» Nyååår

Egentligen skulle vi åkt till Höllviken nu men min familj är seg så vi åker väl om en kvart eller ngt..

Känner mig faktiskt fin ikväll. Har gjort en bra sminkning och frisyr.

Har verkligen inget intressant att säga.

Så ni får bilder istället


» Luktar häst

Stinker faktiskt häst men det är mina kläder faktiskt..

Har ridit ut med Ida och Celgic idag. På yub. Sen kom jag hem vid kvart i 1 typ och har ätit lite lunch. Ska gå upp och tvätta av mig och sen packa till imorgon. Lille Nellie ska med också!! :D

Vid halv 3 är det insläpp så måste till stallet då igen. Seaöeder


» Bättre sent än aldrig

Vet itne riktigt vad jag ska skriva om. Tävlingen idag.. Med Heidi gick det jättebra. Hon stannade på ett hinder, men det var typ 3 olika glitter sorter och typ 7 röda koner under. Så det var okej. Annars gick det super runt hela banan och hon rev inte ett enda hinder! 
 
Men Yamina stannade vi på ett hinder. Det var rätt stort och även det var väl pyntat. Men jag vill inte skriva mer om det. Har svårt att skriva det direkt här och ut till alla men dom som bör veta vet eller får veta. 
 
Resten av dagen har jag faktiskt legat inne, sett gossip girl och längtat till imorgon typ. Hade kunnat ta tag i mitt liv och ringa ngn men pallade inte. Inte då. Nu är jag trötter och ska sova. Snart ska jag till öland vilket betyder att jag snart ska få träffa alice och gå promenader på alvaret. Sen väntar skolan och ett SO prov som jag inte kan någonting på. Får antagligen plugga lite på Öland.. 
 
 haha så ful 

» Tävling

Äter frukost just nu. Om typ 20 mon ska vi till stallet. Det är jordgubbshoppning blandat med nyårshoppning så får se vad det blir!

Ska hoppa Heidi 80.

Igår, var jag i stallet med mamma vid 12-2 och fixade alla grejer sen åkte vi hem och jag bytte om och la mig i sängen igen och såg gossip girl och åt världens godaste glass!

Vid 4 åkte vi till stallet igen och skrittade ut i 45 min typ. Sen travade jag Celtic i ridhuset 5 min. Igår va sista dagen men honom för Ida kom hem igårkväll. Och såklart hade han rullat sig.. Så fick bada den svarta hästen till vit.

Senare vid 10 tiden kom Ida till mig och vi låg och pratade ett tag och vid 11 gjorde vi kladdis. Fick en sen julklapp/ present för Celtic också. Världens snällaste


» Hemmagjord pizza i mitt hjärta

hellahavvetstorrmarr

Jag har faktiskt varit på Emporia idag, ikväll.. Axel hade hockeyträning och Stina skulle till Emporia så för att hon inte skulle behöva vara själv följde jag med. Så vi åkte dit vid halv 6 typ och gick runt och kollade i lite affärer. Sen satte vi oss vid ett sånt mellancafé typ och åt vars en kula glass. Sen gick vi till espresso house och tog vars en tomte latte och delade på en vitamin well, omg älskar den så mycket!!!

Vid åtta gick vi över till arenan för axel spelade där så kom pappa och hämtade oss vid halv 9 för då var hans träning slut.

Pappi hade lagat pizza all by himself. Kanske hjälpte någon annan familjemedlem till men jag vet inte. Tror det mesta var hans förtjänst ikväll.

Så otroligt gottttt, så har ätit och vi har sett lite happy feet nu spelar jarre lirre sirre

herredårre


» Bokskogen

Har varit på besök i bokskogen men familjen och Stina. Väldigt kallt men överlevde. Vi gick och sen fikade vi.

Nu är vi Påväg hem igen men mamma och jag ska till stallet igeeen för att mocka och ta in hästarna. Sen ska jag finally komma hem. Kall som kall

Träningen innan för Marie gick "somvanligt" jättebra. Vi övade mest i galopp idag för det är det svåraste för oss just nu. Yub blev sveeettiiig så det var bra, och vi fick båda jobba blev väldigt trött:( förkyld också. Inte kul

Sen skrittade jag ut på Celtic och sen travade vi en stund i ridhuset. Himla fina panisar❤


» Yesterday

Heidi gick bra att rida. Hon gick fint och övade lite på lydnad. Gjorde typ skänkelvikning in mot mitten (trav eller skritt), halt, skänkelvikning ut igen . Galopp på kortsidan och sen samma igen.

Cicci och jag kom fram till att Heidi har lite för långt bett som kaaanske kan vara orsaken till att hon inte är lite stum i munnen.

Sen skulle vi måla bommar men alla ridhus var upptagna och det är för kallt att var ute då fryser färgen.. Så det blev Inget vi fikade bara.

Sen gick Amelie och jag och fixade grejerna sen skrittade jag ut Celtic och travade honom lite sen gick jag in i ridhuset och travade lite till. Han har blivit så mycket finare i traven nu när han är frisk!

Sen kom jag hem och gjorde mig iordning sen åkte jag till Cornelia och vi spelade simssss. Sen kom Alexia och Siri och så sov vi där.

Är hemma nu och ska cykla till stallet. Ska träna för Marie


» Sick

Ja är lite sjuk känner jag. Startade dagen med en chai matte från vår sån maskin. Och nu hade jag tänkt cykla till stallet med Amelie. Har alla 3 hästarna idag och vid 1-2 ska MRU måla bommar. Om någon stallmänniska läser detta får du gärna komma och hjälpa till! Det finns fika ;)

Egopics pch min julaftonsoutfit


» Should I ?

 
 
 
 
 

» Kakakaka twilliiiighhhtttt

Har sett färdigt Breaking Dawn part 2 !!!!!!!!!! ååh shit. vad gör jag nu? det blir inget mer , det är sluuutttt :'''(
 
Men det har jag väl tagit upp innan när jag läst färdigt sista boken. Men jag vet. Att iallafall i sommar, ska jag läsa om böckerna igen. Filmerna tar inte lika lång tid att se på och dom har jag ändå sett minst 4 ggr på varje. Förutom sista för den såg jag ju idag..
 
Lite synd, ikväll åt vi wokwok, woopwoop. haha skoja men jo det gjorde vi. Och eftersom att jag inte kan andas med min näsa, så kände jag knappt smaken, bara att det var jävligt starkt... Mend et va lite synd för jag gillar annars woki :(
 
Onödigt
 
Släktelito har varit här i eftermiddag. Har fått sminka Hanna o Ida och lite annat. Vet inte riktigt jag jag ska  göra.. Är trött fast bara för att jag är sjuk. Borde kanske sova. Vill spela sims men det går inte för allt dampar och vi ska lämna tillbaka/ byta dom för det är något som gått snett.. Men blablabla så har jag fått in årstider. Men vill få in kvällsnöjen också men tror inte det kan fixas ikväl så får väl överleva ändå.. 
 
Vi får väl se. Sealeder 
 

» Mamis födelsedag

Är otroligt förkyld och nu börjar jag få ont i halsen också :(
 
Idag firade vi mamma lite imorse och sen cyklade jag och mami till stallet. Vi skrittade ut en runda, jag hade Yub och mamma hade Celtic. Vi travade lite också. 2 min för Cellepelle idag..! Det var jättebra underlag på sandstigen idag så blev helt glad! 
 
När vi kom tillbaka red jag Yamina i 20 min i ridhuset och hon gick super! Det var inget pass så hon lev svettig men hon gick jättefint!!
 
Efter Yamina red jag Heidi. Red ut henne själv på sandstigarna. Men det var fint väder också så det var lite mysigt. Hon skötte sig fint, vi klättrade lite också. På hemvägen dock eller så, mot klubben, så började hon busa lite och den Heidi har jag aldrig märkt av innan men hon började bocka lite på stället och hoppa iväg och försöka dra ur tyglarna och springa. Men kände att jag bara borde trava hemåt, haha lite jobbig var hon allt men det var kul.
 
När vi kom tillbaka, hade jag inte ridit ut jättelänge, eftersom jag var själv ville jag inte rida vid ställen som hon inte gillar, man vet aldrig. Så red lite på galoppbanan när vi kom tillbaka. Travade först i serpentinr över en liten bom som låg där ute och ett väldigt lågt krys, typ 10 cm. Sen gjorde jag samma i galopp och la till ett litet hinder som stod emellan som var typ 45 cm inte högt alls men det var inte meningen heller. Duktig hest
 

» Mer julklappar


» Rubrik

Vi struntar i igår pallar inte skriva pm en hel dag..

Iallafall på julafton så var mina kusiner min faster min farmor o farfar och min mormor o morfar här. Eller mormis o morfis är kvar i huset för dom har inget ställe i malmö, bara på Öland.

Vi åt osv, kommer inte riktigt ihåg exakt men ni är antagligen inte jätte intresserade, så i stora drag : vi åt och vid 10 typ öppnade vi presenter och då hade mina kusiner och min faster åkt

Det tog ett tag att öppna presenterna dock.. Men är väldigt nöjd!! Jag vet inte borde jag ta upp vad jag fick?
Eller ska jag bara lägga upp bilder..

Jag lägger bara upp bilder.


» SIMMMMSSSS

Gissa vad jag gör just nu?




Dålig gissning. Jag installerar SIMS ÅRSTIDER FFS!! jaaaaa im so happy like omgaaasshh

Den uppdaterar just nu vilket verkar ta lite tid menmen..

Ja. Medan den uppdaterar skriver jag vad som hänt under dagen än så länge!

Åkte till stallet då vid 10 som jag skrev. Gjorde iordning Celtic som blev en jetesöt ren och Yub blev lite tomte typ?

Sen skrittade jag och Celtic, Amelie och Yamina, och Hanna på Heidi fast hon skrittade bara med en bit.

Först skrittade vi till Faster Anna och hälsade på dom, sen vidare hem till oss och sista stoppet var hos Patrik & Maria.

(nu har det börjat installera !!)

Det var en lyckad skrittur, alla blev helt glada och det var typ 3 st på hela skritturen som inte log eller vinkade från bilen. Sura jävlar.

Sen var det minst 10 st som stannade och tog kort. Kändis kändis..

Nä men det var kul för alla blev så glada.

omg nu ska jag spela sims :D


» Påriktigt

Nu har vi inlett julafton. Fick SIMS ÅRSTIDER i min strumpa herregud tacktacktack mami !!! Omgeee glad tjej

Ätit lite frulle nu och ser på någon hundfilm.

Vid 10 ska vi till stallet och ta våran årliga julskritt minus Ida.. :(

Nä nu ska jag se Vidare hejswklcr

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811bcddf2b32cd700398a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811bcddf2b32cd700398a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811c29606ee5a6f3711c5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811c29606ee5a6f3711c5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811c4e087c35c8fc88ad3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811c4e087c35c8fc88ad3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d811d5ddf2b32cfa003cec.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50d81201ddf2b32cc3003a14.jpg" class="image">


» Jullelaffton

Det är faktiskt julafton.. nu. Fast egentligen inte men jo..
Det är först julafton imorgonbitti, när jag., eller inte bara jag dock.. Men när min fmalij då går upp och öppnar första julklapparna som ligger i stroompaan!
 
Det är som en kväll innan ens födelsedag typ. Man ska somna och sen när man väl har somnat är allt rätt enkelt för då är det bara att sova tills man vaknar och då är det fan craycray.
 
Nä men serre. Imorgon blir nog mysigt.
 
Har varit hos Alexia btw men det skrev jag nog innan. Vi bah chilla'
ööh fult
 
kom hem halv 12 typ så har varit hemma 1 timme?! wadafakk
okej
 
jo en sak till! mami och kanske någon annan också har bakat chocolate chip cookieeess och några andra choklader med typ mint sak asgott! så fikade lite all by myself när jag kom  hem innan. 
 
Nu skarre jarre sova. imorgon e det julaftoooooon tiiidiidliidiooo
 

» Julafton imorgon

Kul va?
Jag är ändå rätt exalterad...

Hemma från stallet nu. Kall och trött:/

Men cicci hade fixat allt till Heidi så red bara henne. Men efter jag skrittat Celtic så fixade jag i stallet till Yub o Pelleee till 3 och sen var det visst snöstorm.. Lille yub hade inte kläder för det egentligen så hon var helt vit när jag kom ut.. Såg inte skillnad på henne pch Avanti. Nä skoja haha

Rolet rolet

Heidi gick okej att rida. Red med gramaner idag. Men hon är typ okänslig i munnen.. Fastän jag lirka lirka så är hon "lika stum". Hon är dock väldigt böjbar och flyttar sig bra för skänkeln och kan göra byten osv men ja.. Ska nog ha henne på en träning för Marie någon gång snart för att få lite hjälp.

Nu ska jag byta om och åka till Alexia. Sialeder


Är arg på Amelie så lägger upp en ful bild på henne


» Öroninflammation kanske?

Är i stallet nu. I cafeterian - alldeles för läskigt ska gå ut nu bara för det

Så , i sadelkammaren istället.. Det spökade i cafeterian.

Fyfan vad kallt det är idag!!! Jag blåser nästan iväg.. Har skrittat ut Celtic, idag skulle han travas 1 min så vi travade en minut bredvid sandstigarna. Där va hårt men inte asfalt. Det var okej iallafall och det var inte buckligt och det är ju bättre än jättedjupt..

Trodde seriöst, eller tror fortfarande.. Att jag ska få öroninflammartion. Det kändes som ngn bara blåste in luft rakt in i mitt ena öra! Ni vet en sån sak hos tandläkaren, som blåser på ens tänder. En sån kändes det som fast 1000 ggr starkare.. Stackars öra :(

Nu ska jag fixa alla grejer till 3 hästar.. Sen ta in Heidi, Yamina & Avanti och så ska jag rida Heidi. Amelie ska rid Yub.

Ja ska försöka att inte frysa ihjäl men ska nog överleva.. Sealeder alegeders


» Hahahah

Siris julstake är ngt utöver det vanliga.. Den har inte 7 ljus utan mer 780000
....


» Cipidipi cpdp

Inläggen vill aldrig publiceras, vänta måste bara minska ljusstyrkan..

Så färdig

Vid halv 6 kanske den var tog Axel och jag bussen hem och sen cyklade jag till Sirre och har varit där under kvällen. Chillade mest faktiskt. Vid 10 cyklade jag hem igen pch hemma var det fullt julbak.. Axel och hans kompisar - som senare åkte men iallafall, mamma pappa Amelie och mormor o morfar! Pritty många..

Åt lite sen kvällsmat fastän jag inte var hungrig och sen hjälpte jag till lite att baka.

Nu är klockan sent och mina ögon är deada..

2 dagar kvar till julafton :00000 :D



» Glögg

Är just nu hos farmor och farfar på glögg men familjen -pappa för han jobbar.

Skrittade ut på Celtic och Amelie följde med på Yub.
Sen fixade vi i stallet pch åkte hem

Mina galna kusiner är craycray och nu ska vi se lite julkalender

16:00


» 9 tiimmar

så länge var jag i stallet igår... Okej 8, var hemma en timme emellan. 
 
När jag åkte tillbaka till stallet red jag Heidi. Skritade fram i 10 typ och sen red jag i 20 min. Red utan martingal eller sån där annan sak som hjälper lite. Det gick bra men hon var lite svårare. Sen avlutade jag med att skritta ut på gatorna i ca 20 min för det var så djupharvat och då ska man typ skritta på hårt direkt efter så att senorna stärks igen. 
Heidi var lite töntig, men det va mörkt, bra miljöträning iallafall. 
 
Sen när jagh kom tillbaka till stallet ryktade jag henne rätt länge, och sen samma med Yamina och efte Yub Celtic... Så det tog sin tid men dom blev glada och rena ialllafall. 
 
Vid kvart över 7 åkte jag hem.. 
 
Sen duschade jag och åt tacossssss och sen cyklade jag till Lovisa
 
va där till 12 och sen cyklade jag hem för hon skulle jobba idag. Ja vad gjorde vi..  pratade, såg på 2 filmer lite så , träffades 
 

» 9 timmar..

ALLT RADERADES :"(

Skriver imorgon
:(


» Får väl skriva det igen..

Alltid kul

Cyklade till stallet 10 idag. Red lektion för Marie vid kvart över 11 och avslutade med att skritta ut runt sandstigarna. Sen bytte jag häst till Celtic och skrittade honom i 35 min runt sandstigarna.

Mamma och Amelie hade fixat nästan allt så släppte bara ut Yub och sen åkte vi hem.

Nu ska jag dit igen och rida Heidi,

Btw dog vi inte 14:21 det va ju kul :)


» Amen vafan?

Jag skrev ett inlägg till förra inlägget????


» Iväg igen


» Ojojoj

tears all over the place.. 
 
Har precis sett klart a walk to remember igen. Pallar inte att jag gråter sönder! så orättvist hon borde inte behöva  dö och han är typ världens sötaste som gifter sig med en döende för att han älskar henne så mycket. åååh dom 2 är fan meant to be och jag älskar dom och deras kärlek :''('
 
 
så har haft en väldigt emotional kväll i soffan men också väldigt mysig. ska sova snart. rätt trött och ska upp hyfsat tidigt imorgon. 
 
bjutfoll crying pictures 
 

 

» A walk to remember

Det är absolut en av dom finaste filmerna jag sett i hela mitt liv. Började gråta jesss. Allting var så fint! Deras kärlek och Gud i himmelen det är verkligen en ny favorit film. Blir helt ledsen av att kolla på bilder och gifs från filmen. Kanske ser jag den ikväll igen för jag vill hemskt gärna.. ❤
 
Efter filmen fick vi våra betyg men jag kollade när jag kom hem. Är nöjd :)
 
Men efter betygen gick jag Megan Cornelia Alexia lina Siri och Elin till donkidonken och "fikade". 
 
Sen gick vi runt o stan osv. 
 
Åkte hem vid 3 typ och hade hopplektion på Heidi vid 5. Det gick otroligt bra!! Hon stannade inte en ENDA gång. Nästan perfekta hopp hela tiden, nej Gud vad stolt jag blev, Så himla kul
 
Efter Heidi skrittade jag en runda på Celtic. Busig som han är... Han har så jävla mycket överskottsenergi! Men har är också otroligt söt.. 
Ja det gick sådär, men jag skrattade med mig själv pch Celtic så..
 
Vid typ halv 9 cyklade sirre och jag in till Limhamn ch mötte Alexia lina Megan Cornelia Olle Johan och William. Vi handlade lite var och en och sen körde vi hem till mig, såg high school musical ettan och sen gick några ner osv vissa såg 2an men sen efter 2ab var helt färdig höll vi oss i källaren. Dock blev klockan halv 5 innan vi la oss ordentligt och vid 5 tror jag somnade vi. Sen ringde Siris väckarklocka kl 7.. Sen sov vi till 11 och vid 12 började vi med pannkakor och avslutade med att se high school musical 3! 
 
Sen har jag varit i stallet och skrittat ut med Lovisa Amelie och Hanna. 
 
Sealeder långt inlägg.. 
 
 

» On The buss

Börjar 10 idag vid spegeln för vi ska se en film/bio som avslutning och sen fika med skolan. Det är vad jag fått reda på.

Efter det ska jag och mina friends in i stan och går runt lite och fika lite också.

Jag uppdaterar mig sen byby

Ps idag vaknade jag till julkalendern men fick rådamp på pappa för han la min väckarklocka på mig precis bredvid örat fastän jag skrek att jag va vaken klicka på snooze. Dum Papi


» Mina chickens är fan craycray !!


» Ful

Känner mig rätt ful... Har inte duschat än efter att ha varit stallet och har kollat på ngt fult program samtidigt som det är fult i mitt rum och jag har ja.

Slutade 2 idag, så va i stallet redan kl 3. Mockade och sen red jag. Fast det va så djupt harvat så jag skrittade bara fast typ skritt-jobbade.

Sen var det stallmöte kl 18 som jag gick på och efterråt stod vi i stallet och pratade en stund. Sen åkte vi hem och jag har ätit stora pastisar som såg ut som maskar fast fastare och vitare.

Sa hejdå till bästis också.. Nu åker hon i 10 dgr så ska passa Celtic, jaa ! :D

Nu ska jag gå och duscha sen ska jag läsa min boookisss och typ sovvvvvvvva hahahha shiit tangetbordet fick damp!!!!

Sealeder alegeders.

Åh imorgon har jag skolasvlutning!!! Tagga imorgon på så många vis. Varför och vad jag ska göra får ni veta imorgon, har iallafall något från kl 10-på torsdag :o

bajspår


» Shit

Idag missade jag julkalendern :| Det var första gången jag gjorde det. Har varit uppe varje jävla morgon och sett den!! Var alldeles för trött så råkade somna om och pappa väckte mig inte förrän 8 igen...

Nu är jag iallafall färdig. På 20 min klarade jag mig. Är jag grym eller är jag grym?

Nu ska jag för första gången på länge cykla till skolan eftersom det har varit snö har jag mest tagit bosseen. Seaöeder nu blev jag sen!


» Julhandling

Just det är jag rätt dålig på. Är rätt sent ute och som alla andra har jag svårt att köpa till min bror och min pappa. Killar...

Är sent ute.. Ja fast jag har nog aldrig varit tidig? I alla år har jag åkt med mamma till mobilia och fått låna hundra kr för att köpa ngt enkelt till mamma pappa farmor och farfar. Det var nog först förra året mina syskon fick julklappar av mig..

Idag åkte Alexia och jag in till stan direkt efter syslöjden och "julhandlade" lite. Kan inte skriva vad jag köpte eller vilka affärer jag va i för man vet aldrig om mina små familjemedlemmar kollar bloggelito..

Sneaky

Lyckades köpa presenter till alla! Amelie får finast men hon är också enklast.. Mamma har jag gjort en sak till och pappa pch Axel har jag bara köpt rätt lite till.. Pappa blir glad ändå han bryr sig inte. Axel fyller år rätt nära typ 2a februari så vet vad jag ska ge i födelsedagspresent. Den är lite dyrare så han får nöja sig såhär sålänge!
Mamma sk jag köpa en till sak till men den ska jag ge på hennes födelsedag som är 2 dgr efter julafton.. Haha vilket skämt stackars mami

Nu ska jag sova. Klockan är sent.

Är överexalterad lver att skriva igen :D

Sealederalegeders :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c949606ee0b961427aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c949606ee0b961427aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c96e087c31deabd0aac.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c96e087c31deabd0aac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c97ddf2b37130000c41.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c97ddf2b37130000c41.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c98e087c31dff32fb54.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9c98e087c31dff32fb54.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9ca3ddf2b37172000c73.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9ca3ddf2b37172000c73.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9d74e087c31dc02a682b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9d74ddf2b37126000bea.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9d75e087c31dd59c6b9c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9d75ddf2b37166000c39.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3813429/images/2012/pic_50cf9d889606ee0b9b73fad4.jpg" class="image">


» bloggelitoooo

Detta är rättt sjukt.. Har inte skrivit på hur länge som helst ändå har jag bar typ 5 mindre läsare... Shit <3
 
Ska iallafall börja igen. Nu är det fan jullov OCH MÅSTE HA TID. oj capslock orkar inte ändra.
 
Äliit har jag saknat blogge really muchscsoooo
 
:(
 
Ok har hänt en del sen sist.. och har en del bilder... 
 
så ja. vennehhehhhh
 
börjar med det här inlägget sen skriver jag från o med idag ^^^^^^^ tönt smiilis