland men omg idag har det bara snurrat och vart segt och jobbigt. Ont i magen o huvudet och kroppen och ja, sad. Aja. 

Jobbade 4-22. Det gick ändå ok snabbt men alla påpekade hur trött jag verkade så var liide segare än vanligt. Så det blev automatiskt en segare jobbdag. Ska sova om en stund. Häftig dag!:-)))




» Igår

Kollade på Grand Prixen där Alexander Zetterman, Sverige tog hem vinsten. Så jevla bra. Känslan när man kollar dom tävlingarna är mhm. Det är så jäkla kul allting. Sporten, hästarna, kläderna utrustning allt. Fick hem lite gosig shopping med. Bla Dyon chaps som är så sjukt snygga. Har faktiskt tittat på dom ett tag. 




När vi va hemma från Falsterbo hämtade vi Siri och körde till Gessie där vi skulle provrida. Amelie red en och jag en. Den jag fick rida var redigt stor vilket va jättebra. Men för pigg och inte riktigt min typ helt enkelt. Vet inte om jag skrivit något om Smasher som vi Provred i början av sommaren? Men iaf så är vi lide kära i honom. Det dumma var att han stannade flera gånger på en kombination mitt i passet. Men vi ska försöka få till ett tillfälle och prova honom igen tror jag. Den Amelie red va lite liten för mig och inte heller vår typ. 

Vi lyckades va hemma till kvart över 9, VM final. Amelie är ju galen i fotboll så hon hetsade. Själv duschade jag medan Siri o hon såg matchen. Sen kom Malte o Tea. Och i slutet av matchen kom Henry o willi. Grattis Tyskland :)






» Falsterbo Horse Show

Har haft en mysig morgon med murse Amelie o Siri och nu har vi lämnat av henne och är påväg till FHS. Är så taggad. Nä inte taggad men vet inte annars hur jag skulle beskriva det. Det ska bli jävligt kul då, så kan jag säga :) hihi hejdå. Nä men ses sen 




» Igår

Igårkväll var jag ju hos Selma med Siri och Ella. Sen drog vi till Limhamn runt 12 och träffade Henry sen Malte. Sen drog Ella o Selma o senare Henry och sen drog Malte Siri o jag in till stan för att äta på mc Donalds för inget annat var öppet.. 
Halv tre var saris o jag hemma och försökte va tysta men misslyckades:/ Aja sen låg vi o snackade i tre månader sen somnade vi<3

Asså ni vet att man typ har ett nummer som man använder till allt? Eller så. Innan va mina alltid 5 eller 8. Nu är det 3. Säger det till allt. Onödig fakta :) 




» Greenback Boogie

Fick sova idag det var härligt. Åkte till Emporia lite senare, träffade Sirir och sen åkte jag vidare till megan som konfirmerats idag. 
O  nu är jag på bussen igen till Selma som också konfirmerats idag 




» Världens bästa syster.<3

Efter jag bloggat ropade jag ut Amelie som var snäll och masserade mina fötter med body lotion och omg så skönt älskar henne så jävla snäll nu när mina fötter är sönder. 



När mamma kom hem stack vi till Heidi cicci och Hannah! Red Heidi en stund och så pratade vi en massa. Så mysigt<3



Efter det beställde vi pizza hemma, hämtade den och handlade godis på hemmakväll sen körde vi till ribban och satte oss. Det var kallt och blåsigt men fint i luften och övervarmt i havet!! Så Amelie o jag badade när vi ätit. 


Nu är vi hemma och har chillat ner oss i soffan med godis:) 
Ska sova snart e så jevla trött 





» Begränsad

Just precis nu ligger jag ute på gräset och gör absolut ingenting. Eller innan jag började skriva här gjorde jag ingenting. Har så otroligt ont i mina fötter och är så himla trött och moppen är på Öland och jag ska ut till Heidi i em när mamma kommit hem från en sak i stan. Så kan inte göra mycket mer än ingenting. 

Åkte från Öland ca halv 8 imorse. Halvt död. Förr när jag bara sovit 3 h har jag kännt mig pigg men sen däckat senare på dagen. Men idag var det verkligen svårt. Hela vägen hem sov jag, eller vaknade ju emellanåt och märkte att jag  missat många låtar från den jag hörde sist och då fattade jag ju att jag sovit. Men annars kändes det verkligen bara som att jag inte kunde sova. Att jag hela tiden satt och blundade och när jag öppnade ögonen gick det knappt. Dom typ drogs igen. Obehagligt men helt plötsligt var vi hemma. Handlade lunch på Osteria Qui mer myyyr o sen har jag legat inne. Till nu. Nu ligger jag ute. Vill sova eller nåt. 


Alltså nej det är så himla konstigt. Nästa gång jag har ledigt vill jag va på Öland och ligga på stranden. Jag vill uppleva en riktig sommardag. Dagar som varit fina har jag jobbat och fula dagar varit hemma och fina dagar i malmö. Nu när jag är tillbaka igen känns det mest jobbigt. Kommer inte hinna träffa någon speciellt mycket och då känns det lite onödigt. Ska ju till FHS och kanske provrida men det känns irriterande att va hemma men inte få träffa alla. Jag menar har inte träffat tex Erika Ida Lovisa på länge och vill bara va antingen hemma eller på Öland. Är ju skitensam och instängd på mitt sommarlov. Gud vad jag babblar men ah. Ska ju fan snart hem permanent från Öland igen det här känns inte bra. Nu tänker jag stanna på Öland när jag väl kommer upp igen. Mamamia





» Mina fötter

Asså det ända jag ber om är någon s masserar o killar mina fötter. Har så jävla ont i dom helt seriöst. Jobbat i 10 h och en 3kvart och på dom timmarna suttit ner en kvart/tio min så mina fötter är döda. Mitt eget fel kanske. Man får 2 pauser på en kvart om man har långpass men va nte hungrig andra så kändes onödigt. 

Ikväll kom jag sent till Alice kompis fest sen blev det typ att vi gick förbi personalfesten sen bara gick vi en massa. Och jag i mina platåskor mördar mina fötter. Sry:/





» 19%

Igår åkte vi in till borghol halv 1 efter att ha fixat lite med hästarna. Sen jobbade jag från 1 till halv 11. I min väntan på Alice väntade Elias o snackade  med mig. Tur det hatar att inte prata. Det värsta är att gå i stan själv eller nåt o inte prata på typ tre månader. Usch. 


Nu har jag vaknat hos Alice. Hon drog precis till jobbet, själv börjar jag 12. Ja om ni inte visste jobbar vi båda på Ölandsglass. 

Igår va jag jättemisslyckad så när Elias o jag var halvvägs till Alice kom jag på att jag glömde en av mina väskor på jobbet. Den där jag hade alla kläder för ikväll, men även tandborste och bikinin och sånt man har för att gå runt en dag. Då även min laddare :) så har typ 18% nu det är jävligt stressande. 17 nu herregud ska inte hålla på med den mer shit 




» Ollonborrar i håret

Gick upp halv 7 imorse och kom iväg till Öland halv 8. Kom precis i tid inför jobbet vid 12 och jobbade till halv 9. Sen hämtade pappa o ganget upp mig, köpte glass först och sen satt vi typ 3 minuter i hamnen innan vi körde hem. 

Lite efter jag ätit middag kom Alice sen har vi kört ner till Äleklinta med mopedis och badat. Det var svinkallt i vattnet men det har varit redigt lökigt idag så kändes ändå bra. 

Det fastnade en jävla ollonborre i mitt hår så sjukt obehagligt vafan. Sen jagade dom typ mig och omg dramatiskt det va typ en eller två men fick panik. Tänk er sån äcklig himla ser dom ju ut som fastnar i håret o bara "bzz". 



Nu känner jag så trött jag är så vi ska väl snart sova. Sea 




» Näsan is sleeping in ma lap omg


» Tankar till frågor till följdfrågor till tankar till frustration

Var ute en runda med Nellie, hjälpte morfar med att packa bilen lite sen har jag suttit utomhus på terassen i soffan och snackat med Cornelia i telefon samtidigt som Nellie somnat i mitt knä<3
Min kväll no no men tur jag har vänner som kan fylla det utrymmet som känns så himla tomt ibland. Typ som när vi la på innan. Satte på drake i hörlurarna och klappade Nellie och kände mig så himla ensam. Men det blir bra. Är bara känslig ikväll. 


Ska väcka Nellie snart o gå in. Snor axels säng inatt när han ändå inte är hemma. :) Varning för onödig fakta! Pappa kommer hem inatt så egentligen hade jag tagit deras säng för den är ju mycket större o skönare men somsagt kommer ju pappa och honom vågar jag ju inte sova med!!! Nä men sry axel tar din säng 




» A$AP

Vi badade regnet imorse, sen åkte vi med Tove in till malmö. Hängde på Emporia en stund sen tog det mig en timme att ta mig in till stan för alla bussar var så himla sega och efterblivna och körde förbi och vafan så himla taskiga. Tillslut var jag inne i stan och köpte ett par svarta jeans på monki, ett gult maglinne och en blå och grå-stickad tröja på rea, allt från monki. Sen 2 par knästrumpor från Åhléns och en bikini överdel från H&M. Wi. 


Kom hem och så hade mormor lagat plättar. Sen har jag och morfar hämtat Nellie som ska med oss upp till Öland imorgon för resten av sommaren. Ligger bara o lyssnar på tung musik nu för det är nästan det enda jag vill lyssna på för tillfället. Älskar. Asså vet inte vad jag ska kalla det om inte tung musik? Har inget namn för det liksom 




» Konfirmation

Okej ska försöka dela upp allt nu. Satt i kyrkan länge och tittade på Siri o lökade. Dom hade element under bänkarna så jävla onödigt..


Aja. Sen hem, fixa lite sen kom alla. Åt, fikade.


Gick ner till stranden och så badade alla. Eller nej men nästan alla. Alla -3.  


Sen drog Siri jag o Cornelia till Siris konfakompisars fest. Har aldrig varit i ett så sjukt hus förr. Asså helt seriöst? Men det var tråkigt så vi drog till stranden och gjorde ingenting. 


Nu är vi hemma och ska sova. Är trött och kissig men vill inte gå på toa för att väcka dom där ute. :/ 




» Förberedelser

Vaknade 10 imorse och efter frukosten gick vi ner till stranden o badade<3 Så jävla nice. Älskar att bada shii. 

Sen har vi hjälpt Tove lite inför ikväll. Va borta vid storstugan och dukade bord bla bla så nu äe det fint. Vid 3 sticker Siri sen ska vi till church 4 så vi ska väl ner till skuggan nu en stund. 




» <3

Malte William o Markus o Tea kom Igårkväll sen sov Tea över o vi somnade sent och väckarklockan ringde tidigt. Bytte om imorse och så cyklade vi till Emporia. Kändes typ underbart att cykla igen när jag aldrig gör det. 

Köpte present till Siri som har konfirmation imorgon och sen inget mer faktiskt även om jag såg fina saker. Vi drack iallafall en smoothie till frukost sen milkshake innan vi drog hem. 



Tog bussen till Falsterbo 20 över 1 och var framme ca halv 3 vid strandbaden där Siri mötte mig<3333
Så jävla underbart. 



Vi har varit nere vid stranden lite först, sen ätit lunch med familjen, spelat lite kort med Anders också och sen körde vi moppen ner till Skanör och satte oss. Glömde bort tiden men dom ringde efter oss så körde vi till da Aldo (världens godaste glass..) och åt middag. Hugo (Siris bror) fyller år idag så vi åt middag för honom. Sen glass:) 




Efter det fick jag köra mopedus tillbaka till Skanörs strand. Sen har vi suttit där med godis och dricka och pratat och träffats igen.<3 


Nu är vi hemma igen och min mage har fått ett anfall. Så catcha upp min dag som uaas







» Malmöööö

Slutade 16:20 och så tvingade Alfred mig att äta glass:) nä men nästan. Passion o kokos är mina nya favoriter. Förra sommaren åt jag typ bara choklad och kokos hela mitt liv men nu är det över. Onödig fakta kan vara intressant. 

Sitter i en bil med pappa mormor o morfar nu påväg till malmö. Är väl hemma halv 9 typ. Längtaaaar. Får fördriva tiden med musik. Shiit tänkte än en gång att jag borde plugga eller läsa under tiden och fick dåligt samvete för att jag tänkte sova o lyssna på musik istället men sen kom jag på att jag inte har någon jävla läxa!:)))




» Onda fötter

Kom nyss hem trött och väldigt lätt-irriterad från jobbet och har ätit. Asså inte irriterad över jobbet men orkar absolut inte med att någon i familjen skulle hålla på med mig nu eller att någon överhuvudtaget skulle gå mig på nerverna. Har varit lite extra känslig hela dagen.

Var ute o gick 20 min i förmiddags efter att jag legat i sängen till 12(....) o ätit. Sen mockat o fixat till yamina och började jobba 4.

SMHI sa att det skulle bli 20-23 grader o sol så tänkte äta pizza med Hanna i Köpingsvik men det blev blåst och mulet istället.. Jävla lögnare 







» Gubbfest

Började 10 idag och idag var där en del folk som ville köa för glass. Jobbade över till 5 sen ramade Alfred mig till Köpingsvik så gick jag upp till Klintabacken där Amelie, pappa och mamma var med Yamina och Basse o ledde ponnyridning. Första gången idag. 

Körde hem 7 och så lagade jag maud till family, åt och så åkte vi till Borgholm. Åt glass på Ölandsglass såklart o sen skulle vi "bara" köra förbi pappas kompis som fyller 50. Vi skulle komma in en liten stund och nu har vi nog varit här i snart 50 min:) I början var det helt okej o snacka med lite fulla gubbar med Amelie men ni kanske fattar att det är lite drygt för oss nu bara av faktumet att jag skriver här.. 

Ska till malmö på fredag. Snackade med Siri innan igen och faaan vad jag saknar henne!!!! Helt stört. Är så jävla glad när jag tänker på att få va med henne i helgen<3<3<3
Samtidigt vill jag till jobbet för att träffa jobbkompisar och träffa kunder och sälja glass och jobba där.. Aja kommer ju tillbaka igen på tisdag. 

Yolo ska ha lite tråkigt nu vill hem o kissa 


 

» Dålig träning

Har suttit med Hanna i hennes husvagnsutetält och ätit lite glass och pratat till halv 11 då jag var tvungen att köra hem innan det blev för mörkt. Finns ju så många djur som springer hejvilt över vägen och för att inte köra på en älg, rådjur, lejon eller säl så kör jag helst inte i kolsvart. :)

Åt lite glass nyss igen och ska sova nu. Får lite ångest över att jag inte tränar atm men har faktiskt inte kunnat springa efter att Yamina sprang på mig och mitt knä dog. Dock börjar det bli bättre nu så kanske springer någon dag.. Men har kommit fram till att springa här är tråkigare än i malmö. För hemma känns rundan kortare eftersom att man hela tiden springer olika små-sträckor. Här är typ 1/3 av rundan samma jävla väg och det blir riktigt drygt.. Aja eller är jag bara bekväm 

Godnatt iallafall ska jobba imorgonbitti så vill somnaaa ikväll




» Så otroligt fin<3

Tänk att se ut såhär



» Goda hamburgare och åska

Pappa har byggt en dörr mellan boxarna så man slipper hoppa över för att komma till mellanrummet mellan boxarna där vi har våra grejer. Så medan det åskade städade Amelie och jag där sen gick vi en runda med hästarna och efter det varit ute och ätit med familjen. Har aldrig ätit så god hamburgare förrut.

Ska ta mopedis ner till Köpingsvik och träffa Hanna snart. Hoppas på att inte bli påkörd:)