» Lördag

Alice konfirmation!!

Det tog hundra år i kyrkan.. Vissa grejer var faktiskt roliga. Alltså på et humoristiskt sätt. Inte så att jag tyckte en Guds tjänst vad superkul.

Men dom gjorde någon pjäs typ. Och där var det en kille som skulle säga "åh äntligen, halleluja!" Eller ngt sånt. Så sa han det först på öländska som har sin egna dialekt.. Och för det andra med absolut ingen inlevelse över huvudtaget. Ä det var så roligt pappa och jag skrattade för länge.. Det var som i en parodi som den "sagan om Harry Potter 1".
Och sen var det någon gång det var en tjej som läste upp en text på engelska om Jesus osv. Så stod en annan tjej (Kornelia heter hon) bredvid och översatte det till svenska. Fast bytte ut något av de engelska orden till helt andra svenska. Typ "he wanted to send them all a message" "han ville ge alla massage" "who was this important man?" "Vem var denna impotente man?"
Det var också kul, haha..

Sen åkte vi iallafall hem till Alice. Åt lunch och tårta med hennes släkt och vänner. Senare åkte jag hem, bytte om, packade, och åkte tillbaka sen var jag hos Alice hela kvällen och sov över.


» Fredag

I fredags hämtade mamma mig direkt efter skolan och så körde vi dirr till Öland. Hon hade med sig en liden smoooothiiie.

Cicci o Hannah passar Lille Yyuben när vi är borta i helgen.

Vi kom fram någo gång på kvällen oc åkte inom Alice så gick vi in och överraskade för hon svarade inte på sin mobil..... Men det var tusen folk där som hjälpte till att förbereda inför lördagen så vi hälsade mest på lite sen åkte vi till stugan.

I bilen somnade jag ett tag. Mamma påpekade det när jag vaknade. Men själv trodde jag bara att jag hade legat o blundat en stund. Men så kollar jag igenom min spotify. För jag kom iögonfallande vilka låtar jag hade lyssnat på. Och sen vilken jag var på nu. Tydligen hade jag "missat" en massa låtar så jag hade väl somnat...

Kul.


» ROBSTEN DAY

Idag är det robsten's dag. Robert Pattinson och Kristen Stewart - RobSten. För alla människor som är liiiiiiiite efter. Skoja.

Men ja. Sen trendar det via the social medias #robstenisunbroken

För det är dom verkligen. Unbroken robsten forever.

Yes vad töntig jag är. Men är verkligen a big fan av dom och hela twilight.

Så cornilia och jag stöttade trenden idag! This is our armssssss

Varför skriver jag på engelska? Mupp


» Apr. 25, 2013

Är vääldigt trött. Har packat. Men har varit väldigt lat haha.. Tränade innan så måste duscha också men ska packa ihop det sista och duscha nu. Kanske hinner jag somna till 11? Nej antagligen inte.

Idag har jag varit i skolan. Var rätt deppig sista lektionerna iaf. Över någon.. Specieeeelll❤:(

Efter skolan åkte ja till stallet. Amelie och jag red samtidigt. Red Heidi ordentligt idag med dressyrsadeln och det. Hon gick jättebra!! Efter en stund behövde jag nästan bara hålla i tyglarna så gick hon där hon skulle. Den känslan är väldigt härlig. Då behövs bara benen och sitsen som man sköter så mycket enklare när hon går rätt. Vi har faktiskt kommit en bit på vägen och utvecklats vilket känns bra. Mindre roligt är att jag kommer vara utan henne hela sommaren :(

Vid kvart över 6 Gick Johanna och jag på spinning. Haha det var bara vi två i hela salen med tränaren haha..

Siri o Vicki va på gymmet. Sen cyklade vi en bit hemåt men stannade vid Markus o träffade honom lite för Johannas skull.

Åt väldigt god mat. Nu ska jag ta tag i allt igen.

Hjsååååå


» Onsdag

Asså jag borde verkligen plugga. Vi har en miljon tecken till imorgon ooch jag vet inte alls vad det är vi ska kunna. 
Och nästa vecka har vi ett prov och en redovisning. Så ni får faktiskt ursäkta mig. 
 
Årskurs 7 har två "skuggdagar" denna veckan. Tisdag & onsdag. Alltså prao fast i två dgr. 
Siri och jag praoade inne på TGR i stan. Vi började 10 och slutade 4. Hade en timmes lunch och tio min rast typ en gång idag där vi fick lite fika. 
 
Vi lunchade med Markus o Philip i tisdags på bk men idag hade vi inte samma tid så Siri och jag köpte lunch på krua thai och satte oss vid kanalen och åt. 
 
Vid kvart över fyra efter vi hade slutat kom mami och hämtade mig. Vi körde till stallet och jag bytte om i bilen sen hade jag hopplektion på Heidi. Den gick fort idag tyckte jag.. Men den gick bra. Jättebra faktiskt. Vi hoppade dock inte så jättehögt idag utan mer snäva svängar och sånt.
 
Jag har kommit en liten bit med tekniken nu. På söndag på öland ska jag göra ett riktigt ryck. Men varken pappa eller Axel är där då så får klara mig själv utan någon hjälp om det skulle behövas. men men. 
 
Nu är jag 1. trött och 2. tvungen att sova för kan inte va uppe längre. Måste skriva i dagboken lite känner väldigt behov av det just nu. Det var "länge" sen. Och sen måste jag sova om jag vill vara pigg imorgon. Och det vill jag. 
 
 
 
curly
 curly
sleeping beauties
 
denna väggen bl.a fyllde jag och siri nästan helt själva.
lille yyyyben idag <3
at the lager. muppigaste posen av mig
 
 

» Wooow

Asså jag ska verkligen sluta med att skriva "jag ska försöka bli bättre" för det funkar aldrig..
Men om man missat någon dag, blir det väldigt segt att sätta igång igen.. Därför drar jag bara en snabb tryydelytt om mitt liv de senaste dagarna som ni miissat..
 
Lördag: Tävlade Heidi. LD+5 och LC (85 cm & 90 cm). LD+ nollade vi. LCn stannade vi ut oss. Fast på olika hinder. Och ett av hindren kom vi fel på påriktigt. De andra två hade vi nog klarat av att hoppa om vi hade varit i den formen som vi var innan heidi blev skadad eller vad det nu var med hennes hopplasteg. 
 
På kvällen åkte jag till Cornelia. Vi åt goooood mat och sen mös-(herre min skapare vad mesigt ord... spyr)- vi och åkte hem lite senare runt 12. Fick även en liten försenad present av henne. Eller middagen var en del av presenten men utöver det fick jag ett litet collage i en fin ram... fin ja nej. Jodå jättesöt hiih
 
 
 
Söndag: Va med Siri en liten stund. Och va i stallet senare. Red ut på Heidi med mammmiii och Yyyyuuubn. Det var kul. Hehe
 
Måndag: Va i skolan, på slöjd, slutade halv 2, red Yamina seriöst med dressyrsadeln och allt. Det gick jättebra hon blev sveetig. Amelie red Heidi lite motionsridining. Men ändå lika länge som jag. På kvällen tränade jag med Vicki, Johanna och Siri. På kvällen sov jag över med siri hos mig för vi skulle praoa dagen efter. 
 
 
 
Tisdag: Praoade m Siri som jag ska skriva mer om efter detta inlägget! Och på kvällen var jag ute och gick en lånnng stund med Nellie, Cornelia o Ella. Det var jättemysigt och väldigt roligt... Haha shit
 
 
 
 

» Tävling

Körde från stallet för en halvtimme sen. Heidi var lättlastad. Hon har inte varit lastad på 7 månader men hon gick på ändå! :) Lite nervös var hon väl men det gick bra!

Jag är faktiskt väldigt taggad inför tävlingen.. Det dåliga är bara att det kommer bli en jättelång dag..! Men men. Det är fint väder också iallafall. :)

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51723e1ee087c3360412820c.jpg" class="image">


» Twilight <3

Kommer aldrig kunna beskriva min kärlek till de böckerna, filmerna, eller skådespelarna. Kristen Robert o Taylor i mitt hjärta ❤❤❤

Skrittade som jag skrev innan ut med Amelie o Yamina på Heidi en runda i solen. Skrittade Heidi på hack men det gick bra ändå!

Sen hjälpte mamma till med någon syssla resten fixade jag. Smorde Heidis utrustning, min utrustning. Tvättade hennes benskydd. Ryktade henne länge och tvättade även hennes ben + finklippta lite på hovskägget och vid kronranden. Svansen och ja resten av henne blev ryktad. Kom hem vid 7 typ och duschade jättelänge. Var inte kall eller ngt sånt men duschade ändå länge. Sen blev jag jättetrött.. Fast det har jag varit typ hela dagen men ja..

Moster o hennes sambo var är också. Vi åt tacos och efterråt hoppade Amili o jag lite på studsemattan sen har jag faktiskt bara legat i Amelies rum och kollat på breaking dawn part 2.

Nu ska jag sova. är så sjukt trött och ska upp så tidigt imorgon :(


» Apr. 19, 2013

Halåder busarungar va.

Just nu sitter jag i soffan. Har ätit lite. För ett tag sen..

Imorse hade vi klättring. Det gick brao. Sen tog vi bussen och jag o Siri hoppade av vid mig och bytte om där sen körde farfar oss till skolan. Där var brunch❤❤❤❤ Sen hade vi lite lektioner osv och slutade 2. Tog burran hem med S och sen cyklade hon hem från mig.

Nu ska jag till stallet. Måste fixa alla saker till Heidi ju för imorgon så får väl vara där ett tag. Men ska bara skritta ut en runda med Amelie o Yam


» Apr. 18, 2013

Hij bloggin.

Idag gick jag i skolan. Brandlarmet gick en gång. Men det var ingen riktig brand, bara något experiment som brandlarmet tog fel på..

Efter skolan cyklade jag och Siri hem till mig och tog bussen därifrån in till stan för att fixa vår prao eller skuggning. Vi fick aldrig i den vintage affären för det fanns inte tillräckligt att göra.. Vi ville helst vara i stan därför gick vi in i typ alla affärer men det var verkligen inte många som tog emot prao. Och vissa affärer gjorde det. Men i minst 6 veckor..

Tillslut skulle vi egentligen gå till det 3:e Waynes coffee men så gick Siri in på TGR påvägen. Och där fick vi så vi ska vara där i två dagar. Lite fattigt tycker jag hade hellre varit någon annan stans men det fanns inte mycket att välja på i stan och det är lite sent att fråga på olika ställen nu eftersom det är nästa vecka redan... Men det är inte vårt fel. Det är den första affärens fel. Annars hade vi varit i tid.

Sen kom vi hem. Hoppade liiiite på studsemattan sen cyklade Siri hem och jag bytte om och cyklade till F&S och tränade spinning med Victoria. Det var jobbigt.. Efterråt fick man gratis gainomax, gratis ;)

Kom nyss hem från en liten stund i stallet. Bytte bara täcke på lille Yuben och nu ska jag göra lite matte som vi har i läxa till imorgon.


» Apr. 17, 2013

Idag tänkte jag springa på morgonen. Men när jag vaknade så var sängen alldeles för skön så jag stannade kvar.. Men sen visade det sig att vi skulle springa på skolgympan vilket var asbra ju! Sprang 2.5 km på 14 min. Sådär bra.. Men ska bli bättre har ju inte sprungit alls mycket eller regelbundet så ja. Menmen. Det var varmt också.

Sen slutade jag 2. Siri och jag cyklade hem till mig. Hoppade vi lite på studsemattan i solen. Jag hoppade i bara linne! Så jäkla underbart. ❤ Lärde mig göra en volt och landa på fötter. Sen försökte vi bakåtvolt och jag typ knäckte nacken (överdrivet) men det är lugnt nu.

Hoppade för Roland på Heidiiiii. Hon stannade någon gång men inget dumt utan när vi kom rätt fel och jag tvekade rätt mycket. Det var rätt högt då också. Men som högst hoppade vi en meter. Hon är så fin :)

Sen var jag på MRU möte senare ikväll och nu har jag ätit maud och fått världens finaste present av Ida!! Fick en "scrapbook" men en massa minnen i, som försenad födelsedagspresent. Så jäkla fin. Blev så så så glad. ❤❤❤❤


» Apr. 17, 2013

Lite om måndag o tisdag.
-måndag: red lektion på Heidi för Marie som gick JÄTTEBRA.
-tisdag:va med Siri idag o vi fixade vår PRAO till nästa vecka, pluggade på stadsbiblioteket, och va nu på kvällen.


» Söndag

Hm vad gjorde jag då...?

Jo juste. Vaknade hos Ida kl 9 typ av att hunden dom passade skickade mig i huvudet.. Så vi gick en rätt lång runda med hunden. Tiger heter han. Vi gick ner till ett café och handlade frukostbullar. Gick hem, dukade upp frukost till hela familjen och sen cyklade jag hem vid 11 typ.

Lovisa kom senare vid 2 typ och pratade lite. Sen vid halv 5 ungefär åkte jag till stallet med mamma. Vi hjälptes åt att bygga upp lite hinder. Så hoppade jag Heidi lite. Hon gick superbra och vi hoppade högst 90 cm. Det är vad vi ska tävla i helgen. Längtarrrrr!


» Yyyyb


» Lördag

Tävlade, sydslätten, LC, Yamina, kom trea! :D världens bästa yyyb. ❤
Ida hade fixat allt i stallet. Tackkkk!!!

Åkte till Emporia. Fixade det sista med Lovisas present. Som fyllde 18!!!!!!
Va egentligen bjuden till henne brunch men hann inte i tid för jag tävlade :( men åkte ändå dit sen runt 3 när alla hade gått. Hon fick sin present, vi fikade. Det var mysigt. 18.. Så stort!! Snart kan hon köra runt mig i sin bil om hon klarar körprovet vilket jag tror hon gör ;)

På kvällen senare cyklade jag direkt till Ida. Vi cyklade och handlade mat, kom hem, lagade maten ( notera att vi lagade den helt själva för vi var sjöövs hemma..) åt, gjorde efterrätt chokladfondue ;)))) och sen satt vi i soffan och pratade och samtidigt typ såg "dumpa honom " i bakgrunden. Senare sov vi. Och Ida klagade på att jag andades för högt snarkade och hon trodde jag va död men sen fick jag värsta andningsattacken osv men men jag är som jag är tyvärr va? Och nu är jag förkyld igen så då är det värre såklart ..

Min lördag!

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c6f57ddf2b36a4fceb7ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c6f57e087c32eb91bb9d3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c6fb9ddf2b36a35aaf129.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c6fe6ddf2b369ffa4736e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c70019606ee7c91fde74a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c704cddf2b369f500a21f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516c707ae087c32edc216ae6.jpg" class="image">


» Fredag

Doktorbesök............................................ Jaja. Ska röntgas någon gång denna veckan så dom kan se om det är något fel på benen som hon inte trodde utan hon trodde bara det var en inflammation på leden som går mellan benen i foten där vid tån. Fast hon sa också att det som jag har går inte bort utan operation.. Det kan abra dämpas eller bli värre om jag går i dåliga skor osv. Så får typ köpa sulor eller något sånt..
Men bara jag har inlägg för den och sålänge det inte gör ont får jag fortfarande rida, springa och allt det där. Därför har jag den lilla gummisaken som jag snacakt om innan. Det blir lite bättre då. Ah vill röntgas nu...!

Efter skolan åkte jag till stallet någon gång och red Heidi ordentligt med gramaner, dressyrsadel och allt! HOn blev rejält svettig ändå inte bara lite fjuttig svettig. Sen red Amelie och Hanna på Yamina lite och red henne själv i några minuter i slutet för att "känna på henne" typ...

På kvällen så åkte jag till Johanna och Victoria och va där, Siri också. Senare på kvällen kom Markus William och Nils också en stund.

Min fredag.


» It's not my fault

Jag har inte kommit in på appen på flera dagar och har inte haft dator sen igår morse typ så nu kommer några inlägg för nu funkar det igen! :)

» Doktorn

Har klättrat färdigt nu. pappa har hämtat mig och vi ska åka till doktorn för att kolla min fot. Asså blir det operation dör jag. Oj vad jag överdriver hela tiden. Men Jaja. Nu är vi här. Scary


» Klättring

Siri och jag är på klättring nu. Hihi


» Apr. 11, 2013

Asså för det första är mitt rum så stökigt så jag inte pallar gå in i det. Har alltid varit rätt duktig på att hålla reda men när klockan är sent och jag är trött är det rätt enkelt att slänga av sig allt på golvet och stolen..

Men men. Ska ta tag i det i helgen.

Pappa och jag sprang 6.3 km på 35 min. I slutet var jag så kissig så jag höll på att dö. Skoja men det var riktigt.. Inte skönt typ. Najnaj. Usch. Sen har jag duschat och provat lite sommar kläder och nu vet jag inte vad jag sitter i. Inte sommar outfit och ingen snyggoufit men den är mysig iallafall.

Wow jag är så trött. Men vill inte sova men jo klart jag vill men pallar inte borsta tänderna:(

Haha imorgon blev våran klättring först inställd så vi skulle börjat 11! Sen så fixade våran lärare det så vi har klättring 08:30 ändå haha lite surt men klättring är faktiskt rätt kul så. Sen ska jag till doktorn halv 11. Hoppas verkligen inte att jag måste opereras då svimmar jag.

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_516725f1e087c347004f8cf6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_51672646e087c3474a75eb5a.jpg" class="image">


» Wow regn hmmm

Det var ju några dagar sen det var dåligt väder så man undrar ju. Skoja det är naturens gång. Men ändå tråkigt väder.

Idag var det skola. Annorlunda :0. Nee hihi. Men ja. Och sen påväg hem kom jag på att jag behövde köpa present till Lovisa som fyller år på lördag. Så vid stället där jag och Siri egentligen skulle skiljas åt finns en busshållsplats till stan och Siri var snäll och följde med. Trots vädret. Så aaaa. Men hittade inget till Lovisa. Inget alls inte bra. Men vet en affär som jag ska till imorgon. Dock hittade jag faktiskt 2 saker till mig. Båda var typ planerade. Eller nä, shortsen var iaf.

Så ja det blev ett spontant stanbesök och sen skulle vi egentligen gått på spinning men pallade inte så jag ska springa 6 km med faris nu. Mmmmm.

Hijdi hihi


» Trening

Omg lyssnar på världens bästa låt det är så sorligt varför är den så bra gråter nästan favorit forever kanske. Det är lite konstigt men denna låten får mig att tänka på hela mitt liv och allt som händer.
(Annie gillart. Ööh skoja..)

Idag var skolan rätt seg.

Passade kusinerna efter skolan och efter det cyklade jag hem, bytte om och cyklade till Siri. Va där med henne Johanna o Victoria en stund sen cyklade vi till gymmet och Cornilia kom dit också. Idag kändes det mer än igår känner mig ändå lyckad. Grattis Annie. Tack.

Sen cyklade jag hem eller följdes åt med Johanna Sirre o Victoria för Carmen skulle åt ett annat håll. Sen cyklade dom vidare till tennis så stannade Siri o jag och pratade lite. Sen var det så fin sol så vi cyklade ner till vår brygga och satt där lite. Haha 3 gånger blev vi attackerade av en JÄTTESTOR flock jess! Så otroligt läskigt. Jag bara "Siri spring , nej stanna nej spriiing" och Siri var galen.

Jag hade en teori om att om vi sprang trodde dom att vi var tigrar som dom skulle äta upp men om vi stannade trodde dom att vi var döda och anföll oss och åt upp oss.. Så vi sprang. Väldigt fort. Väldigt. Haha nu i efterhand kommer jag på att jag lekte helt proffsig o bara "Siri nej stanna eller va nej spring. "

Nu gör jag inget. Ska gå upp och duscha, städa rummet lite som är jättestökigt och sen sova. Men vill inte gå upp från fåtöljen. 1. Den är asskön. 2. Jag lyssnar på musik vill inte sluta.





» Måndag

Inte kul. Skrev ett helt Inlägg imorse men det har försvunnit..

Därför pallar jag inte skriva om allt.

Men engelska provet igår gick Bra! Och slöjden slutar ju halv två så halleluja.

Sen vid 4 åkte Amelie o jag till stallet och vi red. Heidi gick jättebra och somsagt skrev jag en lång text innan men pallar inte skriva om allt herregud.

På kvällen tränade jag med Siri Joanna o Victoria. Och efter det gick vi kris vid ön och träffade 3 random killar som haha förstörde våran romantiska högläsning men samtidigt var dom rätt underhållande.

Det var min dag igår.


» Snön ljuger

Det känns faktiskt inte som om det kommer att snöa idag.. Det har fram till nio på sig sen är det sol föralltid. Eller resten av dagen.

Ligger i soffan. Har ätit frukost och nu kollar jag vidare i engelska häftet. Vill inte ha prov:(

Inatt sov jag typ 9.5 timmar. Men man blir ju nästan tröttare av att sova länge..? Ikväll om jag kan ska jag försöka lägga mig ännu tidigare så kanske jag kan vakna av mig själv imorgon bitti.

Nä nu får jag läsa vidare måste upp och göra mig iordning snart också ju..


» Otaggad

Imorgon är det skola. Bara två lektioner däremot men sen slöjd och det är lite drygt faktiskt. Extra drygt om det ska bli fult väder är det ännu mer otaggande..

Idag red jag Heidi först iallafall. Red ute i paddocken och hon gick jättefint. Red i typ 50 min.

Sen red jag Yyyyb Lovisa och Avanti ut. Vi red långa rundan och öste en massa:D haha det var väldigt kul.

Vid halv 5 åkte jag till stallet och tog foton på alla i MRU med deras hästar. Vi tog gruppfoto med men det blev inte så bra så det ska vi nog ta om..

Sen ikväll har jag varit hos Johanna och Victoria med dom och Siri & Selma. Vi såg på en skräckfilm och även fastän ja såg mindre än 1/8 av filmen så är jag rädd nu.. Så gissa vad? Jag sover i mammas säng. 👍 :)

Nä men nu är klockan ändå rätt tidigt. Så jag ska bara gå igenom lite engelska i sängen sen sova.

Tog lite kvällsfika innan som ni ser. Och vet inte om jag lagt upp dom här bilderna på Heidi innan men hon såg typ likadan ut idag bara att hon hade lindor runt alla benen.


» Cafeteria

Gick upp 10 i 7 idag och nu är jag i stallet sen halv 8 och står i cafeterian. Har förberett och vid 8 öppnade vi.

Mitt pass slutar 10 och sen ska jag rida Heidi och vid 12 rida ut på Yamina med Lovisa och Avanti.


» Killsmink

Omg precis när jag skulle komma på en rubrik kollade jag upp på TVn och såg en skådespelare men typ maskara som man såg haha. Det såg ut som eyeliner också haha så fult.

Ikväll har jag varit ute med Siri. Vi gick runt lite och satt lite överallt. Nu är klockan lide mycket jag ska gå upp och lägga mig för ska upp tidigt imorgon :(


» Apr. 06, 2013

Vet inte alls hur jag ska lägga upp det här inlägget bra.

Men det får väl bli tråkigt då.

Cyklade till stallet och red yamina i 1 h och 10 minuter. Hon gick jättebra och vi jobbade hårt! Hon blev t.o.m svettig!

Sen väntade Lovisa på mig i stallet när jag fixade sakerna i stallet och sen cyklade vi hem till mig. Jag värmde några pannkakor och vi drack morgonens smoothie. Vi gick ut på studsemattan och fikade.

har jag duschat och nu tröttar jag mig i fåtöljen och kollar på riktigt högljudd tv..


» Fredag

Hihi hade klättring på morgonen med Siri. Den började halv 9 och jag vaknade vid kvart över sju av klockan men sen stängde jag av den och råkade somna om... Så Siri ringde vid 5 i 8 och då vaknade jag hehe.. Men vi hann ut till stadion till halv 9 ändå! Grymt Annie. Tack.

Efter skolan hade jag Marie träning på Heidi. Marie red henne också lite och hon tyckte inte att Heidi var lätt men när vi fått rätt på allt kommer vi komma långt. Och Heidi har ett väldigt fint steg i sig och är mer "häst" än lille Yyb. Lille panin.

På kvällen var det MRU middag på Rose Garden i stan. Något buffé-ställe. Men det var gott!

Tog bussen därifrån och sen var jag hos Markus med honom, William, deras kompis Nils och Siri.

Runt halv 1 var jag hemma och sen sov jag och vaknade inte förrän kvart över 11 idag och vaknade inte ens av mig själv utan av väckarklockan..


» Spinning

Idag hade vi matteprov. Det var fan 20 uppgifter har aldrig varit med om så många.. Hann inte med sista och hoppade över en. Det var typ ett repetitionsprov men får se hur det gick sen. Det kändes ändå bra.

Sen har jag haft min lilla gelésak och linda på idag för att det ska sitta tight och trycka så att det kan hjälpa. Men att ha en fet linda runt foten var rätt jobbigt så imorgon får jag se hur jag gör. Men tror ändå jag vill linda den för den är mer skyddad då. Det gör inte lika ont. Och ingen får missförstå, jag kan gå och träna osv med foten bara det att innan jag inte hade något skydd skav alla skor och den är väldigt öm. Men tar jag av lindan och bara har gelésaken och det stora plåstret funkar det också.
Vill verkligen inte bli opererad det kommer ta hundra år innan jag blir frisk igen! Pratade med Siris mami idag och för henne tog det typ mer än 5 veckor...! Jag kan ju inte vara borta från stallet så länge..! Eller träningen.. Åh :(

Sen red jag Heidi iallafall. Cicci var där och hon och hennes son hjälpte till med att plocka fram några hinder som jag och Heidi studsade runt över. Hon tyckte det var jättekul det märktes. Hon hade sån energi och kraft typ. Ja vi båda tyckte det var kul. Så var det fint väder också. Väldigt bra så vi var ute.

Det ska typ snöa i helgen men nu ljuger väderprogramprataren. Nu bara spårar han för fn.

På en kvart hann jag hem, byta om, och åka till f&s och träna kvart över. Ser mig själv som en väldigt snabb person. Nä men mamsen skjutsade mig så därför hann jag. Tränade spinning med Siri, Johanna och Victoria. Det var sjuuukt jobbigt. Efterråt cyklade vi hem till Siri och fick god mat, sen satt vi på sirres rum och snackade ett tag och 9 åkte jag hem.

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de6fce087c35cddb17d3c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de6fcddf2b31f5503a421.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de6fcddf2b31fbd6da057.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de6fdddf2b31f9fd1e94f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de7289606ee3b9878245c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515de728ddf2b31f8e6ac018.jpg" class="image">


» Omg haha

Den där nya skvallerbloggen för malmö ridklubb. Någon frågade mig idag om jag har kommenterat ett inlägg på den bloggen för det stod mitt namn och det har jag verkligen inte och kommer aldrig att göra det heller.


» Hoppningen

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515c98daddf2b3107e32e052.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515c98daddf2b310c1a4b774.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515c98da9606ee334aab5123.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515c98dfddf2b3106624056a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3813429/7-3/pic_515c9935ddf2b31065699030.jpg" class="image">


» Apr. 03, 2013

Asså jag har så ont i magen. Ni skulle bara veta. Usch hatar verkligen mverk jag är så känslig för det och det är det värsta får så sjukt ont i magen och känner mig stor som en ballong. Inte kul.

Idag var jag inte med på gympan för min fotknöl sak så slutade 12 men va inte hemma förrän 1 typ för åt o sånt i skolan. Pappa var och handlade något till min fot som ska hjälpa den och eftersom att jag är så ung är mitt skelett mjukt sa doktorn i telefon därför kunde den här gelésaken hjälpa att trycka rätt knölen som kommit fel.. Jag har både ett stort plåster eller vad det är. Klister kanske- över den här gelé saken och en linda så att det ska verka. Allt för att inte behöva opereras :(

Så vi får se vad som händer med livet men nu kan jag iaf vara med på nästa gympa och träna osv för nu har fixat stöd så att det inte gör ont eller skaver. Vilket det gjorde innan i alla skor.

Okej små raringar. Skoja. Nu ska jag sova. Godnatt


» Headeeer

Det blev inget collage men det blev en fin redigerad bild iaf och den texten med annieadelgren som står i svart över bilden och allt vet inte hur man tar bort det.. Men det är fult. Nu ska jag ha hopplektion iaf på yub och hat även hunnit rida Heidiiiii


» Hatar småkommentarer

Tror de flesta gör det. Alla slänger ur sig dom hela tiden och ibland är dom så fruktansvärt irriterande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och så hänger dom efter en hela dagen. Ibland kan man faktiskt låta bli att påpeka på andra och bara sköta sig själv. Om någon hade snor i hela huvudet och trampat i kobajs och även ramlat i en lerpöl sen rullat sig i mjöl och knäckt ett ägg i huvudet på sig själv samtidigt haft en bikini på sig och högklackat i skolan mitt i vintern hade jag påpekat det. Men inte små saker som någon annan har på sig eller skriver eller är eller säger eller gör. Det är deras egna val och ingen ska behöva lägga sig i det. Om man inte kan få vara hur som helst i bland sina kompisar eller fiender hur ska man då va? Vi alla vet att ingen gillar vi att få höra något negativt om en själv som inte är väldigt obvious, därför kan andra tänka på vad dom själva säger till andra. Småkommentarer kommer ju fram varje dag det är ju inget vi kommer undan men vissa saker är mer onödiga än andra. Var tvungen

» Igår


» Morgon promenad

En uppdatering från en lide trött Annie. Har precis ätit och innan det varit ute och gått en pw med Siri på ribban i soluppgången. Mysigt.

Fick en liten break-down Igårkväll så fick prata med mamma o sånt därför somnade jag hyfsat sent och allt blev lite komplicerat ja går inte in på det men det handlade typ om stress o sånt. Men jag ska bli bättre på att speciellt sova så kanske jag kommer någon vart. Ja blabla

Nu myser jag i fåtöljen. Älskar den verkligen. Ska snart gå upp och duscha och sen är det skola igen... Vill verkligen inte till skolan idag. Vill inte ha prov.

Och pappa fick tag i vårdcentralen så vi ska kolla upp min äckliga dumma fot nästa fredag. Aj:(


» Inredning

Haha wtf så bra gick det med pluggandet. åt mina flingor som sagt. Det var väldigt gott. Men sen helt plötsligt kom jag in på IKEAs hemsida och började kolla på olika saker till mitt rum som jag hade kunnat byta ut osv. Applåder till mig själv. 
 
När jag ändå är här igen hehee. Här är några av mina presenter som jag fick i födelsedagspresent! Vet inte om jag ska fota resten det kanske jag ska. Äh inte idag iallafall
 hehe jag har resten av örhängena i därför kom de inte med på bild..

» Header

Har tänkt på att jag haft denna headern rätt länge nu.. Borde kanske byta men hittar ingen bra collage sida så det suger. Men om någon vet någon bra sida till det KOMMENTERA FFS så är ni snela :)
 
Gick ju en promenad med Ida. Vi gick inte jätte jättelångt men ändå typ 5 km ngt sånt och sen satt vi nere på några stenar vid bryggorna på ribban. 
Sprang hem sista lilla biten och det gjorde inte jätteont i knäet förrän i slutet. Tänk så blir jag såhär skadad så att jag int kan springa? Då dör jag. 
 
Sen har jag någon liten knöl vid sidan av stortån fast under som gör ont. Den har gjort ont ett tag och sticker typ ut och Axel sa att han hört talas om det eller sett eller vad det nu va oc det var såklart inte bra. Eller jag menar varför skulle en onaturlig knöl på foten va till nytta? Så ska kolla upp det... Riktigt läskigt tänk så måste jag operera mig det är nästan min största rädsla. En väldigt stor iallafall..!!! 
 
Nu ikväll har jag bara segat och inte gjort något vettigt alls. Tänkte ta lite K-flingor, gå upp plugga lite och sen duscha och efter det sova. Så kanske jag kan somna till 11. Skoja vilken lögn klart jag inte kan. Hatar mig själv kan aldrig somna tidigt!!! Kommer somna typ halv 12. Inte bra. 
 
Bilder från knock outen för några helger sen
 
 

» Apr. 02, 2013

Just nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma till mig. Vi ska ut och gå en långis. Kom nyss hem från Emporiaaa med mamiii. Jag var i behov av en skinnjacka. Den är inte jättetight osv men den som va lite mer figurformad hade skitful krage så man kände ju sig vilsen i staden. Men ja. Iaf. Köpte den som var mindre figurformad men men fin. Den från JC som jag provade på öland kunde vi inte hitta för JC fanns tydligen inte på empe. Så sjukt. Hela stan finns ju typ där. Men detta blev billigare iaf så moris blev nog glad.

Innan idag har jag varit i skolan. Har ångest över imorgon då jag har prov i SO men ah det får gå bra säger vi.

Men tutelutenfnuten nu kom Ida så hejdå busungar hihihi

Köpte 2 saker till utöver jackan


» okokok

söndag red osv pallar inte dra upp det förflutna haha skoja poeten själv eller vad skoja. 
sen träffae jag CORNELIA SOM KOMMIT HEM FRÅN staterna rholiiiiittt. Hon va cp brun. Jesus i himmelen. Men iaf väldigt mysigt. MM väldigt mysigt.
 
Sen igår mådag va jag ju vidare med correborre sen åkte jag till stallet red heidi och yamina och från o med idag börjar vi med mitt liv. Eh  va men ni fattar hejdå nu ska jag va aktiv o rolig men det blir i nästa inlägg pruuttt
 
 
 

» Asså

2 nätter i rad har jag sovit i 5 timmar så tyvärr bloggen vi hörs imorgon klockan är alldeles för sent nu USVJ