» Student

I tisdags tog axel studenten och kvällen var otroligt lyckad:) 


Kvällen efter (igår) hade vi 9or avslutningsmiddag. Den jag, Tuva, Hedvig o lina anordnat detta året. Det var god mat osv lite trevligt sådär men det var dagen efter axels student ju så hade huvudvärk hela dagen och var otroligt trött. + att axels student var så bra och då blir allt tråkigare dagen efter. 





Juste igår när jag red var jag tvungen att rida själv. Pappa gick med över till MR men fifty var ändå jäkligt spänd för hon gillar inte att vara utan häst-sällskap. Vi red ute i paddocken och hon bestämmer sig för att vara väldigt rädd för en hörna där det ligger bommar o stöd. Sen börjar personalen leda in hästar o fifty tycker att det är väldigt stressande så helt plötsligt slänger hon sig åt vänster och bakåt och jag med mitt sega huvud voltar av henne:)) ramlar aldrig av men allt hände på en halv mikrosekund och jag vaf allmänt efter. Hon var dock snäll o sprang tillbaka till mig men hon slutade inte spänna sig förrän vi kom nära hyllie igen. Blev arg men skiter i det för hon har inte varit här så länge än och hon är ung. Idag gick yamina med över igen och det gick ju hur bra som helst då är hon världens bästa. 

Fick inte ont igår men idag kan jag inte lyfta min vänstra sida asså benet och armen utan att det känns som kramp gånger 22. Samma på höger höft. Men inte så konstigt. Musklerna fick ju sig en smäll hihi. Tänk er att slänga sig rakt ut från en höjd på 1.67 (ca) meter högt i jogg-fart. Det är ju typ samma sak?

Skitsamma nu ska jag snart sova:)) börjar tio med simning (<\\\\3) imorgon 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo