» Ok

Kvällssolen försvann när jag skulle ta bild..


» Fint väder

Öh vilken mes-rubrik. Men den talar sanning mina vänner. Nja det har inte varit varmt varmt pågrund av blåsten. Men sol. Ok det var lite mulet imorse, förmiddag osv men nu är det sol. Och det var perfekt väder att springa i. Svalt, varmt och blåsigt:)

Sprang 5.2 km på 30 min, duschade kroppen och hängde upp tvätt. Sen har jag borstat yamme och nu är vi ute och går i kvällssolen. Amelie var så osocial att hon satte i hörlurarna och lyssnar på musik.

Farmor o farfar ska äta hos oss så dom kom nyss. Alice kommer lite senare också. Sealeder alegeders


» Idag

Har faktiskt inte gjort mycket idag heller! Jag har läst, och fastnat i det. Jag har fixar i stallet men inget mer. Jo ätit hihi. Pappa och farfar håller på med bygget ju, och så kom farmor förbi med helt nybakade frallor. Så mysig.

Nu ska jag ut och känna på luften, är det för varmt skippar jag att springa kanske. Eller? Vet inte. Det får vi veta sen.

Sen efter jag eventuellt sprungit ska jag borsta på min panne och gå en runda med henne o Amelie o bassii.


» Lång dag

Igår var verkligen en lång dag. Alla bara chillade typ. Jag höll på med bloggen nästan hela dagen med alla dessa kodmallar och den skiten.

Sen gick jag en runda med hästarna och pratade med Ida. Då var det skönt att komma ut och gå en runda efter att ha legat inne hela dagen haha!

Vid 8 typ fick jag skjuts till Alice, hennes kompis Andrea var där också. Åt lite där och sen gick vi ner till sjöstugan med en annan av deras kompis, Kornelia och så hennes kille.

Det var väldigtttt många myggor och kallt, men förutom det så var det jättemysigt och jättefin solnedgång.

Sen gick Alice o jag hem till henne och kvällsfikade, efter det kom pappa och hämtade mig.


» .

Jag kommer ändra lite i designen så blogge kan se knasknas ut men det fixar sig nog tillslut ska ni se. Give me some time

» Yeah summer inspiration yeh

Många bloggar lägger upp en massa "sommar inspiration"-inlägg med en massa mysiga sommarbilder från We Heart It och tumblr. Och inte en ända blogg jag läst har lagt upp någon onyttig bild, kanske några få.

De mesta anledningarna till att jag springer är för att jag gillar det, och för att jag äter så mycket skit, som man ska göra. Ärligt talat lever man bara en ända gång och jag älskar godis, skulle lika gärna kunna ta självmord om någon förbjöd mig till att äta godis. Jag behöver inte fylla påsen, utan ta det jag vill ha som räcker. Men det är så många som försvinner i den healthy, fit, summer 2013- världen. "Water, good sleep, fruit" alla får såklart leva som dom vill, men när 10 åringar börjar diskutera detta blir jag ledsen. Det är bra att dom tänker på sin hälsa till viss del, men om man motionerar och inte äter som en elefant, eller om man inte äter godis och glass och chips varje dag, så tycker jag personligen att man kan äta godis.

Jag tänker iallafall inte sluta med det. Och här får ni mina summer inspiration bilder.


» Vad ska jag göra, hm

Igår gick jag en runda på kvällen och pratade med carre i telefon. Sen såg jag film och somnade sent. Därför vaknade jag sent idag med. Nu borde jag bara ut o springa, det är skönt väder, åt för en timme sen och gör inte särkilt mycket. Istället ligger jag i min säng och kollar bloggar, tumblr osv.

Nä jag ska blogga lite sen ska jag läsa.


» Ye mor rules the world


» Fika

Har varit på lite fika hos mammas kompis Bettan. Smakade några runda kakor med rosa sockerkant, jättegoda! Och bageriet ligger precis vid deras stuga så Amelie och jag sprang inom där nu på vägen hem och köpte tjugo stycken hihi ^^


» Jodå

Jag sprang igår ändå. Duktig annir. Ew annir så fult.

Sprang 5.7 km, lite regn men framförallt vattenpölar överallt så blev dyngsur i skorna :(
Men jag överlevde.

Sen skrittade Amelie o jag ut en runda, och på kvällen åkte jag till Alice. Vi hade såna avsiktsmasker. Förfärligt obehagligt men jag blev ren efterråt iallafall :)

Nu är jag hemma, ute och skrittar med Amelie


» Regnit

Det regnar otroligt i omgångar och och det är väldigt mulet. Skulle sprungit men det regnade lite för mycket.
Och nu kommer Alice och Maria på fika ett tag så jag får se hur jag gör...

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51cabcda9606ee49efdb647b.jpg" class="image">


» Igår

Var det Alice födelsedag! Så vi åkte dit ganska tidigt och hjälpte till att förbereda inför kvällen. Lagade mat, städade osv.

2 timmar innan vi skulle dit igen åkte vi hem, fixade med hästarna, duschade och bytte om sen kom vi en halvtimme för sent för att Sigge var tvungen att åka till veterinären. Han kom in med ett jättestort, svullet huvud. Antagligen biten av en orm. Förra året blev frasse biten av en orm i tassen och jag skojar inte när jag säger att hans tass och halva benet var tre gånger så stort som den andra tassen. Det var sjukt. Så nu kommer Sigge med ett stort huvud, han var jätteful..

Men han fick en spruta, och så var han inne hela dagen och natten, nu har han fått gå ut.

Menmen. Var hos Alice då Igårkväll, åt osv sen åkte vi hem runt halv 12.


» Jun. 23, 2013

Jag kom ut och sprang imorse ändå.
Jiw

Annars idag har jag varit på stranden i Köpingsvik med mamma Amelie Alice Maria o Mats. Badade en gång men det var lite kallt och inte jättesoligt just då så det blev ännu kallare.
Köpingsvik är också riktigt långgrunt så man kan inte bara doppa sig utan man måste gå två mil innan man kan göra det.

Sen besökte vi Ölands glassbar, första för iår;))) Jag skojar inte när jag säger att dom har Sveriges godaste glass. Och cellos har Sverige godaste mjuklass.

Nu ikväll har Alice och jag skött om hästarna lite, borstat, varit ute och gått, fodrat och medicinerat lite.

Nu ska vi nog snacka o se någon film. Ja swag hejdå


» Jobbigt läge

Vaknade för lite mer än en halvtimme sen. Otroligt svårt att komma ut. Ska ut och springa en halvtimme och jag har bytt om men kommer inte ut genom dörren...

Sen vet jag att grannarna är uppe och äter frukost och det är två tomter som ser en tydligt. Och i den ena tomten bor en massa folk, där är typ tre stugor. Den andra tomten är där också typ 3/4 stugor. Pallar liksom inte springa förbi och vinka. Hade ju kunnat gå upp tidigare men somnade inte förrän 1 iallafall och då vill jag inte gå upp för tidigt bara för att springa.

Jaja. Ska väl ta mig upp nu..


» Igår

Tog hand om panes på förmiddagen, gick 20 min, borstade och fixade stallet.

Runt 2 tiden kom mormor o morfar förbi och fikade lite.

Vid 4 åkte vi till farmor o farfar, åt middag, efterrätt, och efterefterrätt. Så jag var riktigt mätt...

Vid 6 skulle pappa köra till malmö så skjutsade han ner mig till Alice på vägen. Vi åkte ut till Puttelina och fixade lite i det stallet samt tog in alla hästarna.

När vi kom tillbaka gick vi en runda i Borgholm strax efter Alice ätit och duschat.


» Förra skulle publicerats för typ 2 timmar sen och det ska inte va "igår" som rubrik


» Igår

Påväg till familjekompisar och ska fira midsommar. Min midsommar är alltid ganska tråkig. Det är kul för mamma och pappa men inte för mig och Amelie. Därför struntade jag i klänning för det är ändå inget jag vill klä upp mig jättemycket för.

Annars idag har jag och Amelie varit ute hos hästarna lite, mockat o fixat. Egentligen skulle vi gå med dom men det började åska. Bara mullra men ändå. Nu öser det ner regn. Så hästarna fick aldrig gå:(

Jaja

Nä men hejdå så mycket


» Fullastad bil och transport

Meeee så taskigt jag skrev ett helt inlägg ju

Palla skriva om. Nu ska jag sova i min stensäng.. Jobbigt att hålla hästarna från gräs, iaf yubbe dom står inne nu men hon tycker ju det är galet att inte få äta gräs bland allt det här..!

Imorgon runt lunch får hon äta så ska försöka hålla henne tills dess...

Godnatt


» Så trött, så varm, så mätt

Och varm om jag inte skrev det.

Ligger i min säng, ska sova. Har träffat Cornelia och varit med henne.

Innan kom vi tillbaka till stallet och fixade lite. Packade ihop lite för Öland också.
Imorgon ska jag börja packa alla mina kläder... Herregud. Hela garderoben ju. Nu önskar jag att jag hade en egen bil som Lovisa så jag kunde kört upp mig själv och mina saker.

Sen var vi där ikväll och gav henne medicin.
Hon hade två inflammationer vid kotan. 2 veckors gående i 20 min, sen kan vi börja rid igång henne. Och vi fick inget schema så det borde ju vara lättare skador de här. Skönt. Nej nu ska jag sova minsann, ew

Gnigt Carre M ;-)))))))))):-****/anne


» Veterinär

Sitter i vänterummet och väntar.. Amelie red Yamina lite för veterinären och sen böjde hon benen och jag sprang med henne. Hon hade två graders hälta på höger bak när dom böjde det. Och man såg lite i högervarv när hon red. Precis som jag har misstänkt innan när Amelie ridit för mig.

Nu har hon fått bedövning i kotan för att kunna se var hältan sitter.

Så vi väntar..

Yubbe fick träffa sin andra kärlek idag också, en plansch. Så kul hon kan inte sluta lukta på den haha.


» Några bra bilder från i fredags, skulle det vara

 
 

» Söndag

Idag! :D

Äntligen ikapp. Ska bli bättre hm. Vi borde inte ens räkna ihop hur många ggr jag skrivit det.

Vaknade idag som alla dagar. Fast Ida av väckarklocka :( Halv nio. Var trött eftersom att jag somnade sent igår och vaknade tidigt idag. Men vad ska man göra. Och nu har jag ändå hela sommarlovet framför mig att sova så det gör inte så mycket.

Red ner Heidi till betet med Louise och Mila vid halv tio. Dom var jättetöntiga på vägen ner idag haha.. Så töntig brukar Heidi inte vara men men. Dom blev glada när de blev släppta. Så mycket gräs överallt ❤

Ja det var sista gången jag träffade Heidi på hela sommaren.. Tråkigt :( men kan hälsa på henne när jag är i malmö någon gång under sommaren.

När vi kom tillbaka till stallet tog jag min lille panibus och gick hem till mig. Släppte henne i trädgården och lät henne beta medan jag åt min lunch som piben lagat ti maj.

Sen började det ösregna och yubbe blev rädd så fick ställa mig ute i trädgården med ett paraply vid henne så kunde hon beta igen.. Sen satte jag mig på en stol och satt där istället. Så plötsligt tyckte lille yub att vi skulle hem så hon gick rakt och bestämt upp på terassen till mig och nästan förbi men hon väntade tills jag spänt henne sen promenerade vi tillbaka till stallet igen.

Väl där fick hon gå ut i hagen, jag fixade allt i stallet sen cyklade jag hem.

Vid fem hade vi skötaravslutning i stallet med grillning och brännboll. Inomhus i ett ridhus haha.. Så det var lite tråkigare än om vi hade varit ute men ja. När den var slut bytte jag täcke på yubbe och sen fick jag skjuts hem av Lyf hihi. Så kul att hon kör.

Axel kom hem ikväll också. Han har varit på Hultsfred festival i fyra dagar, saknade honom lite nu. Så det var kul att träffa honom igen.

Min kväll har spenderats i sängen, med musik, blogginlägg, datorn, magverk och B&J.

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be289addf2b30f02381f27.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be289addf2b30f02381f27.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be2a06ddf2b30e635ffee9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be2a1e9606ee7a05cdf29b.jpg" class="image">


» Lördag

Skulle sovit ut men icke. Ok vaknade inte jättetidigt men ändå. Hade kunnat sova längre.

Gjorde inte så mycket innan halv ett då jag åt pasta inför Malmö Milen. Strax innan tre hämtade Ida och Helena upp mig så körde hon oss in där starten går. Vid pildammarna. Startade tre då.

Det gick bra! Så mycket bättre än Sveamilen på så många vis. Jag hade lovat mig själv att gick jag ett ända steg fick jag inte äta något godis på tre veckor. Och jag klarade det, så får äta godis, haha :D
Sprang på 57,52! Är jättenöjd faktiskt. Om man tänker tillskillnad från sveamilen där jag både gick och sprang på 1,38.
Dom stod med sprutande vatten på vissa ställen, vilket gjorde att man blev helt pigg för sen kom den svala luften så blev helt taggad igen. Dock vid 9 km borde dom haft något vatten för då var det tufft.. Mina fötter gjorde så jävla ont. När jag tog at dom sen hade jag blåsor på sidan där. Det skavde riktigt obehagligt som stoppade mig lite för det gjorde så att jag inte kunde springa ordentligt. Och har min vecka så det värkte något fruktansvärt i slutet när jag ökade. Trodde jag skulle ramla ihop och dö, det gjorde satans ont.

När jag kom i mål blev jag plötsligt riktigt kissig, värmen överflödade, min andning hängde inte med, mina ben skakade nästan och jag ville verkligen bara lägga mig i is och kissa på mig medan någon hällde vatten i min mun och på mitt aniskte. Men det kunde jag inte göra. Utan gick med jobbiga steg till Ida och hennes två kompisar som vi sprang med. Ida sprang på 54,52, doktig <3

När jag kom hem bytte jag om lite, körde till stallet med moris, mockade och bytte vatten, mami gjorde resten och betade Yubbe.

Kom hem och det åskade :0 Så läskigt. Duschade i hundra år och sen kom två gäster och Betty o Lyffe.
Dom åt med oss sen åkte dom för lovisa skulle iväg.

Vid 11 cyklade jag till Oskar och var där med honom och Mattias.

Somnade sent, inte förrän två typ.

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be1bc19606ee79ebaef69a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be1bc19606ee79ebaef69a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be1bdee087c301aa36cba4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51be1bdee087c301aa36cba4.jpg" class="image">


» Några bra bilder från i fredags, skulle det vara

 
 
 
 

» Fredag

I fredags gick jag upp kl halv 9 och cyklade till stallet med Amelie så vi var där till halv tio.
Mockade osv. Amelie skrittade Yamina en runda, Heidi fick vänta tills jag hade mockat klart och halmat till båda. Sen red jag henne ute på gräset, dressyr. Sista gången jag red henne med dressyrsadeln seriöst innan sommaren.. :/ Skrattade till en gång för att hon gick så bra och blev så glad!
Mamma kom i slutet och fotade lite. Lägger upp dom sen.

När jag kommit hem kom siri förbi och hämtade sina jeans och låg i min säng o chilla P medan jag bytte om inför Lovees sudeent!

Vid halv tre cyklade jag till Marrhe och vi cyklade tillsammans till Hyllie, tog en buss till en annan gul buss, hoppade på den med stor Annie och fortsatte ut mot Svedala till Lovisas utsläpp eller vad man kallar det. När det var klart åkte Maria och jag en buss till södervärn, bytte till 6:an ut mot Bunkeflo där själva studentfesten var.

Där var många roliga, dom jag va med mest var Emelie och Erika. Men där var fler roliga men dom var mest ute och det var inte vi för det var kallekallt.

Vid tolv ungefär tog jag och Maria bussen tillbaka till Hyllie och cyklade hem. Då var jag trött...

Min fredag


» Haaha

Så ful bild på mig i förra inlägget hhahaha

» Hmm

Påväg till stallet nu. Ska rida ner Heidi till betet. Ska skriva ifatt i eftermiddag lovar. Håll ut


» Torsdag

Sov ut, läänge, till halv tolv. Strax därpå ringde Lyyfn och frågade om jag var hemma. Vilket jag var. Det lät som om hon var ute och gick med Avanti i regnet men icke. Hon sa kom ut, så gick jag ut. Och där satt lille Lyf helt själv i sin cooper. HON HADE TAGIT KÖRKORT!! Datumet hon skulle köra upp på var hemligt så det blev en överaskning. Så gick vi in och jag bytte om. Sen körde vi till Manda och Lovisa överaskade henne med.

Sen körde vi vidare in till stan, satte oss på Sockerbit, ett jättemysigt café. Jag tog en kyckling,mozarella & pesto panini och te. Lyf tog samma fast kaffe.

Jag hade något ärende i stan som jag fixade och sen körde vi hem, tog en liten fika hemma och sen åkte hon.

Jag gjorde inte särkilt mycket, men på kvällen cyklade jag till cornelia med siri. Vi badade i regnet, nek, och sen var vi hos carremenne o chilla P


» Onsdag

Skolavslutning. Har inte så mycket att säga om den
Det var sorligt


» Söndag, rosa

Var på tävling igen i Stävie. Typ final. LC+5. Det gick inte bra. Framhoppningen gick bra denna gången, Lovisa hjälpte mig. Men sen gick det skitdåligt inne på banan. Hon rev första och stannade på andra. Sen hoppade hon andra fint och sen stannade hon på trean. Och sen hoppade hon trean som en helikopter. Fyran blev lite sne. Sen kändes det jätteobehagligt för jag blev så arg/ledsen så jag red inte på riktigt typ. Och Heidi blev helt galen, det kändes som om hon blev helt psykad.
Så kom vi snett på femman, sen styrde jag undan från sexan för jag ville inte mer och det kändes skit.

Men redan från när vi lastade ur henne var hon helt hetsig, fram till vi skulle hem igen. Vet inte alls varför. Jättetråkigt iallafall

Siri var med också.

Kom hem till stallet, fixade allt och sen hälsade sirre o jag på mingrisarna hihi.

På kvällen städade jag lite och sen cyklade jag till ribban och badade med Siri, Markus o William var med men dom badade inte.

Sen var jag hos Siri en stund sen cyklade jag hem, städade mitt rum och sov vid 12


» Twister-glass❤❤❤

Drack precis ett te som smakade Twitter glassen. Det var ondirbaort.

Ska cykla till skolan nu. Lite sen hihi oj


» Lördag

Förberedde som jag sa. På kvällen satt jag och Siri på gungorna vid mig. Jag köpte världens godaste dricka, som jag bl.a. Drack i Nice. Nostalgi, öh

Juste. Klippningen gick bra. Men ja, hon plattade det som sist och ville inte ha det så platt men men vad ska man göra när hon redan börjat köra liksom. (Det var meningen att det skulle rimma). Skillnaden var att jag har mittbena nu och såklart blev håret finare men ändå. Efter sommaren ska jag göra ngt med det. Något med brunt inblandat, antingen bruna slingor eller brun ombré. Får se vad som passar mitt hår bäst.

Amelie blev jättefin i sitt. Efterråt fikade vi på lilla kafferosteriet.


» Klippnniiiing

Sitter i bilen med mami o Amelie, ska till frisören. Äntligen. Känslan efteråt är sååå mysig.

Innan idag har jag varit i stallet och tagit hand om Yambalajsan. Gick en runda och fixade i stallet, ska dit senare och ta in och förbereda inför imorgon.

Baj.

PS. Nästa gång vi hörs har jag klippt miiig:):):):)


» Student 1

Andra klassen idag, LC, stannade hon på första hindret. Sen hoppade hon hela resten av rundan jättefint. Så störigt. Störde mig så himla mycket på alla tävlingsmänniskor idag. Gillar dom fortfarande inte men det var värst innan idag.

Idag tog min granne Gry studenten! Så var där en stund nu. Men det var inte så kul för min del.. Det var en kille som gick på gymnasiet som jag pratade med en stund, men sen avbröts det och nu är jag hemma för pallade ikke vara kvar.
Det var första studenten. Familjen var egentligen bjudna på två andra tidigare i veckan men jag såg ingen anledning till att gå dit, dom andra Gick.

Är jättetrött :( Amelie somnade.. Jag borde egentligen gå upp och sova för jag är så trött men orkar inte resa mig. Saknar bf


» Tävling

Ja det låter så knäppt men är på tävling såhär klockan kvart i sex..

Annars idag har jag solat lite och varit i stallet och förberett.

Har hoppat första klassen, LD+5, var felfri!! Jättekul! :D men bara för att var felfri så red jag inte på så jättesnabbt för att jag var rädd att riva. Men fick inte skitdålig tid, men inte den bästa.

Det är asmysigt här i Stävie faktiskt och kul också med Amelie Hannah o Henke.


» PS igen

Kolla Carmen S har färgat sitt hår en gång till så nu är det illrött. Så jävla snyggt, yiw min lille gf


» Idag

Var det riktigt sommarväder. Vaknade tio, nä skoja. Lite tidigare men försökte somna om o lite sånt men men. Gick upp 20 i tio Jaja. Sen var jag ute ett tag i trädgården m Amelie och sen runt 12 åkte vi till Emporia. Ja köpte en kjol och mag-linne. Kan fota imorgon. Amelie köpte en skolavslutningsklänning.

Sen var jag hemma, åt och så kom Lovisa så cyklade vi till stallet. Fixade och låg på galoppis en stund. Sen tog vi in, Lyfelaf red och jag betade med yuben. Sist gick vi en runda med dom och sen bikade vi hem.

Kom hem ganska sent, åt middag och sen cyklade jag till sibbarp med Siri. Träffade Markus o William. Vi badade i havet! Iaf jag och Siri. Det var ganska sent då och dom hade redan badat två ggr innan idag. Sen var vi hos Markus och nu är jag hemma, har ätit mikeliki för blev hungrig. Nu är jag bara trött. Ska sova.
Det är vääääldigt skönt att vara ledig imorgon med faktiskt. Fastän jag gärna velat träffa tomten men måndag.

PS, jag ska klippa mig på lördag. Yessss:D


» Så knas

Nu när jag väl har tid att ringa och prata med dom jag skulle ringa idag eller igår så svarar ingen av dom. Så taskiga.

Har hopptränat. Inomhus.. Hade som tur var t-shirt annars hade jag väl dött av värme. Heidi gick bra! Hon stannade inget men rev något. Men fick hoppa om och så gick det bra! :)

Men hon var alldeles för smutsig och svettsmutsig så jag badade henne. Nu står vi ute på galoppis och betar i solen för att hon ska torka.


» Varmmmmttt

Ligger ute på terassen och solar i värmen. Oj mamma kom ut med Caesar sallad och jag kände kyckling lukten ända hit. Ok 10 m bort men iallafall. Dock har jag redan ätit mitt mellanmål. Det gjorde jag innan när jag kom hem. Knickimacke, sånt gott, fast det är inte många som tycker det .. Men jag och megan gör. Iallafall.. Sånna med stekt ägg på. Det låter kanske äckligt men jag gillar det så fuck u.

Wow frasse strök sig på mima fötter, gud jag trodde det var en varg eller ngt shit vad rädd jag blev.

Idag hade vi en väldigt onödig skoldag. Vi hade typ inget att göra och bara flummade lite vi kunde åtminstonde fått sovmorgon till 10 för första lektionen började inte förrän 25 efter att vi börjat och det var inte ens en riktig lektion. Vet inte vad vi gjorde..

Men nu ska jag pressa lite till i solen. Haha skoja bara. Pressa, så jävla fult..

Men ska ligga här ute lite till sen ska jag cykla till stalleballe och hoppträna. :)


» Väntar...

Hade sista provet idag, matteprov. Sen var vår svenska lärare snäll och lät och sluta 10 över 2!

Vid 5 typ ramade jag Amelie till stallet. Jag fixade grejerna och Amelie red. Men yamina är fortfarande knackig och inte ren. Så vi ska ringa veterinären imorgon och boka tid.
Sen sprang jag hem bredvid Amelie som cyklade.

Nu ikväll har jag inte gjort särkilt mycket. Duschade och bytte om. Väntar på ett samtal och väntar även på Lovisa som ska komma nån gång.

Sealeder


» Idaaaag!

Äntligen ikapp!! Men skyller som vanligt lite på blogg.se app. Den säger ofta fel fel till mig. Så taskig..

Idag var jag i skolan kvart över 7 på morgonen!! Jag vet sjukt. Hela skolan skulle och paddla. Det tog typ två timmar med buss ut dit. Immeln hette det. Underbart väder hihi.

Paddlade med Siri o Cornelia. Det gick bra från och till.

Efter man kommit in i land igen fick man bara sola o bada en massa. Så mysigt. Dock ser jag ut som om jag sprungit ett maraton så röd-flammigt bränd jag är..:( Jaja. Det är snyggt säger vi, not.

Ikväll har jag skrivit bokuppgifter i svenska. Och imorgon har vi matteprov. Hoppas det går bra.. Ah orkar inte. Så sent det är. Jävla skit

Så sjukt ful bild med solglasögonen hahaha


» Söndag

I söndags var det tävling i klagshamn. Så gick upp tidigt och åkte till stallet. Det var skönt väder att tävla i, inte för kallt, och inte för varmt. Härliggtt.

I LDn, 80, rev hon hinder nr 8, släppte henne lite och kom snett. Men hon hoppade iallafall och det är det som räknas oftast tycker jag.
I LCn, 90, stannade hon på hinder nr 1.. Riktigt störigt. Hon hade kunnat rädda mig där faktiskt, men det tar vi igen nästa tävling. Sen hoppade vi runt resten av rundan perfekt. ❤

Gick en runda senare med min lille yub också, och sen satt vi ute på galoppbanan och betade. Eller öh, jag satt ner på min kofta, yamina stod såklart... Det är skönt med att va där lite senare. För hade det ridit ngn hade jag inte kunnat sitta sådär. Hade nog inte fått det heller. Ah så tråkiga. Längtar till Öland.

Det va typ det intressanta


Det var typ det intressant


» Lördag

Var trött i lördags. Riktigt trött. Somnade inte förrän två natten innan. Inte jättesent men för att ha somnat sent hela veckan så blir det skitjobbigt. Inte för att jag somnat tidigt någon natt under våren men men. Vaknade trött, och ganska tidigt. var trött hela dagen. Trots det sprang jag en runda i värmen. För blev ännu segare och efter i ögonen när jag satt inne och inte gjorde ngt.
Sprang en liten rund på 4.4 km. Det var varmt.

Amelie och mamma hade gått hem med yamina till oss, så hon stod i trädgården och betade.

Senare åkte jag till stallet en stund på kvällen och förberedde inför tävlingen.


» Fredag

Hade studiedag. Var i stallet, red Heidi i den otroliga värmen.. Sen började det helt plötsligt regna. Åkte till Emporia med Cornelia och megan. Åt lunch på Jensens och handlade nya dr demin jeans fast ljusa. Sen gick vi runt där en stund. Åt frozen youghurt också. Hihi :)

På kvällen åt jag och sen va jag med Siri Oskar o Oskar.

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51ac378ee087c31fa008b0e3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51ac37c2e087c31e4282d413.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51ac37daddf2b33a2fd2a5d8.jpg" class="image">


» Torsdag

Var i skolan. Ganska tråkig dag. Gjorde mitt näst sista prov i NO, muntligt.
Direkt efter skolan cyklade Siri o jag hem till mig. Bytte om, och vid fyra hämtade Tove (Siris mamma) upp oss och körde till Köpenhamn. För vi skulle se janoskians!! Irma och hennes mamma var också med.

Dom släppte av mig Siri o Irma vid ingången till stället där dom skulle uppträda. Sen körde dom iväg och gjorde ngt annat. Där stod vi i två timmar och köade. Sen släppte dom in och det var kaos.. Sen skulle man stå inne i salen en timme också innan ett förband spelade i en halvtimme. Efter det, paus och inte förrän 9 kom James och Skip ut. Sen efter en liten stund Brooks brothers. Åh det var den roligaste kvällen på så länge. För ett år sen var min allra högsta önskan att få träffa dom. Och i torsdags gjorde jag det. Vi stod två meter från scen. Åh vill tillbaka.

Vid 11 typ var den klar. Då hämtade dom upp oss och körde hem. Vid Hyllie åkte vi inom mc donalds för Siri o jag kom på att vi inte ätit sen kl 3 en macka.. Och inte druckit heller. Tog en päron milkshake och en liten pomiifrittis. Har aldrig uppskattat dricka så mycket.


» Skriver snart

Ser en jättebra film