» Palla berätta om i förrgår..

Deg blir väl lite så att jag inte skriver men det förstår ni kanske.. 
 
Igår iallafall red Amelie och jag ut! Taggad häst:D sen kom vi hem och det blev lite stressigt för Alice och Maria kom och hämtade oss  sen körde vi till dom och åt lite maud sen cyklade Alice och jag till stallet och red ut på en kvart! För sen kom gäster till Alice så vi snabbade oss hem och fixade iordning oss. Vi hann! 
 
Vid halv elva typ åkte Alice Amelie och jag hem till stugan igen där axel kommit hem för en stund sen. Mamma och pappa va i Malmö eller är fortfarande, kommer hem imorgon. 
Men nu ska vi gå upp och äta frukost! Var uppe 8 dag och fixade med hästarna sen kunde inte somna om sen vaknade Alice och Amelie snabbt efter vid typ kvart i nio och så spelade vi kort till nu, aa hejdå!:D

» Igår

Blev inget inlägg så det blir idag istället. jag mamma och Amelie åkte till Maria och fikade med Lotta och hennes son. Lotta är då mamma och Marias nära kompis.

Sen cyklade Alice och jag till hennes hästar och jag red Puttelina och Alice kotten. Puttelina är en söt ponny på 6 år som har sina idéer och fastän hon har lärt sig mycket nu har hon mycket kvar.
Iaf red vi på allvaret! Jättejättekul och mysigt. Vi hoppade också några stockar. Hon är ju som hon är lite bockig osv men det gick bättre igår än i förrgår!:D förutom påvägen hem då vi skulle rida litelite bredvid en väg och hon stack upp i backen med mig och försökte sticka samt stegra sig. Hon var väldigt överdriven. Sen tillslut fick kag hoppa av för hon var otrolig. Men då försökte hon typ springa på en så hon var väldigt farlig men Jaja..

Skriver mer sen nu ska Amelie och jag rida ut en sväng i det fina vädret!:D

» Kossanmu!!

Har duschat i typ femton år nu.. Allting dubbelt upp eftersom att jag luktade sjukt äckligt efter ett besök hos Alice hästar som står med kossor!! Dom små är ioförsej otroligt söta❤ men lukten sätter sig som klister:(

Jag har även ridit min egna panibus idag. Ett dressyrpass i paddocken och Maria å Alice följde med. Eller dom hade ätit hos oss och varit med oss då hela dagen sen red vi dit och Alice cyklade. Sen kom mamma och Maria gående med nelliepellie.

Och efter det blev klockan rätt sent haha.. Det blev att jag och Alice åkte till hennes hästar vid 9! Och då red vi ut jättemysigt. Sist vi red dom var det snöstorm och ja förfärligt! Idag blev det hårthårt regn...:/ jag för med mig otur med vädret..:(

Vid 11 var vi hemma igen.. Och nu är jag hemma har
Hängt ut alla mina äckliga kläder och duschat duschat, ska sova. (!!!!!!!) :DD

Godnatt!

» !!

Har skickat mail och skrivit i feedback saken nu! Fik svar på mailen och blogg appen funkar inte just nu.fast det visste jag ju... :P sen om det nya skrev jag om att Man inte kunde ladda upp bilder på internet från mobilen. Får väl se vad som händer! 
 
Nu har jag vaknat iallafall och ska gå upp och äta. Sen ska jag nog ut och mocka, och sen nån gång kommer Alice och Maria !:)
 
Nej magen klagar:( hejdoo!:)

» Åh..:(

Igår skrev jag ett inlägg, och precis när det skulle publiceras dog mobilen. Efter när den vaknat fanns inte inlägget kvar!!!:"( så jag orkade INTE skriva ett nytt just då. Så nu gör jag det istället.

Förlåt för sämst uppdatering.. Men det har varit väldigt lite tid för att bloggilogga. I förrgår blir det nu ja.. Ja, då fyllde Alice år! Så dagen började med att mormor och morfar kom till oss en stund. Sen åkte mamma jag och Amelie till stan för att handla lite. Sen åkte vi hem, duschade, och fixade oss och sen åkte vi till Alice som hade födelsedagsnågot för vänner och familj.

Och det hemskaste var att jag glömde min mobil hemma. Och när vi kört 100 meter kom jag på det. Men jag sa klart och tydligt att jag klarade mig, det skulle bli en utmaning! :D fast det gick inte så bra.. Hela kvällen saknade jag den. Sen sov jag lver hos Alice också så jag var utan den till kl 2 dagen efter (igår) då mamma och Amelie kom på lunch som Maria fixat. (Alice mamma).

Ja, sen åkte vi hem vid typ 5.. Och red bort till paddocken lite senare efter att hästarna stått inne ett tag. Och jag hoppade! Vi hoppade lite studs med 2 galoppsprång, och sen la vi till 2 räcken. Ett snett igenom och ett rakt. Så hoppade jag runt lite. Det blev högst 80 för att det var första gången vi hoppade på riktigt. Eller högre än bommar;)

Sen red vi hem och fixade med dom där. Lite senare gick vi ut och gav kvällshö och maud. Bettan och sÅnt nivet ;)


» Mysehästen

Ligger i soffan, kollar fotboll och känner mig fet.. Haha men åh hade velat springa för det var ett tag sen.. Men det började regna innan så inte så mysigt att springa i kallt regn efter att ha ridit i det.

Ja Amelie och jag red ut innan! det gick fort.. Båda var glada lver att få springa! Sen var det en lång skrittbit och då blev vi blöta av regnet:( så när vi kom hem kändes det bra att lämna dom med fleecetäcken, fina och nymockade boxar med hö å halm. Yams fick sin betfor också och pellets och mineraler mm.

Känner snart för att lägga mig. Och eftersom min och Amelies sängar är oskönast i världen så ska jag nog sno Axels säng medan han är borta!:D sen någon gång skulle vi köpa nya!:)
Har lixom inte märkt det innan men nu känns det som om man ligger på en sten!:(

Jaja godnatt ba*spludiss!:DDD

» Idag åker datorn hem:(

Ja pappa och Axel hem och tar med datorn så det blir antagligen inte så mycket bilder förrän appen funkar eller datorn kommer! Och att det bara blir ett inlägg per dag kanske händer för det är faktiskt sommar! ;) idag har jag varit hemma, åkt till Sandvik pappa badade haha! Jaooo, sen har jag skrivit lite, varit ute, lagat maud till familjen och nu ska amseliten å jag rida ut! Hejdå bloggisläsare!❤:D

» Bilden på onedirection..

..var inte för att jag gillar dom utan för att bilden var rolig.
Ännu roligare än min fina vän..:':D

» Bilder från idag!


de

» Today

Idag red jag ordentlig vilkeintag inte lyckats hinna på några dagar. Amelie å jag red bort till en jättefin paddock som också har jättefina hinder! Iaf red vi bort där när våra gäster anlände.. Nej men det var samma som igår
så det var inte så viktigt eller vad man ska säga.. Så red vi där i värmen.. Det har varit lite konstigt väder idag. Varmt från och till! Tror kanske att det åskar inatt. Jaja! Det gick iaf jättebrao att rida Yamswiz idag! Hon var samarbetsvillig och duktig!!:") lovvvee❤ 
 
Nu då har jag varit social bland gästerna och sen precis tagit in Yamina och Rasmus med Amelie, gett båda hö plus halm (vilket redan var fixat sen innan) och Yam fick sin betfor. Nu ska jag fråga snällt än en gång om jag får låna min brors dator för att ladda upp bilder haha.. Hela tiden! :"D sen ska jag fixa mig och lägga mig. 
 
PS: jag hatar bokstavligen just nu blogg.se att inte appen funkar!! Att skriva från mobilen på internet är jättejobbigt!:(

» varför syns inte headern?

gör den det för er?

» till stranden

Igår kom vi hem typ 1.. och då hade det regnat på stackars hästarna:( Lilla Yam stod å darrade..:(
men vi tog in dom och sen satte på dom fleecetäcken. Sen gick vi ut lite senare och tog av ett av fleecarna av Yamina för hon hade dubbla. 
 
Idag har jag släppt ut hästarna, ätit frukost, åkt till pappas kompis och hämtat en massa hö+halm, och nu ska vi in till borgholm en stund sen till köpingsvik och bada. Fast tror inte jag badar idag haha.. för kallt:(
 

» ny mobilgjord header..


» Från idag!

Just nu sitter jag hemma hos andra vänner med alla som vi varit med hela dagen. Trodde vi åt middag innan men hade fel.. ska äta IGEN! min stackare till mage kommer dö. 
 
Måste bara ta upp det.. vet att det kanske inte angår er men ändå.. har snackat med Maria en massa nu och planerat en massa, pratat om allt vi gjort mm. Och iaf en av våra planeringar är lma's begravning! Så vi har planeeerat jäääädebrao!:D ÅÅh längtar..:s
 
Iaf har jag tillgång till en dator därför är jag generös och ger er bilde!:D Är verkligen sur på att inte appen funkar för jag hatar själv attt läsa inlägg utan bilder.. men för uppdateringens skull inläggar jag utan bilder tills jag kan publicc bilder också! sariii!:(:
min outfit i början tills jag började frysa om bytte om..
 
 

» Im reeealllyy sorry

Tills blogg.se appen funkar kan jag inte ladda upp bilder om jag inte använder en dator. Och jag gillar att göra många inlägg men hatar när det inte finns bilder. Så jag är ledsen men skyll på blogg.se ...

Iaf är vi påväg hem efter en mysig picknick. Eller hem och hem hela "vänsläkten" har varit ute på picknick och ska vidare till någon och äta lite till.. Haha nej men lite andra saker.

Bilder från idag hoppas jag kommer ikväll!

» Påväg till vänner!

Midsommar idag och inget fint väder inte:( Har världens sämsta plattång här på öland.. Så ät inte nöjd med håret. Men men!

Idag gick jag upp 7 medan Alice fortfarande sov för att fodra panisar. Sen gick kg och somna igen.. Vid 10 åkte vi in till Borgholm för att lämna Axel på sitt sommarjobb och samtidigt skulle vi besökt lantmännen för mer spån, klubbor och ngt mer.. Men det va stängt :( så vi får åka dit på måndag då det antagligen är öppet!:D

Så ja lilla Nellie är också på Öland. Haha hon är superspeedad, lite glad bara:)

Glad midsommar allihopa!:)
 
 

» we do like diss!

Såhär blir det tyvääärr.. Jag orkar verkligen inte skriva om dom tre dagarna som ni missat av mitt liv.. Så jag bara startar om och skriver från och med nu. (från och med duu , do dododooo)
 
Just nu eller idag har jag pappa och Amelie åkt med Yam Frasse,Sigge å Foppi åkt till Öland! Kom fram kl 3 på em. Då satte vi upp stängslet och fixat en massa i stallet! Resultatet blev otroligt mysigt. Stallet enligt mina instruktioner bllev mangefikt!:D Kan nog lägga uipp bild imorgon. 
 
Sen åkte vi en sväng till borgholm, senare skrittade vi ut en runda sen kom Alicee. Så jag och Alice har suttit med bloggis ett tag nu och tänkte gå och sova, midsommar imorgon!:D
 
Bilder från idag!
 

» Asså guuud i himmelfärd..

Hej! Gissar på att de flesta bloggar börjar med "hej". Inte jag. Skriver  rakt på sak... 
Men eftersom detta är min "nya blogg" så får jag allt börja med hej. Är dock ingen ny på blogg. Bara det att min stackars lma.webblogg.se dog för någon dag sen. Den försvann verkligen till himmelen och gjorde mig otroligt ledsen i flera dagar! Har SÅ gärna velat blogga och har typ dött.. Nej men ja. Ett straff för inget? :(
 
Iaf är jag då Annie för er som inte vet.. Har Yamina min häst och lite flera djur. Palla..
 
Fortsätter typ där jag slutade på lma. 
 
Hmm nu ska vi se.. Sen dagen då jag va på IKEA har jag fixat mitt rum, verkligen! Jag har verkligen ansträngt mig.. Sen har jag varit med Lovisa och sovit med henne! Packat och såklart en massa annat smått och gott som jag tyvä'rr inte kan ta upp ju för kommer typ inte ihåg ju:(
 
jajaja! Hoppas jag snart får upp läsarna igen! Saknat er och tänkt på er, puss Annie!:D
 
Juste har provridit en underbar häst också!! Berättar mer kanske senare med mer bilder osv!:D
 

» Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.