» Kroppen somnar

Kl är 20:05 och jag kan inte sluta gäspa. 

Gick upp 6 o jobbade till 12. Körde hem och åt, gjorde hälften av receptet smulpajsdeg med Amelie och sen sprang jag??? Det var sjukt tungt pga av mina få timmars sömn och slit. Men var tvungen.  

Började jobba igen 3 och slutade vid 6. Lille Emma var med hela eftermiddagen så körde henne hem sen på moppan. 

Ikväll har jag duschat och ätit och egentligen ska Siri o jag på fest i Höllviken men båda är så jäkla trötta så vi pallar inte. Mina ögon är så så sega och mitt huvud gör ont och jag är kall och trött och vill inte ut. Så ska sitta i soffan med mamma, pappa, axel o Erika. 




» Old money

Dryg skoldag och sen hem, se modern familj säsong 5 med Siri. Efter det åka till stallet. Fixa grejerna o jag gick med Yubi.

 Sen vidare till Fifty med mamma o hälsa på henne. Stackarn vilket uppehåll hon fått nu. Bara problem. Men lugn och lekbusig och mysig är hon ändå. 

Ikväll åt jag något mexikanskt med mamma o pappa. Gick sedan till Svea. Parallellklassen hade sveadisco. (Sämre än min klass:))) lolololi

Iaf var det tråkigt så var ute med alexia för det mesta, träffade William en stund och sen alexia, lina, Olle o Sigge för att sen gå 2 km hem med mitt bh-band hängande ner över armen istället för sittandes på min axel. Väldigt störigt. 

Var så taggad på att komma hem och sätta mig i soffan med nån i familjen o göra te o äta godis så bara var mamma uppe. Det var härligt. Imorgonbitti ska jag upp sex så nu ska jag sova. Har bäddat om sängen!! :)))





» Inviger ny dagbok

Varför är klockan sent och varför har jag inte somnat tidigt en enda kväll denna veckan. 

Idag kommer jag mest ihåg att det var jättefint väder så på lunchrasten var vi ute och sen slutade vi 2, det var lycka :) 

Hängde hos Markus en stund efter skolan med Siri och valparna. Irma i en kvart typ. 


Sen stan. Köpte jeans, solglasögon och såna man hänger solglasögonen i, skärp, en ny dagbok!!! Såå fin är den. Jävligt dyr men kan inte bry mig mindre för den är så värd det helt ärligt. Ligger o tittar på den just nu:)<3 

Juste vaccinerade mig också. 1a sprutan inför Kina. Andra om 4 veckor o 3e i september. 


Ikväll efter middagen gick jag till Malte, fick en persika-dricka av honom, bäst. Hängde där och W kom förbi i typ 10 min. Gick hem 11 och nu är kl 00:36?:/
Naw hans toffs va lite spretig här men den va rund från början  


Har skrivit första inlägget i dagboken och nu ska jag fortsätta läsa ur min gamla :) Godnatt ❤️




» Sov då sär

Har så jäkla svårt att somna! Eller har egentligen inte svårt att somna. Vill bara inte släcka ner allt och bli helt ensam utan att skriva dagbok eller hålla på med mobilen eller läsa för känner mig så jääävla ensam. 

Det är verkligen inte alltid såhär. Det går i perioder. Tror för det mesta är under min mensvecka. Men det är underligt och nästan läskigt. Mår typ illa. Känns som att jag inte känner någon längre och börjar tänka på allt som kan vara dåligt och spåra i tankarna som får mig att tro saker som inte är sant. O få ångest över småsaker. Sen få panik för att jag får panik för att jag somnar själv? 

Ngt jag tycker är viktigt dock är att småsaker kan vara stora. Om jag t.ex är lite deppig och fundersam över något litet vill jag ändå ta upp det och att den jag pratar med om det ska bry sig. Jag vill alltid ha någon som bryr sig. Och det är ju mer viktigt från de som står en nära. Det är så jäkla viktigt för mig iaf. Känslig som jag kan vara,  behöver jag fortfarande den/de som bryr sig. Det är stort för stunden och kanske längre. Allt är viktigt om man själv anser det och blir påverkad av det. 






» Legend

Drakes låt så läs det inte på svenska. (Rubrik)

Fick reda på matteprovet idag som gick sjukt bra så blev överglad. Kinesiska-provet var jobbigt för man skulle leta upp okända tecken ur en ordbok o matcha in dom i meningar som man skulle översätta och det tog en massa tid. Svenska till kinesiska var lätt. 

Efter skolan drack jag typ tre koppar te så sjuk jag e. Asså säger man kopp eller mugg. Man säger ju inte glas iallafall.. Emma te-specialist????? Vad är korrekt

Gick med yamina en lång promenad i fint väder och fick skoskav på nytt! Härligt :-) ikväll satt jag med mobilen i 100 år och efter maten skulle jag precis ut o springa så tar jag på mig skorna och inser att jag inte kan gå pga skav. Det var deppigt. 

Träffade Tuva som hade bakat chokladbollar vilken ängel. Vi gick o gick o satte oss nånstans o sen gick vi vidare och är hemma nu. 

Ska somna. Torsdag imorgon. Snart är veckan slut<3333 






» If You're Reading This It's Too Late

Vill bara säga att denna trista period blev så mycket bättre av Drakes nya album som kom ut för några dagar sen. Tydligen som en överraskning att de släpptes på iTunes. Det har inte varit helt klart vad han skulle göra med det, typ något fritt på hans mixtape site. Menmen.

 Vet inte hur man beskriver men fett jävla bra iallafall. Älskling. Han är så bra. Så nu blir det knarka nya albumet dag in dag ut. Fkn älskar hnm världens gulligaste röst ni skulle bara veta. Blir så glad o lugn o ledsen av hnm. Detta var bland de bästa som händer detta året iaf det svär jag på. Är imponerad 




» Långtråkigt

Just nu känns allt rätt tråkigt. Fifty har skadat sig i hagen så såret behövdesys igen. Dock trodde veterinären inte att det var någon fara men det tar ytterligare 2 veckor innan hon kommer. Egentligen skulle hon kommit på fredag. 

Har inget riktigt att se fram emot denna helgen. 

Det är en sån period i skolan nu där man förbereder inför allt och nya prov. Bilden och tekniken är jättetråkig, det enda som är kul är matten men kapitlet vi håller på med är sannolikhet och det är mycket tråkigare än alla andra kapitel. NOn är helt ok men svår för har inte tagit tag i den än. SOn kmr jag inte ens ihåg vad vi gör? 

Allt känns helt löst och trist typ. Var så taggad på att få hem Fifty nu så jag kunde bli sysselsatt med henne om dagarna men nu dröjer det två veckor så det suger. Verkligen. 

Har varit ute med Nellie och ska plugga vidare lite kinesiska nu. 






» Glasögon/superman

Hola

Gick en timme tidigare för att åka till ögondoktorn. Spenderade resten av min eftermiddag åt det. Fick ta lite tester osv. Bl.a blåste dom i mina ögon ur en maskin, som en liten bomb sköt dom in den det var överobehagligt. Sen det andra ögat hittade hon inte rätt så väntade på att den jävla luftbollen skulle attackera mitt öga helt oförberedd. 

Aja. Såhär är det att jag ser tydligen 50% för bra, över normal på långt håll. T.ex om vi skulle stå på ett tak några stycken skulle jag kunna se saker resten förmodligen inte såg (yay superman). Därför måste mitt öga jobba mer för att ställa om till nära håll. 

Så nu ska jag testa med glasögon i en månad och hoppas på att huvudvärken försvinner. Gör den inte det ska dom skicka vidare mig till annan klinik alltså typ sjukhuset. Så så är det med det. 

Annars ikväll har jag sprungit 4.8 km med pappa och sen duschat, ätit och pluggat kinesiska. Nu ska jag sova/läsa dagbok. 

Godnattttt




» Over

På bussen påväg hem från Irma. Tog bussen till henne halv 10 för att prata om saker som är jobbiga men egentligen inte särskilt stora. Sen spelade vi kort och drack te också.

Pluggade lite kinesiska innan dess men det var inte mycket, prov på onsdag. 

Usch känner mig redan ensam, hatar det. Hatar de kvällar/stunder när man inte trivs med att vara själv. Ska hem o läsa ur min dagbok nu och somna till drake. 




» Hell On Earth

På öland har jag ätit ananaspaj och druckit kaffe hos mormor och morfar, blivit påmind om att mormor tycker jag är finare som blond, ätit stört god pizza i Södvik med familjekompisar och farmor o farfar, spenderat en kväll med Alice och sen sovit över för att vakna och spela lite kort och sedan lägga mkt pengar på tågresa hem till Malmö.
 
Igårkväll lyssnade Siri och jag på hög musik i mitt hus innan Willi fråga om vi ville hänga med hnm o några skejtare till en pub så det gjorde vi. Hahah låter överknas men den låg på ngt konstigt ställe men var faktiskt mysig. Vissa där var kanske lite skumma men inredningen fick en att känna sig som om man var utomlands någonstans. Inrett i trä och tavlor på gamla band. Toan var lökig. Folk drack öl och spelade dart och umgicks typ. Någon åt också?
 
William, jag och Siri var hemma hos mig igen runt 3. Vi stannade upp vid en stor korsning och jag bad dem lyssna på alla rödljus som klickar i otakt och Siri ville lägga sig i korsningen men jag sa nej för det var blött och mitt huvud sprängdes och Williams mage gick sönder.
 
Somnade runt 4, hade svårt att sova. Halvsov och så var W o S uppe och William skulle hämta någon jävla kabel. Så i mitt halvsovande blev jag sjukt orolig för den här kabeln och blev nästan tårögd för kabeln men varför blev jag det det var en liten kabel. Tänkte nu brinner mitt hus upp jag vill bara sova. Men det gick bra och det var kul att prata om imorse :))))
 
 
 
Säger/skriver yolo för mkt, inte för innebörden av ordet, verkligen inte, men för att bara. Så döm inte det är bara av vana och beroende. Axel kom hem idag så vi har ätit lunch o pratat
 

» bbye dagboken

Idag skrev jag ut min dagbok, eller hur säger man? Den tog slut iallafall. Sorgligast av allt är att mitt sista inlägg i den var deppigt och sorgligt och nedstämt och dumt och ångestladdat. Har mens så är sorglig och känslig. Klämde iallafall in en sista rad bara åt dagboken. Däremot är ju dagboken till för att skriva ut i och sista sidorna ska fortfarande handla om mitt liv inte om dagboken i sig. Kände mig ändå lite skyldig.
 
Ikväll ska jag läsa igenom den men det är rätt jobbigt, pinsamt osv, skrattar ibland och får ångest över andra saker. Vissa sidor vill jag inte läsa för jag vill inte bli så påmind om hur jag kände/tyckte om något/någon. Det blir helt knas för det är ju jag som kännt de saker som står i boken och jag är medveten om att jag har kännt så men det blir så djupt när jag läser mina egna känslor.
 
Sen är det kul också. Hur mycket allt kan ändras. Mina åsikter, mitt sätt att se på saker och mitt sätt att hantera olika situationer. Det står ändå saker i den från två år tillbaka, sen min 14-års dag. Ångest att jag kan tänka "varför i helvete gjorde jag så/sa så/skrev så så jävla pinsam" och det är bara två år sen. Tänk då när man blir vuxen, eller om ytterligare två år kanske jag tycker så om sakerna jag skriver idag. 
 
Nu blir det att hitta en ny älskling
 
 

» Sommarångest

Igår blev en del sommar och sommarjobbsprat med både Hanna och Almida. Siri hatar mig för att jag är på Öland hela jäkla sommaren och jag gillar det kanske inte ens själv. Inte när jag tänker på det nu. Har inte kännt så innan men igår fick jag lite panik över att jag inte kommer vara hemma något alls nästan. 

Idag däremot skrev min chef att vissa bara behövs i 4 veckor mitt i sommaren om någon ville. Det passar ju mig bra. Så om det funkar för honom hoppas jag på att få jobba de 4 veckorna istället för typ 6/7. Då hinner jag vara hemma över midsommar och behöver inte ta ledigt för siesta och kan vara med kompisar en tid innan jag drar till Öland ett tag och sen har jag två veckors lov hemma också. 

Så det blir nog bra ändå. Är så taggad på sommaren nu när jag tänker på den. Fast har lite ångest inför den också. Vet inte riktigt varför men det blir nog bra. 






» Nybro

Igår (ons) kom Astrid, Lisa och Lykke och gjorde semlor hos mig för att det var semledagen i tisdags. Vid halv 5 drog vi till stallet. Jag till Yamina. Gick och fixade sakerna. Sen hem och åka mot Öland ganska direkt. Blev avsläppt i Nybro istället hos Hanna och bodde där över natten. 


Idag vaknade vi halv 10 och åt frukost en stund efter det. Sen tog vi oss ut på en cykelrunda runt i Nybro och stannade vid deras lilla tågstation och åt lunch. Satt där ett tag innan vi drog hem. Efter det låg vi i soffan och pratade till 6 då hennes mamma
Körde mig till Almida. 




Vi gick och delade på en pizza någonstans och sen satt vi hemma hos henne o skrattade o pratade. 20 över 9 gick mitt tåg som jag inte visste var mitt tåg för det kom 21:16 istället för 21:20 och jag trodde det skulle vara ett Öresundstågen men det var nåt jävla krusatåg elr vad det nu hette. Så missade det<3 Som tur var stod en buss bredvid som skulle gå till Kalmar precis då så hoppade på den. Bytte i Kalmar till en buss till Öland och så kom pappa o hämtade mig i Borgholm.
 


Nu sitter jag i stugan igen och hela bussresan har jag haft knivar i magen men vet inte varför.

Ska sova nu iallafall det är ett som är säkert. Godnatt



» Dagar since

Lördags var fest hos Cajsa o sen drog Markus o jag o willi hem till mig nån timme efterråt. 



I söndags jobbade jag igen. På rasten åt jag först lunch med mamma hemma och sen drog vi till hylliegård, jag skulle rida tussi men hennes sko var lös så det gick ej. Fixade grejerna istället och började jobba igen 4. 

På kvällen kom Irma o Tea ett tag och Siri, willi, Markus o Henry. 



Måndag hade jag tussi, yamina och Heidi. Började på hyllie med att rida tussi, sen fixa sakerna, sen gå med yamina trots världens skoskav, sen över till Heidi och red henne. Dom hade fixat sakerna vilket var skönt. 

På kvällen drog Siri o jag på fest i Bunkeflo och sen somnade jag halv 5 på morgonen varför ja




Igår, tisdag sov jag till 12 och kom på att jag skulle varit i stallet 12 för att träffa Lykke, Lisa och Astrid. Så gick rakt upp o körde till stallet. Gick med Lisa o Lykke till McD på Emporia o åt frukost. Sen fixade vi i stallet på  hyllie, red tussi o dom gick med med yamina, sen red jag Heidi. 

Såg två filmer och badade med Siri på kvällen  innan William kom



Bffs❤️

» ❤️dag

Idag har jag jobbat sen 7, gått till Emporia med Kajsa o ätit på Max, gått tillbaka, fixat lite i stallet sen gått med Yam o bollen, tagit in hästar o sen drog jag hem 4 typ. 


Ikväll har jag suttit hemma med mamma och kollat i fotoalbum sen ätit falafel med Siri och nu är vi hos henne o kollar på melodifestivalen innan fest. 

Fina mamma<3


Sea


» Sportlov

Har lov nu. Sista lektionen var en dryg badmintonlektion där jag varannan sekund fick dra upp mina byxor som gled ner hela jävla tiden. 

Imorse hade jag så sjukt svårt att gå upp från sängen. Var så fruktansvärt trött. Vaknade dessutom med en svidande huvudvärk. 

Har ridit ut med Kajsa i eftermiddags o ikväll ätit lasagne med alla utom axel o nu ska jag bara chilla hemma hela kvällen för orkar verkligen inte gå ut och ska ju upp tidigt imorgon så känner för det. 

Iallafall. Nu i helgen ska jag jobba, men pappa o Amelie ska till Malaga och jag ska vara hemma. Mamma
Jobbar så hon är också hemma. Axel är i badgastein. Ska passa tussi sön-ons o rida Heidi åtminstone en dag sen lille yamyam också. På onsdag åker vi till Öland. Ska förmodligen bo hos Hanna en natt i Nybro först och sen vidare till Öland. Är så så taggad. 

Det är så fritt på Öland. Gå runt på grusstigen och ut på alvaret och bara andas. Åka o fika på conditoriet eller något annat mysigt ställe. Hälsa på mormor o morfar o äta kroppkakor. Träffa Alice o familjen igen❤️❤️❤️ Kornelia förhoppningsvis också. 





» ooouuuooo.. Uo. uu

Gap                                              
I have to break down all                                     
the corners of this world.
Don't heap this praise on me,
I know I don't deserve it.But what's all this I see?
Yeah you're leaving right beside me,
And I miss you, and I love you.
That's true. 
 
 
Love It All
My heart was living down
And I've been pushed over the line
But on your hand, it'd be broken
And I'll be all over this time
And she said love it all, love it all, love it all
And she said love it all, love it all, love it all
And she said love it all, love it all, love it all
And she said love it all, love it all, love it all
 
See The Sun
So come on up
Wasn't it you who said life was like a plastic cup
To be used and then disposed of
Yeah but that's no way to live a life like yours
Don't you see now how I pay

Do You Wanna

I see the sun rising
And all you see is its fall, fall, fall
An do you wanna 
Do you wanna
Do you wanna make love to me
I know you wanna
I know you wanna
I know you wanna make love to me
 
Mr. Maker
Mr. Maker he's got it madeA beautiful wife and a baby on the way
And his bills are already paid
No need to skimp, no need to save
But all around him, the world grows hard
He thinks to himself, he must have played a lucky card
If he was alone he'd give it all away
To people and things, that he wanted to save

But oh no, it's alright
Mr. Maker, he'll be fine
It's alright, it's okBecause of the love he gave away
Oh yeah
Oh yeah...

Doesn't stop to think it's because of he 
Always doing right, he stays healthy
The girls in the alley won't get a hold of him
He's got no time for that kind of sin
And he, he's not a member of the Catholic Church
The pastor of his town got sent down for dirt
He sees the boys from Sunday school
It's hard to believe what he read in the morning news

But oh no, it's alright
Mr. Maker, he'll be fine
It's all right, it's okBecause of the love he gave away
Oh yeahOh yeah...

Heart beat, stay heavy
Love us all please, stay on your feet
For me, for me
Stay on your feet
For me, for me
Stay on your feet for me

But oh no, it's alright
Mr. Maker, he'll be fine
It's alright, it's ok
Because of the love he gave away
Oh yeah
Oh yeeeeah...

» Nattrunda

Bu
 
Idag har jag haft mitt matteprov, det gick bra tror jag. Vet inte om jag kmr få många slarvfel för gjorde de uppgifter jag kände igen ganska snabbt men men. Sen ett litet kinesiskaförhör som också gick bra. 
 
Annars idag har jag varit i stallet, kiropraktorn var hos Yamina och hon hade lite artos i ett framben samt var lite stel bak. Så hon ska få metacam i 7 dgr och bara gå, sen ska Amelie skritta på i 2 veckor och sen ska vi testa igen. Egentligen kan man behandla leden i frambenet men hon har blivit sprutad så många gånger och har varit hopponny hela sitt 25åriga liv så vi vill inte spruta henne mer nu. Tanken är väl ändå att hon ska få gå i pension i sommar, usch. Lille energipaketet. 
 
Ikväll har jag varit jäkligt rastlös, duschade 40 minuter typ, eller badade, sprutade vatten på mig själv till badkaret fylldes. Sen var jag ju nyduschad så ville inte springa och förstöra den känslan. Så har städat mitt rum som verkligen behövdes.. Nu är det jeeetefint. Borde fota det nu så ni får se för har sagt innan att jag skulle fota mitt rum.
 
Just NU lyssnar jag på Akon och ska ut o gå om fem minuter, Tuva var på att gå med mig så ska ut och andas med henne. Har fotat mina Sthlm-grejer ikv, elr Amelie gjorde det åt mig:) Sämsta fotografen nåonsin men här är bilder som blev hyfsade iaf :))))
 
Dessa lila glittriga strumpor från American Apparel, halva priset PLUS ett par till gratis!! Så tog ett par silvriga också.
Sen skorna från Vagabond <3
 
 
Denna ljuslila kjol från American Apparel
 
 
 
 
 
 
 
Adidas-tröja från Urban Outfitters
 
 

» Around town

Idag haf jag haft gympa och sen cyklat i världens vårväder till Nya Latin för att se  en musikal av dem. 

Var hemma lite senare och åkte till stallet med mamma och Amelie, de fixade i stallet medan jag gick 25 min med Yubi. Fortfarande härligt väder. Det gör en så glad. 

Sen körde vi hem och jag lagade makaroner & köttbullar bc mamma är fortfarande väldigt febrig osv o ingen annan än vi 3 hemma just nu. 

Tuva kom och åt med oss sen har vi gjort lite matte, skrattat och pratat till 11 då hon drog. 



Nu ska jag också sova :) 


» Sthlm

Bu

Sitter i bilen påväg hem från Stockholm och har typ 2 timmar kvar. 


I fredags kom vi fram på kvällen så Siri o jag gick ganska fort o la oss. 


På lördagen åt vi frukost o efter att Siri var klar på toan drog vi in till stan och gick runt. Usch spenderade mkt pengar men det var värt det och vafan det är ju en anledning till att jag jobbar. 


På kvällen mötte vi upp Tove o Herman o åt på restaurang, sen hem, såg melodifestivalen som sög och sen gick vi upp o snackade till vi somnade med fötterna i varandras huvud. 


Ska lägga upp bild på sakerna jag köpt när jag kommer hem någon gång, kankse imrgn. 




» Vadå nutelladagen

Så jävla överdrivet och påhittat helt ärligt nutelladagen asså ue nej vad hände. 

Hade so prov idag som gick bra tror jag. Språkolympiaden i engelska också, sen slutade jag 2 och cyklade direkt till yubi o gick med henne. 


Sen kom jag hem och kollade på datorn ett tag och fick ännu mer ont i huvudet. Idag är det svidande och mycket. För mycket för att försöka ignorera. Är så jävla trött också. Vill bara släcka ner ett tag. Ska ju till Sthlm men har både matteprov o svenska grej nästa vecka så fick lite panne nu för att jag inte är hemma o kan plugga lite men det löser sig nog. 

Ikväll har jag varit ute o ätit på Mando med lyfn. Hon åker till Australien och hela nya Zeeland på måndag o är borta i 2 månader:/// Dagen efter hon kommit hem åker jag till Kina i två veckor dessutom. Fan liksom. Hon missar min födelsedag och jag hennes. Ok men det var mysigt iaf, nu har vi spenderat några timmar med varandra. 

Asså vill verkligen bädda om mig säng och städa mitt rum, typ inte ens najs o gå o lägga mig nyduschad för det känns helt smutsigt ändå typ. Okej vi drar en slutsats här o det är att mitt mående är fett lökigt ikväll. Ska somna nu fuck mitt huvud 




» Luktar vitlök

Har ätit vitlöksbröd både i skolan och hemma är inte det stört. Jo det är det. 
 
Är så himla trött, somnade framåt ett igårnatt, nu börjar min huvudvärk eskalera i huvudet. Annars har den inte varit så stark idag bara lite småstörig. 
 
Gjorde NO-provet idag. Det var en uppgift och vi fick max skriva en sida. Kunde allt om evolution och naturligt urval och jorden förr och hit o dit, det var jag säker på. Men så skulle man välja en djurart och skriva om hur den utvecklades och på så sätt blanda in allt. Kunde inte jättemycket om själva fågeln jag valde men skrev en massa om resten så hoppas hon ser det. Det måste ju förfan vara viktigare att veta allt om evolitions-avdelningen i biologi än om en liten skitfågel. 
 
Direkt efter skolan cyklade jag till stallet och fixade Yaminas saker, sen gick jag med henne, Kajsa o Tussi en sväng i snön och efter det satt vi där uppe och drog oss för att vi båda var tvungna att plugga när vi kom hem. 
 
Ikväll har jag inte gjort så jättemycket, har gått igenom lite inför Etik & Moral prov imorgon i SO. Får se hur det går, är förjävla trött nu så ska gå o lägga mig och få utbrott pga Dot Up. Borde egentligen läsa lite engelska först kanske ska göra det. 
 
 

» Gap

Idag har det varit snöigt och jag har cyklat genom snön i platåskor som gör mina ben alldeles för små för min cykel. Jag har också bytt profilbild på Facebook! Framsteg. Senaste uppdateringen var augusti 2013 så kände mig tvungen. 

Annars idag har jag inte gjort så jättemycket. Stannade kvar efter skolan med Tuva o Hedvig en stund men vi pluggade inte mer än 4 meningar ca. 

Hemma har jag inte heller pluggat faktiskt, (har NO prov imorgon). Känner mig typ lugn? Vet inte om jag kan det eller inte och hur bra/dåligt jag kan det isåfall. Har försökt läsa igenom anteckningar om igen men slutade med att jag spelade dot up och smsade Tuva sen ringde jag upp henne sen hon mig o sen försvann en timme och så avslutade vi och jag sa att nu ska jag läsa igenom mina anteckningar förfan (23:10 ca) men det dröjde, tog mig inte igenom allt. Tillslut gjorde jag, så nu har jag lagt mig. 

Vafaaan var precis på toa o tvättade mig o gick på toa men nu kom jag på att jag glömde borsta tänderna!! Orkar nttttttt 




» Axel 19 och Kina

Började 9.30 idag o innan dess hann vi fira Axel lite som fyllt 19 idag, fyller fortfarande antar jag. Nä fyllt blir det. Aja, sen idrott o tre vanliga lektioner. Fick reda på en av världens roligaste grej idag i skolan. Minns ni när jag skrev att jag och Elin höll en presentation för några kineser från ett kinesiskt institut?? Iaf har dom "godkänt" allt nu och vi är 13 elever från Svea som ska få åka med 8 från en skola i Karlstad till Kina i 2 veckor i april, och jag är en av dem!!! Blev så jääävla glad helt ärligt. Tuva kom med också och vi ska dela rum på ett kinesiskt torg i Chengdu och åka plan i 13 h och utöver detta spendera de sista tre dagarna i Peking bara vi från Svea utanför det här stipendiet. Med alla andra typ Emma, Elin, Lina osv, äe så jäkla kul är sjukt taggad. 
 
 
Är så jäkla taggad på allt!! Har lite prov hit o dit men inget som jag ångestar över om jag inte får dåligt... Sthlm i helgen med bff o bff familj. Nästa vecka lite till prov, jobbhelg, veckan efter är det väl sportlov?? Vi har inte bestämt helt än men ska antagligen till ngt varmt ställe. Efter det är det snart min födelsedag (!!!!), det blir vår, fina kläder och alltid springvänligt väder. Sen Kina sjukaste och en massa nationella prov (dock inte så taggad på dem). Just nu känns livet rly good. Har så bra folk runt omkring mig det är så jäkla underbart. 
 
 
Ok idag iaf! 
Kallade hem Axels 4 närmsta kompisar som hängt här sen dom var mini, de är typ en del av familjen så de fick komma hit och så var Axel hos Oscar sålänge, sen sa Oscar att de skulle o fiska, vetefan vrf han inte valde ngt annat o säga, men iaf kom de hit istället o Axel blev surprisad! Vi drack kaffe o åt oreo cheescake sen åkte jag och pappa till stallet sen var vi ute och åt familjen + farmor o farfar + erika på tusen & 2 och sen handlade vi godis o sen satt vi i köket och nu sitter jag i sängen och ska plugga lite så gott det går kl 11....
 
 
 
 

» Helgen

Har överbråttom så skriver snabbt. 
 
Denna helgen har vartit jobbig men rolig.
 
I fredags var vi hos Siri åt pizza o godis o det blev få timmars sömn.
 
 
 
Lördag, upp 6, jobba till ett, hem och duscha sen åkte vi o hälsade på Fifty <3 Satt och mös i hennes box. Efter det emporia och jag höll på att somna, dels pga emporia dels pga lite sömn, huvudvärk och mens. 
På kvällen var det födelsedagsfest hos  Molly, övernice <3 
 
 
Sen för få timmars sömn igen och upp o jobba, sluta 12, hitta tre dgrs gamla frallor som jag värmde i mikron, åt med astrid o izabelle, var med på MRU-möte, halvsov på tre trästolar i köket, började jobba igen vid 3, vid det laget var min högra handled fucked. Det härliga var att skritta ut, Astrid på Woody och jag tog Ben Hur o Izabelle Cinzano. 
 
Slutade 6, hem o baka oreo cheescake, träffa siri ute en stund sen plugga minimalt och efter det somna på en minut.