» Jan. 31, 2013

Idaaaag
Vaknade AStrött. Och mådde liiiite illa av tröttheten. Men tig bussen till skolan ändå. Sen hade jag bara en blus men det va svinkallt i skolan och hade klart glömt eller inte ens tänkt på en till tröja. Sen började jag få ont i magen.. Efter det fick jag låna Markus tröja så blev iallafall varm, fast ändå inte. I slutet av dagen fick jag mest ont. Men kunde inte göra ngt åt det?

Sen hämtade mamma mig och körde till stallet. Red Heidi. Red med gramaner. Hon va duktig. Har bytt till 3 delat liite längre bett på henne nu och det funkar bättre.

Sen red jag Celtic efter för Alice ramlade av igår och hon var redan halvt skadad i sitt ben sen hon åkt skidor så jag red honom hans lilla pass.

Sen ikväll har jag och emma varit på träning. Jobbiiiigt,

Just nuuu har jag ätit lite kvällsmaud och ska duscha sen sova så jag kan va lite piggare imorgon.

Hejdå


» Måste bara sägaaaaa

Emma har fått / köpt, vet inte , en iphooonnneeeee!! Därför slipper jag skriva <3 till henne och kan istället bara klicka på emoji som Jag gör till alla andra förutom pappa för han är en n00b.

GRATTIS EMMA


» Jan. 30, 2013

När jag struntar i att skriva rubrik gör blogg.se en egen rubrik. Jätte fancy är den! Det står exakt vilket datum det är idag.

Har gjort färdig min teknik och den ska redovisas veckan innan sportlovet. Men ska göra stödord och sånt men själva texten är färdig.

Sen har jag duschat och nu ska jag sova. Precis som jag sa. Fast hann inte läsa.
S
K
I
T
Jaja.

Varje gång jag skriver Jaja, så tänker jag på "nåväl, vad är väl en bal på slottet?" Alla som har sett Askungen vet vad jag menar. Men jag menar inte det när jag skriver Jaja.

Jaja

Godnatt ;);););););):);););););
Den som hittade felet vinner inget❤❤❤❤


» Twiliiight <3

När vi va på Emporia gick Cornelia och jag in i bokaffären. Hittade många fina böcker t.ex frost feber och förevigt ! :( åh <3333 alla twilighto böckerna med <333 och en jättestor twilightbok. Som var typ som en sån scrapbook om det stavas så? Iallafall fanns där en lista på alla låtar som varit med i alla 5 filmerna! Så har gjort en liten lista nu på spotify med twilight låtar. Men den är inte helt färdig. Snart
 
Idag har jag haft hoppträning, och gjort en film nu från lite från förra träningen och resten från idag. Men den är inte färdig än. Kanske senare ikväll eller imorgon. 
 
Ska göra lite teknik med pappa nu, sen dusha, sen typ läsa sen sova. Känner öveeeeermyyycket för att springa imorognbitti men ska träna imorgonkväll så det känns onödigt fast ändå inte.. 
 
Hejdå
 

 


» piz


» Vad hatet gör kan ingen fatta

rubriiiiik - Ny bok som jag och Cornelia ska läsa i Svenskan. Hämtade ut den idag efter skolan så har satt mig i fåtöljen och tänkte skriva lite här och sen börja läsa den lite. 
 
Idag har jag varit i skolan, hade matteprov. Är nöjd med dom uppgifterna jag gjorde men hann inte med en. Så blev lite ledsen men samtidigt inte. 
Sen efter skolan cyklade jag Siri och Cornelia till blibliotektet i Limhamn, hämtade min bok och va där lite. Sen cyklade jag och Siri till Emporia och åt lite på Max. Sen kom Alexia och Cornelia. Luktar fortfarande karamell på mina händer, dränkte mina och Carmuts händer i karamell bodylotion typ. Åh, dom hade typ choklad och en massa olika "dofter". 
 
Sen cyklade sirre o jag heem. Gick på intervallflex med siri. JObbigt.
 
Hemma och har ätit. Allt möjligt. NU ska jag läsa hejdå fuckers. 
 

» Jan. 28, 2013

Är i stallet just nu. Amelie skrittar fram lille yub och jag ska ha lektion för henne så i väntan på att hon har skrittat fram färdigt skriver jag. Wi.

Idag har jag varit hemma efter slöjden som slutade 13:30. Har gjort 1 och en halv sida matte och varit med Amelie för det va bara vi hemma.

Igår hade jag träning för Marie vid 5. Det gick överbra! Allt jag kan säga om det.. Sen var det söndagskväll och alla förutom Amelie som sov såg på Taken. Asbra film faktiskt.

Nu har jag bra två min på mig att gå till ridhuset för dom har skrittat färdigt nu. Hejdå

(Ändrat lite i mitt rum på byrån)


» Jan. 27, 2013


» Jan. 27, 2013

Igår kunde jag ju inte skriva när jag åkte skidor och sen var jag så sinnes trött då jag somnade vid 9 i soffan.. Sen vid 12 väckte pappa mig och så gick jag rakt upp och sov vidare.

Men det var kul! Jag var bra för att inte ha åkt på så länge. Typ 2/3 år. Jag va liksom bättre än sist jag åkte.

Megan failade 2 gånger i ankarliften haha, och jag en gång när vi hoppat av en sittlift. Kom inte upp, haha nä men det va väldigt rolittt. Skrattade massor och Amelie fick också en ny vän. Malou, Megans lillasyster är lika gammal som Amelie så dom åkte med pappa och Megans föräldrar.

Vi fikade lite osv.

Nu idag har jag hopptränat på Heidi. Det gick bra. Kändes lite ostadig kanske men Roland tyckte det va jättebra. Hade ingen martingal idag för.

Nu ska jag äta lite, mami har gjort lite mauuud


» Vallåsen

Nu sitter jag i bilen med pappa och Amelie. Ska åka till vallåsen och "öva" på skidor innan vi ska resa på sportlovet. Lite Varför jag följer med är för att Megan och hennes familj ska dit så vi ska träffa dom där och iallafall jag och Megan ska åka tillsammans.




» Onsdag

Hade livräddning med klassen då. Dock var vi bara 4 tjejer från klassen så det fick snabbt och hade mycket plats. Jag va med Carmiiiiin. Haha men livräddningen var så mycket roligare än att simma längder!

Sen hade jag hoppträning med Heidi. Gick jättebra!! Var jättekallt... Men Roland säger typ att jag får henne mycket bättre i balans så fastän hon var rädd för ett hinder fick jag henne att hoppa första försöket. Söta heidi ❤

På kvällen var det MRU möte.

Torsdag vet jag inte riktigt vad jag gjorde? Red Heidi efter skolan iallafall. Hon är svårare men enklare nu men man får vara så försiktig i munnen. Nästa gång jag rider seriöst på henne ska jag ha snodd för att få lite hjälp.

Fredag var igår och satt kvar med Siri en timme efter vi slutat och gjorde klart vår engelska.
Sen efter skol red jag yamina. Hon var otrooligt fin igår med!! Blev riktigt glad älskar min häst så mycket ❤ dock råkade hon bita mig i axeln och direkt efter blev hon så rädd så hon hoppade in väggen och välte alla hinkar och vattenkannor. Hon hugger ofta men hon vågar aldrig bita tag. Testade härom dan att sträcka fram armen och pilla på henne så hon ville bitas men hon högg bara precis över min arm och tog tag ytterst lite i men jacka. Haha yuuub

Sen igårkväll cyklade jag Siri och Johan till Alexia och var där. Cyklade hem runt 22 för jag hade så ont i magen och skulle upp nu tidigt idag. Så Siri och Johan följde med. Kom ändå inte hem förrän 23 för vi stannade ett tag där vi skulle på olika håll.


» Gympi gympi

Väntar på att få träningen ska börja med emma. Så bloggilitor sålänge.

Dig har jag varit i skolan. Ja normalt. Sen på lunchrasten åkte jag och Cornelia hem till henne. Nudlar och Sims :D

Sen kom alla ettor från gymnasiet som gått på Svea innan dit så bl.a. Ida! Så träffade henne och hennes kompisar lite sen kom jag hem, var hemma typ kvart i 4. Gjorde verkligen inget särskilt ,kollade på lite töntiga tvprogram.

Nu är jag här med emma då och ska träna. Äntligen.. Nu när det är snö över hela jorden "kan jag inte springa". Kan nog men det är och känns svårt..

Jaja.

Hejdå


» .


» Äcklig andedräkt

Konstiga ord.. Ande-dräkt liksom? Vem kom på allt det här..

Igår var det måndag. Om ni inte visste.
Jag va i skolan, och på träslöjd och sen slutade jag halv 2.

Var hemma 2 och cyklade till stallet med Ida. Satt med i hennes box när hon mockade osv för mamma hade redan fixat till mig... Men Ida är ändå mycket snabbare än jag så det blev bra ändå, yamina skulle stanna i 10 minuter och filosofera vid hagarna och kolla på andra hästar nät hon själv inte var i hagen längre. Sen red vi mellan 4-5. Vi hade hela manegen för oss själva. Skönt det går alltid bättre då!

Okej.. Yamina gick sjuuuukt bra. Jag satt lugnt och i samma position. Hon tog inte upp huvudet många gånger förutom när man byter till en annan gångart. Annars gick hon fint och jag tror hon trampade under sig lite för när jag la till skänkeln om igen så travade hon på men behöll formen. Riktigt bra kändes det.

Sen ryktade jag henne ordentligt och klippte hennes man som har blivit jättelång! Så nu är den lite kortare. Men kommer nog få klippa till den lite idag med för ibland dagen efter kommer det fram lite mer man undertill för den är så tjock..

Nu ska jag snart upp och klä på miig osvosv men ska stanna här vid brasan liiiite till


» Datorn låter

En massa. Jätte störigt.

Kom på att jag borde skriva om idag också..

Åkte till stallet 12 med mamma. Red Heidi ute i snön eftersom alla ridhus var upptagna. Testade ett kortare bett på henne idag som är mitt. Ett stångbett. Hon har lite för långt bett har vi konstaterat så testade det här idag och hon gick faktiskt bättre. Red utan några extra tyglar,gramaner,tidemanstyglar, martingal osv utan bara tränset.

Hon reagerade faktiskt helt olika. HOn var mer kontaktbar om man säger så. Det var ju inte så att hon gick på tygeln och trampade under sig helt otroligt bara för att jag bytt bett men hon gav ändå efter lite mer och i slutet var hon jättefin! Så det kändes bra.

Sen gick jag in i stallet och gjorde iordning henne för att släppa ut henne i hagen. Mamma red iväg på Yamina en sväng och jag mockade och lite som mamma inte hunnit. Gick även in och var delaktig i MRU's del av skötarmötet.

((Skulle publicerats i söndags))


» Siiiiims

Gissa vad? Just nu installerar jag ett expansions paket på datorn till sims. Det kom för någon vecka sen men nu har jag tid att spela det!!

Har gjort klart min svenska och teknik kan jag inte göra hemma för måste vara medlem på en sida för att få fakta osvosv osvosv osvsv jaja.

Pappa och Axel kommer hem senare ikväll så någon av dom eller båda får hjälpa mig med min NO.

Därflr känns det liksom okej att spela sims för jag har inget jag MÅSTE göra och det jag MÅSTE göra har jag inte "hjälpmedel" till än.

Siiims here I come <33<33<3<3<33<3<333


» Rubrik 20/1-13

Nu har jag väldigt mycket att ta igen känner jag.. 
 
Men okej. I torsdags kommer jag knappt ihåg nu. Vi hade matteprov, som gick bra tror jag. Hyfsat iallafall. Inte det bästa jag gjort men det gick ändå bra. 
Sen red jag Heidi. Prioriterade henne före Yub i torsdags för skulle Marie-träna på fredagen. Heidi var fin. Hon blir mjukare ju längre jag rider, men hon är lite jobbigare i ett varv och ska se om hon är likadan idag. Men annars var hon finfin i galoppen med. Efter jag ridit Heidi red jag Yamina ytterst lite vilket kändes jättedåligt och taskigt mot henne men var tvungen för hade bråttom som det var. 
På kvällen åkte Emma & jag och tränade. Världens jobbigaste. Har fortfarande träningverk. 
 
Fredag hade jag träning för Marie. Hade ont i magen heelaa fredagen. Dock gick det upp och ner men vid träningen och i skolan hade jag riktigt ont. Marie red första delen av passet och Yamina gick jättefint med henne. Alla inruktioner hon ger till mig gör hon ju fast med direkten på Yamina så det blir ju mer effektfullt. Hon är riktigt bra verkligen. Sen fick jag rida i slutet. 
Siri fyllde år i fredags så på kvällen hade hon lite tjolahopsan hos sig. Jag cornelia alexia lina megan var där. Och 3 tjejer från slottis och johanna viktoria och selma. Vi åt lite coolt sen var vi där till typ kvart i 12 eller ngt. 
 
Lördag åkte jag till stallet runt halv 11 och mockade till Heidi och Yub. Sen skrittde jag och Ida ut på Heidi och Celtic barbacka med våra klönningar under ridkläderna. Vi stannade vid vårat ställe där vi alltid tar kort när vi väl tar riktiga kort så. jag var först och klädde av mig... Satt upp på heidi och ida tog bilder. Det var så sviiinniiiit kallt!!! På riktigt trodde jag att mina fötter och händer skulle ramla av! Dom var som stora stockar och nej fyfan! Ida började skratta för att jag fick blåa ben och det dröjde på tiden. Sen ida var mer tålmodig än jag. Hon red typ runt och sånt. jag klarade inte det.. Men fina bilder blev det. Och det var lite kul.
Efter det red vi tillbaka till stallet och tog av hedi sitt träns och gick rakt in i cafeterian, tog av alla strumpor och skor och värmde mig vid elementet.. en kvart senare typ cyklade vi hem till mig och mamma hade fixat varm choklad, grädde osv och mackor. Vid 4 cyklade vi tillbaka till stallet igen. Jag gjorde iordning yamina och sen red jag och mötte upp amelie och cooper och vi red ut. 
när jag var tillbaka i stallet fixade jag resten av grejerna och sen vid 6 cyklade ida och jag hem igen. 
Jag bytte om och lite sånt, amelie med sen körde pappa oss till ida för jag skulle va med ida och amelie med siri hennes låtsassyster. 
 
nu ska jag till stallet snart och rida heidi. skulle egentligen hoppträna idag igen men den blev inställd.. så ska rida vanligt idag. sealeder 
 
 

» Väntar...

Har nog aldrig varit såhär tidig..! Sitter kl 8 och är helt färdig och bara väntar... Dock ska jag ta bussen så antagligen har jag inte dragit ut på tiden jättemycket idag. Tar bussen fem över halv och den kommer säkert vara försenad men yolo.

Kommer iallafall fram till 9 tror jag..

Snön ligger kvar vilket gör mig jääätteglad. Älskar snön. Alla klagar på snön just nu och vill ha vår men en sak ska ni ha klart för er att även fast snön inte legat på marken nu hade det varit lika kallt, stenhårt i marken, och ingen sol. Det hade ju inte blivit vår bara sådär för att det inte snöar.. T t t


» Trött,torr,ful,kall

Beskrivning av mig idag.
Lät som en fin och söt människa.

Just nu gör jag svenskan som verkar gå rätt snabbt så skriver lite här sålänge. SO provet avklarat idag!! 4 frågor. Dock lite större frågor som man skulle resonera kring och dra paralleller och exempel osv. Så det tog ändå lite tid!
Vi fick skriva det på datorn idag bara så det var överskönt att slippa få skrivkramp i armen. Skrev faktiskt mycket mer finare och proffsigare på datorn än pappret. Så yes bra där.
Iaf kändes det bra på provet.

Imorgon är det matteprov ,ja!!.. Nej men är sådär inställd nu. Va typ "säker" för någon dag sen men ska kolla igenom lite när faris kommer hem sen.

Idag har vi då simmat också i skolan. 1 km, 40 längder. Under en halvtimme var väl målet tror jag. Jag klarade det precis på en halvtimme. Eller så inte på sekunden kanske men 29 ngt tror jag

Sen har jag hopptränat Heidi också. Det gick jättebra! Inget stopp hon skötte sig jetebra!! Pappa har filmat men med en annan slags kamera så får se om jag klipper ihop ngt när det kommer ut! :)
Hon har fått mer självförtroende, eller båda 2 för den delen. Självförtroende för varandra typ? Hon vågar hoppa lite mer nu än i början. Känns bra

Nej nu ska jag fortsätta med svenskan


» Tivi


» Himme

Myser lite i soffan har precis ätit och precis innan dess kommit hem från träningen med emma.
Den var faktiskt jobbig! Vilket var bra. Träffade sirre och megei som var på gymet innan vi skulle gå.

Ska väl upp och plugga lite:( haha leseeen:( men vill faktiskt inte. Ska bli så skönt imorgon kväll när det är över. Ska bli extra skönt på torsdag kväll då svenskan och matten är lver också. Sen väntar en härlig helggg😍


» Tigerlinne

Vill att det ska vara torsdag istället för onsdag imorgon. För vi har so prov imorgon och vill inte ha det. :( matteprov på torsdag men det är inte lika farligt som SOn:(

Har inte pluggat bra nu när jag kommit hem så ska faktiskt göra det nu. so:( Jaja

Vid 6 ska emma och jag och träinaa:)


» Snö i stugan

Nej utanför. Men det är ju askul!! Alla är typ deprimerade för att det kommer ny snö men det är ju så mycket bättre än när det är stenhårt och kallt bara.
Ja gud vad mysigt.

Gick och la mig så jag ammade runt 10/10 lver tio och har därför sovit länge idag! Gick upp kvart över sju och hjälpte axel med en sak och sen har jag ätit frukost med alla andra i familjen så jag slipper bli själv-tråkigt.

Nu sitter jag framför brasan igen men ska nog gå upp nu. Tråkigt nog. Pallar inte byta om det är så kallt. :(


» Idrottsgalan

Har kollat sen början på den nu. Ätit lite glasso med familjen. Men sov lite igår inatt och gick upp tidigt så tänkte sova snart. Ska bara duscha lite snabbt och städa rummet som går snabbt sen ska jag sova <3<3


» Bilds


» KLiar på ögat

Men har en av "mascarorna" och kliar jag i ögat då blir jag en panda och vem vill va en panda när man är en människa och inte ska vara en panda utan en människa men blir en panda ändå eller man blir inte en panda utan ser ut som en panda vilket inte är så kul. Så.
 
Har gjort färdigt NOn med lite help av pappa för det gick inte så bra.. Sen har jag sprungit till stallet med Ida och tagit in hästarn coh sprungit/ gått hem. Vi kunde inte prata närä vi sprang så på hemvägen gick vi snabbare bara. 
 
Imorse var vi och red. Innan skolan så gick upp typ 20 över 6 och red kvart över sju med ida och cellic, dom fick galppera idag! :D 
 
Sen var mami snäll och fixade grejerna. Jag slutade halv 2 efter träslöjden och det var skönt. Sen tog jag bussen hem med megan och alexia sen ja. Tänkte rätt länge. Satt i fönsret med musik och tänkte ett tag, sen pluggade jag lite hastigt och ja sen sprang vi. 
 
Just NU sitter jag framför brasan för ä r kall i mig.. men hejdå 
 
Satt inte IIIII fönstret för det är omöjligt ju, men i fåtölj pres´cis vid fönstret..............
 

» aj..?

Är rätt arg just nu. Skulle precis gå ut från stallet och springa hem så sparkar en häst i stallet mig på benet. Nu är det inte så jättefarligt längre men det gjorde ändå ont halva vägen hem. Åh dumma häst :(
 
Igår blev det väldigt ändrade planer men åkte till alexia iallafall och sen vid halv 1 typ pallade jag inte cykla hem så jag sov över där istället. Vid 11/12 bakade vi chokibollar och det var gott. Ett tag sen. Inte längre. 
 
Sen är jag tydligen konstig när jag sover. På öland sa alice att jag kliade mig på mitt lår samtidigt som jag suckade/andades högt. Andas högt brukar jag göra dock för min näsa e täppt. Och idag sa alecia att när hon vaknade andades jag ashögt och hon filmade det t.o.m aaah tokit.
 
Kom hem kvart över 11 typ och sprang till stallet lite senare. Släppte ut Yamina bytte täcke osv och sprang hem igen. Nu ska jag plugga och vid halv 3 ska jag till stallet igen. 

Sealeder algeders
 
 
 

blåa läppar
fortfarande lite blåa läppar

hårstrå i yubs öga
 

» Rubrik är svårt

Verkligen. Det svåraste att komma på i hela världen.

Måste skriva snabbt ska cykla om 3 minuter:0

Idag har jag varit i stallet i förmiddags och fixat yamina, red henne i 1 h sen giick jag av en runda med Ida i fina vädret.

När jag kom hem så pluggade jag och gjorde färdigt alla frågorna äntligen.

Vid 4 sprang jag till stallet, tog in hästarna och sprang hem igen.

Igår red jag ut med Ida och Celtic ju. In The dark. Sen cyklade vi hem till mig och va hos mig sen sov vi hos mig också.

Hejdå


» ee hej

Är hemma från skolan och tänkte säga att jag slutade 3 men kom på att det faktiskt är fredag och då slutar jag ju 2. Ame, tokit. 
Ska till stallet nu. Men har ingen ork att ta mig upp för trappan. Men borde inte heller sitta i köket för vill bara äta jätteplatta knäckebröd då :( haha gissa vad dom heter? flaaaatbröd. Så jävla kul.
 
eh skola idag. vill ni veta vad jag gjorde? :D skolarbete
 
Men tjejer
 
Ida kommer till stallet 4 så borde va där innan och fixa lite grejer så ska faktiskt gå upp nu och byta om. oooh
 
jag säger bara en sak, sealeder alegeders
 
det här är bilder sen i tisdags


» Oj hej

Märker ni att jag börjar bli dålig igen? Det måste ha med tiden att göra menmen..

Idag har jag varit i skolan, sen hem sen stallet. Red ut på Heidi med Ida och Celtic. I mörkret. Mysigt. Funny funny.
Sen kom vi tillbaka och cicci hade fixat allt till Heidi och mamma hade yamina idag så jag bara va tills Helena hämtade oss. I slutet blev vi pritty flummiga mest för min del men smittade av mig lite. Sånt låter så töntigt att skriva men måste ju för det är ju sånt som gör min dag och det som har ngn mening med att skrivs!

Nu ikväll skulle emma och jag ut och träna men man var tvungen att boka och det hade vi inte gjort. Så vi bestämde att vi springer imorgon bitti istället! Därför måste jag sova nu.

Godnatt


» Hoppträning

Mamma filmade lite men jag har ju inga bilder så allt är på datis.

Men det gick bra! Heidi sprang förbi ett 50 hinder precis i början men det va lite okontrollerat och lite trams men annars stannade hon inte en enda gång mer! Hon rev typ 2/3 ggr men det är lugnt tycker jag. Annars var hon suppaah så är glad!

Har rätt mycket i skolan redan önskade att jag hade helt mycket tid till att göra allt men har inte det och så här sent på kvällarna kommer jag ingen stans. Så ja

Godnatt eller nattgod som man säger i kina


» FYFAN VAD COOLT SAMTIDIGT GRÅTER JAG AV SORLOGHET

Har fört över alla mina bilder till maci och tagit bort alllaaa från mobilen:( det va många onödiga men alla har sin betydelse och aw vill kunna kolla på dom och sånt ju :( men var tvungen. Vill kunna ha plats i mobilen så fick göra så!

Men fett att kunna filma obegränsat och ta en massa bilden och sånt!:D


» SO

Har gjort några frågor nu på morgonen. Hade 30 frågor till idag.. Är på typ 18 men vi ska gå igenom dom tillsammans idag så fyller i då. Eller något. 
 
Idag gick jag upp sju för att gå med amelie ner så åt vi frukost och sen gick vi upp vid halv 8, amelie bytte om och jag halvsov i hennes säng.. Sen åkte hon vid 8 och jag bytte om osv och fick inte jättemycket tid till att plugga som jag kanske tänkt men ändå. 
 
Igår var jag i skolan. Första dagen! Det känns inte så..? Men det var det iaf. Vi hade dock vanlig skoldag och så. 
ÅH idag slutar jag 2!!! :D vi gör det på onsdagar nu tydligen. 
 
Sen efter skolan cyklade jag hem och sen åkte vi till stallet. Red Yamina och sen vid kvart över 5 åkte vi hem igen och jag bytte om till träningskläder sen cyklade jag och mötte upp Emma och vi cyklade till f&s och skulle egentligen gå på ett sånt pass men det blev en massa strul där men vi fick vårt medlemskort iaf och sen sprang vi en runda runt där och sen cyklade vi hem.
 
seeeeen åt jag efter det dushade jag sen cyklade jag till emma igen och vi gjorde fruktsallad eghehe och så pluggade vi. Igår var vi faktiskt duktiga. Vid halv 10 var jag hemma igen och gick och la mig typ då. Fast somnade halv 12 ändå, hur lyckas jag? :(
 
Nu är jag lite sen så ska cykla och till mötesplatsen nu men det tar fakttiskt inte mer än 1 min för mig. Kanske 2. nä
 
mitt hår va typ jättefint automatiskt idag waw

» LÄS

Och det ser ut som om jag har en stor fet rosa hand men har faktiskt vantar. Ni var tvugna att veta


» Maj ajs arr tajörd and am ganna slip wrajt tomorrow


» Rubbe

Emma har åkt hem för en stund sen. Vi skulle pluggat men det blev inte så mycket av det.. Men har lagt upp ett schema nu iallafall så det känns lite bättre.

Har verkligen gjort mycket i Amelies rum idag! Har fortfarande kvar men ska gå upp och fortsätta lite för vill få det färdigt..!! Sen ska jag sova.

Skolstart imorgon..

(Kristen och hennes brotter)


» trött

Gick upp kvart i 7 idag.. Men det var faktiskt lite bra för annars skulle jag inte somna förrän halv 1 / 1 även fast jag la mig tidigare idag eftersom att jag vänt lite på dygnet. Så ja, förhoppningsvis kan jag somna ikväll. 
 
Iallafall. Värmde sconesen lite och foliade in dom sen cyklade jag till stallet och va där 10 över 7 ungefär. 
 
Mötte upp Ida och gick in i cafeterian och åt frukost. Hon hade med sig pålägg och dricka. Så mysigt. Sen när vi va färdiga hade hästarna också ätit upp sitt hö och då red vi ut en runda. Det var jättefint, hela "processen" när solen ska gå upp och det fick vi ju se så det va vädligt fint faktiskt. 
 
Sen kom vi tillbaka och ida var tvungen att åka till skolan. Jag fixade grejerna till hästarna och vid halv 11 var jag hemma. Sjukt.. 
 
Sen har jag städat amelies rum, men är fortfaradne inte färdig! herregud hon har verkligen riktigt stökigt... 
 
Skulle ha pluggat nu i en timme men har underhållit mig själv med mobilen och datorn istället så måste sätta fart nu. Har en halvtimme kvar knappt sen ska jag springa till stallet och ta in hästarna och fixa lunchhöet sen springa hem igen. Åh måste plugga SO så tråkigt :(
 

» Skåns

Har gjort lite scones nu till imorgon bitti och när dom är färdiga ska jag gå upp och städa mitt rum som jag lämnade ostädat innan Öland, packa upp resväskan bädda sängen osv. Sen ska jag sova och upp tidigt imorgon.

Idag har inte hänt så mycket. Har ju åkt från Öland hela dagen sen nu ikväll ha jag träffat Ida och varit ute och gått i 2.5 h typ.. 2 timmar kanske det va vet inte exakt.

Igår var vi rätt länge hos mormor och morfar för morfar har köpt en dator och en iPad av oss så pappa fick hjälpa honom med det ett tag.. Men sen kom vi hem och då kom Alice och hennes familj och Lotta (mammas kompis) och hennes familj.

Men nu är mina skåns färria såå hejdå


» Igår


» Hos mormi o morfi

Har ätit kroppkakor. Ewe det låter rätt äckligt men det är faktiskt gott. Det är typ potatis runt köttfärs va hjälp men öh. Googla det.

Innan idag har jag Amelie Alice och piben varit på/i badhuset ! :D så är riktigt trött nu:( det är ngt som gör en trött efter badhus.. Är faktiskt väldigt trött när jag väl tänker efter.

Igår hade vi gäster och Alice kom också vid 6 typ. Sen sov hon över och vi spelade buzz. Fick dampi.

Men okej får gå ut lite och va sosse. Eeee nej social tänkte jag skriva.

Herre


» Café

I Borgholm med pappa och Amelie nu. Pappa har varit på ngra ärenden men nu sitter vi på conditoriet och fikar.


» Chilling wit nesi


» Städa

Egentligen ska vi städa men Amelie och jag har smugit in till Nellie som är tvungen att ligga och sova i mamma och pappas rum. Muchobäter

Igår kom jag inte så jättelångt med pluggandet faktiskt.. Utan efter jag hade försökt gick Amelie och jag ut med Nellie i typ 40 min. Myssepysse

Sen kom mor&far hem med lite ägg. Och då gjorde jag pannekakkor till mig och Amelie. En blev till mamma bara för att den var 2 cm tjock typ och ingen av oss ville ha den.

Vi åkte till Borgholm senare och handlade lite sen åt vi ute.

Sen kom vi hem och chillade.. Och vid 10 typ så åt vi lite mickilicki briost och salamiiih och vindruvor. Och en äcklig juice gjord av granatäpple och inget socker. Hade dock inte noterat det när jag bad om att få köpa den ... Den var SÅHÄR äcklig. Äckligare. Smaken i halsen äej fyfan. Har videor som jag kanske lägger upp? Här får ni en bild iaf när jag fick spykänsla av den !!^^^^^^


» seriosinlägg

Vaknade 20 minuter tidigare idag än igår. aplas.
 
Har faktiskt inte gjort mycket idag och klockan är 12.. Mamma har åkt till en kompis och ska ut och gå med henne och pappa är och fixar bilen hos farfar. Amelie Nellie och jag är hemma. Och jag ska börja plugga. JAg har faktiskt lite motivation till det! Antagligen bara för att jag tror att det är ett tag till provet och isåfall är jag så bra ut i tid att jag kan göra annat när skolan väl börjar igen eller när jag kommer hem på söndag.. 
 
Så ska inte kolla i schemat när provet väl är innan jag har pluggat en stund. 
 
Senare ska vi till borgholm och innan dess kanske amelie och jag går med nellie eller springer jag eller något. Vi får se sealederalegeders
 
 detta är till min grovt elaka vän Lovisa Hansson, hemsök henne. handeledsfobin är faktiskt seriös 

» Handledsfobi

Det är något jag haft ett tag.. Väldigt länge har jag tyckt att handleder, undersidan, var äcklig. Men nu har det spårat. Kan knappt kolla på mina handleder. Faktum är att jag inte har gjort det för jag vet att jag typ kommer spy. När jag ska sova, sitter i bilen, tänker osv så böjer jag ihop handlederna alltså typ viker handen för att inte blotta handleden för det är för obehagligt. 
 
När vi var i USA höll axel på att trycka på Amelies handleder. OCh när jag tänker på det nu svimmar jag nästan, och jag fick svimkänsla när jag såg det också. Det är så fruktansvärt obehagligt vet inte varför jag tycker det men det är bara så.
 
Igårkväll skulle jag äta popcorn och så tog jag upp i handen men fick äta med handleden nedåt vilket var rätt svårt- för jag klarade inte av att se den, åh fy jag får tyå klökningar :(
 
saknar min pani :(
 

» Mintchoklad

Fyfan vad gott! Har gjort mintvarmchoklad!! Det är nog verkligen inte alla som gillar den men jag gör. Det är en typiskt mig "dryck" typ. Öh vad fult det lät sori

Vi gick långt med Nellie och hon tyckte det var vääldigt härligt! Det är så gulligt när hon springer fram och sen stannar för att se om vi är med. Sen när vi kom hem fick hon badas för att hon var smotsig. Nu ligger hon med en filt och sover hon blev kall..

Måste byta lite kläder. Ska till farmor och farfar på middag


» Vet inte

Tror jag skrev innan men det verkar ha försvunnit.. Har iallafall sovit gott och sovit länge inatt! Kan jag meddela. Typ 10 timmar i en skön säng för axel är inte här än så sover i hans så länge. Vi ska köpa nya sängar till sommaren för min och Amelies är stenhårda..

Vid 11 ungefär gick jag upp och sprang en runda med pappa. Det var blött och geggigt på några ställen och sista biten hade det läckt in i mina skor så blev jättearg på pappa.

Imorgon ska jag springa en mindreee runda för det var alldeles för jobbigt.

Nu har jag duschat och klätt på mig och ska gå ut med Nellie och mami, hdjdå


» Stensängen <3

Är i stugan nu. Och nej, det har inte tagit typ 80 timmar att köra men vi körde direkt till Alice och så åt vi där. 
Efter food såg Alice jag o Amelie nästan hela I taket lyser stjärnorna. men sen var vi tvugna att åka hem. Och jag pausade för filmen blev för pinsam. 
 
Något jag verkligen HATAR, är filmer som blir pinsamma, eller svåra situationer. När man vet att något jobbigt kommer hända eller något pucko strular till det eller som nu när hon blir värre än Ullis. Hatar det.
 
Så tänker verkligen inte se klart den själv får vänta på Alice. 
 
Asså jag har typ haft 2 stenar eller ngt i min byxa hela dagen! Det gör fan ont måste ta av byxorna. 
Så nu är dom av, men det blev lite väl kallt så måste sätta på mig mjukabyxornaa aaa aaa aaa 
Så, done. 
 

» Ölllannndd

Sitter i bilen Påväg till Öland med mami Papi och amili, har några timmar framför mig..

Idag har jag hunnit vara i stallet.. Gick upp typ kvart i 9 och åkte till stallet 9. Mockade och bytte vatten och gick ut och Gick en runda med yubo. Ida ska passa henne nu men hon jobbar idag, och hon ska ha både Celtic och yamina, och hon har inte sovit inatt så tyckte lite synd om henne så snäll som jag är fixade jag lite och sa hejdå till henne sen var allt nästan färdigpackat. Så nu är vi Påväg.

Igår var kul! Vi va hos kompisar i Höllviken då där 2 familjer till kom. Trevlans. Vi körde ngn lek mellan varje lek och efter 12 när vi kom tillbaka från stranden skulle man redovisa sitt lags olika saker man gjort. Ja bra förklaring. Men pallar inte jejeejeh


» FETTTT