» Temporary

Heeeeejjjjjj sry för att jag inte har skrivit men ska faktiskt förklara. Hade 7 saker i skolan förra veckan, prov som redovisningar och inlämningar. Nästa vecka som kommer har jag en kvar. 
 
Denna veckan har jag varit så arg på skolan att jag gråtit mig svullen (av ilska). Tog en bild på hur jag såg ut och är så jäkla svullen och röd och arg hahaha bilden är grotesk men jättekul :))))))))) Jag har gjort klart en massa men mest av allt inte haft lust att göra sakerna. Jag har även bestämt mig för att inte gå natur längre utan börjar i naturkalssen på petri (för ansökningswebben har stängt) och sen försöker jag byta till Samhälle beteende. 
 
Annars har jag ridit lille Fiffe och vissa dagar har hon varit trött eller har jag men det har gått bra! Vi har övat på bakdelsvändningar och idag hoppade vi ett enkelt räcke rakt upponer bara. Det gick bra. Eller första gångerna blev jag jätteirriterad för det gick inte så bra som det kunde göra och det blev fula hopp när amelie filmade alltså hon blev helt flak. Men de sista gångerna tryckte jag på henne i galoppen och fick en mycket större galopp och då hoppade hon av perfekt och hoppet blev fint där hon verkligen lyfte och hoppade.
 
Igår såg Siri och jag bio sen såg jag Juice där 2pac är med i och somnade sent. Idag har jag ridit då, varit i stan lite med Sirrrri och efter det hängt hos Lovisa och nu är jag hemma. Ska snart äta 
 
Saker som ska göras nu är att Axel tar studenten på tisdag så ska fixa ngt bildspel, klippa ihop film, öva på mitt tal och sen har jag jävla kinsesiskaprov på tisdag också men sen är allt klart......
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo