» Empe

Idag var jag fortfarande inte helt frisk så mami o papi sa att jag inte fick gympa. Så slutade tolv istället så yolo jag är. Men iaffffff va Sirre också sjukanmäld så vi åkte till Emporia istället. Jag handlade 2 presenter och sen provade jag några saker och fotade som jag önskar mig till min födelsedaaaag :D
 
Sen gick jag vid 4 till stallet från Emporia och bytte om där. Sen hade jag Heidi på hopplektionen. Det gick bra! Ett tag sen vi hoppade nu men vi kommer nog snabbt igång igen. Snart är Heidi färdig vaccinerad och då ska jag tävla henne. LÄngtar så mycket det ska bli såååå roliiigt!!!
Skrittade av en runda på gatorna efterråt med Lovisa o Avanti.
 
Det är så ljust nu.. Blev helt chockad typ. Fortfarande vid 6 hade det inte blivit helt mörkt än :0
 
Ikväll har jag räknat mattematiiiiiiikeen, gjort lite engelska och lite SO. Men bara lite SO. 
 
så jävla fula
model
spöke
spöke
finaste klönningen. den ska jag få i födelsedagspresent jag lovar. 
 

» ❤❤❤


» Feb. 26, 2013

Mmmmm

Idag har det varit skola igen. Mm annorlunda. Kom hem och sen va jag inte i stallet idag heller men imorgon ska jag dig iallafall!

Gjorde lite svenska och nu på kvällen har jag gjort lite matte annars har jag tagit det lugna puckar.

Nu ska jag cykla iväg till Erika. Hemligt uppdrag. Nä men en viss person som jag vet läser här får inte veta därför kan jag ju inte skriva det. Men ni kommer få veta. Om ett tag. Tjollihopsan måste cykla nu byby


» Ihaa

Ska man va lite ärlig gjorde jag ingen matte innan.. Bara stirrade. Och sen va det mat. Och sen familjen annorlunda. Och sen Sims. Och nu ska jag sova. För klockan e halv elva och kanske är jag pigg isf imorgon!

Får göra matten imorgon bitti.


» Hemmadag

Har inte gjort något särskilt. Suttit i mysfåtöljen framför brasan hela dagen. Nu har jag gått upp på rummet o h städat undan lite och ska försöka lite matte. Jag gillar matte när det flyter på men när man fastnar och inte får hjälp suger livet. Ser nu att jag slutat på en uppgift som jag behöver hjälp med men jag orkar verkligen inte gå ur sängen, ner till pappa och avbryta det han håller på med just nu. Så jag får se hur jag går vidare i livet.


» Bilder från resan


» Jag har kul

När jag läste min kompis blogg nu så lyssnade jag på musik samtidigt. Faktiskt lyssnar jag fortfarande på musik. Iallafall! SÅ scrollade jag ner för bloggen i takt med musiken och bara yeah diggade med. Cowboy. Va. Neee

Jag har faktiskt varit ute och rest så det är därför jag inte hört av mig. Gillar själv inte folk som inte hör av sig när dom borde.. Bloggen blev ju lite sur men vi har rätt ut det nu <3.

Ska jag berätta lite om min resa? Ja det ska jag fastän du inte vill.

Va i Hassela heter det. Med mamma pappa Amelie och Alice. Vi bodde på ett hotell och backen låg precis utanför som man sen kunde ta sig runt till andra osv. Poolområde hade vi. Och cp good frukost buffe och kvällsmat buffe. Alice och jag delade rum vilket var fett niceolito! :D

Åkte två skiddagar. Och dom två var otroligt roliga. Åkte mest med Alice för det var inte så stort så vi hittade runt själva. Åkte of pist också. Haha och att en ska följa efter den andra och gud jag vet inte hur många gånger vi ramlade. Eller att vi körde in i varandra. Ramlade t.o.m när det va kvällsåk och jag bara åkte helt vanligt i backen så bara ramlade jag helt plötsligt. wtf jajaj. På kvällen hade vi så ont i huvudet och magen av allt skratt.. Och i vaderna av alla gupp.

Sen blev jag sjuk :( Fick feber på riktigt och har varit sjuk ända tills nu idag. Idag är jag mest hes,hostig och täppt i nosi.Lite ont i ögonen-huvudet ibland men inte alls lika mycket som innan. Men gick i skolan ändå. Pratar som en åsna bara men det får va så. Jag pratar alltid som en åsna.

men ja. Det var jättetråkigt att va sjuk. Ofcours. På torsdagen körde vi till stockholm. Bodde där en natt och sen lämnade vi alice på bussen fredag morgon och sen gick vi runt lite i sthlm. På eftermiddagen körde vi hem och va hmma i malmö vid 11/12.

På lördagen red jag. Väldigt ansträngande. Var fortfarande inte frisk då.

Söndag red jag heidi. Också ansträngande så skrittade mest men travade o galopperade lite ändå. Och hon gick fint. Sen var jag hos cornelia också och spelade in lite film.


» Vi bara kör

Gick upp fem imorse och nästan rakt ut i bilen. Sen har vi sovit, eller så, jag sov i 4 timmar medan mina andra två sittkamrater sov i 2 typ. Nu nyss stannade vi på en mack och sträckte lite ben. Nu sitter vi i bilen, har typ 6 timmar kvar och äter frukost just nu.

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51209ba6e087c33b1c843862.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51209ba6ddf2b35f1c55883d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51209bbdddf2b35f1fe7bd32.jpg" class="image">


» Cyklar gör vi

Idag har Alice och jag bara cyklat överallt.

Imorse vaknade jag 9 och Alice halv 10 så vi gick upp idag och åt frulle. Sen cyklade vi till Limhamn och hämtade ut min och lovisas Kyra böcker. Sen gick vi till espresso house. Mötte Marie när vi skulle gå.. Haha. Vilket sammanträffande. Hon blev överglad för att jag hade hämtat böckerna. Så hon gav mig lite läxa vad jag skulle läsa på under lovet. Tagga.

Sen cyklade vi hem vid halv 12 typ. Bytte om till hästkläder och cyklade till stallet. Amelie följde också med.

Jag mockade och dom gjorde i ordning yub. Sen red jag och dom fixade resten av grejerna sen kollade dom på medan jag red.

Yamina gick väldigt bra idag! Red i en timme sammanlagt med framridning och avskrittning. kändes bra att det gick bra sista dagen jag red henne inför sportlovet. Imorgon har Ida henne.

Sen när vi va färdiga cyklade vi hem. Jag packade, Alice duschade.. Sen cyklade vi till Emporia. Köpte Vääääärlddennnssss finaste tröja😍😍😍😍 döööör
Och överfina byxor och en jättefin annan tröja som var vit som jag inte har bild på. Men som jag har på bild kanske en annan dag kanske.

Det var en rolig dag iaf och nu taggar vi att sova i 4.5 h och sen åka bil i 10 timmar jaaaa!! Wi!

Godnatt (fick en liten gift av min far p
som varit i bl.a. London idag iaf )


» Fredag

Hade karate.. Med Cornelia och Siri som fredagsval. Det var knäppt. Cha cha sa han när han sparkade och sånt. Men det va ändå kul, eller så, vi 3 hade kul.

Sen red jag lektion för Marie, på Heidi! Det var jättebra att jag gjorde det för har länge velat få hjälp med henne att komma loss. Så det kändes superbraa!

Efter red jag Yub. Men det är rätt svårt att byta häst så. För dom är så olika så jag ställer in mig fel och då är jag inte rättvis mot den andra hästen som rida efter... Så det gick sådär.

Sen hämtade vi Alice vid någon bussstation för hon hade åkt ända från Öland. Så mysiigggtt. Sen la vi oss hyfsat tidigt ändå. Typ 11.

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_511ffaf9e087c33ad4ce9f46.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_511ffafbddf2b35f7e92d138.jpg" class="image">


» Ok

Okej.. Djupt. Men iaf idag har jag varit i skolan och Cornelia och jag ska jobba tilsammannnns på NOn och Corren kom med världens bästa idé så vår film kommer bli asbra. Och asful. Jag ska vara en kille i vissa delar. Looking forward.

Sen efter skolan cyklade jag hem till Markus. Nä, han ramade mig. Måste sluta småljuga.
Va där till kvart över 4 typ.

Sen blev det stressigt men red iaf Heidi i 45 min och hon blev finare ju mer jag red. I slutet blev hon rätt fin. Men fortfarande är hon svår. Rider nu utan några andra tyglar, bara med vanligt träns. Men imorgon ska jag ha henne på Marie träningen så det ska bli kul faktiskt och se vad hon kan göra där! :)

Sen cyklade jag riktigt snabbt hem. Nä va inte så överdrivet snabb som ni antagligen trodde. Men var snabb. Sen bytte jag om snabbt. Och mamma körde mig till f&s där jag tränade med Siri och emma. Och Emmas kompisar och det stora gänget som jag inte känner.

Kom hem och gjorde lite mysigt för mig själv. Sen har jag bara varit lat hela kvällen och inte förrän nu har jag lyckats duscha och släckt. Så ska somna. Hade jag tänkt. Piz✌

Åh juste. Fick ett överfint armband av mami. Tack moris❤❤❤


» Alla ❤ dag...

Gillar inte alla hjärtans dag. Även om jag har någon att träffa, eller om jag inte har det. Allting blir så tillgjort. Inte lika enkelt som i vanliga fall. Det är samma som morsdag och farsdag, man ska väl älska ens föräldrar lika mycket varje dag? Det ska inte finnas en fejkad dag då man ger dom presenter för att vara ens föräldrar, det ska inte finnas en fejkad dag då det tydligt ska visas att man älskar ens föräldrar extra mycket. Födelsedagar är en sak. Dom är speciella. Samma med julafton och nyår osv, fasta högtider. Men att någon hittat på en dag för att älska ens familj eller kärlek lite mer än vanligt är ju bara knäppt.


» Feb. 13, 2013

Imorse när jag skrev gick Siri och jag upp strax efter och åt frulle.

Sen gick vi upp igen och såg klart filmen.

Vid halv 1 typ cyklade vi till Markus och William var också där. Så va vi med dom ett tag och sen 4 cyklade vi hem. Åkte till stallet. Gick i 40 min med Heidi för alla ridhus va upptagna och alldeles för halt för att rida ut. Söta poniliton<3

Sen fixade jag grejerna och åkte hem.

senare på kvällen hade vi MRU möte. Vi tog inte upp så mycket men det gick bra ändå.

Kom hem och har ätit lite hallon varit där nere en stund och nu ska jag sova. Amelie sover i sängen bredvid som Siri sov i igår. Därför måste jag släcka mobben typ nu så hon kan sova..

Godnatttttt:)


» Sirre är trött

Har precis vaknat. Eller nä nu ljuger jag. Vaknade typ 20 i 10. Siri vaknade nu så om fem minuter kan vi gå upp.

Igår va vi hos Siri och markus o Willi kom dit. Sen senare cyklade vi till Limhamn C och köpte lite hallon. Sirre and me iallafall. Godaste nånsin.

Och sen var vi hos mig till typ halv 12 sen åkte dom men siris stannade kvar. Vi såg på lite A walk to remember och sen somnade vi vid halv 2 typ.

Nuuu ska Sirremannen upp hejdå


» Espresso huset med lovie

Idag var polisen på vår skola. Blev arresterad. Skoja. Men vi fick lite information och sånt. Sånt coolt.

Sen efter skolan väntade Lovisa utanför skolan. Sen gick vi in till Limhamn C till biblan och beställde 2 böcker som vi fått i läxa av vår tränare. Sen gick vi till Espresso House och satt där i 3 h typ.. Det va veeldigt mysigt. Pratade a lot.

Sen åkte vi hem och jag åt sen cyklade jag till Sirremannen.

Min cykel var på lagning idag så den är helt bra. Annorlunda heheeeeee

Vi väntar just nu på Markus o William. Sen ska vi va hos Siri till 9 typ. Sen ska vi vidare och byta hus och göra ngt men skriver sennnnn


» Igår

Kom jag hem efter träslöjden vid 2. Och sen gjorde jag klart min teknik helt. Sen åkte jag till stallet. Red yub. Hon var fin faktiskt.

Igår klarade jag mig själv i stallet på 2 timmar. Rekord.

Sen gick jag hela 2 km hem. Det tog 22 min. Pratade i telefon hela vägen så det gick rätt bra faktiskt.

Nu är jag hos min faster och passar Hugo medan alla andra är borta. Börjar 9 men ska bara passa mellan 8-9. Lille hugge. Han har inte gråtit alls idag. Inte ens när dom gick! Wi

Just nu lagar han mat till mig.


» Feb. 11, 2013

Gick upp halv 7 idag och sprang 4 km med pappa. Helt exakt var det 4.2 km på 26 min. Ändå hyfsat bra har inte sprungit på ett tag.

Sen låg jag där nere på golvet i mörkret en stund för blir ofta lite yr efter jag sprungit på morgonen.. Men nu är jag färdig iaf. Ska cykla till schkul snart.


» Dööööööör :((((((

Har glömt Aoo hos Ida och kommer aldrig kunna somna inatt.. I miss u so much min trogna sov kompis ❤❤❤❤❤❤❤❤ fyfan mardröm. Har sovit.. Okej nä ska inte gå in på så personliga detaljer kring Aoo men åh ni förstår inte situationen. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


» Feb. 10, 2013

Idag vaknade jag i Idas mammmas otroligt sköna säng..!! Ida började jobba 7 så jag sov vidare och gick upp lite senare vid halv 10 typ. Åt lite och sen åkte hem.

När jag kom hem var värsta buffén på G Så åt lite Hemma med. Hhehe busigt.

Sen vid 12 åkte jag och Amelie till stallet. Fixade alla grejer och sen skrittade jag ut på Yub med Lovisa och Avanti. Vi skrittade väldigt långt och länge. Typ 1 och en halv timme. Skrittade förbi Djupadal och Svea och ner vid ishallen och upp förbi berga. Vi hade en del att prata om typ.

Sen var jag ihjälfrusen utan att jag riktigt visste det förrän jag hoppade av Då mina fötter knäcktes. Eller båda var ihjälfrusna. Hade typ inga kläder för trodde och hoppades på lite vår värme men den visade sig inte..

Klarade iaf av att cykla hem. Bytte om till varma kläder och satte mig dirr framför brasan.

Vid 4 cyklade jag och Siri till stallet. Tog in Heidi o Bellamie. Och Avanti o Yuuub.

Sen gick vi en runda med Heidi. Siri fick sitta på en liten bit sen gick vi resten bredvid Heidi. Hon var lite stökig. Men får tänka på att hon gått i 3 dagar nu pga vaccin.

Nu ikväll har jag varit hemma. Siri följde med hem och åkte typ 7.


» 9 min..

Oj 2 min kvar tills klockan blir 12 och det räknas som imorgon. Inte bra. Okokok

Ikväll har jag varit med Ida. Sen typ 8. Ska sova nu. Såå skönt..

Red i ridhuset innan idag med Ida. Och det gick bra!! Hon var fin och det kändes jättebra så mm. Bra.

Fannnnnnn klockan är 00:00. Hann inte. :(

Åh nu blir jag så stressad så vet inte vart jag ska ta vägen eller skriva hejdå va

Jo juste. Efter stallet har jag legat i fåtöljen framför brasan hela dagen. Har sett lite älsklings twilight också. Mm❤❤❤

Sealederalegeders


» Äckel snö

Bär snön la sig första gången blev jag överlycklig. Andra gången blev jag lite mindre glad men fortfarande glad. Nu lägger den sig lite ibland och är sinnes irriterande. Tänkte rida ut idag med Amelie och Cooper på yamina och tänker fortfarande göra det för att vädret ska inte få tro att det kan stoppa mig. FUCK YOU VÄDER

Ska till stallet nu. C00l. Hejdå


» Tjejmiddag hos en linaaa

Har precis kommit hem från lina. Har varit där på tjejmiddag. Åt tacossss och sen fick jag "som vanligt" ont i magen. Efter en tacos. Det va inte så att jag åt ihjäl mig. Men får typ alltid ont i magen när jag är borta och har ätit eller inte.

Vi va jag Cornelia Siri Alexia Megan lina då och sen Maja och två andra fotbollskompisar som inte jag kände. Elin och Josefin.

Det va faktiskt väldigt "trevligt". Öh nä inte trevligt fan va fult. Men det va kul. I slutet var det bara vi "vanliga" tjejer kvar och Carmiin lärde oss lite fejk slagsmål. Mmmmm

Innan vid 5 var jag hos Siri. Så kom Markus William och Oskar. Och sen Carmen 7 sekunder senare :)

Så vi va hos sirremanneen och senare när klockan började bli mer fixade vi oss inför ikväll då sen åkte vi till Lina.

Lektionen för Marie gick bra! Yam blev sveeetiiig och det var väldigt jobbigt. Som alltid.. Men bra!!

Nä men nu ska jag byta om till något skönt typ min sovtröja och städa mitt rum lite om jag orkar. Sen fixa mig och sova. Jes. Hejdå mfrs


» I stallet

Mamma hämtade mig dirr efter skolan och på Max 5 minuter bytte jag om. Just nu är det någon liten jävel som är på toa överlänge. Har faktiskt lite bråttom.

Idag skulle jag haft karate som fredagsval med sirre och Carmiin. Men den va inställd så vi hade cirkelfys istället.

Ska ha lektion för Marie nu så ska fixa min lille pani. Hejdå


» Feb. 07, 2013

I onsdags igår var jag i skolan. Hade hoppträning på Heidi. Skulle egentligen inte vara med för hoppade i söndags. Men hon skulle bli vaccinerad någon dag i veckan och efter det måste dom ju vila så söndag hade inte gått och då hade det blivit långt emellan. Det gick bra! Jättebra. Roland tycker att vi har förändrats tillsammans. Att Heidi tar mycket kraftigare språng och tar i mer. Hon hoppar allt stannar ibland när vi kommer jättefel eller vi båda blir ostadiga. Så det känns bra!

Sen idag torsdag, cyklade direkt till stallet och red heidiii i en halvtimme hann jag bara för sen skulle hon få vaccin. Red yamina i en kvart efter att Amelie ridit henne en halvtimme också.

Sen var jag tvungen att prata med Ida så det tog en stund men sen cyklade Amelie oh jag hem. Senare körde pappa mig till träning. Mötte Siri och sen emma! Emma hade med sig 2 kompisar som hade med sig ytterligare typ 4 kompisar.. Så det blev många på passet.

Sen ikväll har jag mest chillaatoo. Har pratat i telefon, smsat, lyssnat på musik och pratat med mami med. Har duschat nu också. Ska packa lite för imorgon och sen sova.

Hejdå.
Tråkigt inlägg


» Morgontur

Väntar på Siri vi ska springa tillsammans idag nu på morgonen. Kommer säkert va askallt och halt men Jaja.

Igår va det tisdag. Va i skolan. Hade kinesiska prov. Det gick bra! Faktiskt.
Efter skolan cyklade jag och Siri till Johan som va med William. Sen kom Markus också och då cyklade vi till Williams lägenhet och va där till typ 8 på kvällen sen cyklade vi hem. Så va där hela dagen igår och mamma hade yub.

Nä nu får Siri komma..

(06;30)


» Rumbilder

Fick en kommentar om jag kunde ta bilder på mitt rum. Ja det kan jag men jag gör det om ett tag när jag satt upp lite bilder i mitt rum osv.

Idag pluggade jag lite kinesiska efter skolan och sen cyklade jag till stallet. Trodde jag skulle fixa alla grejer med världens bästa Ida hade redan gjort det <3

Sen vid 4 red vi i ridhuset till 5. Efter det skrittade vi ut. Shit vad mycket att prata om efter att ha varit borta från varandra i 10 dagar...

Vi fick dog spösnö rakt på oss under skrittturen så nu när jag kom hem duschade jag och har bytt om till mysgrejer. Har ätit och kollar på gamla videor från när vi va små.

Snart börjar familjen annorlunda. Ska göra lite kinesiska också sen men ja får se när det blir.

Hejdå

LINA FYLLER ÅR IDAG GRATTIS BBBYY


» Kisemise

Borde gå upp nu. Ska ta bussen och för att hinna måste jag gå upp nu. Men frasse kom och la sig med mig så nu vill jag verkligen inte gå upp..

Men men. Måste.

Slutar halv 2 idag. Ida är hemma nu!! Så hon ska också till stallet så vi träffas där❤

Ja sealeder


» Siri red

Idag gick vi upp vid 9 och åkte till stallet. Jag hade hoppträning på Heidi. Det gick väldigt bra, stannade inget och var ja väldigt fin!

Mina trogna vänner satt snällt på läktaren och kollade. ❤

Sen tog vi ut yamina och Siri fick rida först. Haha så otroligt roligt. Hon har bara ridit typ en gång när hon va pytteliten haha så sjukt kul. Men hon galopperade tom!! Sjukt bra ändå. Duktig sirre
Sen red Cornelia henne en stund och trava galoppera runt lite och Carmiin rider i klagshamn så hon red yub själv.
Sen sist red jag också lite. Fina älsklingenenen

Sen efter ett tag blev vi hämtade av Cornelias mamma, som körde oss till mig och Cornelia hämtade sina grejer sen åkte hon hem. Siri stannade lite längre för vi skulle göra klart vår engelska. Sen åkte hon senare runt halv 5 och jag gjorde lite kinesiska. Ska ha prov på tisdag. Men åh vill inte det är översvårt.

Sen ikväll kom Markus William o Siri en stund och fördelen med att va hemma är att man inte behöver cykla hem efterråt man kan bara gå upp dirr. Peace

Nu lyssnar jag på musik. Å roligt. Älskar musik. Mysigt

Har sällskap av sigiiiis internet funkar inte så ska läsa lite book'nn



» Axels birfdij

Idag eller "igår" eftersom kl är över 12. Öh wtf iallafall i lördags igår slash idag.
Vaknade 9 typ och sen uppvaktade vi axel som fyllde 17.

Han blev glad för mina presenter så man kände ju sig lyckad.

Sen åkte pappa Amelie o jag till Cooper, fixade allt på 10 min förutom och rida och sen åkte vi vidare till yub. Det tog lite längre tid men yolo.

Sen kom vi hem. Åt pannkakstårta och sen kom släkten. Va i vanåsparken med Ida och Hanna kusinernaa och Amelie. Pratade Dock med Megan under hela tiden vi var på lekplatsen och vaktade dom men vad skulle jag göra egentligen, klättra? Gunga?
Gick nog mer än 100 varv runt sandlådan fan sjukt helt sick dör.

Sen åkte alla och familii såg på lite gamla gamla videor från när axel va liiiiten sen åkte Amelie och jag till stallet igen. Skrittade ut och åkte sen hem igen.

På kvällen nu har vi varit ute och ätit på tusen & 2. Godt

Sen ikvällo har Cornelia och Siri varit här och nu ska vi sova. Hejdå mutafukas


» Stensängen <3

hihi fick upp den rubriken när jag skrev S. Saknar min stensäng på Öland. Åh jag hoppas verkligen vi blir klara med den andra lilla stugan som piiiben och farfar typ bygger precis bredvid stugan. Isåfall har jag så bra planer för sommaren så hoppas. Tack.
 
Idag åkte Carmmiiiiin och jag in till stan dirr efter skolan. Axel fyller år imorgon så var tvungen att köpa present till honom, och även till Lina som fyller år på måndag.
Det var regnigt. 
Alltså va vi inte där jättelänge, utan jag åt för åt nästan inget i skolan pga jag hade lunch 11, det var riktigt mat idag och inte brunch, och började 9 så hade ingen matlust. Sen handlade vi då och bussade hem vid halv 4.