» Bilder

Säger bara att vi spenderade två nätter på Cosmopolitan, solade va ute och gick runt i Las Vegas. Gick in på Caesars Palace där dom spelar in delar av Hangover tex. Osv. Igår efter utcheckning Körde vi tillbaka till Californien, Los Angeles. Vi var inne på en mall Igårkväll nån timme och sovit på ett hotell bredvid. Spelade kort igen på kvällen säkert 10 rundor, har det så jäkla kul. Skrattar så sjukt mycket och det är typ det bästa jag vet att få kramp pga skratt. 


Köpte dessa igår pga av att det är billigare här och har velat ha dom men inte velat lägga pengar på dom då jag köpte adidas. Men dessa betalade murse o farre. Kommer inte hitta mina platå adidas så köper låga istället. O så köpte jag jättefina trosor på pink<33 verkligen jättefina åh




» Las Vegas

Åh är trött. Klockan är 8 här och 4 på morgonen hos er.. Så lite sega är mina ögon. Idag efter frulle på Dennys körde vi till Las Vegas, så skumt- körde genom nästan bara öken liksom, sen helt plötsligt kommer man in i Las Vegas. Som någon nertryckt, färgglad stad omringat av stora berg och öken. 
Men här är fint!


Vi kom fram, hittade ett hotel som heter Cosmopolitan och lyckades få ett stor jävla husrum på 59:e våningen. Pappa kötar. Så det är faktiskt redigt nice. Poolområdet är också sick. Ska fota imorgon. Dåliga är att dom stänger poolen 18:00:// 


Vi var o åt middag på något ställe bland färgglada reklamskyltar i centrum med dålig country/cowboy/hiphop musik? Men det var gott, även fast vi var trötta. 
Det är liksom mysigt fastän det är så stort. 

Amelie och jag har badat i badkar för att underhålla oss till vi får sova :( längtar </3




» Californiaaa

Jag vet det va fan längesen? Efter en väldigt bra helg satt jag o family på ett plan i 12 timmar för att landa i Los Angels yoloo. 


Vi kom alltså fram Igårkväll och ja det är konstiga tider men klockan här nu är halv 9 ovh hos er typ 8 timmar fram. 
Igårkväll gick allt snabbt nör vi kom fram, inga köer eller problem. Redigt nice. Sen letade vi upp Taco Bell och åt obligatoriska och efterlängtade ankomstmauden. 


Nu sitter vi på Dennys och äter frukost,  eller har ätit. Ska tillbaka till hotellet o packa ihop sen köra till Las Vegas, typ 4 timmar till sittandes. Men skillnaden är att denna bilresan dit är ju fet, det är ju inte flygresan förrän man ser annat än moln. Min rumpa och rygg var typ knäckt efter flyget pga alla osköna sovställningar jag får försöka mig på:/ 




» Aw så bra video top noch


» K-flingor

Kom hem från skolan för en stund sen och äter K-flingor med mjölk. Tvekade på om jag skulle ta det för jag vet att jag typ inte ens kan sluta?? K-flingor är nog en av dom bästa sakerna i mitt liv. 
 
Idag ska jag fortsätta plugga en del nu, så jag försöker bli klar med det mesta och förberedningar osv så jag inte behöver internet utan bara plugga in och läsa på i USA. Sen är det fett skönt mentalt att vara klar med saker, då behöver jag inte göra lika mycket imorgon, övernice på en fredag ju. Sen lördag jobbar jag hela dagen och ska antagligen till cph på kvällen så då hinner jag inte. Ja juste imorgon ska jag packa..
Ikväll ska jag springa om det inte regnar och sen vet jag inte. 
 
 

» Dåliga nyheter

Diva gick inte igenom besiktningen igår. Hon visade hälta på h. fram tre steg ungefär. Inget vid longering osv. Sjukt jäkla tråkigt, jag är fortfarande ledsen. Vi var liksom nästan där? Hade det inte varit för denna lilla grej skulle vi ha skrivit kontrakt på henne igår? Fattar ni? Nej jag vet inte. Hon är bara så jäkla bra, just nu finns det ingen annan jag ens vill provrida, skitsamma om någon är lika fin och rida men Divas personlighet och utseende är så fint och lovely och allt jag vet inte vi hade bara funkat. Vi åker ju bort på söndag men nu ska hon vila lite till och sen ridas lite om dom hittar någon som kan det, sen ska vi ta henne till Svedala kliniken istället, där vi känner veterinären. Hon har ju liksom vilat 4 månader och sen kmr jag och provrider hoppar 1.10, som cicci sa det hade du aldrig gjort med din egna o jag bara nej verkligen inte, men va ju tvungen för att provrida henne. Eller stukade hon sig i hagen igår morse ingen vet, men hon gick igenom besiktningen i juni o sen dess har hon vilat så ja.
Okej nu vet ni och det är inget kul att prata om 
 
Kolla bebisen :(( asså jag vill inteeee
 
 

» Inget speciellt

Idag har faktiskt varit en ganska tråkig dag? Inte uppenbart tråkig så jag varit nere utan mest bara, det har inte riktigt hänt ngt wow. Har kissat mycket. Varit i skolan, ridit Sodea och gjort lite engelska. Tror resten av min kväll spenderas åt lite mer skola och sen återstår frågan ph eller lägga mig. Det blir lite spänning av denna wow dag :D

yeey vi kör lite frågor
 Är du långsint: Alltså att jag inte vill glömma förflutet? Beror ju helt på vad det handlar om, men oftast inte tror jag. 

 Favoritgrupp/artist: Drake, Panda, t.A.t.U, the stone roses

 Vilken är din bästa egenskap: Gillar att skratta och prata och vara glad (för det mesta). Kornelia var tydlig häromkvällen med att inte sätta någon stämpel på mig själv, inte beskriva hur jag är riktigt, för jag är bara jag och därifrån får man tolka mig. Ungefär

 Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Uppfinna en neutraliserande vätska och en hårfärg som går ner i rötterna så man får samma utväxt som färgningen. 

 Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Neeeeej aldrig i hela mitt jävla liv, skulle betala 20 000 för den istället. <3<3<3<3

 Vad gör du i sommar: Meh hallå de va ju precis sommar. Dock det jag ser fram emot nästa sommar och saknar denna är Ölandsglass och människorna. Fan saknar 
 
Dina favoritnummer: 3 och 7 ibland 5
 

 

  

» divi divi

Okej så lite sammanfattning. I lördags åt vi på causal och det var min första gång. Fett jäkla god hamburgare+pommes. Asså kolla, man skriver ju pommes, och skriver. Men jag säger pomfritt, stavat direkt efter hur jag uttalar det. Ja sjukt jobbigt. Kommer nog skriva pomfritt faktiskt. 
Sen bara hängde vi runt i stan, tog bussen hem rätt tidigt sen kom Tea igen och så satt vi på gatan och snackade ett tag.
 
Morgonen efter jobbade jag till 12. Hem i totalt ösregn. Vad händer här egentligen, typ tre översvämningstillfällen på några månader? 
 

 
Vid 2 körde mamma, Amelie o jag o hämtade upp Lovisa och Helena och körde ut till Diva. 
Det var andra gången vi var där. Alltså mer seriöst. Och det gick mycket bättre denna gången. Lovisa fick även rida henne och trots hennes få muskler och magra kropp är hon så fin och snäll och har så mycket kapacitet, hjärta och positiv inställning till det mesta verkar det som. Man blir faktiskt chockad av att se henne "naken" och sedan in action. 
 
Vi har väl bestämt oss. Och Diva känns rätt. Även kräsna Helena o Lovisa tyckte om henne. Jag gillar Divas ögon också. Hon är ingen kall häst utan hon är någon jag kommer älska framöver, en personlig och snäll jäkla wow. Vi kommer ha det bra. Och jag ser fram emot allt. Jag har velat detta så jävla länge nu, så att hitta den rätta och faktiskt hitta en vi ska ha fick mig att gråta när vi kom hem. Jag är så jäkla glad, lycklig, taggad. På onsdag ska vi besiktiga henne och går hon igenom den ska vi skriva på kontrakt och sen är hon vår. (HÖR NI FUCKING VÅR HERREGUD). Dock åker vi till USA på söndag så hon kommer till oss när vi är hemma igen. Längtar redan hem även fast jag är så taggad på att komma tillbaka till staterna. 
 
Divis <3
 
                 

» Hoppas mina skor är torra

Sov hos Siri inatt och efter att ha somnat sent vaknade jag halv 11, S ett tag senare. Vi cyklade till Malmborgs, köpte frallor och billigare variant av nutella, hem, gjorde te och dukade fint och såg vidare på filmen vi började se sent inatt. 
 
Har varit hemma sen två och har plockat undan kläder, suttit i min säng, skrivit dagbok, lyssnat på musik, antecknat, varit irriterad och lite annat. Nu ska jag iallafall ut och springa 6,9 km, hyfsat rolig runda som jag är taggad på att springa. Får se hur det går med tanke på dagsskiktet. 
 
Efter tänkte jag göra lite matte. Matte lugnar mig lite faktiskt, jag gillar matte, speciellt hemma. Ikväll är planerna att äta på Casual Street food med Siri, Irma och Tea sen får vi se. Ska jobba imorgon bitti och har redan huvudvärk. 
 
Ska provrida Diva imorgon igen, och sen en svart på måndag. Lovisa och Helena ska med oss till Diva imorgon, alltid bra sällskap, speciellt när det gäller hästar. 
 
Okej heja mig nu ska jag ge mig ut i vildmarken
 
 

» Jelly Belly

Asså Siri & Cornelia är i Sthlm och ser The 1975 ikväll, även fast jag inte lyssnar på dom särskilt mycket alls, har bara 4/5 av deras låtar och tycker sångaren är snygg hade det ändå varit fett att se dom. Inser jag nu när dom är där. Eller ja, är mest glad för C's skull för hon älskar dom så mkt och kul för dom mina girls <3 
 
Ikväll har jag legat i mamma och pappas säng med Jullan som kom med godis. Sen har jag ställt några syslöjds-frågor till mamma, pappa och farmor. Så långt borta att när farmor var liten fanns inte högstadie utan hon gick på flickskola och där hade tjejer syslöjd och killar hade träslöjd, för kvinnor skulle sy i hemmet och killar skulle vara snickare och bygga med sina muskler. Öh..:/
 
 

» Lova mig att tala i bilder och aldrig i ord

Holaa
 
Idag är mitt hår gigantiskt och frasigt för att det har regnat på det. Hatar. Jag vet blev lite mkt pose här men whatever 
 
Känns alltid bra att göra klart något ordentligt på en lektion, vilket jag lyckades med idag. Slutade 2, så jag är glad. Lyssnar på Bob Hund och dricker lime & svartvinbärs juice och kaffe. Nellie ligger o sover och jag fick ta en jättegullig bild. 
 
Ska cykla till stallet med Amelie för att ta in hästar och sen ska jag träffa Juliaaa. 
 
1. Gillar du snö: Jaaa typ bästa
2. Favoritglass: Choklad och sen är det lite olika, persika/kokos/passionsfrukt
3. Vad la du dina sista pengar på: Jag vet inte!!! Juste energidricka<3 
 
 

» Such a weak heart

Idag har jag varit trött. Ja jag vet det är jag ofta:) Men imorse gick jag upp 20 över 7 så jag kan sitta själv i soffan, så bara somnade jag nästan om? I soffan? När jag hade gått upp? Och va vaken? :/

Hade kinesiska prov som gick bra tror jag. Sen har skoldagen varit seg tycker jag. Och ikvöll har jag ju fått ont i huvudet. 

Hoppade iallafall Heidi på den hopplektioner för Louise vid 5 för att det var ledigt idag med. Det gick skitbra faktiskt. En sån träning som man bara yes idag är det vi. Hon var liksomväldigt framme och vi kunde lita på varandra, ta ett språng närmre eller ännu bättre rida på och hoppa av en bit ifrån flr att jag kände nu ökar vi, det går och klart det går. Det var ju inte högt men det var ändå skönt att det gick så bra. ❤️

Ikväll har jag sprungit i andra skor för mina vanliga va blöta :/ är extra trött nu så godnatt peple




» Så tråkig och grå

Idag är jag trött och seg och har fått ont i huvudet och är jättearg på Amelie som äter sina äckliga jävla wasabi nötter.
 
Ska göra klart lite Svenska här hemma innan jag tar mig till min Yubi. Tror jag springer dit och fixar sen går en runda med henne eller över till MR och longera. Får se.
 
Förövrigt hm inget intressant. Kinesiska prov imorgon och andra projekt som startat. Har fortfarande inte städat mitt rum??? Ska jag va ärlig kommer jag inte göra det ikväll heller. Kommer väl inte ha tid. 
 
Får typ ångest så tråkigt inlägg!!! Titta t.o.m min klädsel idag var ju sjukt tråkig ah vafan ödet

Hur gammal är du? 

15 år, 6 månader och 23 dagar omg wtf wow för 23 dgr sen var jag exakt 15 och ett halvt!

När vaknade du idag? 
07:22  

Vad åt du till frukost? 
Te och en rostad macka med skivat ägg pooo, så jäkla tråkig fråga kom med något bättre
 
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 
Om ni inte redan vet är det dags att lära er, jag har seriös fobi för handleder och fråga inte varför för jag kan inte svara på det, och fråga inte vad som är äckligt för allt med undersidan är det, och visa förfan inte dom för mig kommer ändå blunda.

Jag gillar inte bacon eller mean girls 

Skapar "band", känslor till saker, asså typ saker som inte lever eller har känslor överhuvudtaget ja jag vet inte lite sorgligt :/

 




» Förhårdningar på händerna <3

Igår lite kortfattat jobbade jag 7-12, duschade och gjorde inte så mycket fram till 3 då mamma, Amelie och jag åkte till Stall Aspehus för att provrida två hästar. Sist vi provred sjönk mitt självfötroende rätt mycket och ville inte hoppa vidare. Igår höjdes det tillbaka till normal och det kändes sjukt bra. Båda hästarna var väldigt duktiga, den ena var 5 år och den andra 6. Lite olika typer, ett sto och en valack. Valacken var mer lugn men hade ändå kraft och hoppade ordentligt. Stoet var lite mer stissig men ändå härlig.. Ah kan kanske klippa ihop videor men har inte riktigt tid med det ikväll. Ser ph :) Nä men ja, däremot var dom inte så utbildade i dressyr, alltså skänkelvikning, öppna/sluta, galoppbyten osv osv. Men dom var fina..
 
På kvällen hängde jag hos Cornelia en stund innan vi drog till Malte där vi var några stycken, ja de va nice<3 När jag kom hem på natten skulle jag vara tyst och försiktig o råkar gå rakt in i deras sovrumsdörr med huvudet med sån kraft att det slungas tillbaka vafan :/ 
Idag har jag jobbat 7-12 och 15-18 så har ömma fötter och små förhårdnader på händerna efter mockningen. Nu är jag trött, fått byta Beats igen då dom går sönder hela tiden. Ny färg, spänning i vardagen :D Är verkligen trött. Jätte. Ska nog bara gå upp och slockna, godnatt <3
 
 

» Fan min halsduk

Bilder från igår när jag o Cornelia hade det bra på limhamns torg tbt 



Sitter och väntar på bussen. Ska in till stan och träffa ölänningarna , alice :)) sen möta upp Irma Siri willi o Henry men hade så stressigt att jag glömde halsduken o nu sitter jag o har väntat i tio minuter jättekall. Hoppas inte min cykel blir snodd. 

Bra nyheter!! Appen funkar nästan igen, skriver där nu :DDD



» Lyyyf

På syslöjden har vi hållt på med gerillaslöjd som går ut på att pynta samhället typ-kortfattat, sök upp det. Så jag och tre andra gjorde pärlplattor med blommor med olika utseende där alla hade en pratbubbla där det stod " You Look Great". Dessa satte vi upp utanför biblioteket i Limhamn, på deras skyltönster. Lite att folk som går förbi brukar ofta spegla sig, och då ska våra små blommor säga att dom ser bra ut, vem det än är. Vi alla är olika och fina på våra sätt.
 
 
 
 
Sen hade vi klassråd och gick hela rundan i Limhamn för att kolla på vad de andra grupperna i nian satt upp. Så slutade halv 2, dröjde mig kvar med Siri i utanför malmborgs och råkade möta Malte som jag inte träffat på typ veckor??? Saknar honom väldigt mycket insåg jag för nån dag sen, typ chock att ses igen. Men glad chock<3
 
Nu blir jag hämtad av Lyffelisen och så ska vi rida ut, happy days yolo
 
 

» Elektricitet

Känns som att anledningen till att jag har ont i huvudet är pågrund av alla datorer och mobiler och all strålning jag får varje dag.. Äcklig tanke:/
 
Var ute och sprang nyss innan maten, asså fick typ ont i vaderna haha och i huvudet, rip:/ Sen brann min högra stortå upp också, asså det började sticka och bubbla i den så tillslut när jag nästan var hemma, typ 20 m från huset fick jag ta av skon. Rip igen. 
 
Ska dra till Cornelia nu och lugna min huvudvärk med lite knark. Nej skoja vafan, vi ska dricka oboy med marsmallows tror jag<3<3<3 Vet inte det blir en liten surprise, sealeder
 
 

» Förvirrande

Somnade efter helt seriöst 3 minuter igårkväll och vaknade upp med hörlurarna i fortfarande och en oladdad mobil. Då vid 7 glömde jag att vi började 10, sen kom jag på det igen<3 Lovely. Fick sova till kvart över 8. 
 
Har suttit i soffan sen dess, druckit teet som blivit någon jäkla vana på morgonen? Går upp tidigt, tar på min (eller min o min, har snott den av Axel) hoodie och sätter på tevattnet, skalar ett kokt ägg, förbereder kopp, påse och honung, rostar mackan om det behövs, skivar ägget på mackan och tar med mig allt in i vardagsrummet. 
 
Hur jag tror att min dag kommer se ut:
  • Gå i skolan, göra bokuppgift
  • Städa mitt rum
  • Springa
  • Äta middag med famlijen + farmor o farfar
  • Dra till Cornelia och fira hennes födelsedag bara vi 2 då jag vill ge presenterna in personal
  • Beroende på hur trött och sent det blir, se 2 avsnitt ph eller bara somna
Sealederrrr
 
 
 
 

» Bocka av!

Att blir klar med uppgifter, läxor, inlämningar eller prov och efterråt få klicka ner sidan, anteckningarna och bocka av i skrivhäftet att det är överstökat är bland det bästa jag vet. Känslan av att vara klar. Underbart. Hade ju matteprov idag som jag trodde skulle gå mycket sämre. Låg och lyssnade på Drake igårkväll och försökte acceptera att om det går skitdåligt nu kan jag göra bättre nästa gång. Men det gick tvärtom väldigt bra, löste allt och det kändes rätt.
 
Körde moppen idag, länge sen. Den är fortfarande inte helt "lagad". Pappa har beställt hem några delar som ska skruvas hit och dit så just nu är den jätteseg och gick i 30 km/h hela vägen... Kände mig maktlös. Dock slipper man kämpa i motvind men ändå. Det var tragiskt hur seg den var. Men delarna kommer förmodligen imorgon så den är väl färdig snart.
 
Idag skulle vi gjort som förra onsdagen, Hannah rider fram och hoppar lite sen byter vi och jag får hoppa lite. Själva då. Men sen fanns en ledig plats i Louise hoppgrupp vid 5 så hoppade in där istället idag. 
 
Ikväll har Lyfn varit här (<3) och när hon drog har jag förberett lite för bokuppgiften imorgon. Känner dock bara hur trött jag är, mina ögon ni vet. Dom bara kisar och svider. Ska därför borsta tänderna och börja lägga mig, lyssna på Drake och krama mitt täcke och Aoo&S i mörkret. 
 
 

» 2day

Har gympa som första lektion varje måndag. Lika roligt varje gång, much love<3<3<3 Nä
 
Efter skolan åkte mamma och jag och provred en häst i Flyinge. Den var rätt tung, och svår o lära känna tror jag. Diva hade så mycket mer glädje för hoppning och den här klickade jag inte alls med. Nu vill jag inte skriva mer här men inte vår typ.
 
Ikväll har jag pluggat lite, har miljödebatt imorgon, matteprov onsdag, bokuppgift på tors och en låt som ska vara klar på onsdag. Kan verkligen inte hitta på en jäkla text till låten. Eller mening, vad som, men det ska handla om val, alltså politik-val. Wtf egentligen
 
Ska göra några mattetal och se ph, dricka te och läsa. Inte lika länge som igår dock. Godnatt<3
 
Så fin trappa på hotellet
 

» Ma Trip

Hade ju lite dåligt med internetåtkomst i London så ursäkta mig tack. 
 
Lördag:
Pappa skulle flyga hem till Sverige och sedan var han tillbaka till lunch. Mamma, Amelie och jag tog croissant och kaffe till frukost på ett café över gatan som vi ätit på innan i London. Misstaget som vi inte gjorde denna gången var att beställa riktig frukost + croissant, alldeles för mättande.
 
Vi gick runt på stan hela dagen. Började på PriMark fast ska jag vara helt ärlig ogillar jag det. Det är så sjukt mycket folk där inne och man hittar ingenting. Inget som är värt mina pengar iallafall. Så gick till Urban så länge och hittade en kjol (den rutiga här nere), en flanellskjorta (också bild på här) och en röd t-shirt med vita kanter (också på bilden med kjolen). Det som är så synd med American Apparel är att har man plötsligt former eller röv så blir kjolarna hur korta som helst. Deras kläder, asså m m m<3 Tenniskjolarna är det finaste jag haft på mig. Men tyvärr blir dom för korta, täcker precis. Fett obekvämt ju. 
Köpte tre toffsar och en halsduk också.
 
 
 
Letade efter mina älskade adidas skor men det är bara till att inse, jag kommer aldrig hitta dom i platå. Kommer dock köpa dom som låga istället för dom är så värda det. Just nu kan liksom inget slå dom? Provade jättefina skor men inget slår dom. Är nykär och trogen mot mina älskade<3
 
 
Vid 3 tiden mötte vi Ida!!<3 Fikade med scones och te på Fortnum & Mason, gick runt lite och sen skiljdes vi och möttes efter ett tags letande på ett annat Jamie Olivers senare på kvällen. Då var Helena och Anton också med. Så himla mysigt. 
 
 
Söndag, gick för att hitta min lovely drake-tröja och sen vid 12 drog vi från hotellet för att flyga hem. Sen läste jag till halv 2 igår natt och idag tar vi i ett nytt inlägg.

» London Baby

Holaa
 
Gick upp imorse och flög till London med pappa och Amelie. Mamma kom med ett senare flyg.
 
Vi lämnade sakerna på hotellet och besökte Madame Tussauds. Mest för att ha gjort det liksom.
 
Det blir för många småfikor/kaffe och min mage är typ konstant uppblåst. Klockan bara flög iväg, ikväll åt vi på en kinsesisk restaurang och jag fick använda min kinesiska lite för såklart sa pappa att jag läste det. Eller först sa jag tack på kinesiska och han som var servitör bara vände sig om jättechockad jag ba chilla mannen.
 
Ska läsa några sidor nu sen sova. Imorgon ska jag handla och träffa ida<3<3 Har hittat mitt nya favoritskal, älskar såna tighta som sitter hårt och är svarta, hur snyggt var inte detta liksom. Passade iochmed att det svarta jag har nu (innan) är egentligen nt mitt:/ Hittade det någon gång och det börjar gå sönder. 
Såg också vääärldens sötaste bild på Drake på en tshirt som jag måste måste ha så ska tillbaka en lång bit för att få tag i den om jag inte hittar den i närheten imorgon. Måste ha den åh babe<3
 
 

» I love losing myself talking to myself

Är fruktansvärt irriterad och vill helst inte att någon här i huset närmar sig för resten av kvällen. Stör mig på allt. Får lite ångest över att jag borde göra matte och läsa men istället tar irritationen upp all kraft och jag får övergå till dagboken istället. 
 
Min dag har spenderats i Pildammsparken med skolan. Har bara gjort en massa idrottsaker och i slutet orienterat...Det gick faktiskt bra och sprang inte vilse. Dock lättare här än i Bokskogen där allt ser likadant ut.
 
Efter skolan var jag trött, kall och trött. Mamma, Amelie och jag körde och provred en häst. Den var hur snäll som helst, söt, jättefina grunder och ja genomsnäll. Dock var ägaren sjuk och det var därför hon säljer henne så hon har bara blivit riden 1 gång i veckan sen i midsomras typ och det har ju fått henne att tappa muskler. Så hon var rätt omusklad och det var synd för det ger henne ingen ärlig chans. Köper vi henne kommer jag få rida till henne och en del av mig vill det medan en liten annan del vill kunna komma igång rätt snabbt. Annars var hon snäll och lydig, däremot väldigt explosiv över hindren och det är väl en sak man vänjer sig vid när man lär känna varandra men det var rätt svårt idag hehe.
 
Ska packa nu och läsa. Tyvärr matten är för trött för dig ikväll. Godnatt
 
Här är hoppklippen från igår och för att göra den lite längre la jag till lite suddig dressyr ifrån innan sommaren<3 Ja asså sorry för den sugiga kvaliten vet nt problemet med youtube
 
 

» I am

Vi plockade fram lite hinder i paddocken och så började Hannah hoppa sen jag efter henne. Hoppade några skutt bara, så härligt utomhus. Som vanligt blev vi kvar ett tag men det är härligt. Gillar stallet mycketmycket. O Cicci, vi bara pratar. Det är härligt. Blir glad liksom. 
 
Ikväll gjorde jag några tal i matte och sen har Tea varit här. Vi har mest legat i sängen med musik och tända ljus och pratat. Höll på att somna för en timme sen och nu ligger jag vaken och kämpar med en ynka yt-video så ni kan se klippen från idag. 
 
Lägger ut den imorgonbitti i promise. Måste somna. Mår psykiskt dåligt på riktigt över orienteringen imorgon. Det finns nog inget jag kan hata mer just nu. Har typ ont i magen över det. Usch 
 
 

» Are you happy?

Jag bara cyklar hela tiden känns det som? Har nog inget intressant att skriva. Känns som att allt jag kommer skriva om jag bara får skriva av mig kommer låta dempimerande så struntar i det. Amelie sa någon gång att jag typ vill vara demprimerad, sjukt överdivet det är klart jag inte vill. Men har lätt för att dra ner mig själv när jag är främst med mig själv och tänka en masssssa. Då blir allt större och så himla uppblåst. Men jag gillar ofta att lyssna på låtar jag blir ledsen av t.ex. Samtidigt älskar jag att vara glad och prata och berätta onödiga historier och skratta och vara arg så ska inte klaga. Jag känner bara. Precis som andra tonåringar. Amelie du kommer dit gumman. Okej ska inte babbla mer. Är bara en emotionell människa och det är väl bra antar jag. Helt okej iallafall :)
Ska cykla till stallet och rida Heidi nu.