» Mina käkar spänner

Har hängt runt med Irma hela dagen på våra olika hälso-lektioner då vi är i samma grupp. 
Vid 4 tog jag bussen med Siri till stan och satt på Lite Off på David Hallstorg med Irma också. Vi satt där många timmar, fikade och läste och snackade. 
 
Ser Svenska Hollywood fruar och luktar äckligt i munnen så ska borsta tänderna och springa när det här är slut, sen antaglien se gårdagens PH om jag inte ska läsa istället.. Ah vet inte. Känner mig typ stressad igen, inte bra. Får plugga imorgon lovar. Ska antagligen provrida på torsdag och det ser jag verkligen fram emot.
 
 
 
 

» Saker jag vill just nu

1. Spela sims
2. Fixa det jag planerat i mitt rum
3. Bli klar med C's present
4. Läsa
5. Springa (för trött)
6. Ha min vita tjocktröja ren


» 0 to 100 real quick

JAaa, är ifatt igen. Känns amaazeng. 
 
Som jag nämnde har vi hälsovecka i skolan hela veckan. Idag har jag dansat 2 timmar imorse, cyklat till skolan, ätit sallad, haft powerwalk, cyklat till bellevue och haft pingis & badminton sen hem. Låg i soffan med Siri och hade tunga ögonlock. Vid 7 åkte jag till stallet. Fixade grejer och gick 30 min med Yamyam. Det kändes bättre att vara där idag. Det går lite upp och ner ju men nu börjar det ändå bli aktuellt igen med häst så det känns helt taggande och det gör att jag inte tröttnar, ens på att bara åka till Yamina och inte få rida. 
 
Skulle ju se PH ikväll så bara funkar inte internet. So sad i swear. Detta var dock viktigare. Ska läsa lite och sen sova. Är tröööött. Asså mitt mattehäfte är borta och där har jag uppgfifter och anteckningar o vi har prov nästa vecka, gråter:/
 
Okej godnatt venor <3
         
 

» I'm sorryuui

Iknow det var ett while ago sen jag skrev. Skyller ALLT på appen. Kommer inte sluta klaga. Har haft tillfällen att skriva men inte på datorn, förstår ni hur frustrerande eller?
 
Okej, har lite bilder. Ska kortfattat gå igenom några dagar. Skandal när man tänker på sist jag skrev, ska verkligen försöka skriva från datorn oftare till dom fixar appen:((
 
Har gjort mitt SO-prov, NO-prov, SV-tal och kinesiska diagnos denna veckan. +gjort klart mitt engelska tal som blev flyttat. Kändes så himla bra. Har haft några underbara dagar utan att tänka på plugget typ för vi har hälsovecka hela denna veckan. Nästa vecka däremot har vi MA-prov, engelska tal och en bok ska va utläst. Har ca 400 sidor kvar<3 Så sätter igång imorgon. Ikväll bloggar jag ju!!
 
I fredags red jag ut med Kajsa och Maja efter skolan och hade med oss fika och på kvällen träffade jag Siri, och tvillingarna. Vi hängde ute på någon utefest. Kallt och inte så jätteball (iomed att det var ute !!!)
 
 
Lördag, Cornelias födelsedag!! 15 fyllde hon, äntligen den lilla råttan. Jobbade till 12 sen drog jag, siri, cornelia, megan & alexia till Köpenhamn, åt jättegod lunch, gick runt i några affärer och åkte hem vid 6 tiden någon gång. Senare på kvällen satt vi i Megans båt med Lina och Minna också. Really mysigt. Kan inte lägga ut mitt collage än för är inte klar med det än, present ska hon få från London och mitt andra kan jag inte visa er sry baes:)
 
                                                                                                                                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
Söndag, Willis födelsedag!! 16 blev han yolo. Jobbade heldag och en halvtimme av min paus mellan 12-4 lasttränade vi Heidi då hon börjat tramsa... Jättekonstigt verkligen. Hon har alltid gått på på andra försöket men nu vägrade hon verkligen. Yubi kom o räddade situationen, då kunde hon gå med på att gå in. Men helskumt att det kommit nu. Aja. 
På kvällen var jag hos Markus med honom, William o Henry för att celebreata Willi lite, så mycket som det går en söndagskväll klockan 9. Han blev glad för tröjan iallafalllalalal
 
 
 
 
 
 

» Chokladbollar och besvikelser

Är FETT besviken på skoleveransen. Dom är försenade och nu har dom 3 dgr på sig innan vi ska ha pengarna tillbaka. Jävla skit helt seriöst, sen är dom slutsålda överallt är typ deprimerad om dom inte kommer vilket dom antagligen inte gör. 
 
Bakade chokladbollar med Amelie när vi kom hem, nu är jag irriterad på mina föräldrar och ska plugga på mitt rum sen springa ikväll. 
 
 

» Hatar orientering.
Det här med att blogg.se appen inte fungerar suger. Har inga nya bilder att dela med mig av.. 
 
Hade A i allt på idrotten i våras förutom orienteringen där vi sprang vilse. Idag hade vi orientering i Hammarspark som start på denna blåsiga dag. Sprang med Siri och det gjorde morgonen bättre. Det gick ju bra förutom när vi skulle gena genom en massa buskar och en brant nedförsbacke så istället för att komma tillbaka på stigen kom vi ner på någons tomt, och mannen trodde vi var rådjur <3 älska.
 
Har varit fett glad idag, typ slått siri lite extra hårt när jag fått rus. Oj lät som jag både knarkade och misshandlade men så är inte fallet. 
 
Sista lektionen trodde jag inte var vår sista, därför blev jag överväldigad när jag insåg att det var vår sista.
 
Nu sitter jag med Siri på EH och ska plugga. Träffade Minna när vi kom hit så vi har snackat bort en timme. 
 
Sea
 
 

» Den dagen den sorgen

Fett uttryck jao. 
 
Är klar med mitt eng tal och svenska tal. Ska hitta en metafor till som passar bara men är nästan klar. Ska iofs fixa stödord osv men jag kände bara nu att det är slut på ideér lite. Farmor och farfar kom förbi för någon timme sen men nu känner jag inte för att pressa fram mer. Så ska gå på toa sen springa en runda, bättre det än att inte komma fram till något. 
 
       
 

» Fick flyga idag

Pluggningen igår övergick till att sitta och lukta på mitt täcke och min luva på min gråa kofta, lyssna på musik och skriva i dagboken. Antecknade dock klart allt i NOn och gjorde några tal i matte. Men kunde ju fått mer gjort så att säga. Men ni vet när man börjar dagen med att äta gårdagens godis... Iallafall jag blir så sjukt i obalans resten av dagen. Var hungrig sen men ville inte äta mat fastän jag ville det. Det påverkade kanske, inte vet jag.
 
Mamma och pappa var på 50-års fest så Axel, Amelie och jag köpte pizza, sen kom Siri. Vi drog till stallet vid 7 ungefär och gick i typ 40 min med Yamina. Sen till konsum, köpte B&J och körde vidare hem till mig o så kom Selma. 
 
 


Idag gick vi upp Siri o jag. Hopptränade vid 10 för Roland. Hoppade ju in för att Lovisa inte kunde. Gruppen har ändrats lite sen sist då jag var med. Det var Ida W och jag som ville hoppa högre, men det var dåligt på den fronten. Vi hoppade jättelågt nästan hela passet och när han väl höjde låg det väl inte på mer än 85 tror jag?? Kändes bara som han klagade idag och Heidi var tvungen att hoppa på 6 galoppsprång medan Starlight också fick det men Starlight är C-ponny så om det skulle vara rättvist skulle ju hon hoppa på 7.. Fick ju bara hålla in Heidi istället och visst en stund men inte hela jäkla passet, det är ju inte hennes naturliga galopp utan bara någon ihoptryckt framtvingad kort galopp. Juste haha trillade av!! Kom i rätt bra galopp på långsidan och när jag egentligen skulle tryckt av heidi för att göra henne säker på att hoppa av lite längre ifrån ställde jag in mig på att hoppa, så hon stannade och jag stod på huvudet <3 
 
Okej jaja. Kul att få hoppa ändå. Efterråt har jag varit hos Yamina och klippt henne med Ida som lärare:) Hemma igen, duschat och är mer pepp på att ta itu med mina olika skolsaker idag än igår. 
 
 
 
 

» Plugg lördag eller något

Senast jag inte ställde klockan på morgonen vet jag inte. Idag vaknade jag 8 och va tvungen att kolla så det verkligen var lördag och så jag absolut inte hade något att göra kl 8 på morgonen. Det hade jag inte. Så somnade om och vaknade 20 i 10 <3
 
Har ätit gårdagens godisrester och dålig frukost. Ska börja plugga nu, då jag inte kommit igång än.. 
Men har några timmar kvar innan jag ska springa till stallet, gå med Yamina och sen springa hem. Så får ta tag i mig själv och faktiskt plugga satan nu 
 
 

» Fuuked

Blogg.se appen har absolut inte samarbetat dessa två dagar, o jag gör nästan bara mobilinlägg för att jag inte sitter vid datorn så ofta förutom när jag pluggar och sen har jag ju alla bilder i mobilen. Det är därför jag inte skrivit på typ femton år. Men men. Hej :)
 
I torsdags red jag Heidi efter mitt utvecklingssamtal. Hon var väldigt mjuk och fin redan från början faktiskt, så det kändes jättebra. Vänster galopp var ju inte helt bra som vanligt men det blir bättre ju längre in i passet  vi kommer och i slutet fick vi till det en liten stund. 
 
På kvällen var jag hos Erika o drack te och åt glass:)
 
Fredag igår, red ut med Kajsa o Bollen. Heidi har blivit sjukt pigg nuförtiden när vi rider ut. Hon dampar och gör såna skutt-stegringar inför varje galopp. Speciellt på vissa ställen, sen är hon skitsnabb och galopperar allt vad hon kan så igår var hon precis blöt över hela kroppen. Spolade henne och betade med cicci. 
 
Kvällen spenderade jag hos LovVveee o skrattade med vårt godis o misse. 
 

» Kväll

Nya uppdateringen till iPhone har kommit, så var tvungen att avbryta mitt liv för att göra över bilder så jag har utrymme till att uppdatera. Bara något som måste göras förr eller senare. Lika bra nu. 

Så ser jag typ tre böcker jag ska läsa. Vill ha tid till det, men icke. 

Sista, sen den 17 januari ca har jag haft oöppnade sms. Så nu stod det liksom 47 olästa. Har panik när såna siffror står runt på appar i mobilen förutom sms. Men har tagit tag i livet och klickat bort alla..!! För att få lite förändring i vardagen. Känns sådär:/ 



» Yubi 2 d vet

Slutade halv 2, Amelie också. Vi körde direkt till stallet, fixade alla saker och så gick vi till Emporia då vi blev klara fort och jag hade pengar till mellanmål. Ja redfellas smoothie. Asså vad är det ens för namn egentligen? Smoothie,
1. Det låter fult
2. Smooth, som liksom smooth-len, slät
3. Riktigt löst ord.
 
Vid 3 kom mamma och så körde vi till veterinären för återbesök. Vi böjde och sprang och sist röntgade henne. Helt frisk! All medicin och vila för sprickan i bakbenet har läkt hennes kotledsinflammationer samtidigt. Fina Yamyam, hon skadar sig en del men reparerar sig otroligt bra. Så nu ska hon ut och skrittas långt och tömköras i skritt ett tag. Helt färdig och vanlig är hon om en månad. <3
 
Och nu återstår problemet hur vi ska lösa henne för att kunna skaffa en till. Men det får ta sin tid antar jag. Vill bara fortsätta. Det är så otroligt jävla frustrerande att ha en häst, men rider inte henne sen två år tillbaka. Har haft världens tur med Heidi och Cicci, dock är jag inte första medryttaren där längre iochmed att vi ska skaffa häst men det skjuts upp hela tiden. Och jag är glad att jag fortfarande rider henne, men det är ändå det här med att jag har en egen häst, vi betalar för plats och för en häst men jag kan inte rida den, inte tävla, inte utvecklas med den. Det enda jag vill just nu är just det, utvecklas tillsammans med en häst.
Jag älskar Yamina mer än vad jag någonsin kommer kunna förklara, hon är typ ingen häst. Hon är någon jag älskar, inte som häst fast ändå häst, och vår relation eller faktumet att hon är vår och tillhör oss är lika värdefullt som mitt liv. Jag vill aldrig släppa henne, vilket jag aldrig kommer behöva göra. Hon är föralltid min. Dock är inte allt i livet lätt, vi kommer behöva gå igenom jobbiga saker och vi kan inte stanna i tryggheten med att älska Yamina. På något sätt måste vi gå vidare, med henne också. Men aldrig lämna, aldrig säga hejdå. Det kommer aldrig hända. 
 
 
 
 
Har pluggat NO och ska fortsätta med det nu, sen göra lite matte om jag hinner. Imorgon tänkte jag stanna efter skolan. Slutar 2 och har utvecklingssamtal 16:20. Där kan jag försöka hinna med ännu mer saker. Som svenska talet, SO provet, matte, NO provet, eng tal, musik text ja asså det finns en del. Usch. Men det går bra. Sea <3
Btw var fan är mina skor, dom skulle kommit senast idag. Gråter floder
 

» Lonely

Just nu har vi rätt mycket framför oss i skolan, slutade innan två men satt kvar till 4 med några andra. 
När jag kom hem fortsatte jag med NOn och sen åt jag, sen stallet med mamma. Stod o betade yamina medan mamma fixade grejerna hihi. Imorgon ska vi på återbesök hos veterinären. Hoppas på det bästa. Men det är nog bra. 

Ikväll har Lovisa varit här och nu lyssnar jag på sorglig musik<3 så bara kom eminem på vafan inte alls till temat ju herregud



» Tito

Hade sånt springtest idag i skolan, 2,5 km på så bra tid man kan. Ska inte komma med en massa bortförklaringar men har faaktiskt varit sjuk i helgen och fortfarande hostig men inte lika hes. Lyckades springa på 13,20 min tror jag det var. Inte mindre kanske mer kmr nt ihåg hih men megan fick 13.10 o jag va efter henne precis så ja nånting där runt. 


Iomed att det är utvecklingssamtal hela veckan slutade vi halv 2 idag. Körde hem med Siri och jobbade lite på min låt, fick hjälp av henne. Sen kom jag igång med mitt tal!! Ska skriva om kärnkraft, nånting jag kan sätta mig in i och använda mig av NO också ju. 

Siri har namnsdag idag (grattis gmn) så vi körde o fikade på eh till dom stängde. Dvs vi satt där i 2 h ungefär. 


Hemma och ska skriva lite inför mitt utvecklingssamtal på torsdag. Sen ph!! ❤️❤️





» Slocknar

Vi hoppar över fredagen.


 På kvällen sov jag hos Markus med Irma, Siri, willi & henry. Upp idag vid 6 efter väldigt lite sömn<3 Det gick bra dock, har varit ganska vaken hela dagen fram till för nån timme sen. Somnade uppe i sängen en timme efter jag snackat med Kornelia i telefon o när jag skulle träffat Lovisa vafaan.. Får träffa henne imorgon. 
Efter jobbet körde jag ner till Cornelia och gick en sväng o bara pratade. 


Glad att jag jobbade halvdag idag. Nu ska jag skypa med Ida!! Hejdå<333



» Tufft att vara snål med sig själv

Kom ingenstans med svenskan om ni undrade❤️

Körde till Emporia med Siri vid halv 5 och hittade träningsbyxor, sport bh och skärp. Och världens finaste blus jag brukar fan inte köpa blusar för 300 (299) men kunde typ inte ta av denna den var såååå fin och vi blev kära med direkten<333 

Nu är jag hemma och hes för har skrattat:/ 
Ska ut o inviga nya Tightsen o bh-n på en springrunda. Efter det ska jag duscha, prova ett persika, mango te som Amelie köpte och göra lite matte. 

Sealeder



» Svarta naglar, The Kooks och mensvärk

Okej så har tagit bort gammalt naggellack, filat allihop och suttit o målat otroligt pillit på alla naglar för att ta bort det en minut efter allt är klart <3 Men har så sjukt många färgglada och glittriga naggellack, små som stora borstar. Kände ett sorgligt behov av att använda dom som inte används, dvs alla utom mitt svarta.  Ska måla dom svarta nu <3
 
Idag har The Kooks nya album släppts!!! Pluuus att dom spelar den 9 februari i Sthlm!! Vill såå gärna gå..:/ Får se om jag hittar en villig medföljare. Albumet är skitbra om ni undrade :))))) Inget annat än deras låtar för ett tag framöver
 
Sen halva av andra lektionen idag har jag haft ont i magen, mensvärk-ont. Hållit i sig länge, släppte för 25 min sen typ. Hatar.
 
Vi skulle börja på ett tal som vi ska hålla i 60-90 sek på Svenskan, om miljö, hälsa, skola eller integration. Det gick ganska dåligt med att komma igång med det.. Vet för det första inte vad jag ska skriva om, miljö/hälsa. Får tänka lite. Engelskan däremot gick bra, vi läste en engelsk artikel om lite hur Social Demokraterna tänker om lärare och skolan o så skulle man sammanfatta vad den handlade om. Det gick bra däremot. En sak jag läste
" Under the current system, students can get accepted into teacher training programmes with the lowest scores possible on college entrance exams - 0.1 points out of 2.0" 
Fattar ni så lite det krävs??? 0.1 poäng i högskoleprovet är fan jättelite även om det är sjukt svårt, det borde iallafall krävas mer för att bli lärare...
 
Nu ska jag skriva klart engelskan och se om jag kommer någon vart på svenskan. Hinner jag drar jag till Emporia snabbt sen för att köpa sport-bh och träningsbyxor som jag behöveeerrrrrr. Sea
 
 

» 2day

Gick upp halv 10 och körde till stallet en stund senare. Skulle rida igenom Heidi lite idag för att hon inte skulle bli stel dagen efter hon jobbat hårdare. Skrittade i typ 40 min, lite jobbig men det lossnade. 

När jag kom hem körde mamma, Amelie o jag ganska snabbt till Emporia (favorit stället,not) och åt lunch på Jensens. 

Hemma gjorde jag en kinesiska läxa och matte. 

Sprang en liten runda på 3.6 km bara, sen såg jag gårdagens PH-avsnitt och nu har jag ätit middag och ser kvällens ph ❤️



» Hoppträning för Pontus


» Hoppträning och brunett

Är jättenöjd med färgen, verkligen. Men nu ska jag inte klippa det på länge. Vill ha det långt så bara har det växt typ 5/6 cm sen nu är det precis lika kort som sist, det är surt. Men för att inte bli för irriterad över det ska jag inte prata mer om det:-) 


Hoppträningen för Pontus gick bra! Hon landade i fel galopp en del men efter en stund blev hon mer o mer smidig och landade i rätt. Problemet var att jag kan liksom inte överdriva för att få henne i rätt galopp efter för då blir båda helt snea. 
Han hade en lång framridning som var bra och jobbig, heidisen var genomsvettig i slutet. Hoppade som högst 1.5/1.8 m. Sen stoppade vi, för hon toucha och har inte hoppat henne på hela sommaren så kände inte för högre även om hon gick prima. Lägger ut en liten filmsnutt som cicci filmade


» Ikväll blir en surprise

Är i skolan atm och tar bilder på mitt hår 
 
Idag är en bra dag.
1. Jag ska färga och klippa håret ikväll..!!!!!!! Kmr sakna mitt blonda det vet jag men det är värt det, har velat det mer eller mindre ett braaa tag. Då menar jag typ 10. Men notera mer eller mindre.
 
Sen ikväll ska jag hoppträna!!!!!!!!!! Det var så länge sen och jag är så sjukt taggad, det ska fan bli det roligaste på länge. 
 
Sealeder
 

» Igår

Hade bara gympa och svenskadebatt, sen skulle 9orna på besök på procivitas. Tror fortfarande inte det är min framtida skola, känns inte så. 

Hemma vid två och lekte lite i GarageBand tills Lovisa kom! Det var jättelängesen vi verkligen träffades så det var övermys. Så lätt. 

När hon drog hann jag fortsätta i GarageBand och äta middag, sen gick jag med Nellie och mötte Malte så såg vi ph hos miiigg. 




» Hideaway

Lite skakig atm kan inte riiiiktigt fokusera men kort tråkigt inlägg. Gick med Nellie till Janina och var där o pratade över en fika i 2 timmar. Sen hem, såg lite av VM men när det gick dåligt för roffe somnade jag:/ Sen till yub, sen hem. Lagade tacos till mig axel o Erika, gick med Nellie igen. Sen har jag lyssnat på musik och skrivit dagbok. Ska sova nu godnatt 



» N00b

Igårkväll kom Siri, Cornelia och Alexia, megan kom en stund senare på kvällen. Vi såg taken, pratade och åt godis o gick ut.

Somnade runt halv 3 sen var vi uppe halv 9 för att åka o släppa ut hästarna på hyllie. Så det gjorde Carmen o jag. Hemma och har ätit, sitter o ser på iCarly i soffan<3 alexia o Siri har åkt för dom skulle träna o se match o blabla. 

Här är kläderna jag köpte igår 



» Väder

Vaknade vid 10 tiden imorse o såg klart filmen. Åt frukost hos Irma sen hemma runt halv 1. 
Tog bussen med Cornelia halv 2 tillbaka till stan. Vi gick runt lite, bla fyndade vi som fan på Beyond Retro. Det var 50-70% av på allt i butiken så jag köpte 3 saker för 269 kr!!! Lägger ut bild sen. 
Vi åt lunch på café 2000, nåt salladsställe. 

Kom hem halv 6, gick med Nellie och körde till stallet. Har fixat grejerna och borstat o lindat benen på yamyam som var smotsiiig. Nu står vi ute o betar. 


» Äkta kväll

Har det redigt mysigt hos Irma. Vi stack o handlade på hemmakväll med mopparna för skyesi ville så gärna åka<3 Hittils har vi pratat, skrattat, knäckt ryggar mm. Nu ska vi se en film. Skräck:(((( men behöver inte kolla ❤️❤️❤️

Mina lovies


 

» We

Red ner till havet i genom Bunkeflo. Heidi har aldrig badat, med oss iallafall, så det var första gången. Hon tvekade lite på att gå ut men det var inga problem. Sen gick vi ut och hon började nosa runt i vattnet, inte stampa eller skvätta. Vi travade längs med det grunda och vände efter 10 m, så gallopperade hon tillbaka hihi. Blev blöta som fan :/
Påväg hem höll hon på extra mycket med sina jäkla skutt, hoppar upp och framåt och sidles. Så otroligt roligt, överdriver inte, älskar det. 
Vi red i två timmar sen drog jag hem halv 7.
 
Siri kom med mat och sen har vi gjort den jävla whisper challange riktigt jobbig. Nu ska vi dra in till irma och skye, sea 
 
 

» Never danced like this before

På skateboarden nu 1-2 ramlade jag<3 rakt ner i marken. Asså det gjorde inte ens så ont, det såg värre ut. Jag fick inte ens ett skrapsår som räknas. Men iaf, varken Siri eller Irma skrattade för dom tyckte det såg så hemskt ut!! Blev jätteorolig och osäker på mitt liv, skrattade ju själv men dom vägrade skratta vafaaan kittlar typ fortfarande i magen varför dom inte skrattade. Jag hade även fast Siri inte tror det skrattat om Siri ramlade så. Hade försökt hålla mig men hade skrattat sönder. Älskar när folk eller jag slår mig för man kan dra upp det hundra ggr om och skratta lika mycket. <333

Ska dra till stallet nu och rida ut Heidi med Kajsa o bollen. Sen åker mami Papi o Amelie till Öland så axel o jag har huset med Nellie, stackarn.

Idag fyller bästa tishu 16 btw❤️❤️❤️




» Adidas Gazelle Platform

Har haft ont i magen sen middagen, men det är lite bättre. Mamma har beslutsångest över det mesta, jag har fått det från henne. Tex ikväll, har typ 20 olika skor jag tycker om. Dom finaste var de dyraste men jag vill verkligen ha dom. Har tittat länge och mamma o jag låg i sängen i 1,5 timme för att leta upp billigaste osv osv. Men de ligger på 1000 kr och hittade verkligen inga under det nånstans förutom där dom var slutsålda. Och har faktiskt pengar så efter en jävla massa tids tvekande beställde vi dom :))) längtar 



» Meshosta

Hostar riktigt löst, som små skratt, det liksom kittlar. Vill bara få in en sån riktig jävla host där hela halsen vibrerar. 

Gick i skolan, slutade 2. Var hemma och vid 4 passade jag mina grannbarn till 6. Hem, åt och pluggade innan det. Sen gick jag med Nellie, mötte Malte o så gick vi till mig. Han drog för 20 min sen och nu ska jag dricka chaite och sen sova. 

Jättetråkigt inlägg jag vet men det kan inte hjälpas 



» ~

Hyfsat lång skoldag med tåriga ögon. 
Hämtade och passade Hugo efter skolan till 5, sen stallet vid 6. 

Heidi var rätt mjuk men en liten fuskare i början. Det släppte mer och gick bättre. Hade dock inte dressyrsadeln för jag tänkte avsluta med att hoppa stockarna en gång för bådas nöje, men sket i det för det växte en massa gräs och efter passet var heidan sveeeettiiig. 
Galoppen i högervarv satt snabbt, kändes så bra. Satt där klistrad i sadeln och tänkte hur underbart det faktiskt är att ha något man är bra på. Låter ju otroligt egoistiskt men blev så glad. Om allt skiter sig och allt går emot är jag fortfarande bra på en sak och det är ridningen och hästarna. 
Vänster galopp var lite jobbigare. Hon flyter gärna ut och blev arg, så började prata med henne..:-) 
Tog hjälp av ytterhanden för att ställa henne överdrivet innåt samtidigt som jag tryckte på med ytterskänkeln (i galopp), sen ställde jag mig och lät henne galoppera på, lyfta ryggen och jobba. Den metoden gick bättre. Satt jag o bara försökte sprang hon och flöt ut och va stel. 

Ligger i soffan, är trött o förkyld o ser på människor som klipper får på 1an.  Men det är PH om 10 




» Rubrik Saknas.

Har beskrivt min sjuk-känsla förr, den där det både kittlar och känns som att jag har ett sandpapper i halsen. Eller när ögonen inte tål ljus och väljer själva att börja gråta. Varje gång jag får ont i huvudet t.ex eller någon annan stans tror jag att det är något överallvarligt. Idag pratade vi om strålning på NOn och så kände jag av lite huvudvärk o får därför panik över alla datorer, mobiler och husets strålning är anledningen. En sån tanke som man måste släppa innan den går för långt.. Aja. 
 
Efter skolan körde jag hem, tankade och var hemma en stund. Skulle kanske till stan med Cornelia men sen började hennes teater vid 5 så vi hann inte. Körde till Siri som har varit sjuk i två dagar och satt i andra soffan så jag inte skulle smittas av det hon har. Kan vara förkyld, det gör mig inte jättemycket, men feber orkar jag inte för då får man inte gå till skolan utan är fängslad hemma. O att vara hemma när alla andra är i skolan är hemskt.
 
Hemma sen 6, åt middag och har suttit på mitt rum efter det. Det har inte blivit att jag pluggat, har kollat igenom mina bilder, filmat rummet, lyssnat musik. Så nu har jag lite mindre än två timmar till PH. Ska plugga lite och gå med Nellie sen ph och sova. 
 
Ps. Imorgon är det onsdag och vi har bara torsdag kvar innan det är fredag igen. <3 Tänker inte skriva Ds för det gjorde jag aldrig när jag var liten. 
 
 

» Mitt rum

Detta är mitt rum just nu. Och jag har så länge velat fixa till det. Printa ut bilder som jag ska sätta där över skrivbordet, har en ram med tre bilder i som jag ska sätta bredvid den stora på Yamina och mig, ska sätta upp en till lina för rosetter över fönstret, hyllor där hatten och klackskorna står nu så jag kan ha olika "teman" vid varje hylla. Byta plats på sängen och skrivborden så jag kan kolla ut genom fönstret. Det är något av det bästa. Jag tillskillnad från mina familjemedlemmar utnyttjar mitt rum och det är övermysigt att sitta i sängen, lyssna på musik, skriva dagbok och titta ut genom fönstret. Så ska fixa det. Sen vill jag ha en bättre ljusslinga, älskar ljusslingor. Och sista är som på den bilden jag la ut för några dagar sen med draperier vid sängen, bilden hade också snetak precis som jag så det ska jag härma. Ska fixa när pappa har tid o hjälpa mig.

 

 

 


» Såriga händer

Asså mina händer och tår går typ ur led. Nä skoja. Men mina tår känns som dom gör det, lite äckligt. Mina händer har bara små svidande blåsor eller sår på sig efter mockandet i helgen. 

Hade gympa imorse och sen 3 lektioner. Alltså en väldigt lätt dag. 

Är hemma o ätit lite, min kaffekopp är så jävla fin älskar den. Snart firar vi ett halvår<3

Ska till stallet och fixa med Yamina, sen hem, plugga och kvällen är inte riktig bestämd än. Men ska dra nu så jag hinner. 

Sea