» VARFÖR PLUGGAR JAG INTE?:(

Det är så jäkla svårt att börja. Allt annat blir kul. T.o.m att damma och städa mitt rum är roligare. Dock är det roligare att plugga om rummet är rent. Vilket mitt inte är just nu. Jaja.

Pappa kom hem tidigare idag men mamma och Amelie kom hem från London nyss. Och dom hade med lite priiiiseentoor. Fick ett rosa slags linne, en vanlig marinblå t-shirt, små mjukis-shorts, 1 par truuuser, och jätterosa hunter stövlar! Åh rosa <333 har typ snott mammas hunters som hon köpte för ngt år sen och har dom i stallet. Men dom luktar hest så kan inte ha dom utanför stallet utan att lukta äckligt eller diska dom i hundra år och dränka halva mig. Så det var uppskattat.
Tack mor i stugan

Skulle egentligen hopptränat men den va inställd pga teori. Allt blev som det inte skulle ha blivit. Men cicci, Henke o pappa hjälpte till att bygga upp ngra
Hinder till mig, heidi o Lovan o Avanti. Men det gick sådär.. Våra hästar var helt fel inställda typ. Heidi var helt ofokuserad och lite lat, hon tog inte i som hon brukar. Men det var otroliiiiigt varmt i ridhuset och underlaget var som vanligt inte det bästa... Ganska djupt och tungt idag. Hon blev riktigt svett.

Sen har jag varit på MRU möte också. Jis jis. Hejdå nu måste jag verkligen försöka plugga har prov imorgon


» Whatttt

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp resten av dagen..? Pluggar nu, sen ska jag hoppträna 6, och sen MRU möte. Samt äta och egentligen springa..? Naj det går inte ihop.. :(

Idag vaknade jag som en chef i den stora sängen. Gjorde allt som man brukar göra på morgnar och gick u med Nellie. Sen har jag haft tre lektioner. Och typ halvt gympa fast ändå inte. Gick men Carmen C , emma , Elin o veronika till en sån allmän scouterplats typ. Så va vi i den "skogen" en stund och sen gick vi tillbaka till skolan.

Vill nästan sluta skolan nu. Det gör mig ändå deppig. Ska bli så himla skönt att åka till Öland. Kommer ju inte klara att va hemma och leva i detta faktum. Usch. Fyfan. :(

Nej nu ska jag plugga. Måste ut med Nellie sen också ju..


» Äger

Axel skulle gått med Nellie men hade bara släppt henne i trädgården. Så efter att jag cyklat hem från Siri vid kvart över 10 fick jag gå en sväng med nellan.

Har fixat lite med djuren osv. Och nu har jag lagt mig i mamma o pappas säng. Heheheee.

Försökte plugga lite men fastnade i mobilen. Får se om jag kan läsa ngn sida nu. Godnatt så himla Myckettttt


» Siris tak

Rörde bokstavligen ihop lite Caesarsallad innan. Äh hur fan det nu ens stavas. Nellie kom och hon löper tydligen nu så hon vägrade gå ur bilen.. Men sen fick vi ut henne iallafall.

Nu sitter jag på Siris tak och ska plugga. Mmm så himla kul verkligen jao mm


» Torup

Asså innan när jag skulle tömma skottkärran gled den ner och jag försökte fånga den med mitt ben så skar upp halva benet. (Ok överdrivet). Det gjorde så jäääävla ont herregud. Oh min ilska brann ner mig inifrån och ut så ont det gjorde. Ville bara skrika högt högt högt men då hade alla bara omg gmn bby vad hände jao. Äej jag har fortfarande ont. Usch.

Nu står jag och betar min lille yub. Har fixat allt förutom höpåsar för dom var redan fyllda! Hihi så kul. Who was iiiittt?

Innan idag har jag varit i Torup, bokskogen med hela skolan. Vi började 10 över 8.. Sen bussade vi dit, spelade golf och orienterade. Bussarna gick hem 3 så var på skolan halv 4 ungefär. Sen dröjde det en stund innan jag kom hem men men. Nu är jag i stallet, sen ska jag hem, fixa kvällsmaten till mig och Axel som är själva tills imorgon kväll för resten är i London, ta emot Nellie och sen till Siri och plugga lite.

Hejdå små mm


» May. 27, 2013

Tjiiina blogggiiinn.

Idag vaknade jag och farsan baloo schtekte en omelett till mig. Annie peace. Ew.

Sen har jag varit på två lektioner i skolan, ja plus träslöjd då ofc. Lämnade in en bok och eftersom att jag är barn/ungdom behövde jag inte betala böter för att den var 11 dgr för sent inlämnad! :) yes

I stallet hjälptes Cicci o jag åt med Yamina och Heidis saker. Sen red jag Heidi ett dressyrpass. Det gick jättebra! T.o.m galoppen börjar bli mer hel nu!

Imorgon är det orientering med skolan hela dagen så ska vara där 10 över 8 därför måste jag gå upp tidigt. Så ska duscha nu sen förbereda lite inför imorgon, sen sova.

Godnatt alla i världen för hela världen läser ju min blogg swag on me

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51a3b89fe087c30c670f240c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51a3b8f5ddf2b34f9c220667.jpg" class="image">


» Söndag

PS. Till Corren du, jag försökte lägga upp bilderna hela dagen igår men den sa bara fel fel osv tills Igårkväll. DS

Igår var det mors dag. Så vi gick in med lite frukost, kort och en present till mami i sängen på morgonen.

Vid 12 cyklade jag till stallet i regnet och borstade, satte på yams täcke och aläppte ut henne i hagen. Sen red jag ut på Heidi med Ida och Celtic. Just då slutade det regna lika mycket som innan så det var jätteskönt. Hästarna var piggggaa och Heidi tog stora skutt uppåt och framåt, så jäkla rolig hon är.

När vi kom tillbaka till stallet hade vi en aktivitet med MRU. Typ 7-kamp. Jag hade en station inne i ridhuset. Blindgång. Bara den längst bak fick se, ingen fick prata och dom skulle bara genom att ge signaler utan röst gå Runt en hel hinderbana.

Efter den aktiviteten hade Amelie skrittat yamina och fixat grejerna till henne men sen hade hon bråttom så jag fick ta hand om lille yub. Borstade av lite och lerade hennes bakben.
Sen tog jag in Celtic, sen Avanti och sen kom Heidi in. Borstade av henne med, tog av täcket och lite sånt. Efter det fick hon äta mauud.

På kvällen hemma åt vi någon annorlunda mat eftersom det ska va lite så, eller va, men det var mors dag ni fattar. Sen hade jag inte köpt något åt mamma så istället gjorde jag fruktsallad med chokladgrädde på kvällen till familjin. Förutom Amelie för sov.




» Köpenhamn sakerna jag köpte


» Lördag-Köpenhamn

Igår, var det lördag. Vaknade hos Carmen och cyklade hem till mig. Vid 11 mötte jag Ida ute vid Hyllie tågen och åkte över till Köpenhamn!

Vi gick runt i affärer, tittade och handlade. Många saker ville jag ha men köpte inte. För det var bara två affärer som inte finns hemma, topshop och Urban outfitters. Men urban var cp-dyrt så saker jag vill köpa där köpte jag inte. Det får vänta till USA i höst där det är billigare.
Men annars köpte jag en rosa mag t-shirt och en midjekjol från topshop, solglasögon från t.r.e.n.d, och mönstrade shorts från HM.
Vi åt även lunch på något mysigt ställe och jag köpte ngn god milkshake liknande sak på McDonalds, jetegod.

När vi kom hem gick vi inom Emporia för där finns new yorker, och jag fotade en jättefin mönstrad jacka därifrån i Köpenhamn men väntade med att köpa den tills vi kommit hem för det är dyrare där. Så köpte den och sen cyklade vi till stallet direkt därifrån och betade med våra hästar.

På kvällen åt vi hos mig, gick en lång promenad eller ja satte oss på några gungor nära hemma, kom hem, somnade vid 1.

Det var min lörre


» Fredag

Duschade i nästan en timme :0 men det var skönt. Sen gjorde jag som jag skrev fast va ute lite istället, det var så varmt.

Senare åkte jag till stallet med Amelie. Red runt galoppbanan. Fick hoppa av två ggr. Första gången för att hjälpa en liten tjej med sin lektionshäst som bara drog ner huvudet och åt gräs. Sen andra gången för att fånga en häst som hade kastat av sin ryttare.

hoppade stockarna sen också. Det var inga problem och Heidi tyckte det va roliiiigt

Sen cyklade vi hem, åt, packade och cyklade till Cornelia. Va där och sov över. Majsigt <333


» Missnöjd

Jag är så missnöjd så det är inte sant. Är så otroligt arg på mig själv. Men det kan inte hjälpas. Sprang på exakt en timme nästan. 1 timme och 38 sekunder. Riktigt dåligt hade klarat mindre. Men man mår typ illa. För i denna värmen blir man kallsvettig och usch mår illa. En mil är himla långt och jag älskar att springa men en mil är inte kul någonstans.. Jaja.

Efterråt åt vi god god brunch i skolan och nu ha jag varit hemma en stund. Mina fötter gör jätteont, eller dom knölarna typ..

jag är kall och äcklig. Så ska ta en lång mysig dusch och bli helt ren. Sen ska jag mysa i soffan en stund. Och senare ska jag till stallet.


» May. 23, 2013

Idag har jag varit stall ledig. Kändes ganska konstigt, typ som om "oj borde jag inte åka till stallet eller råplugga?"

Men istället stannade jag till halv 5 bakom skolan med megan om pratade. Sen cyklade jag hem svinhungrig och åt en massa. Gjorde jag klart min kinesiska uppsats och sen vid 6 gick jag ner till Ribban med Cornelia och Ella-doggie.

Vid 9 tog Cornelia burran hem igen och jag Gick in, åt, och sen har jag slappat i soffan med axel o mamma tills nu. Axel spelade gitarr och vi pratade men så rann klockan iväg.. Nu är den halv tolv igen:( och jag ska springa en mil imorgon. Ska man inte vara utvilad då??


» Hålistimme

Heeeej har haft håltimme i en timme och sen en timmes lunch. Har skrivit klart min novell helt nu. Eller gjorde det igår men fixade klart några ord.

Ärligt talat så struntar jag i att skriva om igår och förrgår. Allt som jag skrivit försvann och därför pallade jag INTE skriva om. Men men. Hiij

Snart börjar kinisiskan


» May. 23, 2013

Allt försvann. Åhhhh:(

Skriver senare kanske imorgon för blev jättearg på dumma BLOGG AHHHH!! Hade jag fått svära på bloggen hade jag gjort det men ska försöka hålla det för mig själv.

(PS så ful)


» Idag

Bilder från förra veckan kommer imorgo för jag måste sova nu.

Idag har jag annars varit i skolan. Sen hem om mig med Alexia, Megan, Cornelia och Siri innan slöjden. Bytte även till jeans. ( helt ointressant men det blev kallt- också fett ointressant )

Efter slöjden lite senare cyklade jag till stallet. Mötte Selma och vi hjälptes åt att fixa Yubs och Heidis saker. Sen skrittade Selma med på Yuben en runda på gatorna medan jag skrittade fram Heidi. Mysigt :)

Sen red jag Heidi. Först lite runt galoppbanan sen i en paddock. Hon gick fiiiint. Det är så stor skillnad nu från för lite mer än ett halvår sen. Det är så mycket lättare, mer roligt. Så värt jobbet med henne verkligen. Hon är så mycket häst i en ponny typ. Och verkligen uppskattar att bli riden, haha. Märkte somsagt inget av hälta idag.
Men hon har en brännskada sen hon var fem På det benet så det är större i sig. Därför är det jättesvårt att urskilja om benet alltid är så eller om det har kommit ngn svullnad nu.. Men hoppas inte att det är något..!!

Ikväll har jag sprungit en kort runda. Fast snabbt. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på bra musik. ❤❤❤

Godnatt. Nu är det för sent.. :/

PS. Carmiin har färgat sitt hår rött, såååå fiiiiint❤❤❤

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96bd9606ee5eb6d376fd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96cdddf2b34f8b351a74.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96cfddf2b34fd40d89ae.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96d7ddf2b34fbf269d57.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96d99606ee5eb25241e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96ebddf2b34f83c92c2b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a96f79606ee5e9913201f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a97529606ee5eb8a76ecf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_519a975de087c30626aac81d.jpg" class="image">


» Torsdag bilder


» Pinsamt länge sen

Förlåt.. Men jag var jättesur onsdag-kväll var det kanske. Därför råkade det gå ut på bloggen och jag skulle minsann inte blogga då. Sen spårade det bara och jag kom aldrig tillbaka. Men igårnatt hade Cornelia t.o.m drömt om att jag uppdaterade haha så det är väl dags nu..

Men ja kör lite snabbspolning...
Onsdag: hopptränade är det enda ja kommer ihåg.

Torsdag: solade, pluggade eller skrev ner citat och låttexter.. Och sprang en runda på kvällen.

Fredag: klättrade, hade kjol 1:a gången in skol i år, yes. Gick hem från skolan i femton år med Siri. Åt vattenmelon!!!!!!!! Chilllllade. Red Heidi med Ida o Celtic. Heidi gick skitbra!❤ På kvällen va jag med Lovisa till ett typ.

Lördag: va i stallet och mös med min fina yub.❤ Betade och fixade. passade jag mina grannbarn Harald o Thea. Åkte tillbaka till stallet, tog in, kände på Heidis ben som ciccis syssling hade tyckt va lite tjockt. Åkte hem, åt , cyklade till Selma med Siri. Vi såg Eurovision och åt kladdekauga❤

Söndag: motionerade Heidi, red alltså inte hårt om hon skulle vara skadad. Kände inget särskilt fel på henne och speciellt inte idag (måndag) hon gick jättefint idag..
Amelie hade släktkalas och sen gjorde jag klart min SO.

Onsdag:


» Tisdag

Va i skolan. Helt plötsligt ändrade sig vädret. Från regnigt till sol. Ok vädret do whatever u want to.

När jag kom hem var det eftermiddagsfika för Amelie. Mamma hade gjort en tårta: marängbotten, nutella, chokladpudding, grädde, jordgubbar, strössel. Otroligt god.

Sen var jag barnvakt åt kusinisarna. Lille Hugo och jag var själva först. Han var ledsen en liten stund över att mami o Papi gått. Men sen blev vi kompisar och hoppade lite studsematta, åt bulle, gungade,lekte på deras lekplats, cyklade osv. Han är så rolig nu för han förstår nästan allt. Typ. Han förstår mycket och säger ja eller nej när man frågar t.ex. Eller om jag ber honom visa sitt rum går han dit. Så söt han klappade åt sig själv när han öppnar och stänger det stängslet på studsemattan haha.. Sen kom Oscar hem också. Det var mysigt. :)

När jag kom hem tror jag att jag pluggade. Eller inte jag vet inte kommer inte ihåg. Men vi åkte iallafall till TGIF och åt födelsedagsmiddag senare hela familjen.


» Rejni

Antingen regnar det eller är det sol. Idag så vet man inte. Det hade fått regna idag om det ville. Det är lite mysigt ibland faktiskt. Men när det regnar och sen bara blir sol blir vädret skitjobbigt. Aah dumma wheater.

Idag fyller Amelie 11. Så tyvärr behövde jag gå upp halv 7!! Annars hade jag kunnat sova en timme till:( Jaja ibland får man väl offra sig. Men nu kommer jag vara trött bara för det. Och jag som la mig "tidigt" igår.

Ska öva på lite chinese sen ska jag bika till skolan.

HeeeeejDÅÅÅÅ


» Heidi idag

❤❤


» Frozen Youghurt

Det var otroligt gott kan jag förmedla.

Var i skolan idag och sen hade jag träslöjd. Blev helt klar med mitt rum idag. (Träslöjdsprojekt) Kan fota imorgon men glömde idag..

Efter slöjden cyklade jag och Cornelia till Enporia. Skulle handla present till Amelie som fyller år imorgon. Hittade något fint. Kan avslöja imorgon. :)
Sen köpte vi frozen youghurt också. Såååå gottttt.

Kl 4 cyklade jag till stallet. Red lektion på Heidi för Marie. Det gick jättebra!!

Ikväll har jag pluggat lite och nu ska jag sova.


» May. 12, 2013

Denna veckan som kommer nu har jag redovisning, inlämning, prov eller läxförhör varenda dag! Är det inte ganska ssiiick

Nu håller jag på med matten. Har gjort lite kinesiska och lite engelska. Min teknik är klar sen innan men ska bara öva på att redovisa den. Sen ska jag skicka in min labbrapport och skriva två händelser inom SO :0 Hinner jag ska jag skriva lite på min novell också. ohh herremingud. Jag vet hur mycket framförallt SO:n kräver.
Men jag klarar det.

Idag har jag annars varit i stallet. Gått en ganska lång runda med Yamina, Lovisa & Avanti. Fixat allt åt Heidi och lite till Yben och sen varit med när Hannah red Heidi.

Kände att jag var tvungen att höra av mig ofcåårs. Men nu måste jag plugga igen så sealederalegeders


» Igår

Precis när jag publicerade förra inlägget igår ropade Ida på mig genom hörlurarna och så skulle jag få rida Celtic lite! :) Det var ganska länge sen nu. Men red inte alls länge. Hade inte mina ridstövlar så det va svårt. Men fick ändå känna lite liksom. Han är så fiiin.

På kvällen var det lite grilning hos Lovisa. Nästan hela stallet, iallafall famljerna som var deltagande i tävlingen under dagen var bjudna men det var bara min familj + Ida själv + Ellen själv som kom. Och så hela Lovisas då.
Det var mysigt! Vi grillade först hamburgare och åt sen efterrätt ett tag senare. funniiii


» Låttexter

Vissa låtar har texter som passar in på en själv eller ens känslor just nu. Iallafall mig.

Idag har jag tävlat. LD, LC på ribban. Felfri säker och sansad runda i LD:n.
I LC:n stannade hon en gång på 2:a hindret annars hoppade hon jättefint. Blev såklart ledsen/arg då men är nöjd nu i efterhand. Så är det oftast..:)

Sen åkte mamma Heidi och Amelie hem. Jag stannade med Ida och kollade Lovisa i LB:n sen ramade vi varandra till MR. Har gått en runda med Ida Celtic o yyyyben. Nu sitter jag på en bänk med yub och betar medan Ida rider.


» Hejhej

Just nu har jag pausat och sitter i halmen och skriver. Har fixat nästan allt i stallet och ska sen ta in Heidi, rida lite lätt, bada henne inför tävlingen imorgon. Vi ska springa lite med Yamina idag också och se om hon är likadan idag som i onsdags.

Idag annars vaknade jag hos Ida. Wips sa det så va jag där. Skoja. Sov över där. Och jag ljög ännu mer jag vaknade inte ens av mig själv det lät som om jag gjorde det. Men icke. Ida väckte mig kl halv 8 typ. Jag vet tidigt. Sen åt vi och handlade en massa mjölk till Ribban cafeterian. Och sen cyklade vi ner där med otroligt Mycket packning. Korv, mjölk, grönsaker, kassa, mm. Men i lyckades haha..!

Sen har vi stått där till kl 12 ungefär och nu är jag i stallet.

Igår efter jag varit hos yben sprang jag en lite längre runda hem och bytte om sen åkte jag till ribban och stod i cafeterian till 7. Senare åkte jag till Ida


» Onsdag

Igår hade jag hopplektion. Jag hade Heidi som vanligt och Amelie hade Yamina. När vi red fram frågade Roland mig om Yam alltid sprang så med bakbenen. Och hon har ganska litet steg men i högervarv såg man att hon gick orenare än vanligt. Så Amelie fick inte hoppa henne. Och jag blev ledsen. Likaså Amelie o mamma. Även cicci tror jag. alla hemska tankar flyger ju såklart genom mig så fort hon är minsta lilla skadad pga hennes ålder och för att hon betyder så obeskrivligt mycket för mig.

Trots att jag var lite rödgråten och ofokuserad pga det klarade Heidi o jag hopplektionen jättebra. Vi hoppade en meter igår och det var inga problem. Mest på ett lågt hinder typ 70 hoppade Heidi över men kollade samtidigt på det ganska mycket. Men det är bättre det än att hon ogillar stora hinder.

På kvällen cyklade jag till Stina med Selma och Siri. Sen gick vi och köpte pizza. Hoppade lite studsematta o såg berättelsen om Pi. Cyklade runt kvart över 12.

Yuben verkar inte så ledsen så hon håller mig glad om hon är glad. Oftast iallafall. Lille yyb. Min älskling :(


» Hett

Har sprungit till stallet och nu sitter jag på en bänk och betar min älskling som har lite ont i benet/ benen.

Innan idag vaknade jag 9 och har sett 3 avsnitt av Carrie diaries. Ok allihopa jag gör en förkortning för det CD. Bra.

Herregud vad varmt det är. Sveetiiigttt


» -

Är ganska trött men det får va så. Skulle nog egentligen ha gjort klart en diagnos till idag men dom brukar inte bry sig om dom så hoppas inte dom gör det idag heller.

Har inte gjort särskilt Mycket denna morgon men en sak som jag är glad lver är att jag är osminkad och ska vara det idag. Därför behövde jag inte lägga ner tid på det. Yesss


» May. 07, 2013

Började dagen med att äta frukost på sängen och kolla Carrie Diaries. Yes

Idag hade vi brännboll istället för so på so-lektionen. Yesssss. Det var sjukt varmt idag. För dom som missade det. Hoo.

Efter skolan cyklade jag och Megan till J & V och var där en stund. Sen cyklade jag hem, bytte om till shorts och ett annat linne och cyklade till Ida. Vi pluggade ute i solen, åt mat och bakade.. Och sen gick vi en kvällsrunda i Sibbarp. Det var otroligt fin himmel o h havet med. Just då tänkte jag om man hade ett strandhus med en brygga för sig själv som man kunde gå ut på och skriva i sin dagbok och lyssna på musik, eller bara ligga och tänka eller läsa. För sig själv, som i en saga. Det var verkligen en fin färg idag. Typ turkost och havet smälte ihop med himmelen ,det var rätt coolt.

Nu är jag hemma igen och tänkte sova. Hade velat se lite Carrie Diaries men tror jag måste sova. Eller hinner jag? Ja ok Annie dååå


» Rubbe

Såja. Har sett klart avsnittet nu. Innan sprang jag en liten runda. Inget långt. Bara tre km sen pw jag hem för vi pratade istället. Men det var ändå något. Vet Inte 16-17 min tog det. Menmen. Hade uppförsbacke hela vägen...
Nu ska jag duscha och sen sova <3333333333


» May. 06, 2013

Idag. Hade bara två lektioner sen slöjd. Ah samma gamla visa. Varje vecka händer nya saker men dagarna ser oftast likadana ut. Hoppas bloggen inte blir ledsen för att jag skriver så..
Om några veckor är det skolavslutning. Och många räknar ner. Även jag. Ju färre dagar, desto deppigare blir jag. Ja det finns en anledning. Men samtidigt vill jag ha sommar. Åh. :(

har ridit Yamina. Seriöst med dressyrsadel och allt. Hon gick skiiiitfint. Kändes nästan som om hon saknat dressyr.. Nästan haha.

Nu sitter jag och kollar Carrie diaries. Austin Butler är så otroligt snygg...

Väntar på att mamma ska komma ner så hon kan cykla med mig när jag springer. Vill inte springa i mörkret själv..



» Söndag

I söndags vaknade jag med Siri i sängen bredvid. Vi gick upp och åt frulle sen cyklade vi till Stina där hon och Selma var! Det var jättelänge sen jag träffade Stina på riktigt så det va jättekul. Även Selma såklart va suuuupaarrolig att träffa igen.

Vi hoppade studsematta, lagade lunch, snackade och hoppade lite till studsematta.

På eftermiddagen vid 4 typ åkte jag till stallet. Red Heidi m gramaner. Hon gick fint! :)


» Listiningniwitmi

Varför jag inte har skrivit är för att det förra inlägget har försökt laddas upp hela helgen men det gick aldrig!! Den bara "fel, fel fel" hela tiden.. Men nu ska jag skriva igen. Nu måste jag bara skynda mig lite. Ska springa en runda sen måste jag hinna hem till maten igen så skriver senare. HEEEJDÅÅÅ.
 
PS: Alla som känner och inte känner Lovisa H <33 måste följa hehelovice på insta hon tog bort sin och gjorde om den. Fråga mig inte varför för jag har inget svar på det. 
 
fett randim bild

» Lördag

Igår då.. Undra varför jag alltid skriver om gårdagen? Jaja.

Igår var jag i bokskogen med Ida Helena och mamma. Som jag skrev i förra inlägget red vi och dom gick. Det var jättemysigt. Helt tyst och stilla. Och varmt. Vissa ställen såg ut som i sagor, det är så fint. Sen fikade vi. Och att fika med Yamina är såå jobbigt.. Hon attackerar maten hihi. Så gollig.

När vi kom hem så fixade vi lite i stallet och så cyklade jag hem vid kvart över 5. Hemma fixade jag lite mat och bytte om sen cyklade jag tillbaka till stallet på filmkväll.

Efter filmkvällen cyklade Ellen & jag och mötte upp Siri. Sen kom några av deras kompisar. Vid halv 12 typ cyklade Siri och jag till mig, såg fula videos på fb och sen sov vi.

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187a2b79606ee0d4e76a601.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187a2b79606ee0d4e76a601.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187a2d89606ee0d263883cd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187a2d89606ee0d263883cd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b4cde087c307e2bc1329.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b4cde087c307e2bc1329.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b57de087c307f36677cd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b58fddf2b32907854b6b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b5bce087c307d3529cc0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b627e087c307ddd43638.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b651e087c307ea22bf53.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b67bddf2b3291666aadd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b6919606ee0d4c30b2e2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b697ddf2b328e4f11a69.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b6ebe087c307b48e7e93.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_5187b75d9606ee0d61541870.jpg" class="image">


» Bokskogen

Nu sitter jag i bilen med Ida, Helena och mamma med hästarna i transporten bakom oss. Vi är Påväg mot bokskogeeen. :) Ida och jag ska rida ut där och mamma och Helena ska ut o h gå sen ska vi fika. Sealederalegeders

(Kl 12:30 i lördag-förmiddags)


» Fredag

Hade klättring. Men har glömt mitt skydd till min knöl vid tån på Öland. Och klätterskor är så himla små och tajta för att man ska känna väggen och alla små steg. Därför böjs tån och det gjorde cp-ont. Så kunde inte vara med men kollade.
Åh vi hade brunch i skolan så blev glaaaad.

Efter skolan red jag lektion för Marie på Heidi i värmen. Det gick jättebra och Marie körde hårt med mig haha men det gick bra fastän det var jobbigt..

På kvällen sprang jag 8 km med Lovisa på 45 min!! Och vi sprang heela rundan. Det gick väl bra men det var jobbigt. ❤

Sen duschade jag och åt middag sen cyklade jag till Siri. Där va J&V och Corrnilia också. Sen cyklade vi till williams lägenhet och där va han och Markus. Sen stannade J&V där men jag Siri och Cornelia cyklade till henne en stund.



» På bussen

Hinner nog skriva nu.

Ihåg var det torsdag och skolan var riktigt jobbig. Hade ont i magen och var jättetrött och ville verkligen inte ha NO-prov. Jag kände mig äcklig och oduschad och bara slängde på mig lite kläder. Ingen bra dag.

När jag kom hem kom Lovisa ganska snabbt efter att jag slutat. Vi låg ute på studsemattan och pratade till kvart i 6 typ och sen körde Papi motorcykeln till f&s så gymmade jag med Johanna vi ju och Siri.

Sen kom jag hem. Åt mat. Städade mitt rum väldigt noga. Dammade o h sånt skit men det var skönt att ha det gjort. Sen duschade jag och sov till klockan kvart över 11. Ändå bra!


» Väntar på bussen

Amen nu kom den bara för det. Ah skriver snart eller senare..


» May. 01, 2013

Mina naglar är ojämna och har endast flagor från det gamla nagellacket. Jag måste verkligen fixa dom idag.

Det var en liten klubbtävling på MR idag. Heidi och jag hoppade LD och LC. Första klassen kom vi tvåa i. Jätteduktig var hon verkligen! Andra klassen tävlade jag med storhästarna för det fanns ingen 90 för ponnysar. Det var ven samma bana som LDn för vi var bara tre st som tävlade "utan tävlan". Och eftersom att det gick så bra i första klassen så valde jag att bara hoppa grunden och inte omhopnningen. Det var varmt också och hon hade tagit i så pass mycket innan i dom förra omhoppningsvängarna så ville avsluta det bra. Istället körde jag bara en grundhoppning på 90 cm. Hon var superduktig där med men vi rev sista hindret. Dock gör det inget alls faktiskt för jag kunde reglera tempot och avstånden hur jag ville och hon hoppade ändå. Hade hon stannat hade jag blivit mer besviken men detta gör faktiskt inget. Att hon rev var för att vi båda var lite slarviga på sista hindret och det var väldigt varmt också, och dåligt underlag och liten bana.

Lovisa ramade mig hem sen och vi stod en stund utanför huset och pratade. Jag ska egentligen ha pluggat alla dessa timmar men jag är så himla trött och seg. Vill verkligen ut och springa (fastän jag är trött som en gris), vill fixa naglarna, pluggat färdigt och duscha och äta mat och byta kläder och ja usch.

Men nu ska jag sätta mig upp och plugga ordenligt i en timme om jag klarar det. Så ser vi hur mycket jag har gjort då. Hörs sen puss


» Heheheheheheh

Denna är så jävla ful


» Valborg

Det var igår. Men va alldeles för trött när jag kom hem.

Innan kvällen var jag i skolan. Efter skolan var jag hos Alexia. Vi bakade en kladdkaka som blev god med ganska torr inte alls kladdig. Men den va god ändå.. Blev så så så mätt..Sen skulle vi pluggat lite men det blev inte jättemycket av det. Jo förresten. I helgen pluggade jag jättemycket teknik också för Tim sa att den skulle redovisas på torsdag. Så jag tog den före NO provs plugg och gissa vad..? Han har flyttat fram det två veckor. Så nu får jag råplugga kemi istället.

Runt 5 cyklade jag hela vägen hem och bytte om, packade väskan. Sen cyklade jag hela vägen tillbaka ner dit. Till corniliiia. Sen kom Siri dit också sen gick vi ner till sibbarp. Vi grillade korv, och jag träffade en massa folk som man typ aldrig träffar annars. Vissa gamla kompisar och vissa nya. Det var jättekul . Vi som satt och grilla var typ jag och gänget sen megans 2 komoisar nora o agnes och vicki o johanna. sen kom också markus willi och nils. Sen spred det sig om civilpoliser som kom åt det hållet vi satt och då packade vi ihop grejerna. Vi splittrades men jag och 4 andra gick iallafall. Vi gick inom Cornelia gjorde en sak och sen cyklade vi till Siri. Sen kom alla till Siri istället och så var vi där och flummade runt. Kl 12 cyklade jag o killarna hem för det va bara vi kvar och Cornelia men hon skulle sova där.

Det var lite sammanfattning går inte in mer ingående. Men det var jättekul även om jag fick någon humörsvängning och nån panik för mobilen och nycklar och så var poliserna typ "nära" så ja. Men jag hittade dom sen ändå. Men det var en trevlig Valborg.
Några bilder kan jag lägga upp men inte alla..