» Fööwwwwe


» Fler buillds


» Fler bilds


» Heeeeeej

Jag kommer inte att skriva vad jag har gjort, eller vi* och jag kommer inte att uppdatera varje dag gott folk för jag är på semester

Men bilder tänkte jag bjuda på sen vet ni ju tyvärr inte vad jag gjort osv.. Men skit samma pallar inte skriva här faktiskt. Man vet aldrig när jag fär internet.

Kan bara säga att jag är i USA, lite i Miami, Florida ,Marco Island , Orlando blabla och att tiden här är kvart i 11 på kvällen och hos er i Sverige kvart i 4 på morgonen. Så ni är imorgon ni är i framtiden!!!! Waaooww

Det är iallafall fett härligt här i staterna, i've really missed it..

Men nu är jag här, bilder och godnatt hejdå


» Dagens bilder!


» Ville bara säga

I måndags hade jag engelska prov, som gick bra!:D

Sen va vi ju i stan och därför kommer bilder från det nu. Hittade superfina skor men bestämde mig för att inte köpa dom förrän jag varit i USA eftersom att jag kanske hittar några där.

Sen red Kajsa och Wilma yuben för dom ska passa henne nu.

Det känns bra att ha lämnat henne till dom för det känns som om dom kommer ta väl hand om henne!


» Whoo tidigt:(


» Hejdå ett tag

Jävla stress..

Idag har jag gått i skolan, hade SO prov och det gick jättebra! Var mest nervös inför det provet den här veckan. Men det gick bra så jag blev glad!:D

Har hoppat Heidi idag också, i hoppgruppen. Det Gick awesomeee! Hon stannade bara en gång när vi kom fel in. Annars skötte hon sig toppen och jag prövade mig fram men lite andra metoder vilket i slutändan släppte och funkade fantastiskt. Mjuk och följsam i handen och så gjorde jag många serpentiner och böjde henne som gjorde henne mjuk och följsam. Dom 4 sista rundorna gick perfekt! Och som cicci sa när hon blivit mjuk så kan hon vända på en femma! Många hästar stannar ju upp i farten för att sen vända snabbt, hon typ hoppade som om att hon stod bredvid hindret. Det gick jättebra alltså!
Är väldigt nöjd, hon var verkligen super i slutet, älsklingen


Sen min pani fick Amelie rida och det tror jag gick bra.

Har inte mycket tid!!

Har hunnit vara på MRU möte också och sagt hejdå till Ida..

Men ja, måste packa vidare, inorgon åker jag!

Papi eller morfar hade bakat kanelbullar så glad jag blev!!


» Söndag

Jag red först ut med Manda Denver och Heidi. Vi red runt och överallt det var supermysigt och det var första gången Heidi red ut på Malmö ridklubb då! Hon skötte sig jättebra för att vara lite tittig av sig. Jag menar yub är mycket värre, för hon bara leker sig hela tiden och tror att hon är rädd för saker...

Sen hade jag fika i stallet med Erika Ida och Lovisa. Erika hade gjort scones, jag kladdkaka, Ida hade med pålägg till sconesen typ sylt och sånt gott och Lovisa hade med dricka. Det var supermysigt. Haha supermysigt varför använder jag det:000

Efterråt var jag övermätt och kunde knappt stå!! Jo jag bara skojade klart jag kunde stå.. Men var veeldigt mätt precis som dom andra. Men det va gott så.

Sen vet jag inte vad jag gjorde. Jo vi hade en 5-kamp med alla skötare. Eller vi i MRU då hjälpte Emelie med det. Så Ida och jag höll i sån hinderbana så skulle dom va ihopknutna i benen. Haha det va faktiskt kuul.

Sen skrittade jag ut med Ida och Celtic och sen hjälpte jag Ida och Frida att fodra alla stall sen cyklade jag hem och pluggade , wiho


» Herregud tiden bara går

Har ingen tid över

Berättar snabbt om i lördags och söndags som ni missade

Lördag: tävling. Hoppade LC+5 och det gick jättebra tills vi kom till 7an. Det va 2 stora torn bredvid och yamina kom i bra fart, alltså bra, så den va snabb, och Sen tog hon typ ett extra för hon tvekade och kom jättenära så hon typ klättrade upp för bommarna och FLÖÖÖG över.

Sen kom jag om på det igen, men egentligen skulle jag ha fortsatt direkt på 8an för domarna tog det ju som att jag kom över men rev. Så jag hoppade 7an 8an sen gick jag ju ut för omhoppningen började och då räknade dom mig som utesluten för att jag kom på fel hinder. Ni förstår.

Men det var "bra" att jag gjorde fel och kom en gång till för annars hade både jag och Yamina varit jätterädda för hindret och jag hade aldrig vågat hoppa ngt sånt igen eller så. Jag är sån

Sen gick dan och när jag kom hem pluggade jag och gjorde en kladdkaka som var till på söndagen.

Sen på kvällen åkte jag iväg till några kompisar.

Söndag kommer ett annat INÖÄGG (damp mobil) inlägg * på


» Haha gash! Jag har verkligen inte gjort ett inlägg på länge...

Just nu sitter jag på macdonalds i stan med Megan och Alexia har sprungit iväg till tandläkaren.

Så sinnessjukt gott att äta här det va allt ett tag sen!

Har haft engelskaprov en av dom 2 lektioner vi har på måndagar. Det gick bra! Första provet avklarat, wi!

Nu ska jag och Megan snart lyfta på rumporna och gå en sväng medan vi väntar på Alex. Sen ska vi vidare till espresso houseee.


» Tidig morgon fast ändå inte

Jag tycker det är tidigt men brukar egentligen alltid gå upp runt den här tiden ändå! Det är nog bara för att det är helg.

Idag är det tävling i Stevie, LC+5 ska jag hoppa.

Ebba ska också dit så jag ska träffa henne där , så funnii!

Måste sätta fart nu. Sealeder


» Bouu inga vakna ändå men för att

Idag cyklade jag direkt till stallet efter skolan och red lektion på Yamina för Marie. Det har inte gått så bra sista veckan när jag ridit Yamina i dressyren. Har bara slutat med att vi bråkar och jag blir otroligt sur och ledsen. Och så idag på träningen, Marie är magisk jag lovar!

I början gick Yamina inte i form så men sen gjorde vi övningar som hon sa åt mig och olika skänkellägen , 1an hit 2&3 dit. Hela tiden jobbade vi, trav galopp. Yub va svettig som en gris efterråt, hela hon var dyngsur!

Är så sinnessjukt stolt över min fina pani <3<3<3

Så jag skrittade av fram och tillbaka på sandstigen så hon fick sträcka ut lite. Sen badade vi henne med liniment schampo och la på fleece täcke och så betade jag henne en stund. Sen fick hon gå in och då åkte vi hem.

Jag har superstädat mitt rum och så lagade jag och Amelie tacos. Vi åt sen körde vi förbi stallet, lindade benen och bytte fleece för den andra var ju blöt. Sen körde vi några ärenden och sen har jag suttit himma o varit trött.

Imorgon är det tävling så måste sova nu! Godnatt:)


» Loook à flygande mus!


» Skrillor

Just nu har vi lunchrast och emma killar mina fötter.

Vi har åkt skridskor och det gick ändå Bra för att va första gången på ett år.

Om 15 min börjar vår svenska.

Tack emma för att du killlarr mig det är typ det bästa som finns!!❤


» Killa* skulle det va i förra inlägget istället för kolla


» Min kåmpis är en otrolig fotkillare!

Emma är seriöst bäst på att kolla fötter!!svimmar och dör:(


» Jävla skills

Vaknade precis. 14 över 7. Så tänker jag att åh min clocka kommer tjuta jättehögt så stänger av den. Så precis när jag tryckte på avsluta den så vibrerade den för den skulle väcka oss. Så coooolt!!

Ida ligger och sover bredvid mig Oscar trött antar jag. Vi va lite busiga igår pch somnade för sent menmen. Vi hade också väldigt väldigt kul så skitsamma.

Igår år vi mysig middag pluggade åt kladdkaka pluggade målade naglarna och la oss. Pratade och skrattade. Vad mer kan jag önska i såna lägen? Världsbäst<3

Nu ska jag låta Ida sova en stund till för hon börjar lite senare så väcker henne snart. Jag kan börja gå på toa och sånt. Sånt kul.

Hahaha! Det fulaste lilla ordet man kan säga till sin kompis i verkligheten är typ "älskling". Iallafall med min röst. Asså visst att man kan skriva det osv men att säga "godmorgon älskling har du sovit gott?" Låter som om man har varit gifta i 40 år!

Hahah!!

Okej hejdå


» haha shiiit

Igår gjorde jag 6 inlägg. Så coolt! 
 
Idag har jag faktiskt inte gjort ett ända.. :(
Gör det nu istället,
 
Torsdagar är oftast den jobbigaste dagen i skolan. Vi har flest lektioner och det är dagen innan fredag. Men idag var jag tacksam över att vi hade så många olika lektioner för behövde verkligen plugga till dom olika proven osv vi ska ha nästa vecka. Lektionerna blir oftast bättre när du verkligen MÅSTE göra ngt. 
 
Sen red mamma Yuben idag! Hon red ut så yub blidde glaood. 
 
Jag har varit hemma en stund och pluggat. Nu är jag hos Ida och fortsätter att plugga. Vi ska snart göra oss lite mat. Eller värma, Helena har redan förberret till oss. 
 
Det blir mysigt, 
 
Ska försöka göra ett inlägg till minst. Men ni vet att det inte brukar gå så bra när jag är hos andra.. 
 

» Egobilder kväll


» Min största fobi

Spindlar och gangnam Style.

Båda orden får jag spykänsla av.

Innan ikväll när jag skulle hänga upp min morgonrock så flyger en fet jävla stor spindel ut ur den! Jag svär det va as stor!! Så sinnessjukt läskigt!!! Höll på att svimma.

Så skrev på axel direkt att det va akut akut akut!! Så bara : var är pappa?! För han tar alltid alla spindlar för axel tycker inte Heller om dom efter en speciell upplevelse haha.. Som jag inte tänker dra upp nu. Men iaf så sa han : nej Annie, den här ska vi döda. Så han hämtade en tidning och sen drämde han tidningen på äckelspindeln och hoppade sen på tidningen. Sen va den död. Men starka ben hade den för dom stod rakt upp även när den va död!! Nu är den nerspolad i toaletten så om det regnar imorgon vet ni varför. ;););)

Nä usch å fy. Pallar inte. Har varit utanför mitt rum hela kvällen men nu måste jag gå in. Sova.

Godnatt!


» Böh

Panikkkk jag måste verkligen plugga imorgon. Hur mycket jag än pluggar känns det ändå som om jag inte kommer nån vart. Jo men nej. Har mycket kvar om man säger så. Men imorgon blir en rillly rilly bra dag. Ska inte ha Yamina vilket är synd men ska till Ida och sova där SÅ mysigt. Och så har jag bestämt nu att jag ska bara plugga tills vi ska sova vilket inte kommer att gå för vi måste ju prata nån gång. Men jag ska va duktig. Lovar.

Idag hade jag hopplektion på Heidi! Hon var suuperpigg idag och lite extra stark och dragig. Stannade 2 gånger men fick tips av Roland direkt och till nästa onsdag ska jag pröva en annan taktik. Önskar nästan att det va onsdag imorgon igen så jag kan försöka!

Aja.

Elin tog dom här bilderna idag!


» Hopppning

Ska snart bege mig till stallet med mor och Amelie. Ska hoppa Heidi idag!
Och Amelie ska hoppa Mix

Idag hade vi innebandy på idrotten och det va SÅÅ tråkigt! Det är ingen luftkonditionering heller och plåttak så man får ingen luft..!

Men nu är jag iaf hemma igen.

Haha nu ska jag skriva en rolig konversation mellan mig och Amelie

Amelie: asså min kompis smsade typ mitt i natten!! Hon lägger sig ändå helt sent!
Annie: ååkeejj, vilken tid?
"Amelie kollar"
"Amelie går iväg".
Annie: hallå får jag se?!
Amelie: nä men det va inget.
Annie: haha va?! Få se!!
"Rycker ifrån telefonen"
Hahahah klockan va halv 10!!
Annie: oooj vaad seent!😱:0
Amelie: ejjehhh


» Jag har världens besta vään


» Chaa

Har fastnat framför brasan och vill inte gå härifrån:( men tror jag måste det snart. Ska bli klar i tid också..

Så kul inlägg. Hadebraidag


» Haha en sak kommer jag inte berätta haha

..

Idag, har jag varit i stallet.

Har verkligen inte mycket att skriva om. Ridningen gick inte så bra idag.

Sett Hollywood fruar och nu ska jag sova. Seriöst. Godnatt snart.


» Min dag

Måndag=2 lektioner + syslöjd - emellan 2.5 h håltimme=bra!

Megan jag och Alexia cyklade hem till mig och va där sen tog vi bussen till syslöjden och sydde lite. Nä jag stickar faktiskt. En halsduk;)

Sen har jag ridit Heidi idag. Red i 45/50 minuter i ridhuset för det va så geggigt. Hon var lite jobbigare idag men det släppte i slutet och hon gick väldigt bra. Annars sprang hon ifrån formen i trav & galopp. Tror hon tycker det är lite jobbigt. Menmen! Bara att jobba vidare.

Mamma longerade Yub'n innan idag på förmiddagen så jag mockade bara åt henne för moris hade varit i farten och fixat resten :D

Sen har jag pluggat lite idag också. Och kvällsfodrat.

Nu ska jag allt sova.

Godnatt reders


» Läs inlägget under först!!!

Ja. Sen vid 10 hade jag hoppträning. Amelie hjälpte mig att bygga bana och sen hade jag då, hopplektion för Roland på Yub. Det gick jättebra! Hon va jätteduktig och det är lite mer tempo på söndagar för då är vi bara 5. Eller vi va det idag. 
 
Sen fixade Amelie och jag grjerna tillsammans och släppte ut Yamina och Avanti. Sen ramade jag Amelie hem i regnet, vi åt lunch och jag pluggade. 
 
På kvällen nu har jag lagat maud åt Amelie Axel och mig och nu har mamma kommit hem , pappa är fortfarande på öland. 
 
Nu så ska jag sova. Eller om en stund. Sov gott
 

» Läs inlägget under först!!!

Ja, sen vid fem cyklade jag till stallet med mycket packning. Förberedde i husarerna på klubben för att 30 barn skulle komma på övernattning som vi i MRU höll i. Temat va rosa därför  bytte jag om till rosa ;)
 
Vid 6 kom alla barn. Och runt kvart över började vi servera spaghetti m köttfärsås, shit så lång tid det tog! Men tillslut hade alla ätit färdigt och då gick vi alla ner i logen och hade höjdhoppning. Jag va såklart med, men jag fick inte vinna, för det hade varit tråkigt om en i MRU kunde det. Ja, sen körde Linn och Marie lite charader i cafeterian med barnen som åkte ut och senare gick vi upp i husarerna igen. 
 
Några från MRU hade förberett så att alla fick sittplats och så såg vi en rosa film. Legally blonde. Inte för att jag såg hela men har sett den förrut så det gjorde faktiskt inget. 
 
Alla gick och tog godis i skålar och fyllde på, sen satte dom sig och när vissa hade tagit hade någon annan redan ätit upp och skulle ta nytt! Palla.. Men dom fick helt enkelt sätta sig ner igen och se filmen.. 
 
Sen var det ett himla projekt att få upp alla sängplatser. Många hade ju med sig uppblåsbara vissa hade bara en sovsäck, andra hade en madrass osv. 
 
Men tillslut fick alla plats och Ida och jag delade på hennes för jag inte kunde ha med mig egen, och Amelie och Siri delade på en. Ida och jag sov precis utanför deras rum så det va mysigt. 
 
Sen gick Louise, Ida och jag upp vid kvart över 7 typ och började ställa fram frukost i cafeterian. Lovisa och Manda kom sen och väckte alla barn som åt frukost vid typ 9. 
 
Sen var det undanplockning och mellan 10-11 åkte alla rosa små barn hem. 
 
Jag dock... fortsättning 
 
^
I
I

» Heeeeeeeeeej

Nu är jag tillbaka och har lite lugn och ro. Rättare sagt nu kan jag skriva ett inlägg!
 
Måste göra ett litet avbrott för att läsa min egna blogg vart jag slutade min berättelse denna gången om mitt liv: 
 
Okej så, vet inte riktigt vad som hände.. Men nästan.
 
Cyklade till stallet efter jag hade skrivit. Eller det tog en liten stund till för jag hittade aldrig mina nycklar men sen hittade jag dom i andra fickan av jackan! .. :D
 
Sen red jag Yamina ett ganska kort pass men dock väldigt jobbigt. Red med gramanerna då och hon var lite jobbig, eftersom att hon tyckte det va jobbigt, men annars gick det super när hon väl gick bra. 
 
Sen borstade jag osv fixade sakerna i stallet och åkte hem vid 3 kanske. Va hemma och skulle göra matte men istället spelade jag in filmer på mig själv när jag mimade till låtarna som spelades på datorn. Och tillslut sjöng jag med så ska kolla igenom filmerna för mig själv eftersom jag inte trodde jag sjöng så att jag hördes men det gjorde jag... woopps..
 
Fick iallafall inte mycket matte gjord där.. 
 
Sen vid 5 bytte jag om till rosa kläder och cyklade till stallet med full packning! Varför? Läs inlägget över 
 
^
I
I

» Hörlurar kom tillbaka:(

Jag har varit utan dom bästa hörlurarna i hela världshistorien för länge nu. Kan inte hitta dom!! Har cyklat runt överallt utan att lyssna på musik och jag klarar det inte längreeeee!!

Nu ska jag cykla till stallet iallafall. I regnet, wiho.
Ska nog rida Yub i ridhuset med gramaner idag. Det va länge sen.

Sealeder :)



» Hej sent inget inlägg igår fattar ni?

Tänkte nyss att "åh gör ett inlägg innan imorgon (efter 12) men så kom jag på att den va 20 i 1..

Idag (eller igår) hade vi våran aerobic i en innebandysal istället för vanliga aerobic-salen. Det var rätt pinsamt för det ekade i hela salen och folk bara gick förbi och stirrade. Pinsammmmt.:(

Sen va jag hos emma en timme och bara va där. Vid halv 5 åkte jag till stallet med Amelie. Jag fixade grejerna och Amelie skulle rida. Så jag tog på mig jeans. Då ville Heidis ägare att jag skulle rida henne men som tur va hade jag inga dumma jeans som skadade sadeln så jag red Heidi.

Det gick superbra!! Hann bara rida i en halvtimme för skulle iväg sen men ville lixom inte sluta. Vi klickade lite mer idag. Jag kunde mer känna takten och sitta på henne enklare. Sen gick och jättefint och lyssnade jättebra.

Sen har jag varit hos några kompisar ikväll och nu ska jag sova.

Godnatt peple.


» Tidig :0

Jag är alltid för sen men nu är jag tidig!! Det är 10 minuter tills Elin ska komma till mig! Guuud. Egentligen var jag sen att äta och sånt också så jag vet inte vad som hände faktiskt.

Men det var väl bra för nu hinner jag skriva här också! :D

Igår gick ridpasset inte bra. Jag blev jättesur på Yub. Tror hon brunstar för hon va helt galen i gången. Sen hade hon jättemycket överskottsenergi efter att ha fått gå så många dagar så jag va tvungen att rida fastän det hade varit bättre för hennes hovar att gå. (Skodd). Men det blev inte så geggigt i hovarna faktiskt så det gick bra.

Nej men ja sen var yub rädd för mig när vi kom in så hon stod typ blickstilla haha och när jag gick iväg in i sadelkammaren för att lämna ngt började hon smaska som dom gör när dom tänker efter eller tänker. Så gullig.

När jag ändå va så sur (eller låtsades vara sur i stallet, asså jag ville vara sur på henne men det va svårt för hon va så söt. men jag var sur på hästen jag red inte på den i stallet ) - så passade jag på att uppfostra henne med att gå in i boxen och stanna och följa efter mig och sånt. I bara grimma. Hon va duktig!! Sen kom jag med halmen och morötter då brukar hon dyka ner med huvudet när man öppnat dörren en millimeter men denna gången tog jag lång tid på mig och hon väntade ivrigt bakom mig, förstod inte varför hon inte fick äta alla morötter jag slängde i krubban.

Nej gud vilket långt inlägg! Ändå har jag mer att berätta. Okej nu måste jag snart gå.

Seaalederalegeders!


» Rideeer

Skrivet kanske lite särigt.

Idag fick vi reda på ngt sjukt i skolan!!
Men tänker inte skriva det. :)

Va hemma till 5 och redigerade lite film. Sen har jag varit i stallet fixat o sånt. Men nu ska jag börja rida min häst. Hejdå


» Heeeeeeeej.

Har varit nere och ätit men har satt mig i sängen igen för jag var för trött och kall.

Idag.. Ska jag gå i skolan. Sen blir Yub skodd idag så jag får se om hennes silikon i hovarna har fastnat ordentligt annars får jag gå idag igen!!:( men tror jag ska Kunna rida lite.

Nej nu måste jag nog resa mig och göra mig iordning. Skit!

Eller asså, jag pallar inte att det plötsligt skulle bli en helgdag eller något just nu. Men om dom ringt från skolan och sagt art vi började 11 hade jag blivit SUPEEGLAD. Men tyvärr tror jag inte min önskan går i uppfyllelse. :(

Kolla min vänstra nagel den bröts. Det var lila lång som den högra innan!!!':((


» Amelies katt har seriösa problem

Nu har frasse lagt sig precis vid kudden så jag kan fortfarande inte sova!! Vad är hans problem?...

Nu mina vänner ska ni få kolla på bilder från idag och Amelies störda katt från : nu!


» Ska nog sova snart.

Idag har varit kallt. Imorse, asså jag höll på att förfrysa. Det var en sån dag jag verkligen inte ville gå upp från sängen..

Sen har jag varit i skolan och sen har jag haft hopplektion vid 5 fast på Heidi! Det var hon jag red i söndags som jag skrev om.

Det gick jättebra! Hon är 11 år D ponny alltså lite mer framåt och lite dragig var hon men det gick väldigt bra ändå. Hon är inte likadan som yamina och när jag tryckte av henne för att hoppa av tog hon t ex ett till galoppsprång ändå. Men annars gick det väldigt bra och ska hoppa henne nästa onsdag med.

Och nej yub är varken halt och jag har inte glömt henne. Mamma gick en runda med henne idag pch jag mockade sen sprang jag till MRU möte. Och på söndag ska jag hoppa yamina i Roland söndagsgrupp.

Nu ska jag snart sova. Fast det kommer inte bli så snart känner det på mig. :(


» Min katt är elllaakk

Igårkväll när jag skulle sova så låg frasse i mitt täcke som låg på golvet och då kunde jag inte sova :(

Men sen fick jag sova för jag drog upp mitt täcke och då ramlade frasse ut. Hihihi!!!

Igår så gick jag en promenixssx med Ida och Celtic för yamina blev vaccinerad i förrgår och då får dom bara ta det lugnt.

Sen filmade jag in "annies program" med Idas mobil och tog fina bilder på mig själv så tyvärr tog Idas minne på mobilen slut haha!!😂

(Amelie fick panik när jag tryckte ner henne där för hon kan inte röra sig eller komma upp själv. Sen välte jag tunnan och rullade henne hahahah!!! Sen drog jag upp henne för hon blev för panikig..)


» JAD AVLED MEN NU LEVER JAG IGEN

Vill ni veta?! Innan idag hade janoskians en twitcam, och , och då skriver typ alla "shoutout to blablabla"
Så jag med såklart.
Och!! Mitt i efter jag skrivit det sa dom "hi Annie" eller något liknade hörde inte ordentligt hörde bara mitt namn. Sen kollade Elin och jag på varandra i typ 2 sekunder sen flög jag upp från stolen och skrek, drog ner Elin från hennes stol och darrade. Så höll det på i en stund och sen darrade jag i minst 15 minuter.
Underbart!!!

Idag slutade vi 1 för lärarna skulle på ngt möte. Jävlar vad det regnade idag!! Men har värmt mig en stund så nu ska jag bege mig till stallet.

Sealeder!


» Fan vad fett!!!!

Klockan är 10 i 10 och jag ska SOVA!!
Otroligt... Detta händer inte..

Sliptightappelnight.


» Gillar att jag aldrig tog ner en del av julpynten

yub i ett hjärta 

» äej vafan ...

Sitter i soffan och har sett high school musical. Sså söta. 
Nu dock är det phinies & ferb och så sjunger deras morrfar en jättedålig sång, så säger alla barnen, "igen igen" och så sjunger han den igen!!! pallar inte :(
 
Idag i stallet gick jag med Yamina då tillsammans med Lovisa och Avanti. Det va helt fin himmel!
 
Sen har jag varit hemma och ätit lite. Sett på TV men ska vara så duktig. Asså tänk er SJUUUKT duktig. Ska lyssna på min trötthet och gå och lägga mig typ nu. 10 I NIO SÅ SJUKT TIDIGT OCH JAG HAR INGET JAG MÅSTE GÖRA DETTA ÄR MIN TURDAG. 
 
för er som inte vet mig och alexia: OSERIÖSA LEENDEN. 
för er som inte vet mig och alexia: OSERIÖSA POSER. haha detta är bland det töntigaste man kan göra om man är serriöös! :'D 
OSKAR!!
HAHHAHAAH SÖUD
yuuuuben

» Janoskians nya musikvideo till deras singel!

 

» Älskar när pappa ropar att min omelett är färdig och jag fortfarande ligger i sängen.

Det är faktiskt väldigt mysigt! Sen bara gick jag ner i mammas morgonrock som seriöst är den skönaste i världen!! Så åt jag sen gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag till skolan.

Nu sitter jag med Alexia och Megan i soffan hemma och kollar TV. Vid halv 2 ungefär börja vår syslöjd 👍


» .

Farmor och farfar är på besök och bo har ätit middag för en stund sen och nu ätit efterrätt. Gissa vad? Äppelpaj.

Har även gjort kinesiska som är läxa till på tisdag. Färdig, score!

Nu ska jag iallafall se solsidan.

Hav a grejt night peple!


» Idag så...

.... Är det bara 40 dagar kvar till breaking dawn part 2 släpps på bio!!


» Idag


» Dags att skriva en roman

Alltid när jag missat att göra något bogginlägg har jag mycet att skriva..
 
Igår så förberedde jag inför tävlingen idag, res ut med Amelie och på kvällen var vi hos några familjekompisar.
 
Och idag har det varit KM på klubben. Klubb mästerskap. 
 
Det var bedömning A:1a vilket menas med att man hoppar grunden och går ut sen dom som är felfria går vidare till omhoppning senare. 
 
Grunden gick jättebra. Felfri och så var det bara att lära sig omhoppningen. 
Sen gick omhoppningen otroligt bra! Vi tog snäva svängar och ja pesonligt den bästa omhoppningen än så länge! Fick tiden 30.4 och Lovisa & Avanti fick tiden 30.3 ... en liten hundradel!!! Aja. Sen vann en annan tjej som inte står på malmö ridklubb men ja. Jag kom 3a och Lovisa 2a. 
 
Jättenöjd och otroligt stolt över min häst <3<3<3
 
sen efterråt så red jag en ny häst i stallet som heter Heidi. Det är en mamma och dotter som har köpt en fin D-ponny 11 år. Men dottern är bara 6 år så hon kan inte rida Heidi än och mamman har just nu nack problem men är väl snart frisk igen. Dom har en medryttare redan men undrade ifall jag ville hoppa henne och därför var jag tungen att rida en gång innan. Det gick jättebra! Och det tyckte hon med, så det var kul. På onsdag ska jag hoppträna henne så vi får se hur det går :) Heidi ska tydligen vara en duktig hopp-ponny! :)
 
Ska snart till stallet igen.. för att ta in hästarna, byta täcke och linda ben! 
 
Wow långt inlägg.. 
 

» Annie är arg igen

Haha knasigt. Ibland vill jag bara gå fram till personen och säga den rakt upp i huvudet vad jag exakt tycker. Och va jag vet att andra också tycker. Vissa människor pallar inte Annie med.

Byter ämne!
Innan när Elin skulle åka hem gick jag och pappa samtidigt en kvällsrunda med Nellie. Det är faktiskt väldigt mysigt på kvällen. Vinden är typ "god" då. Och det regnade inte nu!

Sen är jag JÄTTEglad för att Isak gick vidare på X-factor. Min nya favorit.
Och känner inte att jag kan skriva vad jag tycker om vissa andra för många har en helt annan åsikt än mig så struntar i det.

Nu ska jag sova. För jag är trött. Det brukar faktiskt vara därför man sover men iaf. Bara så ni vet.

Ganatt!


» Det jävla regnet

Seriöst det slutar aldrig?! Det är SICK!

Jag är ledsen för att inget blogginlägg publicerats innan idag. Har mina skäl :)

Asså hela denna dagen sen i morse och igår har jag trott att det varit måndag! Bara för att vi hade studiedag igår antar jag.

Så imorse sminkade jag mig och klädde på mig vanliga kläder så typ var jag lite sen med att äta frukost för omeletten dröjde.. Så hade 10 minuter tills jag skulle åka när jag började äta så skickade emma ett sms om jag skulle ha med gympaskor fastän vi skulle ha beachvolleyboll och vi brukar ha aerobic så jag fattade typ inget men tydligen var vår tränare sjuk så vi skulle ha volleyboll istället då. Jag var inte bra men ändå lite. Sjukt ont i armarna fick jag för bollen träffade för långt upp. Hjjee

Sen när vi skulle cykla hem från skolan regnade det asmycket så Elin och jah åkte inom min faster som bor 1 min från skolan och va med min kusin en stund för det var bara han hemma och sen åkte vi när det regnade mindre.

Sen åkte jag till stallet vid 4 typ och Amelie hjälpte mig med grejerna sen red jag mockade och fyllde vatten själv. Jag pratade väldigt mycket med Lovisa så det var bra att jag fick hjälp.

När jag skulle rida skrittade jag väldigt länge för att då, prata vidare. Det var bra för sen var yamina väldigt fin. I slutet upptäckte jag att vänster varv gick mycket enklare. Hon var helt superfin i alla gångarter tillslut och det kändes verkligen bra!

Nu är Elin här och vi ser x factor ^^)


» Majsig kvällspromeniiiskx with the absolut best

Kanelbullens dag har faktiskt varit lyckad för mig. Ida kom då när jag skrev och sen gjorde vi kanelbullar med pappa och Amelie och mamma lagade mat haha..

Sen åt vi middag och efter det såg vi lite filmer från när jag axel och Amelie va små. Haha så sjukt underhållande är dom!!

Ett skämt jag drog 2003 var 4 år:
En gång för en länge eh länge sen var det en koRRkskalle som blev påkörd av en en pRRutt. Och då sa den ena att den va en.. En RRöv!

Älskar mina rullande R också!! Hahah

Iaf vid halv 8 typ cyklade jag å Ida till stallet igen och gick med hästarna. Gick förbi ett lärarpar som vi brukar hälsa på ibland. Sen gick vi vidare och sen har vi varit hemma hos mig en stund och tagit en till kanelbulle... Nej nu ska jag sova.

Godnatt ^^)


» Hej bus

Skrev aldrig igår kväll för att när jag är med kompisar så brukar jag inte göra inlägg. VIll lixom vara socciial. 
Men vi skulle iallafall sett wallander men bestämde oss för att vi hadeinte vågat gå ut ur rummet efterråt så vi såg en komedi istället. Som jag märkte genom filmen att jag redan sett så det var lite tråkigt meeen men. Sen skulle vi se en till film men den laggade bara så senare vid halv 1 så bestämde vi oss för att sova istället. Så vi var rätt bra vi somnade redan 1 eller halv 2 kanske :)
 
Sen idag var vi sega men det va fult väder också. Sen 3 eller ngt åkte jag till stallet fixade allt och sen blev jag alldeles för hungrig så åkte hem igen och nu lagar mor mat och Ida kom precis sen ska vi baka kanelbullar! :D 
 
sealeder 

» Jag överlever

Jag hade nog inte blindtarmsinflammation så jagdör inte :D
 
Har varit en stund i limnhamn med alexia och handlat lite tills ikväll sen satt vi på en liten gräsplan och pratade en stund sen skulle hon på träning och jag hem.
 
Moor ber mig skära potatisar så får väl göra det... 
 
Sealeder 
 
jag dör Jai ........
 
 

» Snart ska jag till doktorn.

Cp läskigt. 
 
Åh har studiedag imorgon så lycklig jag blev! Alexia kommer ikväll och har lite myskväll med mig. hHa det lät bara äckligt men ni vet vad jag menar ;)
 
Ska göra matte för har en del där. Har lite olika skolarbeten men jag åker till doktorn först. 
 
Ah har inget att skriva om friends :( 
 
Wish me good luuck 
 
 

» I skolan

Åh yeah i skolan. Och har inget att skriva om.
Jo idag ska jag till vårdcentralen med min mage. Misstänker att jag kan vara en laktosintolerant. Ska dit 3 och har gympa sista passet så ska missa det men kan ändå inte springa och sånt så det går bra

Nä har inget att skriva om!


» Åååh Clara retweetade miiig!:D

La upp den bilden och skrev ja det som står


» Alexia smygfotade mig idag. Vopvop


» Jag är så sjukt arg

Det är sant!! Riktigt arg är jag.

Idag har jag varit i stallet. Coolt. Men jag kunde inte rida för har fortfarande ont i magen. Elin var där och jag hade därför lektion för henne på yamina så yub blev riden!

Ärligt talat har jag inte gjort mycket mer. Haha!

Måste sova nu det är en order från mina föräldrar...


» Ni vet att första inlägget försvann texten på?

Sjukt störigt men vad gör man? Märkte det inte förrän helt sent också:(
 
Menmen! Skyll på blogg.se inte på mig. För jag skrev ett inlägg.
 
Jaja! Ha varit i skolan idag. Bara 2 lektioner och syslöjd. sen har jag varit hemma för att jag fortfarande haft småont i magen har det fortfarande så blir det inte bättre imorgon får vi väl kolla upp det... 
 
Jag har gjort en liten film,skrattattt!!  skrivit på min berätelse, gjort lite matte. nu ska jag sova. 
 
pga blogg.se missade ni mitt inlägg imorse men, livet fortsätter. 
 
nu ska ni också få skratta åt min film. gud.. när han ramlade höll jag på att kissa på mig!!  :''D
 

» 1a oktober


» Hellå peple