» Kom kom skjuts

Har precis slutat jobba så hänger vid en vägg och lyssnar på musik i min väntan på piben. Började 4 och innan dess var Amelie pappa och jag nere vid Köpingsvik och pratade med en kille där vi ska låna lite plats för att ha ponnyridning på. Främst Amelie och mamma/pappa som kommer få gå men när jag är ledig ska jag hjälpa till. 

Har gäster hemma och har inte ätit sen 3 så är hungrig och vill mest bädda om min säng för min fula lillasyster har legat och ätit ostbollar i den.:-) -och sen läsa/lyssna på musik. 

Nää dom har ätit upp allt där hemma:(( stackars barn




» London

Innan vi åkte till Öland hade pappa stop i London så vi andra i familjen hängde på. 

Axel och jag kom med planet pappa flög men sen var det fullt. Så mamma och Amelie kom med det senare planet. Under tiden gick vi en runda i London för att visa mig de lite större ställena som Buckingham Palace och Piccadilly Circus tex. 
Har aldrig varit i London förr, förutom när jag varit liten men har inget minne av det. Har däremot länge kännt att Jag redan gillar London. Och besöket var likt mina förväntningar. Hela staden och de stora parkerna. Det var så, a jag vet inte men jag gillar det. London är en stad jag hade velat flytta till när jag blir vuxen. 

På kvällen åt vi på Jamie Olivers. Vääldigt gott och tydligen skulle dom öppna en restaurang i Stockholm. 

Andra dagen var vi väldigt effektiva och visste precis var vi skulle lägga den begränsade tiden. Först Primark, sen Urban Outfitters<3. Sen hann vi inte mer än att gå till Vans på Carnaby Street och köpa skorna. Sen skynda till hotellet, hämta väskorna och åka hem. 

Ida ska ju flytta till London i höst. Så jag har en anledning till att åka dit med jämna mellanrum. 





» Angående förra

Tänker ju såklart skriva när vi provrider osv. För stunden vet jag inte vad som händer med allt och därför bestämde jag mig nu för att inte svamla en massa. Så vi ser. :)
 
 
 
 

» Hästprat

Glömde nästan att jag skriver igen. Kom på det på väg hem från jobbet. Ja jag började jobba 10 idag och slutade runt 3. Murse hämtade mig och så köpte vi lite fika då Birger och Vida kom förbi oss och skulle sko Rasmus. Sen skulle Birger hjälpa oss lite med ny ponny/höst och kolla på nån film o sådär. Vi snackade länge. Och har fått en massa att tänka igenom. Som vanligt när man börjar prata pengar och häst blir det jobbigt för att det är så jävla dyrt förlåt att jag svär men brukar tyvärr det och det är min blogg:/  

Men en speciell ny sak för mig att fundera över är ponny eller storhäst. Har varit såå inne på ponny för att jag gillar gångarterna eller tävlingarna eller bara grejen ponny. Men ska ta reda lite mer om det här så ska jag skriva ett inlägg senare så hörs senare




» Ok

 
 
Tänkte ta upp allt som hänt sen sist!
Nej, verkligen inte. Prank.
 
Men några saker ska jag skriva om iallafall. Kanske är dom inte så stora utan i själva verket är det bara dom jag kommer ihåg. Livet som senil! Nej vafan förlåt
 
Okej 
1. Har äääntligen tagit mitt moppekort!! Dock kan jag inte köra så mycket här på Öland för i princip den enda vägen som man kan komma någonstans med kör bilarna i typ 90 och vägen är inte såå bred så mina skapare tycker det är lite läskigt att släppa ut sin dotter på stora vägen i sommartrafiken. :)
Åh på tal om sommar har det änsålänge inte varit varmt på Öland. Har typ förfrusit och inte haft sommarkänslor. Tror hela tiden att jag måste plugga men sen kommer jag på att jag faktiskt inte har något att plugga till... Score
 
 
2. Vi har börjat leta ny ponny. D-ponny. Dock jobbar jag ju i sommar och därför har vi inte någon riktig tid att åka tillbaka till Danmark där vi hittade en som vi gillade mycket. Men vi ska försöka med det lite senare i sommar så jag hoppas på att få ledigt någon dag där. 
                                                                                 (haha så ful)
 
3. Jag jobbar på Ölandsglass i sommar där jag trivs väldigt bra. Har fått fast anställning på Malmö Ridklubb i höst varannan helg, såå härligt! 
 
 
 
4. Det var väldigt sorgligt att säga hejdå till Heidi på betet för att det var lite som ett slut för oss efter 2 år. Däremot har vi inte riktigt bestämt hur vi gör till hösten + att hon står fortfarande på MR och vi på Hyllie Gård så det är löjligt nära. 
 
 
5. Såg The Fault In Our Stars i förrgår med Alice, Andrea och Smilla och grät och rös och log genom hela filmen. Boken var bättre i och med att den har alla detaljer som inte filmen har. Men filmen var väldigt bra den med..
 
6. Saknar Malmö och mina underbara vänner där... Något som är bra är att på fredag åker jag ner för att bo hos Siri någon natt och hinner antagligen träffa Malte och William en liten stund innan jag fortsätter till Siri <3
 
 
Nu ska jag smälta att jag börjat blogga igen och fortsätta läsa Nyckeln som fått ligga i lådan hela våren pga böcker som jag läst i skolan. Sealeder
 
 

» Hej igen :)

Shiit blir typ nervös. Det är konstigt men samtidigt som jag känner mig hemma på bloggen känns det som att världen hatar mig och har absolut ingen aning om varför jag tänker så. 
 
Iallafall.. Har vissa dagar känt extra mycket saknad över att blogga. Och idag när jag läste Emmas blogg-glittrigamoln.blogg.se - (som jag brukar när jag är på datorn) kunde jag inte hålla mig längre. Så tadaa jag är tillbaka efter ca 5 månader. 
 
Just nu är utseendet på bloggen inte helt som jag vill ha det. Syftar mest på headern så det fick bli en tillfällig bild på Heidan. Men det gör ju inget. 
 
Tänker faktiskt bara hoppa in igen och fortsätta som att jag aldrig har tagit ett uppehåll. Annars känns det ju oerhört stelt. 
 
Omg ser så glad ut, happy <33 Sry hade ingen glad egobild tillgänglig